|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.2.2007 15:13:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ... skjuz mi, nisem slisala telefona. verjetno je bilo vabilo na kavo ane. vseeno hvala.

res je...bilo je vabilo na kavo. ampak nič hudega, saj je še velikoooo časa....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5926
15.2.2007 15:20:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A imate ve čez dan že točno določen čas obrokov, npr. jih imate pet in veste, da bo jedel ob 10h npr., pa potem ob 13h itd., al ste še vedno po sistemu, ko hoče jesti, jesta? Midva se še vedno na ta način dojiva, lahko imava tudi 10 obrokov čez dan, sploh če smo cel dan doma, pa se mi zdi, da ga imam skoz na dojki. Saj verjetno, ko bova začela z uvajanjem GH, se bodo ti obroki mal bolj porazdelili, al kva?!

Mi še vedno jeo ko smo lačni. Ni reda, ni ur...jih nisem nikoli imela. Hranjenje po potrebi...na 1 uro, na 2 uri, na 3 ure, redko na 4 ure (če sva na sprehodu),,ponoči je pa prva runa 5-6 ur.

Altati, nekaj te hočem že dalj časa vprašati - glede na to, da si pri obeh puncah začela z GH pri šestih mesecih, sta komot prešaltali in dojeli, da je še kaj drugega kot materino mleko?

Maxica, pri Tari je šlo brez problema. Samo sadja na začetku ni maral, bolj ji je šla v slast zelenjava. zdaj je pa obratnouser posted image . Je samo sadje, zelenjavo sovražiuser posted image
Pri Tii je bila pa svoja zgodba. Ni odprla ust, pa da se zraven na zobe vržem. Tia ni marala žlice, ni marala steklenice, nič! Ravno zato sem jo pri 12-ih mesecih ostavila, ker se je še vedno izključno dojila. Ker je bila pa nedonošenček, je bila pa njena teža že tako na minimumu. Pri letu dni je tehtala slabih 9 kg.Ko sem jo pa odstavila, je pa začela usta za žlico odpirat. Stekleničke pa ni imela nikoli. Takoj sva prešli na skodelico in slamco. Skozi slamico je znala pit že pri 6-ih mesecih. Nimam pojma kako je ugotovila sistem.

Tako da jaz mislim da ni pravila v stilu-da bo raje imel žlico, če prej začneš dodajati GH......Vsaj moje izkušnje kažejo tako. odvisno od otroka, bi jaz temu rekla.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5927
15.2.2007 15:21:17   
altati
Miš- žal nima ideje glede spanja. Res ne! Meni so načeloma vedno takoj nazaj zaspali (trkam na les-beri glavo), če pa slučajno kdaj ne, sem jih pa k sebi vzela in smo skupaj spali naprej.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
15.2.2007 15:22:28   
piskot
moci hvala za tolazbo, da nisva bila edina ... tudi jaz sem mislila, da mu je vroce, pa sem vzela dol pokrivalo od kosare, pa je se vedno jokal. ko sva prisla domov je pa jedel, kot da ze 2 dni ni nic dobil. no ja, sam da je mimo. zdej bo krofe in flancate dobil, pa bo za dalj zdrzalo user posted image

stajica jaz jo kupujem ze en mesec. pa se vedno ne vem al ja al ne. no vsaj odlocila sem se kaksno, tako pravokotno, mrezasto. sicer pa kupit jo je treba in poskusit, al bo dete sploh hotelo biti noter. pa se to, kaj bo na vse skupaj rekla nina (macek). bi bila pa fajn, da bi ga lahko imela v jedilnici, ker ce kuham, ne vidim v dnevno sobo. zaenkrat kuhava skupaj v lupinici, ampak pocasi ne bo vec zanimivo zgleda.

hojice pa nimam namena kupit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
15.2.2007 15:25:51   
moci
a mi lahko ena pove kje in katero pleničko za bazen naj kupim?
ker nebi unih neoprenskih hlačk, ker so drage pa jih ne bom velik rabla. user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5930
15.2.2007 15:26:36   
piskot
frrr, a vi se ponoci previjate? meni so rekli da se to ne dela, da ne smem otroka motit. no takrat ga previjem, ce pride skozi. v temi. sam se vseeno zbudi.

altati ja kakor gredo dnevi hitro mimo bo glih kar oktober user posted image

aja, a katera ve kako se oglasajo zirafe? martinova naj igraca je ena zirafa. in prej mami rece ... no tole je pa zirafa, kako se oglasajo zirafe? aaaaaaaa. google it ane. bi blo boljs ce bi mu kravo kupili user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5931
15.2.2007 15:52:43   
Pikabu
Končno pet minut, upam...

Maxica, te čisto razumem, kako si se počutila, spet smo na istem. Ema bolna, sicer precej potrpežljiva, ampak vseeno zahteva pozornost zase. Maks pa danes ne spi kot ponavadi in hoče biti v naročju. user posted image Sem že prav utrujena zdajle, pa komaj čakam, da pride možek domov. Si bom privoščila frej popoldne. Šla bom v Hoferja po plenice za Emo, pa malo pofirbcat, pa po darilo za očijev rojstni dan, pa mogoče bom šla morje rezervirat. Komaj že čakam, da se malo odklopim. Pri nas je noro lepo, sonček, nebo brez oblaka, pa zelo toplo. Sem zdaj po dvorišču sprehajala Maksa, da je zaspal in sem bila samo v tanki majčki, pa me je sonce tako prijetno grelo. Prav škoda, da ne moremo ven.

Dajte mi tiste, ki tudi že imate starejše otročke nekaj povedat. Jaz sem bila že čisto prepričana, da ko porabimo ta paket plenic za Emo da ne kupim več novega in da spet poskusimo čez noč odvaditi. Zdaj je pa zbolela, pa ne upam še s tem eksperimintirat, pa še en problem se je pojavil. Ona se zelo rada preoblači, bi se po večkrat na dan. Pa ne zato, ker je umazana, kar tako. In ji pač ne pustim. Zdaj se pa naredi, da se čez dan polula. A je možno, da to naredi zanalašč, da se lahko preobleče? Dostikrat jo dobim že čisto nago in reče, se moram preobleči, sem se polulala. Upam, da tiste, ki imate šele prvega, ne boste hude, če še malo naše starejše otročke obdelamo.

Piskot, jaz našemu že dvignem, da lahko gleda naokoli, pa roke mu dam ven iz kombinezona, da se lahko igra, pa tolče, pa prijema in je v redu.

Gaya,
čisto vem, kako se počutiš, pa upam, da te kmalu mine. Najhuje je, ko si želiš, da se ne bi tako počutil, pa si ne moreš nič pomagati. Res, pejt ven na sončka, v našem koncu je čudovito. Izkoristi.

Hojica: je nismo imeli pri Emi in je tudi pri Maksu ne bo. Ni prostora, pa tudi navdušena nisem nad njo.

mis, težko ti kaj svetujem, ker tudi pri nas lepo zaspi nazaj. Tudi, če ne zaspi, ga položim v košek, še malo debatira, potem pa zaspi nazaj. A imaš luč prižgano? Se z njo pogovarjaš? Če je na to odgovor DA, ti svetuejm, da se dojita v temi, da je nič ne ogovarjaš in ko neha jesti, samo položiš nazaj v posteljico. Mogoče bo na začetku jok, pomojem ne čuti, da še ni dan in da mora še malo spati.

Red hranjenja:
približno na tri do štiri ure. Ga opazujem, pa ponudim, ko se mi zdi. Včasih noče jesti, ker mu dam prekmalu, če je zaspan, tudi noče jesti, gre prej spat, ko se zbudi pa tudi noče takoj jesti, rabi ene pol ure, da pride k sebi, potem pa dojenje.

Frrrr,
HM-jeva oblačila so malo večja. Tudi pri nas so ta oblačila dlje časa prav kot ostala. Zato sem pa v taki dilemi, katero številko kupit.

Nočno previjanje: pri nas ga ni. Zadnjič ga previjem okoli osmih zvečer, naslednjič ob pol osmih zjutraj. Zdaj že dolgo ni nič premočilo, tudi pokaka se sedaj kasneje, uporabljamo pa aktiv fit in res se jih da zdaj kupiti tudi v Merkatorju, za Spar ne vem, ker ne kupujemo tam.

Ležalnik: pri nas je že ves čas privezan noter. Bi zlezel ven, če ga ne bi. Se pa spomnim Eme, ko je bila že malo večja, pa ga nismo več uporabljali, potem pa ne vem, kaj je že bilo, da smo ji ga za foro dali in jo privezali noter, pa je sama ven zlezla. Znala se je že plazit in je res prav ven zlezla. Če bom najdla sliko, vam jo bom dala. Zdaj jo že pol ure iščem, pa ne najdem. user posted image

moci, v DM-ju lahko kupiš plenice za v bazen, ki so za enkratno uporabo ali pa kopalkice iz blaga. Mi imamo te iz blaga in so meni super.

Pa to ne moreš verjet. Maksa sem šla zdaj že v tretje uspavat, oz. vozek trest, da je nazaj zaspal. Sploh ne vem, kaj mu je danes. user posted image Ponavadi tak čas spi po tri ure skupaj.

Zdaj se je pa Ema zbudila, grem k njej, dokler Maks spi, če bo sploh spal. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
15.2.2007 16:03:58   
Pikabu
Najdla slikce od Eme v ležalniku. Mislim, da je tukaj stara ene 9 mesecev.

user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5933
15.2.2007 16:10:43   
Pikabu
A sta si kaj podobna ali nič? Oba pri isti starosti. Na prvi sliki je Ema, na drugi Maks.

user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5934
15.2.2007 16:30:33   
beki24
Da sprobam-  Pikabu stil!!user posted image

Pikabu- te hočem že sto let nekaj vprašat!! Ko se je Ema rodila je imela temne laske, vsaj po slikici se spomnim tako! Kdaj so ji začeli svetleti?? Ali je imela obrvi že na začetku svetle??

Mis- naša se je tudi tako zbujala in ni in ni mogla zaspati- 1. rešitev je bila nočna lučka( tako blago modro svetlobo odseva in se čez 30 minut sama ugasne), očitno ne mara teme!! 2. rešitev za uspavanje je bil vrtiljak- se vrti, poje- ga gleda in počasi zaspi! 3. stvar- zraven ima plišasto igračo h kateri se stiska( brez tega ne gre več), rabi občutek, da ni sama!!

Hojice- ne bomo imeli- ker baje da se otrok preveč navadi hoditi po prstih in ne s celimi podplati!
Stajico pa bi imela, ker smo v pritličju bloka in imamo parket po tleh in je mrzlo kljub kockam!! Ne vem pa še kakšno- ena od Brevi-ja mi je ful všeč- je v stilu teh telovadnih- igralnih lokov( pa mi tega nimamo- sem pa videla pri kolegici, kjer to imajo, da je Tinkari ful všeč in tam se je celo obračat začela)! Ampak je okoli 90 EUR- pa še premišljujem če se mi splača!!!???

Ležalnik imamo mi tak, da je bolj kot stolček- lupinica in ga imajo otroci lahko do 4. leta starosti približno! Jo pa tudi že privežem, ker se z nogami tako odrine, da dvigne rit in se za 10cm minmalno premakne navzdol!!

Nočno previjanje- samo če je pokakana!!

Hranjenje- ko hoče, dobi!! približno na 2,5-4h, ponoči zadnji obrok okoli 23ih, naslednji ob 3-4.30 in potem okoli 7.30-8.00- naprej pa prosto po Prešernuuser posted image

Pikabu- držim pesti, da Emo čimprej odvadite plenic, po opisu sodeč, je pa mala damica pogruntala, da se lahko preoblači, če je polulana!!

Še oblačilca- H&M ima res večje št.- mi smo malo manjši, pa jih zato če piše od 2-4 meseca nosimo do 5. meseca!! Drugače pa od Pikapolonice bodye uporabljam že št.68 pa ni nič prevelika!! Pa od H&Ma body- če ni na preklop je št.62 že pretesen!

A je probala katera plenice od DMa??

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
15.2.2007 16:36:25   
beki24
Pikabu- meni je Maks ful tvojemu možu podoben- to samo po slikah sklepam- lahko je v živo malo drugačeuser posted image

Mal sta si podobna- po zg. delu obraza, ampak Maks ima bolj ovalen obraz kot Ema !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5936
15.2.2007 17:03:19   
mis
Punce, vse ki ste mi odgovorile hvala za odgovore. Sej nočem komplicirat in težit, obljubim da ne bom več. Ampak res je ponoči nič ne ogovarjam, nič luči ne prižigam in ji dam za jest, pa ponavadi sploh oči ne odpre. Ko pravite vrtiljak. Ja saj sploh učk nima odprtih. Samo joka. Ker zanimivo je to, da pri meni nič lažje ne spi. Jaz sem rekla jo bom pač imela pri sebi, pa bova skupaj spali. Noben problem, samo da bi spala. Pa ne. Pri meni spi samo na prsih. Pa vleče, pa se predrami pa spet vleče... Tko bi lahko ona bila cel dan. Nič drugega ne rabi. Tudi 2 uri je lahko tako. Al pa če ne znam z njo skupaj spat. Jih imate vi obrnjene proti vam ali stran od vas? Ne vem. Pa sej ko jo dam nazaj spi. 10 minut. Potem pa jokuser posted image . Takrat verjetno pogreša zizo. Ne meneuser posted image

Da še jaz malo odgovorim. Mam kar slabo vest ker si ne vzamem časa za odgovarjat, sprašujem in morim pa skoz.

previjanje: ponoči ne previjam. Uporabljam ponoči Active fit. V njej je cca 11-12 ur. Ne premoči. Načelomauser posted image

stajica: jo bom uvedla, ko bo postalo nevarno, da samo pustim na tleh za kakšno minutko. Verjetno kmalu. naša je na blazini, pa v stolčku če jo res gledam zraven, siser bi res že lahko padla ven.

hranjenje: pri nas dobi kadar želi, gledam pa da ne bi ravno vsako uro, ker je potem res cartanje. Prej sva bili na sprehodu, je spala 3 ure, od hranjenja je bilo 3,5 ure, pa sem ji dala pa se je bolj igrala kot ne. Pol pa ven vrže. Zvečer pa bolj pogosto je in gre res sita spat.

hojica: je ne bom uporabljala. baje ni dobro. Jo pa imam doma sposojeno, pa jo bom vrnila.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
15.2.2007 17:17:10   
mis
Aja, še to sem hotla. Do zdej mi skoraj nikoli ni zaspala čez dan v posteljici. Danes pa že 2x. Sem jo dala noter, dudo, pol sem jo pa za rito prijela in tresla (nekako tako kot jo trese v vozičku) in je zaspala v 5 minutah. Bom ponoči tudi tako poskusila če bo treba. Mogoče pa paliuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5938
15.2.2007 17:27:42   
Arabela
Beki, jaz kombiniram Activ fitke z DM Babylove... pa Dm niso tako slabe, ne premočiijo, le ful debele so v sredini, in ker ima naša mala ful debele nogice, se mi zdi, da jo malce motijo... ampak jaz zjutraj vem, da ko jo previjem in prvič papa, se takoj pokaka in takrat ji dam Dm-ove gor, ker vem, da jih bo imela le kakšnih 15min, pa za doma jih ima... Če pa greva ven in zvečer pa obvezno Pamperske... Vglavnem,  DM niso slabe...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5939
15.2.2007 17:28:28   
Arabela
Hranjenje.. po želji mlade gospodične...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5940
15.2.2007 17:29:23   
Arabela
PRi nas pa je ati prišel en dan prej domov... in prinesel zapoznelega valentinčka.. user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5941
15.2.2007 17:30:40   
Arabela
Moci, tudi meni so povedali da so Dm plavelne pleničke ful ok.... čeprav jaz imam neoprenske hlačke in so ful fajn... je pa res da jih imam sposojene...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
15.2.2007 17:34:38   
Arabela
pogč-k e3grh zu... Pozdrav od KAtarince...

Katarinca sprašuje:
meni pa zobki rastejo pa me to ful  moti.. si pomagam z rokicami in igračkami da si ribam dlesni... kaj pa kakšno zdravilo, gel?! PRosim za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
15.2.2007 17:41:14   
Maxica
Mis, očitno Tina res rabi tvojo bližino. Ne vem, pri nas Lana dam budnega v posteljico, zaprem luč, nato pa ga primem za rokico ali pa ga božam po obrazku (skozi tiste letvice stegujem roko, pol pa kar pošicam prejuser posted image ), pa ponavadi zaspi brez problema. Toliko glej, da se ti pri prvi rundi, ko se ponoči zbudi, res orng naje, ne jo pustit zaspati in cucljati. Ker te je očitno zamenjala za dudo in si postala mama duda. Poglej na forum Dojenček, HuAnita jamra o tem problemu, vendar njen user posted image  je star že pol leta, nič kaj prijetno, sploh za ponoči. Ma, saj ne vem prav svetovati, ker dokler nisi sam na tem mestu, lahko samo pametuješ. Če si sama dovolj karakter (jaz nisem), jo lahko pustiš, pa da jokca v posteljici. Morda bo ugotovila, da ne bo s tem nič dosegla, pa bo odnehala. Pod pogojem seveda, da je sita, pa zdrava itd. Da veš, da ji res nič ne fali. Je pa verjetno le tako obdobje, drug teden bo pa že spet bolje. Držim pesti.user posted image
Hojice tudi mi nismo imeli pri Maxu, in tudi tokrat je ne nameravamo imeti. Jo res odsvetujejo.
Stajico smo pa mi res ful uporabljali pri Maxu, ker je bil tako živahen dojenček, da sem ga lahko samo tam pustila mirne vesti in šla vsaj na wc. Če bi ga pustila sredi dnevne sobe, ne vem, kje bi ga našla čez pet minut.user posted image  V stajici pa je varen, imel je svoje igračke in se je zamotil. Bomo videli, morda pa bo Lan čisto drugačen in ne bo hotel biti v njej. Sedaj smo postavili prenosno posteljico, pa jo je že Max okupiral.user posted image
Frrrr, ti pa nehaj. A zdaj je pa še čokolada z lešniki prepovedana?user posted image  Ti povem, zakaj sem huda. Kmalu po porodu si napisala (vsaj mislim, da si bila tiuser posted image ), da si pila vodo z okusom jabolka in je Jašo zvijalo kot user posted image . Aha, sem rekla, pol je jaz raje ne bom pila. Pri moževih doma imajo ponavadi samo to vodo in valjda jaz je ne bom pila. Tako da sem vedno dobila samo vodo izpod pipe.user posted image  Zadnjič pa rečem, nič, je Lan dovolj star, da ga ne zvija več vsaka stvar in probam in je bilo vse ok. Tako da - čokolado z lešniki pa jaz jem že od vsega začetka in Lana ni še zvijalo, tako da jo bom kar še. V tem primeru ti pa ne nasedem več.user posted image  Aja, pa pozdravi se čimprej.user posted image
Nočno previjanje - mi ga zdaj že kar en čas ne prakticiramo več. Previjem ga preden gremo spat, potem pa spet zjutraj. Načeloma ponoči ne kaka, se ne spomnim, kdaj se je nazadnje.
Frrrr, Aktive fit prodajajo po novem tudi v Mercatorju in Intersparu.user posted image
Ležalnik - mi ga že od vsega začetka privežemo noter. Ker bi kar zlezel ven, če ga ne bi.user posted image
Altati, hvala za odgovor. Z Maxom sva imela namreč velike težave z uvajanjem GH, do šestega meseca sva se izključno dojila. Potem sem še s parimi mamicami govorila, ki so tudi pozno začele uvajati, pa so vse imele ful problemov. Tiste pa, ki so prej začele z gosto hrano, pa ne, to so kar z odprtimi usti gledali hrano.user posted image  Zato sem nekako povezovala, da je to lahko vzrok, ampak očitno je to od otroka do otroka odvisno.
Aja, Altati, jaz sem velika 1,70, očitno so me zlo hvalili.user posted image user posted image
Moci, a niso tudi ene pamperske za v bazen, mislim, da sem jih videla nekje?!
Piskot, pojma nimam, kako se oglašajo žirafe, še nikol slišala. Drugič pa raje kravo kupi.user posted image
Pikabu, drži se, te čisto razumem. Probaj si malo odpočit, ko bo prišel mož, vzemi si čas zase. Pa upam, da bo Ema čimprej bolje. Pa da se še Maks ne naleže.
Glede pleničk pa ne vem, jaz Maxa še ne navajam, ker me vedno zavrne, če ga vprašam, če bo šel na wc. V to se nameravam podati proti poletju, plenice dol, pa cao. Morda je res pogruntala, da je to pravi način za preoblečt. A pa je res polulana, ko ti tako reče?
Men se zdita Ema in Maks ful podobna, pa možu tudi, bolj kot tebi. Ne vem, no.
Beki, plenice jaz vedno uporabljam samo pamperske, z drugimi nimam izkušenj.
Arabela, bravo za atija.user posted image
No, zdaj pa grem, z Lanom sva se danes sprehajala dvakrat po uro in pol. Jupi, to mi delaj.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5944
15.2.2007 17:42:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

pogč-k e3grh zu... Pozdrav od KAtarince...

Katarinca sprašuje:
meni pa zobki rastejo pa me to ful  moti.. si pomagam z rokicami in igračkami da si ribam dlesni... kaj pa kakšno zdravilo, gel?! PRosim za pomoč...

En gel se baje dobi, v lekarni, ampak ne vem, kako se imenuje. Bom probala poiskati na forumu, ga večkrat omenjajo mamice.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5945
15.2.2007 17:58:40   
Maxica
Evo, al je Calpol ali pa Calgel. Vprašaj v lekarni.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
15.2.2007 18:13:43   
mis
Ja, Maxica, saj meni se tudi zdi, da sem ratala duda. Vem, se trudim, da ne bi pustila. Čez dan mi nikoli ne zaspi gor. Ponoči pa pač zadrema, pol pa pogreša. Bom probala tako, da bo ko poje takoj dobila dudo, pa da vidimo.

Evo, da ne bodo same take smejoče slike. Tud jokat znam:
user posted image

Sej drugač sem zelo pridna in mami in ati me imata zelo rada. Res, da ne bo kera kej mislila ker tolk jamram. Samo raziskujem pač. Bi pa čez ene dve leti mela še enga. Upamo da bouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5947
15.2.2007 18:31:20   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Sej drugač sem zelo pridna in mami in ati me imata zelo rada. Res, da ne bo kera kej mislila ker tolk jamram. Samo raziskujem pač. Bi pa čez ene dve leti mela še enga. Upamo da bouser posted image

Mis, čez pet let, peeeeeet, slabo bereš naš forum.user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5948
15.2.2007 19:23:02   
piskot
Cer.

No jaz pa mislim da je pri nas Martin napredoval iz naziva direktorja v naziv diktator user posted image . Zgleda da ful rad nastopa. Ce ga kdo gleda, ko se igra, je vse kul, ce ni nikogar je pa jok. In podlozno ljudstvo se je vdalo user posted image . Bomo videli kako dolgo nam bo slo.

Pa se nekaj ugotavljam, teli mostovi in visece igrace na lezalniku, pa tisti vrtiljak nad posteljo ga samo zivcnega delajo. Ker jih ne doseze in jih ne more nest v usta. Da o tem koliko potrpljenja premoremo ne govorim.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5949
15.2.2007 20:47:20   
Anonimen
beki  ja  jz sm probala DM plenice in so en šrot...no v glavnem sem vse plenice probala razen fixies pa huggies...pa najboljš so se pri meni obnesle hoferjeve--pa tud edine so ki ponoči niso premočile!

mis: kaj pa če bi ji probala dvignit vzglavje????

plavalne pleničke: no jz mam ene pampers sunnies..mism da...take oranžne barve so...nism jh še sprobala

no jz pa bom mela hojico pa tud stajico...kaj pa vem...sm bl staromodnauser posted image
sicer ne mislm ga met non stop notri malo pa že če že imam to..sicer sposojeno...ker denar raje kam drugam dam za user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?