|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.2.2007 7:25:33   
štorkljica
CLODY & NEJC ČESTITKE ZA 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
18.2.2007 7:38:14   
Clody
Jutrooo,

Hvala Amazona za čestitke. Danes sem malce pozna, ker ne morem odlimati oči!user posted image  
Ponoči sem 3 krat vstala in če imaš za sabo dve lepi noči in potem spet nelepo, te pobere. Tudi kavica ne pomaga.

Bomo pa danes Nejcu kupili torto ( beri blejsko grmado), ki jo bo papcou. Sevede jo bo zmazala mami in posredno s tem še Nejc! Mljask. Pa še svečke sevede!user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 6102
18.2.2007 7:58:06   
Arabela
user posted image
Čestitke Clody in Nejc za 4 mesece!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
18.2.2007 8:02:11   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas pa je bil bolj porazen večer! Mala je spala od pol petih do pol sedmih (prepozno!!!) potem pa se je čisto razbudila... sem jo skopala, podojila, sva se igrali, pa ni hotela pančkati, jo je ati prevzel, sračkala ga je tam nekje do 23ih (se mi vsaj zdi ker jaz sem omagala), nato pa sva šli družno v posteljo... prvič se je nato zbudila ob 4ih, drugič ob 7ih, tako da je bilo kar znosno.. ampak je spet odkrita spala in se k meni tiščala.. spiva kot kura in pišček, čisto prilimani druga na drugo, ati pa kraljuje na svoji strani.. ampak mami se je že navadila..

Zdaj sem si oprala glavo in upam da mi bo uspelo si jo posušit, ker mala se je začela bati fena user posted image , pa tudi sesalca user posted image .. le kje so časi ko jo je to uspavalo user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
18.2.2007 8:06:56   
Arabela
Vsem viroznim družinicam želim hitro okrevanje! Nas je viroza zaenkrat obšla (trkam po glavi)..

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6105
18.2.2007 8:19:22   
Arabela
Včeraj sva papali kuhanega korenčka... pa je bilo dobro dobro..
bomo videli kakšen bo kakec danes....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
18.2.2007 8:20:41   
Arabela
Pri nas je spet oblačno, ne vem če bomo kaj okrog hodili..

Lepo pustno nedeljo... pa nakrofkajte se... njamnjam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
18.2.2007 9:52:02   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za 4 mesece mis in Tini ter Clody in Njecu user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 6108
18.2.2007 9:58:25   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo se kar naspali danes. Jedla sva sicer ob treh, pa ob šestih, pa seveda se točno ob osmih zbudi, ampak jaz vse to počnem kar v spanju, tako da ga podojim in prestavim, podojim in prestavim. Tako da lahko rečem, da sem spala od pol enajstih do devetih.user posted image  Sem ga pa dala zvečer kar v vrečo za spanje, prvič, Max ni hotel biti v njej, Lan se pa tudi tako odkriva, da sem rekla, da pod nujno mora biti noter, saj bo sicer zmrznil. Sicer sem ga potem še pokrila z odejco čez, in mu očitno ni nič nagajalo, tako da jo bomo kar uporabljali.
Čestitke Clody in Nejc.user posted image user posted image user posted image user posted image
En koš zdravja vsem bolehnim,
pa lep pustno nedeljo vsem maškaram in nemaškaram.
Pri nas je oblačno, spet zgleda ne bo nič s sprehodom.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
18.2.2007 10:41:37   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

ker mala se je začela bati fena user posted image , pa tudi sesalca user posted image .. le kje so časi ko jo je to uspavalo user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
18.2.2007 11:41:37   
gaya

Jutro

danes sem pa jaz čist out. Tale luna jo je čist vrgla in se strinjam, če si navajen znosnih noči te ena ubijeuser posted image . Mala je zdaj postavila nov ritem, tako da spi zjutraj 2 uri, popoldne 2 uri, pol je pa od 6-7 že spet tko utrujena, da je včeraj prav tulila pol ureuser posted image , mene jo skor fršlok. Je nisem vajena take. Jo bom danes poskusila še okol 17 dat za ene pol urce počivat. Pa obvezno morva bit do točno 18 doma, drugače se ji odtrga.

Ponoči je blo pa tko. Zaspala je ob 20 in spala ko topek do polnoči. Tud mrdnila ni. Sem jo hodila gledat, če sploh še živiuser posted image . Pol sem šla jst spat k njej ( beri kot pri Arabeli user posted image ) in se je sam mal premaknila. Pol pa ob 1, mami daj dudo, ob 2 valda lačnauser posted image , ob 4 daj dudo. Ob 5 spet lačna. Pol pa do 7, k pa mamiiiii, dan je vstanivauser posted image . Ob 9.15 je spet zaspala in se zbudila mal prejuser posted image . Bomo vidli kako bo naprej.

ČESTITKE CLODY IN NEJCU user posted image

Grem naprej kuhat, pa mala je spet lačna.

Aja še to. Midve mava tud po banani nitke v kakcu. Pa mal bolj gost kakec je. Pa danes je mela tud eno sluz notri. Verjetno je to od GH? A bi blo kaj narobe lahko?

No grem, sirena

em, sirena

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 6111
18.2.2007 12:09:20   
altati
oj, grozna noč za nami....Tia bruhala kot nora 3 x ponoči (ob polnoči, treh in petih), kašljala, jokala, vročina 39,5....Zjutraj sta šla z možem k zdravniku in ima reva eno virusno angino (pozna se po tem da so na nebu v ustah ene pikiceuser posted image ). Menda je kar huda stvar, zanjo značnilno bruhanje, boleče grlo, fullll visoka vročina do 40 stopinj in traja tudi do 6 dniuser posted image ....Dobili smo Voltaren svečke, ki so fulll močne....zdaj pa šibam....me že kličejo....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
18.2.2007 13:42:36   
altati
še enkrat...Maxica-celo noč je Tia poslušala DVD od Maxa in Lana...hvala bogu zanj, jo je vsaj malo spravljala muzika v dobro voljouser posted image ...Hvala Maxu in Lanu, res!
Pred eno uro sem ji dala Voltaren svečko, naj bi prijela in držala vsaj 8 ur....Ne smemo vzeti več kot 3 na dan....
Jaša je zaenkrat še ok, Tara in midva z možem tudi (trkam na glavo), upam, da ne zboli še kdo od nas...upam....
To je zaenkrat od nas.....Upam, da ostale bolje preživljate tole pustno nedeljo...pri nas je letošnji pust pustil samo bolezenuser posted image ...
Lep dan vsem še naprej...upam, da bo nocojšnja noč boljša od pretekle...samo ne več bruhanja, prosim, prosim, prosim! Imam občutek da dva dni samo še čistim in perem po stanovanju...Pravo prisilno generalko imamom, žaluser posted image ...lahko bi se reklo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, a neuser posted image ....vsaj čisto bouser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6113
18.2.2007 14:10:57   
Maxica
O uboga revca Tia.user posted image  Pocertajte jo sto na uro, pa naj čimprej ozdravi.
Pri nas je sicer sedaj še mama zbolela, joj, res upam, da ne gre po vrsti, ker pol sva pa že midva z možem na vrsti, pa bognedaj še Lan.user posted image  UPAM, da nas obide, dovolj imam teh bolezni.user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Tio od Lana in Maxa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
18.2.2007 16:33:23   
@lina
Čist na hitro - muki, hvala za skrb, gre na bolje. Starejši gre jutri spet v vrtec, je pa res da je Matjaž začel kašljat, tud mal se mu iz nosa cedi. Cepljenje definitivno odpade v sredo. Jazsem bila včeraj res boga dopoldne, danes je že bolje, samo še kašelj me matra. Nismo pa tako bogi kot pri altati doma - upam da vas čimprej zapusti bolezen in da se ji ostali  izognete.user posted image

Prejle sem ju našemila, oba sta miška, Jure ima kostum, Matjaž pa trenirkico na kateri je našita miška, če mi rata bom pol pripopala... zdaj ne utegnem...
Čestitke mis in Tini in Clody in Nejcu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
18.2.2007 17:57:05   
beki24
Mala je zdaj postavila nov ritem, tako da spi zjutraj 2 uri, popoldne 2 uri, pol je pa od 6-7 že spet tko utrujena, da je včeraj prav tulila pol ure , mene jo skor fršlok. Je nisem vajena take. Jo bom danes poskusila še okol 17 dat za ene pol urce počivat. Pa obvezno morva bit do točno 18 doma, drugače se ji odtrga.
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

pri nas enako!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
18.2.2007 18:01:12   
beki24
Pa še čestitke vsem 4 mesečnikom in mamicam!!user posted image user posted image

Maxica,@lina in Altati- naj se vaši otročki čimprej pozdravijo!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
18.2.2007 18:19:11   
mis
Punce, kaj je zdej to? nič zbolevat! Hitro pozdravit! To je ukaz!user posted image  Z namenom jasno, da se vsi čimprej pozdraviteuser posted image

Naša je danes kar dobro spala: od 9h-1:30, futranje pa še ob 3:30, 5:30, 6:30... Ja, zjutraj je lakom lačen. Ampak je takoj nazaj zaspala in se je mami tudi kar lepo naspala.user posted image

Danes je čisti smejko, pravi pustni dobrovoljček.

Tako, jutri je spet ponedeljek in bi ziher več čveka. Čez vikende smo bile že od nekdaj švoh s pisanjemuser posted image

Lep večer in še lepšo nočuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
18.2.2007 18:52:33   
tasha23
Čer,
najprej čestitke Clody in Nejcu za 4 meseceuser posted image

Mi smo vedno slabše, Gael je začel kašljat, slabo je in čeprav je živahen in se smeji se mu vidi, da ni zdrav... Danes nas je zbudil ob 4 zjutraj - začel ga je mučiti kašelj in bošček je jokal v snu. Z atijem sva mu ščiszla nosek in nahranila in je mali spal do 8.30 z vmesnimi bujenji kot tisto ob 4 zjutraj. Na srečo nima vročine... jo pa ima mama; tudi jaz sem čisto out user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
18.2.2007 18:53:57   
mis
Ja, Clody čestitke tebi in malemu piščekuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
18.2.2007 20:24:28   
altati
Svečka je držala 6,5 ur, novosmo pa dočakali z 39,5 vročine. Svečko ji dam lahko dam najprej po 8-ih urah. Groza! Punca kar gori, sem ji ravno rekla, če lahko na njej jajčka ocvremuser posted image ....Me prav zanima kakšna bo nočuser posted image  . Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
18.2.2007 21:00:53   
štorkljica
Altati user posted image  zate in za Tio, upam, da se čimprej pozdravi. Pa mirno noč vam želim.

Jaz sem pa glih Ajdo spravila spat, ati gleda TV, jaz malo na RR, oba pa sva čisto pokrofanauser posted image  hvalabogu da je ta pust samo 1x letno. Groza, že zdaj me želodec boli od teh krofov, kaj pa bo šele v torek.

Vidim da je Ajda očitno okužila tudi vaše sončke s tem (ne)spanjemuser posted image . Hudo, vem! Joj kaj pa danes mene čaka, prav ne upam si sploh pomisliti kaj se bo spet ponoči dogajalo. No pa karkoli samo da je zdrava, jaz že to potrpim, pa po moje bo tudi ona enkrat spala po celo noč ali pa vsaj z enim bujenjem zmes. Ko to berem kaj se z vašimi otroci dogaja pa z boleznimi me prav pri srčku stisne, ubožčki mali. Prav res vsem želim, da bodo vaši otroci čimprej zdravi!

Kako ste kaj drugače preživeli pustno nedeljo. Mi smo se najprej sprehajali 2 uri po MS in morem povedati, da nismo srečali niti ene maskeuser posted image  Groza, pa dobro res ni blo nič organizirano, samo kaki odštekanci pa bi se res lahko kaj našemili in šli malo okrog. Upam, da bo Ajda v torek dobre volje, bi jo rada peljala malo na pusta v MS, majo nekaj organizirano. Šli pa bi sami ker ati dela. Bom videla.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
18.2.2007 21:19:22   
lucika
bogi revcki, vsi bolani. vam zelim, da cimprej ozdravite!!!!

mi smo pa danes imeli krst. zelo lep obred je bil; pa tud potem smo se lustno imeli. smo pa sedaj zmatrani vsi po vrsti. mali sploh tako, da ne more zaspat. sem mu probala dat medvedka v posteljo, pa si ga tisci k licom..mu res pase...
drugac pa eno uro mase ni niti enkrat zajokal. niti potem med obredom ne. razen mene je skoraj v sramoto spravil. ker sem skoraj bruhnila v smeh. ker si je deval roke v usta. in ko ga je zupnik mazilil, si je oblizoval le en prst. lahko ugibate katerega...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
18.2.2007 21:26:31   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image Clody in Nejcu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Moniki99 in Luciji user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
18.2.2007 21:28:06   
Pikabu
Spet samo javljanje. Sem utrujena, prehlajena, sicer pa v redu. Jutri imamo posvetovalnico, upam, da Maks ne bo cepljen, iz noska sicer ne teče, ampak imam občutek, da je na trenutke malo zamašen. Bomo videli. Se javim ko pridemo domov, pa upam, da bom imela čas, da komentiram vse za nazaj.

Lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?