|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.2.2007 8:55:03   
Anonimen
heloooo!!!

no vidte da Evik ni nič zamerla..je že dobra dušca......

sj bo....

nj se pohavlim (potiho!!) da sem andraža hranila samo ob ene 3:30 tam nekje je bila ura.......sm ga dala spat ob 21 prej je pa res jokal pa trmaril......mislm da se ne more sam uspavat in ga pol morm jz....no pol se mi pa zbudi tm okol 1 in mu dam dudo in naprej zaspi pol se pa spet zbdui takrat kot sm že rekla pa mu dam joško...no pol sva se zjutrj spet nahranla...zdj se pa tukj zraven mene igra mod mostom z igračkami....

ja mojega že včerj ni blo cel dan doma k je šel v NM na izobraževanje...danes pa tudi......pol pa vs zmatran pa tko da ni blo nič hopa hopauser posted image  pa meni se tud ni dalo....user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5876
15.2.2007 8:58:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Mi bomo vejretno danes kar noter, a grem lahko ven, če je Ema prehlajena? Drugače pa jamra, da jo grlo boli. Vročino pa še nima, je pa bolj topla. user posted image

Pikabu, veliko bolj pametno je da greste ven, kot da ste noter. Sploh za Emo! Naj bo primerno oblečena (ne premalo in NIKAKOR NE PREVEČ) in gre na svež zrak! Od svežega zraka ne bo bol prehlajena, če bo pa noter, na toplem se pa tudi ne bo zato nič prej pozdravila, kvečjemu kasneje. Samo topel čaj naj pa le pije! Velikoooo čaja! Pa hitro se pozdravite!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
15.2.2007 8:58:04   
Anonimen
čestitam evi in mamici81user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5878
15.2.2007 8:59:21   
Anonimen
evo kok sva si midva z andražem podobna..haha...neki prej poslušam  neki ropta spet v plenici..in kuj za tem pa mene zaćne šraufat tm doluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5879
15.2.2007 9:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Vidim, da že fullll razmišljate o novih user posted image .

ja kdo razmišlja????? a sm prov zasledila da Arabela????

ja sj jz bi tud koj mela samo mal se morm prej spočit....user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5880
15.2.2007 9:00:48   
lucika
amazona, mi smo tudi danes jedli na dve urci. pa mi je vse jasno, ko pogledam na koledar..je jutri luna.

no, pa ima mali sireno...sem se pa hotla se pohvalit, kak fino sem se imela vceraj...

na brzinco..moj dragi je vzel dopust in se pojavil s torto doma ob devetih. potem smo bili cel dan na soncku..v glavnem eno samo razvajanje! fino je bilo.

samo zdaj pa prez heca naptrej, zdaj se morem zresnit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
15.2.2007 9:07:51   
mtina
Hej punce!

Vam rečem, norišnica! NAJLEPŠA HVALA za vse lepe želje.

Danes grem v bolnico, ker mi jutri operirajo žolč - že sedaj vem, da ne bom za nazaj brala, ko pridem - bi lahko bila menda cel dan za računalnikom.user posted image   Mislite name.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
15.2.2007 9:17:00   
Anonimen
tina! držim pesti!!!

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5883
15.2.2007 9:34:24   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

nujno!!!!

Povejte mi, če se zaradi banane,  v blatu lahko pojavijo črne nitke oz.- KAJuser posted image  JE TO? kER tINKARA JE IMELA DANES ŽE 2X RUMENO BLATO IN ČRNE NITKE NOTER- PA NIČ NI BILO ŽIVO!!!

tudi Gael ima po banani črne nitke ali pikice v drekcu 

Mtina  SREČNO za jutriuser posted image

Ja, punce, dajte no: včeraj me ni bilo gor, zdaj pa že eno uro in  pol vas berem in še nisem vsega vspela prebrati: HALOOOO???
Sicer z zamudo ampak iz srca:

lucika HAPPY BIRTHDAY to YOUuser posted image
mtina in Žanuser posted image ter Mamica 81 in Eva user posted image čestitke za 4 mesece

Mi smo včeraj imeli prav zanimiv dan:Gael ponavadi prespi celo noč od 21.30 pa do 6 -7 jutraj, včeraj pa se je odločil, da se mu ne spi več ob 3.30 - moj ljubi pa mi naredi najčepše darilo za valentinovo in ustane ter ga vzame s seboj v dnevno, da se lahko jaz odpočijem... Ne vem kaj mi je bilo vendar se včeraj nisem mogla zbuditi, na koncu sva se z ljum še malo spričkala (brez veze) - sicer pa nam je skuhal dobro kosilo in veliko pogal čez dan. Pa na dolg spehod smo šli. Ja pa Gael res zanimiv: vedno prvo rundo sprehoda je zelooo priden, ko pa se začnemo vračat proti omu pa vpali sireno, da je JOOOJJJuser posted image

Joj ne vem katera ima že doma bolnega otroka - ah vseeno želim ji, da čimprej uzdravi - maxica si bila ti, ne user posted image

Drugi user posted image hmmm, ja no jaz bi, sam ne vem kako s službo, sicer pa bi rada vidla, da je največaj razlika v letih max 2,5 - 3 leta - tudi zaradi sebe saj tudi jaz letos zamenjam 2 za 3-kouser posted image

če sem še kaj pozabila, pa bom napisala kasneje, ko bo Gael spal :)

RADA VAS IMAM!!!!!user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
15.2.2007 9:36:52   
lucika
tina, drzi se!!! jaz sem ze tudi bila na zolcu operirana. pa ni sile. en dan me je bolelo, pa sem "trpela", ker sem mela v glavi, da tiste tri luknce pa res ne bolijo. pa sem pol povedla sestri, pa so mi dali se mal proti bolecinam, pa sem bla, kot da mi ne bi nic delali. tak da, ce te bo bolelo, naj ti kaj dajo (sam ne lekadola, s cimer so mene hotli tolazit v porodnisnici), pa bos super. pa ne strasim te zdaj, da boli, ker ne. sam ce nisi cist super, sam tolk da ves, da si lahko. eh, bluzim. drzi se, vse bo ok, bos vidla. pa ce si imela prej zolcne napade, bos vidla, bo pol stomiljonkrat boljse. zolcni napad je men bil dost hujsi kot so mi bili popadki; pa se ti so bili umetni, tak da tud niso bili blagi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
15.2.2007 9:39:16   
lucika
pri nas pa dezuje. sem mela namen vseeno ven..pa sem se odlocla, da dokler bo mali zdrzal not, brez nosenja, bova not...pol pa greva ven. dez je dez, pa ce je zdaj not ok, boma se kar mal not.
danes spet ne kuham, gremo k tasci. pridna je, ne?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
15.2.2007 9:42:54   
muki1
Joj, sploh nimam nič časa user posted image  user posted image  user posted image .

Mtina, srečno v bolnici, naj te nič ne boli, pa hitro domov.

Frrrr HUDA FRIZURA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Res ti paše.

Amazona: pustovanje v soboto v Maximusu. Se bom še pozanimala ob kolkih..... če boš vidla miljon mask in eno nenamaskirano user posted image , to bo Neža user posted image . Škoda, da se včeraj nismo srečali, jaz sem tri ure vozičkala in kofetkala po MS.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
15.2.2007 9:45:21   
Anonimen
oh ja tukj tud tgleda turobno vreme in danes ne greva nč vem..kaj pa vem mene pa dež kar ustavi pač nočeva bit mokra....že tko mal kreha..user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5888
15.2.2007 10:06:23   
Maxica
Dobro jutro.
Eva in Mamica81 čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Pikabu, sorry, očitno si od nas dobila kakšno virozico. Nič več z.s. do nadaljnjega.user posted image  Glej, če je ta ta huda viroza, ki jo je imel Max pri nas, bo en dan grozna vročina (tudi do 40 stopinj), ampak drug dan je pa že skoraj ok. Max ni nič smrkal in kašljal, samo ta vročina smotana je bila. Včeraj pa že ni nič vedel, da je bil kdaj kaj bolan.user posted image  Upam, da bo šlo mimo pri vas. Mene pri takem najbolj skrbi za user posted image , se mi zdi, da je le hujše, kot za enega dveletnika, ki že malo razume, da mora piti, čeprav mu ne paše, in da mora ležati ipd.
Mtina, srečno.user posted image
Mi smo drugače danes fino spali. Ob ene pol petih se je zbudil, ga dam k sebi, se dojiva in oba zaspiva za eno uro v ta veliki postelji. Ga prestavim v njegovo posteljico, spi do osmih (to je njegova ura, pa vseeno, kdaj gre spat, kdaj se je nazadnje dojil itd.), ga spet pristavim in spet zaspiva. Očitno mu paše biti v naši postelji. Eh, bomo pa štirje na 160x200 postelji, sam da bomo spali.user posted image user posted image
A ste že kaj razmišljale o stajici? Jaz sem Maxa dala v stajico pri dobrih petih mesecih. Eno jutro vstanem, on spi čisto trdno pri meni in ga kar pustim v ta veliki postelji. Grem v kuhinjo in kar naenkrat POK. Groza, se je prevalil iz postelje in padel na tla. To je pa res tak grozen dogodek. K sreči ni bilo nič, ampak počilo je pa tako, da me še danes strese. Brrrr. Tako da smo mu brž nabavili stajico, za čez dan in je bil ful rad noter. Potem, ko je bil že večji, smo mu pa tiste žogice noter natresli, je bilo pa tudi veselje. Zdaj pa z možem razmišljava, da bi Lanu kar tisto prenosno posteljico postavili v dnevno sobo, ker v ležalniku noče spati, na rokah ga pa tudi ne moremo cel dan imeti. Bomo videli.
Clody, tudi jaz bi prosila za geslo.
Jaz tudi rada vidim kakšno nosečnico. Moja tiha želja je imeti še enega korenjaka, vendar ne prej kot čez pet let. Ima že prav, moja velika vzornica, gospa Altati.user posted image  Se morajo ta starejši malo osamosvojiti, mamica in očka pa malo odpočiti. Očka itak sedaj noče niti slišati za to, ampak ga bomo že pripravili.user posted image  
Lep dan vsem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
15.2.2007 10:18:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz tudi rada vidim kakšno nosečnico. Moja tiha želja je imeti še enega korenjaka, vendar ne prej kot čez pet let. Ima že prav, moja velika vzornica, gospa Altati.user posted image  Se morajo ta starejši malo osamosvojiti, mamica in očka pa malo odpočiti. Očka itak sedaj noče niti slišati za to, ampak ga bomo že pripravili.user posted image   

Maxica zdaj sem pa zrastla za ene 10 cm...imam že skoraj 1,7m.....user posted image kako sem ponosnauser posted image !!!! ja, meni se je na 5 let ravno fino izteklo...sem se vmes ravno naspala, pa še zaluštalo se mi je novega user posted image .... 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
15.2.2007 10:22:26   
Anonimen
tukj se pa neki sonček kažeuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5891
15.2.2007 10:26:32   
Pikabu
Altati, bomo ostali kat notri. Ima vročino. Sicer še ni hudega, le toliko, da je povišana, pa vseeno. Zdaj pa kot največji ubošček leži na kavču, zadelana z deko, s čajem na mizi in gleda risanke. Se pa pri nas kaže sonce, dež je padal ponoči.

Maxica, a misliš, da se že tako to prenaša? Kar preko ZS? Joj, joj, potem se pa že bojim. Naša še nima visoke vročine, ampak ona občasno kašlja, pa smrka tudi. Prej sva klicali mamo po telefonu in ji je rekla, da jo boli ušesek. Meni je pa zjutraj rekla, da jo ne, tako da bomo videli. Zaenkrat je ne bom vozila k zdravniku, razen če bi jo zelo ušesa bolela, da ne staknemo kaj hujšega. Me pa res skrbi za Maksa. Zadnjič se je isto zgodilo, tik pred cepljenjem Ema zboli, da sem potem vsa panična še zanj. Pa maškarce zgleda odpadejo. Sva se menila če greva v soboto na pustno sobotno iskrico v LJ ali pa potem v nedeljo k našim domov, kjer imajo karneval. Bomo videli, kako se bo tole odvijalo naprej.

altati, te moram nekaj vprašati. A ti mogoče veš, kje je Svet knjige v Kranju? Bi morala do torka iti kaj kupit, pa nam lažje znese, če gremo do Kranja kot do Domžal.

mtina, drži se jutri, saj bo hitro mimo, potem boš pa rešena težav, držimo pesti in mislimo nate.

Maxica, pri nas je tudi točno na uro narejen. Zjturaj ob pol osmih je vstajanje. Je zdaj en dan jedel okoli pol sedmih in nazaj zaspal, sem se že veselila, da bo dlje spal. Jok, brate, odpade. Ob pol osmih je bil auf. Kar se pa stajice tiče. Mi smo pri Emi imeli prenosno posteljico, pa ni bila nič kaj rada noter, veliko raje je bila na tleh. Pri Maksu pa sploh ne vem, če jo bomo postavili, malo tudi zato, ker ni prostora. Zdaj ima Ema svojo mizo s stoloma tam, kjer je prej stala posteljica. Maks je kar zadovoljen na tleh, pa ves čas lahko gleda Emo, tako da dokler bo šlo to, bo kar tako.

Zdaj grem pa crkljat našega bolnika. Maks na srečo spi v vozičku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5892
15.2.2007 10:53:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Altati, bomo ostali kat notri. Ima vročino. Sicer še ni hudega, le toliko, da je povišana, pa vseeno. Zdaj pa kot največji ubošček leži na kavču, zadelana z deko, s čajem na mizi in gleda risanke. Se pa pri nas kaže sonce, dež je padal ponoči.

lepo se cartajte in hitro pozdravite!!!!

altati, te moram nekaj vprašati. A ti mogoče veš, kje je Svet knjige v Kranju? Bi morala do torka iti kaj kupit, pa nam lažje znese, če gremo do Kranja kot do Domžal.

Vem. V starem delu mesta. Veš kje je Pungart? Malo pred pungartom! Če greš po starem delu mesta, malo naprej od Prešernovega gledališča na desni. Pa na kavico prilettite, če greste že v naše konce...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
15.2.2007 11:05:03   
piskot
Dan.

Soooooncek se kaze! Yes.

No upam, da bomo danes spali v vozu. Vceraj se mi je zacel jokat na najbolj oddaljeni tocki sprehoda in potem vse do doma ni pomagalo nic. Po mojem sem ga prevec oblekla. Ker ko sva prisla domov, sem ga slekla, se mi je pa smejat zacel. Lacen ni bil, zvijalo ga ni, tko da se kaj bolj pametnega ne morem spomnit.

Punce, kako vi resujete problem nocnih previjanj in lulanja. Mi smo uvedli nove plenice, pa se ne dajo dost zapakirat in mu cez noc uide mimo zgleda. Ampak danes so mu tud pamperske premocile. Pa se izpuscaje je spet dobil user posted image  Pa se peremo vsak dan, ker si polula spalno vreco ... damn. Kaksna pametna resitev?

Lu fajn frizura. Jaz itak prisegam na kratko. Manj dela, pa se zdej je tko moderno da si zmrsen, da ni tak problem z urejanjem teh frizur.

Aki jaz imam iste tezave. Kaksen dan bolj, vcasih manj, ponoci tudi tece od mene ... sej menda da je res v meni podobno. Hormoncki delajo po svoje. Pa verjetno se malo utrujenost doda, pa smo tam.

Ooo, zakon, porodnisko so nakazal. Gremo zapravljat user posted image

Lep dan!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
15.2.2007 11:05:55   
Pikabu
O, Gaya, si že kaj boljše? Zate: user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
15.2.2007 11:08:30   
Pikabu
Altati, če z Emo ne bo hujšega in bom šla sama ti zagotovo povem. Čeprav ne vem, če si predstavljam, kje naj bi to bilo. Kje tam, kjer smo se mi zadnjič sprehajali?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
15.2.2007 11:16:40   
mis
Punce, tole bom takole poudarila, da boste ja prebrale. Včasih se poste verjetno bolj preleti, pa se kaj spregleda. V glavnem, prosim odgovorite.

Naša Tina prve runde spanja še kar dobro spi. Se pravi nekje od 4 do 6 ur, večinoma 5. Potem se zbudi, jo podojim, pa kar nekaj časa na rokah držim pokonci ali leže, da bi zaspala trdno, saj ko jo položim spi, čez 10 minut pa jok.... pa spet... pa spet... To vse skupaj potem z dojenjem traja 1 uro. Torej hranjenje ob 2:15-3:15, ob 4:15 je ona že spet budna. Probam z dudo, noče. Po 15 minutah jo hranim. Potem pa spet ob 5h. Duda pali do 6h. Pol sem pa tako koma, da jo dam k sebi in se carta in vleče pri meni kakšno uro, pol pa vstaneva. Ne vem kaj je to. Je res lačna ali je napačno tole cartanje na joški, da se je razvadla. V glavnem jaz sem koma. Jasno ne grem z njo spat ob 9h, še kaj postorim. In ponoči v bistvu precej rogovili. Kaj naj? Včasih pa spi 7 ur (redko), pa pol še dve, pa je jutro. Kaj naj? Hvala punce, jaz ne vem več.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
15.2.2007 11:17:24   
frrrr
čestitke MAMICI81 in mali Evi za 4 mesece!

mtina, drž se jutri!

Maxica, mi uporabljamo stajico že od začetka

prvo spanje mimo... ko sva se odpravljala spat, se je sonček kazal, zdej ga pa spet ni več user posted image noč bla nora user posted image priznam, pred spanjem papcala Milko z lešniki in mali se je zvijal in jokcal... ne bom več, sm mu obljubila!
zdej pa IlDivo poslušava... papa

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
15.2.2007 11:21:22   
frrrr
miš, ne znam svetovat! mi na srečo takoj nazaj zaspimo

še to pozabla... moje grlo je adijo... kašljam, peče... do jutr zvečer mam čas se pocajtat - zdej se mi pa mudi user posted image se bova z Jašo dans pridno prestavljala po stanovanju in zračla, da bacile vn preženeva user posted image

lep dan!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5899
15.2.2007 11:25:55   
Anonimen
mis: glej pri meni je blo tako cca. 2 meseca...sm bla kot en zombi...nič ampak popolnoma nič naspana....se mi je zdelo da se mi bo sfrčkal v glavi in bom samo še za v begunje....
groza je to ja....
pol se je pa umirilo..tko da nevem..mogoče probaj dat malo samo nežno polžit v posteljico pa navij vrtiljak (če ga maš) pa če ga bo hotla gledat bo pol zaspala..jz m mojmu tko nardila pa je palilo.....drugač ga pa on zdj tud mal sračka ker se ne zna uspavat...pa ga mal po rokah nosim pol ga počas položim kar v lupinco pa zaspi ---z dudu---pol ga pa nesem v svojo posteljo pa pridno spi....

jz sm mojga mela samo ene parkrat v svoji postelji da je zaspal....drugače ne...

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?