mis
|
Bolj na hitro. Se grem k možku stiskat Spet presenečenje. Tino lepo podojim, jo dvignem, podre kupčka, ji mal zapojem, dam v posteljo, dudo, založim z brisačko, grem ven iz sobe... spi. Neverjetno . Upam da bo kaj potegnila. Sem pa danes res dojila na tri ure ali več, pa upam da bo tako tudi ponoči. Se bom zdej mal tega čez dan držala, pa da vidimo. Noč sem opisala, bolj katastrofa kot ne. Potem sem jo dala po eni uri spat in sva obe spali slabi dve uri. Vsaka v svoji postelji. Pol sem bila pa naspana Pa k tašči na obisk, pa na sprehod... pa je dan minil. No, jutri grem v gorenjski konec. V Ovsiše, če gorenjke kaj poznate. Se zopet dobimo s prijateljicami, vsak mesec pri eni doma. Tako da jutri me ni, se javim zvečer. Za ritko uporabljam Bebival, zvečer pa pred nočno plenico namažem z Bepanthenom. Pa še eno vprašanje: pravite da imajo vaši radi, da se kam zarinejo, npr. v igračko, pleničko... Mene je pa to kar mal strah da si jo kam v usta zatlači. Kam pa jo date? So že dovolj stari za to? No, mejte se, se pišemo.
|