|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.2.2007 11:34:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Altati, če z Emo ne bo hujšega in bom šla sama ti zagotovo povem. Čeprav ne vem, če si predstavljam, kje naj bi to bilo. Kje tam, kjer smo se mi zadnjič sprehajali?

točno! tam kjer smo se zadnjič sprehajale.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 11:37:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 5902
15.2.2007 11:45:26   
Arabela
Maxica, mi imamo stajico že od vsega začetka,takšno, da lahko kar v njej spi in ima notri tudi mostek za igranje... zadnje čase jo prav dosti notri polagam, sem bolj sigurna ker mala je postala prava vrtavka..

Mis, ne vem kaj naj ti rečem.. pri nas je isto, le da jo sedaj že lahko položim v posteljico in se ne zbudi vedno.. je pa malecka že spala celo noč (le kje so tisti časi user posted image ) zdaj pa ga sračka...
Sem jo pa že parkrat dala v posteljo tik preden je zaspala, ko so se ji očke zapirale in prižgala vrtiljak in je palilo.. probaj..

Pri nas je nehalo deževati, tako da bomo verjetno popoldne šle malo ven.. sedaj mala spi v veliki postelji.. le kako dolgo user posted image

Beki, tudi naša je imela po banani črno v kakecu.. pa en dan ni kakala, zdaj pa je spet ok..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5903
15.2.2007 11:45:40   
frrrr
piskot - Lu ima še vedno skoraj do riti lase, js sm se postrigla... sm ji kr tvoje komplimente ukradla - hvala user posted image

oblačila - punce mi še vedno nosimo majčke od H&M št. 62, pa nč ne zgleda, da bodo kmalu premajhne... po drugi strani so pa bodyji Sparky št 74/80 že tesni user posted image

nočno previjanje (kdo že spraševal - amazona?) - pri nas prakticiramo tako, da zbudim moža, greva oba in ga v poltemi spedenava... na hodniku luč prižgana, v kopalnici pa ne... se nama sicer smejčka in naju ogovarja, vendar ga ignorirava user posted image je težko, vendar se splača... nočno previjanje moramo pa prakticirirat, kadar tolk je ponoči kot je danes (skor vsako uro po prvi dolgi rundi)... no, pa ob 6ih je men še nočna... tam nekje po 7:30 pa že k dnevu štejem user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
15.2.2007 11:49:21   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

oblačila - punce mi še vedno nosimo majčke od H&M št. 62, pa nč ne zgleda, da bodo kmalu premajhne... po drugi strani so pa bodyji Sparky št 74/80 že tesni user posted image

Jaz pa sem ravno ugotovila, da so ji 62 prekratki, jih komaj zaprem... pa smo 62 res ful dolgo nosili. zdaj pa bo treba obnoviti garderobo...

nočno previjanje (kdo že spraševal - amazona?) - pri nas prakticiramo tako, da zbudim moža, greva oba in ga v poltemi spedenava... na hodniku luč prižgana, v kopalnici pa ne... se nama sicer smejčka in naju ogovarja, vendar ga ignorirava user posted image je težko, vendar se splača... nočno previjanje moramo pa prakticirirat, kadar tolk je ponoči kot je danes (skor vsako uro po prvi dolgi rundi)... no, pa ob 6ih je men še nočna... tam nekje po 7:30 pa že k dnevu štejem user posted image

Jaz jo nazadnje previjem ko se skopava (okrog 20ih) in potem spet ko se zjutraj zbudi.. plenica je ful nafilana z lulanjem, ampak doslej je še vedno vzdržala... Juhuhu za Active fitke...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
15.2.2007 11:50:26   
frrrr
aja, ležalnik za dojenčka... men se ne zdi vč tolk varen, ker se kr usede v njem... stajica je res zakon, čeprav Jašo te igrače na loku mau jezijo, ker jih ne more cele v usta stlačit in ne zdrži dolgo notr... nekajkrat je tut do pol urce sam klepetal s sabo (ko sva bila z možem pripravljena na igro z njim), zdej bi pa js kuhala, prečekirala RR al pa na wc skočila, pa ni variante, da bi se sam zaposlil... enkrat bo že... še ma čas...

vprašanje... bo imela katera hojico? ste za ali proti? midva imava stanovanje v 2 nivojih - novi del je 2 stopnici nižje kot stari, kjer je le hodnih, kopalnica, wc in ena soba... men se zdi kr dobra rešitev, pa še pobegnit mi nima kam... navzgor po stopnicah se menda ne da z njo user posted image kaj menite? da ali ne?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5906
15.2.2007 11:53:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz jo nazadnje previjem ko se skopava (okrog 20ih) in potem spet ko se zjutraj zbudi.. plenica je ful nafilana z lulanjem, ampak doslej je še vedno vzdržala... Juhuhu za Active fitke...user posted image

men pa narobe hodi, ker jih le v Mullerju prodajajo... bom zdej na smučariji nabavla avstrijske pleničke user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5907
15.2.2007 11:53:34   
Arabela

aja, ležalnik za dojenčka... men se ne zdi vč tolk varen, ker se kr usede v njem... stajica je res zakon, čeprav Jašo te igrače na loku mau jezijo, ker jih ne more cele v usta stlačit in ne zdrži dolgo notr... nekajkrat je tut do pol urce sam klepetal s sabo (ko sva bila z možem pripravljena na igro z njim), zdej bi pa js kuhala, prečekirala RR al pa na wc skočila, pa ni variante, da bi se sam zaposlil... enkrat bo že... še ma čas...

Jaz moram tudi malecko zavezat na ležalniku, ker tako miga da kar dol spolzi... ga bom počasi dala stran..

vprašanje... bo imela katera hojico? ste za ali proti? midva imava stanovanje v 2 nivojih - novi del je 2 stopnici nižje kot stari, kjer je le hodnih, kopalnica, wc in ena soba... men se zdi kr dobra rešitev, pa še pobegnit mi nima kam... navzgor po stopnicah se menda ne da z njo user posted image kaj menite? da ali ne?

Mislim da je trenutno trend da hojica ni primerna za malecke... mi je ne bomo imeli... sem proti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5908
15.2.2007 11:55:11   
Arabela
frrr. sem čula govorit da se Active fitke (mislim da nemške) dobijo že v Merkatorju.. ampak nisem ziher....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
15.2.2007 12:06:18   
lucika
pa v sparu po novem tudi!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5910
15.2.2007 12:32:57   
gaya
Oj

Punce moje skoz vas berem, ampak nobene prave volje nimam za pisanje. Dnevi šibajo mimo mene pa sploh dojamem ne. Gaja je pridna in edino ona me še spravi v smeh. Hvala vsem ki misliate name. Se kmal poberem in javim, obljubim. Samo še čestitke vsem 4 mesečkom in luciki za magičnih in norih 30user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
15.2.2007 12:53:12   
Arabela
Gaya, ta je samo zate...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
15.2.2007 12:54:41   
Arabela
Jaz sem tudi neka lena... še zdaj se nisem spravila iz bajte.. pa malecka je zaspala in še kar spi...
Ja pride tudi takšen tečen dan user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
15.2.2007 13:25:55   
Maxica
O Gaja, welcome to the club depresivnih mamic.user posted image  Hecam se, te pa čist razumem. Ma jaz sem danes že bolje. Se mi zdi, da če gre lahko človek vsaj malo na svež zrak, pa če je mal sončka, da je brž lepši pogled na svet. Zate, Gaja.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
15.2.2007 13:33:01   
moci
cel dan sem že prisotnauser posted image sem se pozabla odjavit. mala je dons sitkana, pa hodim po delih brat, pa mi ne rata.
mogoče zvečer. popoldne peljeva strica na trening pa v tosamo greva po 2 racmanki, da testiramo..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5915
15.2.2007 13:40:44   
altati
oj, jaz sem iz sprehoda!

Gaya, mislimo nate! Daj, poberi se!!!!
Hojca: mi je ne bomo imeli. Imela sem jo samo pri Tari-ker takrat je bil to standard... pa sem jo bolj malo uporabljala. Tia in Jaša pa bosta preživela brez nje. Pediatri jo hudoooo odsvetujejo, že kar nekaj dolgih let. Pa verjamem jim!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
15.2.2007 13:43:17   
altati
Aja, še to...pri nas je Jaša na tleh, že od začetka.  Na puzzlih. In mislim, da se ima prav fino. Stajico imam, ampak mislim, da je ne bom uporabljala. Bo kar na tleh ostal, tako  je bilo tudi pri Tii. Pa še punci sta veliko pri njemu, pa ju ne bi ravno v stajico tlačilauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
15.2.2007 13:52:25   
Anonimen
no midva sva se pa skupj naspančkala....mali se pa igra malo jz pa spet tukj visim....baaaad girl:)

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5918
15.2.2007 13:56:24   
Anonimen
kaj evo zdj ravnokar je spet nazaj zaspal....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5919
15.2.2007 14:09:48   
Maxica
A imate ve čez dan že točno določen čas obrokov, npr. jih imate pet in veste, da bo jedel ob 10h npr., pa potem ob 13h itd., al ste še vedno po sistemu, ko hoče jesti, jesta? Midva se še vedno na ta način dojiva, lahko imava tudi 10 obrokov čez dan, sploh če smo cel dan doma, pa se mi zdi, da ga imam skoz na dojki. Saj verjetno, ko bova začela z uvajanjem GH, se bodo ti obroki mal bolj porazdelili, al kva?!
Altati, nekaj te hočem že dalj časa vprašati - glede na to, da si pri obeh puncah začela z GH pri šestih mesecih, sta komot prešaltali in dojeli, da je še kaj drugega kot materino mleko?
Pikabu, kako je z Emo?
Mis, ti pozneje odgovorim glede spanja, zdaj kuham, pa da se mi vse ne zasmodi, si bom raje potem samo zate vzela čas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
15.2.2007 14:27:03   
Anonimen
maxica...jz že od začetka delam po urniku in nič drugače.....naprej sem na 2 do 3 ure dojila.....zdj dojim na 4 in paše njemu in meni....vmes pa ni lačen k sem parkrat probala pa ni hotel...samo na zač. ga je ponoči mal sviral neki,.,,,

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5921
15.2.2007 14:41:31   
moci
hojica, stajica - nimamo in ne bomo imeli, ker je oboje odsvetovano, imamo že zdaj RA... mogoče si glede stajice kddaj premislim, če bo vse ok.
red hranjenja - mi ga nimamo, po potrebi, po novem ne zaspi brez dojenjauser posted image user posted image
gaya, takoj na sončka, da mal energije dobiš, potem se pa kaj javi. user posted image

jaz jo v ležalniku tud pripenjam, smo zadnjič gledali, in se je uspešno preplezala venuser posted image
mis, žal ti ne znam pomagat... meni se ne zbudi čisto, ko je. in potem jo dam samo nazaj, ne podirava kupčka. če je treba pa še dudo... saj zato sva po mojem na 2 uri pokonci...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
15.2.2007 14:54:41   
piskot
frrr, Lu ... sori za zmesnjavo, ampak saj razumeta, ko preberes 5 strani ni nic vec jasno katera je kaj pisala.

altati ... skjuz mi, nisem slisala telefona. verjetno je bilo vabilo na kavo ane. vseeno hvala.

mi smo imeli pa danes spet v vozicku alarm. res ne vem, zakaj je ravno takrat najbolj lacen. zdaj zacenjam razmisljat, da bi ga mogoce dala ze mal sedet v vozu, mu bo bolj zanimivo, pa mogoce ne bo tako hudo lacen po eni uri in pol.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5923
15.2.2007 15:02:38   
moci
piškot, meni se je tud drla na sprehodu. sem ugotovila, da ji je vroče. pa je imela samo jaknico in kapo. samo je vreča prevroča, čeprav ni zimskauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5924
15.2.2007 15:11:06   
tasha23
stajica mi jo imamo in jo bomo v kratkem žačeli uporabljat saj je v ležalniku  že tesno in mali kar skače in se prijema za lok z igračami... košara pa sem že enkrat omenila postaja vse bolj majhna, pa Gael se tako vrti, da je vedno na koncu prečno in nekomod v njej user posted image
hojica  mi je ne bomo imeli, prvič zato, ker nimamo prostora, drugič pa zato ker jo baje odstvetujejo.
obroki - hranjenje  mi imamo nek ritem, ki sicer ne velja čisto vsakokrat, je pa mali še vedno na 2 uri lačen, sicer z večjimi količinami user posted image , rada bi vidla, da se čas med hranjenjem malo podaljša, saj je včasih malo zoprno tako pogosto, če pa mu dam malo več, da bi dlje zdržal mi potem bruha, če pa ga poskusim malo zamotit, da ne sitnari  pa vpali tak jok - pravo histerijo
Oblekice: mi nosimo še vedno od 62-74 sicer so 62 že kratke oziroma 3/4user posted image , najbolj prav pa nam 68 - H&M ima pa večje št.
 mis žal ti ne vem svetovat, saj Gael redkokdaj joče preden zaspi, saj že ob mencanju očk vemo, da smo že na dobri poti za sanje... Sorry
Gaya upam, da se bolje počutiš, te razumem, saj sem tudi jaz zadnje čase bolj občutljiva in žalostna - pa ne vem zakajuser posted image

Tu pa je nekaj slikic, ki sem jih danes šklocnla:
user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?