|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.2.2007 8:14:39   
Clody
Dobro jutro,

Gaya samo ne govori o G na jesenicah. Meni je tako žal, da sem se tam prijavila, kokr imam las na glav. Sicer so mi vsi govoril o velikiiiih gužvah, ampak sem rekla, sej so povsod gužve. Pol pa prvič pridem, me je pa kar čez vrata vrglo!!! Sem hotla takoj na ZD Jesenice, pa so mi rekli, da zdej moram pa še eno leto počakat.user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sva še na 3, čeprav ima tudi zelooo rdeče okoli stegen. Moram ponucat še dva poka po 56 komadov, potem pa mogoče sprobam 4!

Lu, luštna frizura. A si se tudi barvala? Se mi zdi, da ti spuščeni zelo pašejo. Čudno, da te ni Martina bolj oskubla, ker se mi zdi, da zelooo rada striže!user posted image

Arabela, da ne boš preveč zapravla v HM-ju!!user posted image  Skrbim za tvoje finance.
Pa bravo za spanje!!!user posted image user posted image Res odleže a ne???

Mis, a ne kako je smešno, da si lahko po 2 urah naspan: A si misliš kako bi to zgledalo,preden smo dobile malčke?? 2 uri = nič!!

Tasha kolk je pa cortkan medvedek. A to ga tašča sama nardila??? A je šivilija al samo tako obvlada??
Pa čimprej odmašite nosek, vem kako je to odveč. Smo imeli zabasanga 2 meseca!!

Mi smo letali cel dan, oz sva letala. Obiskala en kup frendic, da jim pokažem našega korenjaka. Je bil zelo priden, ampak popoldne pa že mali tečko, ker mu ni uspelo nič spat. Še v vozičku začuda ni spal. Sem se pa namatrala dojit sede. Se mi zdi, da je že zelo velik in ga težko držim!!!!
U glavnem je blo luštno.
Danes ponovi vajo!!!!!

Spali smo pa spet v redu, sem samo enkrat vstala.

Zdej pa nejc papcat, pa še mami!! 

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
17.2.2007 8:17:00   
Anonimen
user posted image

dobro jutro vsem!!user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6077
17.2.2007 8:22:56   
Anonimen
evo moj mali se je zbudil..danes smo se spet samo ob 4 hranili pa še to čist malo k je pol zaspal....je spet bil priden...pol smo se pa mal pocortali pa je spet zaspal...
pol pa ati pride domov..pa krofe prnese..(sm rekla ja da jih bom pekla pol se mi pa včej nič ni dalo pa sm mu jih kr dons naročila nj jih kar kupi...eh)

a greste kj v mašakre??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6078
17.2.2007 8:29:44   
Lu
Jutro!

Gaya pomojem bi lahko kar 4 že nabavila. Nič več 3.

Arabela mi imamo zalatega odnašalcauser posted image Imel bo aprila 5 let tako da je bil prvi pri hiši. Ko je Maja prišla na svet smo imeli kar paniko. Pes je bil kar ljubosumen, ampak zdaj sta nerazdružljiva. Pripopam fotko:
user posted image

altati a Tia se je pa že kar namaškarala? Greste kam na pustno rajanje?

Mi smo pa še danes sami doma. Ati pride jutri domov. To ga bo Maja vesela. Trenutno mi pa oba še spita, jaz na RR. Noč minila dokaj mirno. Majina petka ne pride ven pa da je ne vem kaj. Punce koliko časa to trajauser posted image In ko bo imela Maja vse zobke ven, bomo imeli ponovi vajo z Tianomuser posted image Ni kaj. Luštno nam je.

Pa še eno vprašanje kje nabavljate otroške torte???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
17.2.2007 8:56:08   
Anonimen
TINA OD MIS...ČESTITKE za štirico!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6080
17.2.2007 9:42:40   
Pikabu
Prav lep sončen pozdrav z našega konca.

Mi smo malo bolje. Ema nima več vročine, le prehlajena je še, Maks je imel zjutraj zamašen nosek, pa sva ga sčistila in je v redu, midva z možem sva pa oba tudi še prehlajena, upam, da tudi samo pri tem ostane. Pa zelo, zelo upam, da bo jutri samo še bolje, da gremo vsaj malo lahko v maškare.

Se grem crkljat k mojim sončkom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
17.2.2007 9:44:10   
Pikabu
Čestitke ta štiri mesece:

user posted image mis in Tina user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
17.2.2007 9:58:33   
Maxica
Dobro jutro, zeh, zeh, zeh. Čisto sem neprespana.
Čestitke Mis in Tini, pa za včeraj še Tashi in Gaelu.user posted image user posted image user posted image
Moci in Frrrr, uživajte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
17.2.2007 10:31:50   
gaya

user posted image čestitke mis in Tini user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
17.2.2007 14:06:22   
štorkljica
Helou!
Vidim, da ste vsi zunaj ali pa na rajanjih, jaz pa doma lase barvam in frizerko čakam. Ste mi dale nov zagon  s temile vašimi novimi frizurami, pa sem se jaz tudi odločila za striženje. Sicer ne na kratko samo da mi ta šop konjskega repa dol zreže. Nazadnje sem bla pri frizerju junija2006, sicer sem se pol pred porodom pobarvala in zdaj je tu čupa z 10cm narastka. Pa še to srečo mam da mi ful hitro lasje rastejo.
No mi nismo šli nikamor na rajanje, Ajda je spala dopoldne od 10.00 do 11.30, pol pa se mi je več ni dalo šemit, ker sem bla že tak zasedena.
Zdaj sem pa našadva ven popokala in si zankrat pobarvala narastek, moram počakat še 30min pol pa še ostalo čupo.
No da še na kratko opišem naše potepanje po Nakupovanju v Gracu. Šli od doma ob 9.30 in je Ajda srčece moje spala skoraj vse do Graca. Zmes je mogoče 2x odprla oči in spet nazaj spanček. Potem pridemo do West centra, jo najprej vzameme malo ven iz avta, da se prezračive, potem sem tuhtala kje bi se podojile ali v avtu ali pa v previjalnici in sem se odločila za slednjo. Pridemo do previjalnice in svaka čast avstrijcem kakikoli že so, to pa majo porihtano kakor se šika. V previjalnici previjalna miza z penasto podlago potem tekoča voda, WC školjka in še postelja vse to v isti sobi! Carsko!! Se torej najprej previjeve potem pa še podojive in mala je bila nared za điro po trgovinah. Moram še povedati, da je bla celi cajt totalen dobrovoljček. No pa pridemo v H&M, kjer se najprej zapodimo v cunjice za dojenčke. Mami začne iskati Ajda pa ati pa malo kruzata po trgovini. Ko njima je postalo dolgcajta pa sta šla delat kroge po nakupovalnem centru. Jaz sem Ajdi pokupila cunjic za 100 € user posted image user posted image  upam, da mi bo mala hvaležna in mojemu dva puloverja, sebi pa najprej ni, ker sem mela že polno glavo cunj po dveh urah. No kasneje pa sem si še jaz privoščila en pulover, pa spomladansko jakno (nobel!user posted image ). Potem smo šli nekaj pojest in Ajda je bla spet pridna celi cajt ko smo bili v restavraciji. Potem sem jo šla še enkrat previt pa podojit, potem smo šli pa še na kofetek spet pridnauser posted image , potem pa še v Toysa kjer ga je pa začela že nekaj srat. Ampak po 4urah pohajkovanja in čepenja v vozičku se sploh nisem čudila. Sledil je še zadnji podoj in previjanje, potem pa via domov.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
17.2.2007 14:18:18   
štorkljica
Uh, hvalabogu mi je objavilo post, sem se bala da bo pisalo sorry!
No to je blo to, spanje tisti dan je blo spet za Kuser posted image , ob 2.30 se je zbudila ponoči in ni zaspala do 5.00user posted image user posted image  Jaz sem bla že čisto hin ona pa za štose, ko pa je videla, da midva nisva je pa začela se dreti in v glavnem ni se strinjala, da je nočuser posted image  No potem pa končno zaspi, pa ob 7.00 ouf, za njo je dan, akcijauser posted image
Torej, tako se jaz včeraj odločim, da ji bom zvečer pred spanjem dala flaško in to prviš, češ bomo videli kaj bo. No in blo je! Ji dam po kopanju ob 19.45 najprej mojo dojko, da jo do konca sprazni, ker ni več bla pola. Potem, ko pa je ta ni več zanimala, pa sem ji dala flaško in sicer sem ji naredila 170ml mleka. Torej jaz njej to dam in ona na en mah meni izpije 130ml. Ko ji jaz ono iztrgam iz ust, ker me je postalo strah, kak je vlekla. Pa vidim, da bi še, ker je tak poželjhivo gledala flaško. Ona seveda zagrabi in izpije še 20ml, ko ji jaz vse skupaj odvzamem. Mislim najprej poje moje potem pa se še nabaše mleka kot da nebi še nikoli jedlauser posted image  No proti koncu sem že videla kako se ji učaki začno počasi zapširati, jo je očitno vse skupaj zmozgalo. Podreve kupčeka, jo 3x zazibam na rokah ona spi. Ura 20.20. Potem pa: budnica z jokom prvič ob 21.00, zaspi, drugič 21.30, zaspi, tretjič 22.15 ko se zbudi in noče in noče več zaspati. Najprej je začela ful prdeti pol pa jokati in ne več zaspati. Ko jo ati končno ob 23.00 uspava se ona spet zbudi ob polnoči in joka. OK, si mislim dam jo na dojko. In sedaj, mala mi spije celo totalno polno dojko!! Mala je bla lalčna!!!! Mislim je to mogoče? Najprej se ga nažere da skoraj skup pade pol pa je čez 3 ure že lačna?? No potem pa je končno na meni zaspala sem jo dala v posteljico in je spala nepretrgoma do 5.00
Pridem takoj nazaj grem i do konca glavo pobarvat!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
17.2.2007 14:35:30   
štorkljica
Evo me nazaj, zdaj še 10min potem pa pranje in una že pol itak pride.
Torej je to normalno ali niuser posted image  to sam bog ve, ker meni se zdi da je Ajdo od tega najprej želodček bubal in šele nato, ko se je zbudila ob polnoči je bla pa že prav živalsko lačna. No torej ko se je spet zbudila ob 5.00 je spet jedla in je nato spala še vse do 8.00. Ona se je naspala jaz pa malo manj, ker sem že ikat totalno hin zaradi teh njenih nočnih seans. Sem pa po zeloooo dolgem času spala v kosu 4,5 ur...no na žalost je pa to tudi vse kar sem spalauser posted image
No bomo videli kaj bo danes.
Kaj sem še hotela...hmmmmmmm...aja, mojemu se v ponedeljek izteče očetovski dopustuser posted image , sranje kako je to hitro minilo. Komaj čakam da bo spet mel kaki dopust, da bomo spet kam šli.
Popoldne pa še nevem kaj bomo delali, mogoče skočimo na kaki obisk k sorodnikom od mojega, pokukamo če kje pečejo kake krofe.
Jutri pa na krofe k moji mami!

Neposredna povezava do sporočila: 6087
17.2.2007 14:36:54   
štorkljica
Še 5 min mam cajtuser posted image

ČESTITKE MIS & TINAuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6088
17.2.2007 14:54:30   
štorkljica
No tak, lasje oprani, efekta barve še nevem ker so lasje še mokri, upam na najboljše. Sada samo sedim i čekam!
Včeraj sem malo pospravljala Ajdine cunjice ki jih je že prerasla, pa sem nabrala za dve tanajvečjivi H&Movi vrečki cujnuser posted image  Pa sem mislila da Ajda sploh nima dosti cunj, samo pol nevem kaj je to tam notri. Tak da zdaj mamo večinom asamo še 68 številko, nekaj malega še 62, predvsem tiste stvari, ki so malo večje, mamo pa že tudi nekaj 74 oz. že kar precej samo te so bolj že za poletje, kaki kratki rokavčki, pa take bolj tanke cunjice. Sicer pa bomo za 74 še nabavljali.
Zdaj pa več res nevem kaj naj napišem...bolje da grem predem začnem bluziti.
ČAV
Se vrnem z novo frizurouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6089
17.2.2007 16:02:01   
Arabela
user posted image

Čestitke MIS in TINA za 4 mesece!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 6090
17.2.2007 17:33:42   
tasha23
user posted image user posted image čestitke mis in Tiniuser posted image user posted image user posted image

nič v glavnem jaz sem out - kiham, šmrcam, nos je že rdeč kot, da bi bila kuser posted image . Gael je tudi bogi - poln nosek... odpadejo maškareuser posted image user posted image žalostna

Kako pa kaj ostale? Gaya, si kaj boljša?user posted image Pikabu, kako je Ema? poljubčka tudi Emi, da čimprej ozdraviuser posted image

ah, zbudil se je. že priaajjjaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
17.2.2007 18:30:02   
muki1
Ej, moje babe, kak ste kaj?
Berem, da ste vse nekaj bolane, pa šmrcave, pa POZDRAVITE SE, PREDVSEM PA OTROČIČKI.

Pa čestitke mesečnikom....šibam dalje.....................

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
17.2.2007 19:17:11   
štorkljica
Kak mam pa jaz super frizurouser posted image user posted image  Se hecam, glavno da mam za 5kg manj las na glavi.
Gremo kopat Ajdo, kasneje upam, da pripopam kako fotko moje ostrižene glave.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
17.2.2007 19:34:27   
altati
oj, samo da se javim...Pika Nogavička ima 39,2 vročine, vse imamo pobruhano, zbolela totalno....Revica se mi res smili....nič ne je, samo leži, izgleda kot kuhan rak, vmes malo bruha...ah, bo že...očitno se nas viroze niso ognile....To je to! Jaša že spi, user posted image  se tušira (kaz sem se že, ker sva 45 minut družno čistila WC, ki je bil prepleskan z bruhanjemuser posted image ). Me kar malo skrbi kako bo ponoči, ampak saj smo vajeni, vsaj menda nouser posted image

Lepo pustno nedeljo vsem skupaj...se pišemo, se beremo....čao,čao!

Neposredna povezava do sporočila: 6094
17.2.2007 19:38:08   
Maxica
Eh, te viroze, zgleda da smo jih res malo prenesle tudi na tem forumu.user posted image  Pri nas je Max tudi danes spet bogi, vročine sicer nima, je pa čist tak bogec, pa kiha in kašlja in smrka. Ma kdaj bo že konec teh smotanih bolezni?
Altati, držite se, pa upam, da se bolezen konča pri Tii in je ne dobi nihče drug od vas.
Kje je pa kaj Pikabu, upam, da ni zbolela?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
17.2.2007 20:06:36   
gaya

O boga Pika Nogavička Tia. Fejst jo pocrkljajte, Gaja pa ji iz Gorenjske pošilja en velik koš sončka, da jo bo pozdravil. Pa čim hitrejše okrevanje Tii in naj gre pustna viroza mimo vseh ostalih.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
17.2.2007 22:02:59   
mis
Čer!

Kako ste kaj? Altati, upam da boste nepotrebno zadevo hitro odgnali. Pozdravček Tii in čim hitrejše okrevanje!user posted image

Pikabu, vi se tudi do konca pozdravite!user posted image

Hvala vsem za čestitke. Ja, čas beži in kar z nostalgijo se spominjam časov, ko je bila Tina novorojenček. Uf, kolk je že starauser posted image .

Frrrr uživajte, pa mojceca tudi.

Še naše poročilo: Tina sicer zadnje dni zelo lepo zaspi v svoji posteljici, tudi čez dan je to kar hitro, zvečer pa jo v poltemi podojim, podre kupčka, jo dam v posteljico, dudo, mogoče se malo pogovarja in počasi zaspi. Samo šepetam...user posted image
No, noči pa so res porazne. Še nikoli ni bilo do sedaj tako hudo. Na začetku se mi je zdelo grozno na 3 ure, zdaj pa je res muka. Skoz se mi zbuja, joka... Pri meni če je se skoz carta, čim se premaknem se glih toliko razbudi, da spet začne vlečt... Skratka, nimamo še recepta.

Danes sva bili na gorenjskem pri kolegici. Mala je v avtu lepo spala, tja in nazaj, sicer je bila pa bolj tečkasta. Nenaspana jasno, če ga pa ponoči sračka. Zvečer je bila pa boljša, ker se je naspala v avtu.
Upam, dauser posted image  so tole vse skupaj zobki. Malo jih sumim, pa se tolažim da je to to. Samo da bi našla razlog, dauser posted image  ni vse to brez nekega razloga.

Lepo se imejte pa lepo nočko.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
17.2.2007 22:10:17   
Pikabu
Samo toliko, da ne bom med pogrešanimi. user posted image Sem fuuuuuuuul utrujena, bila danes pridna: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema nima več vročine, ji samo iz noska teče, sama sem pa tudi samo prehlajena. Jutri nas pa cel dan ne bo, gremo že zjutraj od doma, tako da se ne bom mogla nič javiti.

Lepo pustno nedeljo vam želim.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 17.2.2007 22:12:47 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
18.2.2007 0:12:04   
muki1
No, jaz pa samo malo kukam, koliko jih je ozdravelo.
Bravo Ema user posted image  za nevročino user posted image .
Altati, Tia & CO, držte se, pa hitro ozdravet. Upam, da se Jaša ne naleze.
Maxica, pozdrav tudi v vaš konec. Upam, da bo Max jutri že kot nov.

Pa seveda vse ostale, krehajoče in kašlajoče..... mene pa če virusi ne bodo pokopali, se bom menda od utrujenosti sesula....

Kako pa kaj pri @lini zdravstveno stanje?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
18.2.2007 7:24:16   
štorkljica
Dobro jutro, danes sem pa edina.
Ja pa kaj ste vsi neki bolani, dajte se pozdravt, je treba zimo odgnat. user posted image  za vse bolnike in čimprejšnjo ozdravitev.
Danes sve spale solidno, jedle sve najprej flaško pred spanjem in potem še dojenje 3x ponočiuser posted image  Jaz sem spala okrog 6 ur, po obrokih.
Gre kdo danes na Ptuj ali katero drugo pustovanje?
No lepo pustno nedeljo vsem skupaj, pa fajn se pokrofajte!!
ČAV

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?