Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, mi je že obljubil
.

, ker je šel na jadranje.
. Mene je itak že takoj po porodu prijelo, da bi še enega imela, pa se malo nazaj držimo, da ne bo preveč majhna razlika. Pa za eno leto bi šla spet malo delat nazaj, potem pa spet doma. Meni je tako super, za učence pa malo manj, imamo kar slabo vest, pa kaj naj?
, jo mogoče spet ne boš nič imela. Srečka... Kar se pa avta tiče, mi ga imamo tudi za 5, ampak si kar ne predstavljam, da bi tja vmes spravili še en sedež, čeprav ga bomo, ko bo še tretji član se pridružil, razen če ne bo tako dolgo odlašal, da bomo morali že spet menjat. Če grem sama zadaj sedet, sem zelo, zelo utesnjena. A me je preveč skupaj?
lulat, ko oba še spita. Pa pridem kmalu nazaj.
če bi moj za en teden šel..smeško je pa res originalen
- Jaša full uživa, če ga lupčkam, al pa se mu smejčkam... pa letalo rad vozi... kolo z mano fura (una vaja altatina, ki jo zadnje čase mau zanemarjam
)... včeraj in danes sva pa brala -> včeraj nabavla slikanici z živalmi in jih ogleduje, se zraven smejčka, brca od veselja, js mu pa pripovedujem kaj to je, kje živi, kolk ma nog, kaj je, kako se oglaša, mogoče pesmico zapojem - o črnem kosu, lisici, metuljčku,...(morm pa mau po prevrit če ga prav učim, ker nism zihr kk zgleda tjulen in kk morski lev... pa še ene žvalce mi delajo probleme neka podlasica, al neki takega