štorkljica
|
Uh, hvalabogu mi je objavilo post, sem se bala da bo pisalo sorry! No to je blo to, spanje tisti dan je blo spet za K , ob 2.30 se je zbudila ponoči in ni zaspala do 5.00 Jaz sem bla že čisto hin ona pa za štose, ko pa je videla, da midva nisva je pa začela se dreti in v glavnem ni se strinjala, da je noč No potem pa končno zaspi, pa ob 7.00 ouf, za njo je dan, akcija Torej, tako se jaz včeraj odločim, da ji bom zvečer pred spanjem dala flaško in to prviš, češ bomo videli kaj bo. No in blo je! Ji dam po kopanju ob 19.45 najprej mojo dojko, da jo do konca sprazni, ker ni več bla pola. Potem, ko pa je ta ni več zanimala, pa sem ji dala flaško in sicer sem ji naredila 170ml mleka. Torej jaz njej to dam in ona na en mah meni izpije 130ml. Ko ji jaz ono iztrgam iz ust, ker me je postalo strah, kak je vlekla. Pa vidim, da bi še, ker je tak poželjhivo gledala flaško. Ona seveda zagrabi in izpije še 20ml, ko ji jaz vse skupaj odvzamem. Mislim najprej poje moje potem pa se še nabaše mleka kot da nebi še nikoli jedla No proti koncu sem že videla kako se ji učaki začno počasi zapširati, jo je očitno vse skupaj zmozgalo. Podreve kupčeka, jo 3x zazibam na rokah ona spi. Ura 20.20. Potem pa: budnica z jokom prvič ob 21.00, zaspi, drugič 21.30, zaspi, tretjič 22.15 ko se zbudi in noče in noče več zaspati. Najprej je začela ful prdeti pol pa jokati in ne več zaspati. Ko jo ati končno ob 23.00 uspava se ona spet zbudi ob polnoči in joka. OK, si mislim dam jo na dojko. In sedaj, mala mi spije celo totalno polno dojko!! Mala je bla lalčna!!!! Mislim je to mogoče? Najprej se ga nažere da skoraj skup pade pol pa je čez 3 ure že lačna?? No potem pa je končno na meni zaspala sem jo dala v posteljico in je spala nepretrgoma do 5.00 Pridem takoj nazaj grem i do konca glavo pobarvat!
|