|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.2.2007 8:21:13   
@lina
Dobro jutro!

Pri nas tudi spanje podobno kot pri Arabeli in mis, s tem da nisem gledala na uro in sem dremala ves čas zraven - sama sem šla spat ob 1h, pa vem da je bil ob 2.30 že pri meni na postelji, pol se mi zdi pa da je šlo na dve uriuser posted image  Ampak sem še kar kul zdaj zjutraj - če odmislim poln nos in solzne oči...

Pikabu - saj vem, da ni luštno, ampak se mi zdi zanimivo, da se na drugem koncu Slovenije nekomu godi tako kot nam - starejši bolan (bolna), mlajši se hoče nalesti, mamica bolna... tako kot vaš se je tudi naš včeraj zbudil že okoli 23h, pa je sicer kmalu nazaj zaspal... Zanimivo!

Lepo se imejte!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
16.2.2007 8:31:04   
Arabela
Dobro jutro mi je Katarinca voščila s kakecem po celi kopalnici in seveda po mamici....
Sem odvila pleničko... in v tistem trenutku.. bUUUUUUUUUUUmmmmmmmmmm.. in smo bili vsi pokakani user posted image user posted image user posted image
To se mi že dolgo ni zgodilo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
16.2.2007 8:44:08   
@lina
Clody, oba delava v računovodstvu, vsak v drugi firmi...

Frrrr, uporabljamo kremo Bebival... že pri starejšemu od rojstva naprej, nikoli vneta ritka...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6003
16.2.2007 9:11:02   
Anonimen
arabela,mis: ja ravn zato mam jest hranjeneje po urniku,,da mi da ponoči mir..kolikor mi ga da....in se mi zdi da je vsak dan (noč) bolje...danes je tud samo 1x jedel....in irno spančkal....

ritka:jz mam od bubchen hladilno mazilo če ma rdečo ritko (redkokdaj),,drugače ne uporabljam nič...pa mi je full dobra žauba ker res kuj pozdravi rdečino na ritkici...

aja pa dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6004
16.2.2007 9:20:20   
Maxica
Dobro jutro. Ne vem koliko bom v prihodnjih dneh lahko z vami, ker ima mož ful dela, ampak upam, da vsaj toliko, da bom na tekočem.user posted image  Pri nas se kaže lep sonček, tako da se že veselim dolgega sprehoda.user posted image
Pikabu, upam, da gre le za enodnevno virozo. Drži se.user posted image
Tudi ti, @lina, zdrži. user posted image
Upam, da bo čimprej marec, pa da bo konec teh smotanih viroz, pa da bomo lahko na svežem zraku cel dan.
Muki, Iva je super s tako pričesko.user posted image
Frrr, jaz za ritko uporabljam še vedno Bepanthen. Sicer je drag, ampak je super.
Clody, krasne fotke, Nejc je pravi pozer. A si dobila recepte?
Frrr, aja, pri čokoladi sem pa karakter. Ne več kot tri koščke, se pravi, niti ne celo vrsto. Morajo biti pa obvezno lešniki noter, pa rozine, njam njam, sicer je ne jem. Imamo ene štiri mlečne čokolade v hladilniku, pa se jih nihče ne pritakne.user posted image
No, zdaj se pa umikam. Lep dan.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
16.2.2007 9:23:25   
Anonimen
muki1: o kakšni frizuci to ve ?????user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6006
16.2.2007 9:28:18   
Anonimen
čestitke ::: Gael in tasha23!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6007
16.2.2007 9:30:01   
štorkljica
Dan!
Spet nič spali in sem ful zmatrana. Ajda je prej nekaj zehala, jo probam uspavati, pa se začne smejat, grulit in upiratuser posted image  Ah kaj sploh brezveze pišem, se oglasim ko bom mela več energije. Kar na user posted image user posted image user posted image user posted image  mi gre od vsega tega nespanja pa čisto nekega norega (ne)ritma. To ni pošteno...enostavno ni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6008
16.2.2007 9:30:05   
Lu
Jutro!

Tasha23 in GAEL čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

@lina in Pikabu čimpreje se pozdravita. Prav tako vajini sončki.

Nočno spanje. Do 23 se je Maja 2-krat zbudila in jokala. Zobki na pohodu. Mali se je pa zbudil malo po 23 uri in spal do mislim da 4, pa ob 7 in zdaj spet spi že od 8. Sem bila čisto koma ponoč. Zdaj predvidevam da se bo zbudu ob 10 in potem šibam pod škarjeuser posted image

Frrrr lepo se imejte na smučanju.

mis sem ti že nekaj dni nazaj poslala svoje podatke za seznam pa mi ga še nisi poslalauser posted image

Maxica kaj pa dela tvoj dragi? Moj je računalničar za hobby pa tudi ko je doma me ne spusti zraven. Tako da zdaj moram izkoristit ko ga ni.user posted image

gaya si že kaj boljše?

Mi lahko katera prišepne kdaj bo Polnočni klub?user posted image

Zdaj pa šibam še kaj narest dokler še ni alarma.

Se vam javim z novo frizuro user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
16.2.2007 9:30:58   
štorkljica
TASHA23 & GAEL ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6010
16.2.2007 9:31:26   
tasha23
user posted image

plenice:mi uporabljamo Pampers New baby iz Muellerja - tiste rumene, poskusili smo tudi Huggies super flex in DM-jeve Baby love - z vsemi tremi smo zadovoljni, le pri Baby love moram dati malo več kreme za ritko, ker če ne ima takoj rdečo user posted image
nočno previjanje - tega ne izvajamo, saj mali prespi celo noč, zadnje previjanje je ob 21.00 in naslednje pa okoli 6.30 zjutraj
Pikabu: Ema in Maks sta si kar podobna - ja pa kaj si dajala Emi jest, da so ji laski tako rastli user posted image
Maxica : super avatar, jaz sem poskusila, pa mi ne uspe user posted image

mis: čeprav joka je res kokola ta tvoja Tina

Ja muki1 no, saj imaš punčko za na razglednico - kakšen lep čopek ima Iva
user posted image

Cepivo za Rota virus - saj bi, pa se mi božček tako smili, ko joka že na obveznem cepljenju

Včeraj po dojenju je naš mali zaspal, ga odnesem v posteljo in prižgem Angel Care, čez pol ure - SIRENAAAAAA, mali je očitno bil preutrujen in premalo pojedel, gagrem iskat in mu dam še 60 ml umetnega mleka - zaspi takoj in si vse do 6.00

Frrrr hvala - mali je včeraj res užival, ko sem ga slikarila

Krema za ritko: mi imamo sicer lekarnino hladilno mazilo, včeraj pa sva z ljubim šla v DM izkoristit bone in sva vzela tudi kremo od bubchen in od weleda, pa nekaj šamponov - za potem (od Johnson & johnson pa od nivea), pa nekaj kašic za uvajanje, plenice od DM  - babylove, pa mleko,.... v glavnem sva zapravila user posted image

Arabela, če Katarina slabo spi in se zbuja na uro znajo bit res zobki, mi smo sicer si nabavili gel v italiji, ker se ga žal pri nas ne da več dobit. sicer pa je še lani bilo možno dobit ta gel : balsamo primi denti ( v lekarni pri nas so mi ga priporočali)- je sladkega okusa in občutno hladi in ima učinek tak, da malo umrtviči dlesen, da otroka ne boli preveč. Če bi ga rada mi sporoči, pa ti ga pošljem po pošti. BRAVO ZA DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikabu Pozdravi se!!!user posted image

Punce tudi jaz sem spet zbolela: grlo me peče pa šmrcat sem začelauser posted image , upam, da Gael ne zboli, čeprav me skrbi, da tudi on nekaj kuha, saj je imel danes fulll zamašen nosek in smo tulili na ves glas, ko sem mu zjutraj čistila nosek najprej s pumpico potem pa z narhinel-om in se veda s fiziološko - kar srce mi joka ko se tako dere, potem pa še razdraženost in jok ker ni hotel ponovno zaspati user posted image

Aja mi gremo pa v maškare, nona nam je sešila medveka:user posted image
user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
16.2.2007 9:32:39   
Anonimen
lu: ali se boš ti tud ostrigla?? le glej da pokažeš izdelek!!user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6012
16.2.2007 9:42:18   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image Tashi in Gaelu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
16.2.2007 9:45:27   
Pikabu
Še zadnje javljanje, preden gremo dol. Maks že spi v vozičku, upam,da bo danes imel malo daljše runde, da si malo odpočijem. Z Emo sva se pa tudi preoblekli in uredili, zdaj pa crkljanje na kavču. Upam, da Ema izbere kakšno dobro risanko. user posted image

@lina, očitno so se tile naši otročki zmenili, da so tako vsi naenkrat zboleli. user posted image

Vsi, ki ste tudi bolni, se čim prej pozdravite, ostali se pa pazite, da kaj ne nalezete od nas.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
16.2.2007 9:55:32   
frrrr
Lu, se bomo potrudili... čeprav tut pri nas mamica bolana user posted image pa Jaša rahlo pokašljuje, ampak se kr drži no... js se pa tut ne dam in se boriiiiim user posted image

Pikabu, @lina - vidve se tut držta... ne pustita se prehladu!

naše spanje... hrana 0:30, 2:00 (+kapljice), 6:30 (+previjanje)... pa zdej bova jedla
no, papa!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
16.2.2007 10:07:43   
tasha23
Ojla Aki kako kaj? Gael se je pravkar zbudil, glih sem hotela malo počvekati s tabo user posted image  - očitno mi ni vsojeno - Gael se zbudi ko so ostale na doseg, ko pa spi ni nobene za klepet user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
16.2.2007 10:40:05   
@lina
Kaj ko bi eno skupno zdravilno terapijo užgale - Pikabu, Frrrr, Tasha... še katera? Mate kak pameten in učinkovit predlog? Da ne bomo več take user posted image user posted image  ampak user posted image  !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
16.2.2007 10:45:50   
beki24
Pa ugotovila sem, da bi bilo bolje če bi nabavla spalno vrečo in ga mela notri , ker mi vsak večer zleze pod kouter. Kko greva spat ga pokrijem do pasu, sredi noči je pa že z glavo po njim.
Pol pa vsa panična skačem in ga odkrivam.
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Tinkari tudi paše biti pokrita čez glavo in jo včasih prav gledam, kako si kovter vleče čez oči, če ne kovter, potem si pa plišasto igračo namontira na obrazuser posted image  in se stiska k njej- bom eno slikico dala

user posted image

za ritko jst uporabljam:
 -podnevi: navadno hladilno mazilo(mi ga soseda iz bolnice prinese- je fajn mastno)
Hladilno mazilo (makra kozmetika- izvleček ognjiča v mandljevem olju, vit.E in A- tud fino mastna)
Bubchen- Baby Wundschutz Creme- Hladilno mazilo krema za ritko- je masten, ampak bele barve in se ga težje čisti)
- ponoči: Johnsons baby- krema za vneto ritko - je zelo gosta in to je baje dobro, če je otrok dalj časa v isti plenici

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6018
16.2.2007 11:23:04   
moci
punce, jaz sploh ne vem, kdaj bomo mi jutri šli. kok mam jz enega delauser posted image a mal kompliciram, al kaj. ponoči sem dajala prat, pa še ni vse. zdej upam, da bo tale sonček kaj posušil. pa še vse mi po raiatorjih visi.
frrrr, a grest vi tud jutri? kako gre tebi pakiranje?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
16.2.2007 11:45:45   
moci
še tole pripopam - kontrola poletov user posted image
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
16.2.2007 11:57:30   
Anonimen
joj ko je fletna Zoja..al bo pilotka??user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6021
16.2.2007 12:09:23   
Anonimen
hej fajn bodte midva letiva ven k sonce prov prbija..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6022
16.2.2007 12:15:14   
beki24
moci- Zoja je prava cotikauser posted image !! A jo že zdej na bodočo službo pripravljašuser posted image

Nč, jst grem jest, pol Tinkaro nahrant, potem pa ven, ker je res lep sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
16.2.2007 13:31:44   
Anonimen
no evo mi2 sva nazaj grev južno delat pol pa ati pride pa gremo h kolegici na obisk...lep se mjte še naprejuser posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6024
16.2.2007 14:12:26   
altati
samo en dober dan...danes imam user posted image  in Tio doma in uživamo...smo se ravno 3 ure sprehajali...lepo se imejte! jaz se gem nazaj crkljat! čao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?