frrrr
|
Maxica, js nimam določenih ur hranjenja, se mu prilagajam... če sva z doma, tut 4 ure ne je, če pa sva doma, pa kdaj tut na uro je. Zelooooo lep avatar! tasha, kolk lepo se smejčka Gael če niste zihr glede stajice in menite, da boste kdaj prenosno posteljo potrebovali, raje slednjo kupite in jo doma uporabljajte še kot stajico... vsaj js bi tk nardila, no... moci, js sm v DMu nabavla une pleničke za enkratno uporabo... mislim, da 4 eure pride 12 komadov piskot, ponoci se previjamo le v primeru, da pride skoz (pred 4. uro zjutraj zihr ne) ali je res fuuuuull nabita (okrog 6ih zjutraj)... drugače pa od 19ih pa do 7:30, 8:00 že počaka... se vedno zbudi, vendar ga ignorirava in mu s tem pokaževa, da je še noč... v spalnici ga potem pristavim in zaspi nazaj mi tut imamo žirafo... bi tut rada vedela kako se oglaša bo treba v zoo? Pikabu, Jaša se po vetrovnih kapljicah vedno pokaka... in zadnje čase ni več krčev, ga pa proti jutru kaj zvija in joka brez pravega razloga oz. ker je mamica bedarije pred spanjem jedla (A VE ŽE JESTE ČOKOLADO Z LEŠNIKI? js se ji ne morem upreti ), mu dava kapljice, pol ga je pa potrebno čez 5 minut previt, ker naredi masaker v plenico ležalnik - mi tut Jašo privezujemo že nekaj časa, ker bi nam drgač pobegnil Beki, stajice so uporabne do 15 kg... vaša Tinkara jih ne bo tk hitr pridelala tolk... se pa otrok lako giblje (ne kot v ležalniku) in igrače mu lahko daš notr... plavalne plenice DM pa od 4-9, ene pa od 7-12 al neki takega Maxica, una voda z okusom jabolka je tut mene na wc pognala, ne le tamaučka zvijala lešniki so pač oreščki, ki se odsvetujejo no, js sm se kr hitr pregrešila v tem... predvidevam, da je kriva čokolada - no, verjetno ne poješ 100-200g dnevno kot jaz ne morem se zadržat... še več bi je hvala vsem za INFO o PLENICAH! bomo v Interspar skočili... no, zdej jih bom res na smučariji kupila, da ne bo tolk za sabo nosit... amazona, ste Hoferjeve tut poskusili? js sm zaenkrat sam Pampers in Huggies sprobala... miš, Tina je lepa tut ko joka muki, Iva ima tako čupco, al je to Neža? Pikabu, Maks je kr podoben Emi in možu seveda ... oba otroka sta fuuuull lepa, za moža ne upam komentirat je bila Ema zlatenčna v prvem mesecu, al je le takšna svetloba? sm te pa pustila čakat, ha me dolgo ni blo gor in sm brala, ter sproti odgovarjala..
|