|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.2.2007 13:41:23   
tasha23
Živijo,

Gael ponovno spi, noče flaške in protestira, sem mu ponudila joško in je takoj zagrabil in jedel... čez nekaj časa pa zaspal. Danes je veliko boljše volje in se tudi rad igra.

Lu, poskusila sem ti poslati e-maile pa moj ljubi nekaj rihta net in mi dela zeloooo počasi - bom poskusila kaj kasneje upajoč, da mi gredo skozi.

Altati upam, da Tii ni več zrastla temperatura in, da bo kmalu zdrava.

borovnička WB, upam, da ste vse lepo uredili in sta zdaj OK.

Tu pa vam prilagam nekaj slikic:

pokušanje GH:

user posted image

pasenje kužka user posted image :
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6251
20.2.2007 15:30:26   
Clody

Punce, še eno vprašanje za vas:

Nejcu se je vnel predel med jajčki in stegnoma. Dobil je pikice rdeče. Vedno gledam samo ritko zato me je prou kap zadela.
Zdaj me pa zanima ali naj namažem bepanthemom ali kar s praško ali s čim drugim???

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6252
20.2.2007 15:39:43   
mis
Jaz bi s praško namazala.

Punce, se grem pakirat. mi gremo, pridemo jutri v lj, potem pa ne vem al tam spimo al ne... skratka, se javimuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6253
20.2.2007 16:51:43   
altati
nisem vas brala..samo povem:
jaz sem zbolela. Nalezla od Tie. Vročino imam 39,5, boli me v prsih, kaščljam kot kakšen starček pri 90-ih.
Tia še vedno kuha vročino. Zjutraj je bila nižja, zdaj spet raste.
user posted image  se rahlo meša, kar mu popolnoma verjamem.
Vzamem lahko le Lekadol, sem klicala pediatrinjo in me je 'potolažila' da zna Jaša tudi zboleti, ampak da naj upam, da v milejši obliki, ker od mene dobiva protitelesa.To je to, grem ležat! Boli me pa itak vsaka kost in mišica na telesu. Zdaj vsaj vidim, kako se Tia počuti že 5 danuser posted image user posted image ....Pa če se nam ne bo zmešalo, pa tudi nič nočem....ne upam niti pomisliti, kaj bo če še user posted image  zboli....Menjte se bolje kot mi, prosim!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6254
20.2.2007 17:03:18   
beki24
Joj, Altati, upam, da se Jaša ne bo nalezel, če pa že, da ga bo tvoje mleko ubranilo večjih težav!
Hitro se pozdravite!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6255
20.2.2007 17:06:09   
beki24
Jst sm pa Tinkari dala mal rižolinota za probat, je kar usta odpirala, pa ona bi še, pa sm rekla dost za danes!!user posted image  Pa žlico mi je hotla iz rok vzet in če ni dost hitro dobila žlico v usta se je kar naprej dvigovala in me za roko prijemala, da bi si kar sama žlico dala v ustauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6256
20.2.2007 17:12:54   
gaya

Midve sva doma, sva se od 10 do 16 sončakli. Sva bli pri nas doma in sem jaz avto prala, Gaja pa je drnjohala v vozku. Zdaj pa jst kosilo kuiham, Gaja pa protestira v sttolčku.user posted image

altati pozdravite se vi meni vsi in to at takuj. Ker tole je pa res preveč. Boga Tia se počasi pobira. Jaša je itak cel desc, bo tole virozo gladko preskočil. Tebe bo pa dragi tko pocrkljal, da boš jutri že krasno prepevajoča. user posted image  Mislim na vas in pošiljava z Gajo poljubčke zdravja

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6257
20.2.2007 17:15:56   
Maxica
Ojoj, uboga Altati, ne ga srati.user posted image  Držim pesti, da jo boš bolje unesla kot Tia, sploh pa, da se Jaša ne bi nalezel. Tega je tudi mene najbolj strah. Se mi zdi, da že če jaz zbolim, ne vem, kako bi zmogla še dojiti, ampak da pa dojenček tako zboli, po moje res lahko greš kar v bolnico z njim. Ampak po moje narava že tako naredi, da taki miceni otročički ne morejo tako hudo zboleti, al kva?! Mislim na vas in vam pošiljam same pozitivne vibracije.user posted image user posted image
Midva z Lanom sva sicer pa spet z daljšega sprehoda, pa ne vem, a je tko nizek pritisk al kva, možno, da sem tudi tako zaspana, ker sem se danes že ob sedmih zbudila, da sem se morala prav v trgovini ustaviti in si kupiti eno čokoladico, sicer ne vem, če bi prišla do doma.user posted image  Ampak zboleti pa nočem in ne bom. In pika.user posted image
Za nazaj bom pa ob priliki komentirala, si moram vzet urco časa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6258
20.2.2007 17:49:41   
naja78
čao.

sem spet malo pokukalA.

PIKABU- vse naj naj.user posted image
GH-SMO ZAČELI UVAJATI....noro,obakrat prespal celo noč.user posted image kar v mleko zmešam žitno kašico,ene 2-3 velike žlice,imam od hippa okusa jabolko z vanilijo.ful je sladko in poje 200mluser posted image ,ker drugače mi pije okol 130-150ml.je nazadnje ob 21 ali ob pol desetih.
tudi od bebi žitno kašico smo probali z okusom banane in je tudi fajn.
res se splača.otroci so že zreli za to.

mi smo ok.voziček-poden,avto poden....user posted image
drzgač pa noro navihani in veliki 7ocm.kupujemo za pol leta in več....res pa je da sušilc mal skup potegne.

no zdej pa žđe nerga.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6259
20.2.2007 18:57:49   
muki1
Ojla.
Se samo pofočkam, med bolnike user posted image .
Altati, Jaša meda ne bo fasal...vsaj ne v tako hudi obliki...vidim pri Ivi. Neža totalka, Iva pa slabo, a vseeno v dosti blažji obliki kot Neža. Molim, da se nisem prenaglila z izjavami.Sotrpinke, držite se.

Iva se zahvaljuje za čestitke, pa mamica tudi.

Pikabu.....user posted image , res vse najlepše in najboljše- posebej zate.

@lina, Lu...... GO, GO, GO, GIRLS........user posted image user posted image user posted image . jaz sem v zoni somraka...časa ni NIČ.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6260
20.2.2007 19:26:49   
tasha23
punce oglejte si to stran:

http://www.nypost.com/seven/02202007/news/nationalnews/a_small_wonder_nationalnews_cathy_burke.htm 
o punčki ki se je rodila v 21 tednu in preživela, ta teden bo dopolnila 4 mesece :) 

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6261
20.2.2007 20:40:13   
piskot
altati, pediatrinja ima pa tudi dober, pozitiven pristop user posted image . Jasa se ne bo okuzil. Tudi pri nas smo pred kaksnim mesecem vsi lezali, sicer samo po 2 dni, ampak Martinu ni bilo popolnoma nic. Aja, pa dokler si se sposobna pisat na forum, bo vse okej. Upam da si vsaj poklicala kaksno babico na pomoc.

Clody jah tud na tekaskih je adrenalin, po kaksnem klancu dol user posted image . Za bordat itak zdej ni, powder smo zamudili, na Visevnik se pa meni ne da pes hodit. Moz se je nekaj javljal, da gre za vikend na Ankogel, midva z Martinom bova pa doma jokala user posted image .

Nocno hranjenje imamo pri nas ob 21h, ob 3h, 6h kadar imamo dober dan. Seveda zavlacujemo vmes z dudo. Danes ponoci je pa po mojem jedel vsaki 2 uri, tako da sem zjutraj vstala kot zombi.

Rdece pikice smo mi uspesno odpravili z zamenjavo plenic in bepanthenom. Ampak vcasih se se kaksna najde zjutraj, ko ima plenica eno kilo po mojem. Tale praska pasta pa tako smrdiiiii.

Kaj pa vasi user posted image , so tudi zjutraj mokri? Pri nas je zadnje 14 dni kriza, vsako jutro je polulan, plenice ne zdrzijo, ne tiste eko, ne pamperske, pa tudi vecje stevilke smo ze poskusili, pa je isto.

No ati je sel fuzbal gledat k kolegom, midva pa pocasi spat.

Lahko noc vsem skupaj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6262
20.2.2007 21:03:01   
štorkljica
Čer!
Tasha to sem glih danes po TV gledala, NORO! Ne morem verjet kake nogice, mislim, ko kaj takega človek vidi ma pa res biti za kaj hvaležen, a ne da!

Drugače pa midve sve same, Ajdo sem dala spat, meni pa po dnevni sobi straši ena mesarska muha pa nevem kako se je naj lotim. Meni taki podvigi nikoli ne uspejo brez tega da bi popolnoma zasrala stenouser posted image  pol pa dragi jezen ko user posted image , ko vse to gleda.

Naja78 veš da sem si že mislila nate kje hodiš. Pa ful redko se oglašaš. Jaz tudi že malo dajem GH, sem pa začela opoldne. Pa meni se tudi zdi, da se že pripravljeni na to, vsaj Ajda, mam občutek po temu kako se obnaša, da ji moje mleko enostavno več ni zadosti, se bolj z njim žeja. Edino ponoči se z njim hrani. Ful ma potrebo po več, pa s takom užitkom mljaska to kašico, mi mamo bejbi riž.

Se prav opazi, da je naš forum bolj prazen in je manj strani za prebirat. Ko ste pa sve glavne klepetalke odsotne, ene na počitnicah ene pa bolne. Tiste tabolne dajte se čimprej pozdravit, mislim na vasuser posted image

Prejle sem nekaj tuhtala kaj vas moram vprašat, pa sem zdaj že čisto pozabilauser posted image

Nič pa LAHKO NOČuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6263
20.2.2007 21:05:27   
vava
Joj jaz zamudnica!
Najprej Pikabu vse najboljše!user posted image Ti priznam, da sem si kar od vsake torte en košček privoščila. Take virtualne ne redijo toliko, pa sem navalila. No potem pa še en krof za vsak slučaj, da ne bi preveč sladkor padel.user posted image
Pa čestitke Muki in Iva!
user posted image
Altati sploh nisem vedela, da je pri vas tako hudo. Upam, da ste že kaj bolje in prosim pokliči. A možek je še vredu? Naj vas poštima kolikor le more.
user posted image

Lu a veš, da ko sem dala aro za avto, smo napisali samo en pildek in sem tipa nazaj klicala, da je prišel še ceno napisat, ker smo jo (vsaj jaz) pozabili. In potem bi mi lahko avto hotel ravno za kakršnokoli ceno prodati, a ne?user posted image

Sicer pa smo bili danes spet na pediatrični. No tokrat je bilo veliko bolje. Tam smo bili samo eno uro. Toliko, da so mu izmerili obseg glave (enako kot prejšnji teden)user posted image , zdravnica ga je pogledala in rekla, da lepo delamo (handling) in da se pozna - da se veliko bolj naravnost držiuser posted image . Sicer se meni zdi isto, ampak ona že ve. Pa kri so mu vzeli. No to je bilo pa bolj grozno. Ker sestra ni našla žile na zalitih zapestjih, mu je pa kar na čelu eno žilo poiskala, ki se lepo vidi. Me je kar zmrazilo, ko je nazaj prišel z zloženčkom sredi glaveuser posted image . No v glavnem iz krvi je bilo videti rahlo znižan Ph, ampak še v mejah normale (ti tableti telo zakisajo in če je preveč kisline, dajo še bikarbonat za nevtralizacijo, ampak nam ga ni treba). Zdravila delujejo in čez 1 teden spet kontrola.
Na plavanje nam je dovolila hoditi. Pravzaprav ga priporoča, samo kar se bazenov in higiene tiče je malce skeptična. In cepljenje user posted image  nam je svetovala, naj ga prestavimo za kakšen mesec. Nimam nič proti.

Mali zdaj spi. Trkam za mirno noč za vse nas.

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6264
20.2.2007 21:13:10   
@lina
Jaz se tudi samo pofočkam - še vas preberem, za kaj več ni časa, zaenkrat še čisto nič!

Pikabu, vse najboljše ti želim! Torte so bile odlične!
(ampak jaz sem danes res eno ful dobro sadno jedla, je mela moja šefica včeraj RDuser posted image )

Muki & Iva, Capyka & Sara - user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece!

Nisem ziher če sem včeraj čestitala Arabeli in Katarini za 5. mesecuser posted image user posted image user posted image

Bolniki, ne dajte se, zdržite! Mi gremo na bolje, jaz in Matjaž še kašljava, druga dva člana familije že skoraj cvetita od zdravja - no to še ne, ampak ne manjka veliko!

Čau!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6265
20.2.2007 21:18:27   
Lu
Samo na kratko user posted image

Clody pri Maji sem nabavila tisto dudo. Ne vem kdo je proizvajalec, ki je zraven še el. termometer. Stran vržen denar. Zdaj imamo ušesnega od Brauna in je prav super zadeva. Tik tak in je zmerjena vročina.

Muki1 naj bo čimprej konecuser posted image

Altati ja pismu imate pa res smolo. Držite se. Pa res. Čimprejšnje okrevanje vam želim. Pa samo veliko pij, pij.

Punce pošta gre jutri na pošto. Danes mi res ni zneslo. Zapakirano je že, samo še po znamke in dobiteuser posted image

Mi lahko malo predlagate kaj naj jutri zvečer postavim na mizo glede na to, da je postuser posted image Maja bo praznovala 2 leti in moji se kar držijo posta, njegovi nič. Se pravi nekaj mesa moram dat na mizouser posted image Kaj pa brezmesne zadeve? Ribji namaz bo že, pa ene 4 vrste sirčka. Še kaj?

Borovnička me veseli, da ste prestali operacijo. Se pa pridružujem predhodnicam, da nam čimpreje sporočiš kako ste.

Zdaj pa gledam film na Pop TV?

Nas je pa doletela ena slaba novica. In sicer moj stric je bil včeraj operiran za rakom na jetrih. Ampak to so bile samo metaztaze. Huje je ker še ne vejo kje je izvor. Držimo pesti, da se vse dobro izteče in da so ga zgodaj našli. user posted image Da ni šlo še kam drugam.

Zdaj bom pa vsem zaželela eno prelepo mirno noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 6266
20.2.2007 21:30:34   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Mi lahko malo predlagate kaj naj jutri zvečer postavim na mizo glede na to, da je postuser posted image Maja bo praznovala 2 leti in moji se kar držijo posta, njegovi nič. Se pravi nekaj mesa moram dat na mizouser posted image Kaj pa brezmesne zadeve? Ribji namaz bo že, pa ene 4 vrste sirčka. Še kaj?

Kako ste pa kaj s tofujem in ostalimi izdelki iz soje? Nevem mogoče samo predlog, pa ribe obvezno. Kaj a bo kosilo ali samo malo za prigriznit? Ribji namaz je super ideja, jaz bi še recimo kupila cele šampinjone in bi očistila tako, da bi klobuček ostal cel, potem pa bi v njega dala malo česna in zeliščnega masla, potem pa to popečeš malo v ponvi, tako, da se maslo stopi, klobuček pa fajn popeče z zunanje strani. Potem pa to lahko tako lepo serviraš na velikem krožniku.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6267
20.2.2007 21:46:27   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Kako ste pa kaj s tofujem in ostalimi izdelki iz soje? Nevem mogoče samo predlog, pa ribe obvezno. Kaj a bo kosilo ali samo malo za prigriznit? Ribji namaz je super ideja, jaz bi še recimo kupila cele šampinjone in bi očistila tako, da bi klobuček ostal cel, potem pa bi v njega dala malo česna in zeliščnega masla, potem pa to popečeš malo v ponvi, tako, da se maslo stopi, klobuček pa fajn popeče z zunanje strani. Potem pa to lahko tako lepo serviraš na velikem krožniku.

pa francosko solato

Neposredna povezava do sporočila: 6268
20.2.2007 21:49:39   
beki24
evo, namesto čokolade in piškotov sem se grozdja najedlauser posted image

Mene je pa že prav strah, ker gre mojuser posted image  16.3 v Anglijo za najmanj 2 meseca in bova samiuser posted image ! Tinkara se ga verjetno sploh ne bo več spomnilauser posted image  To bo še hudo!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6269
20.2.2007 21:55:30   
beki24
vse nekaj okoli frizerjev hodite, jst moram it tudi!!

Pa tako rada bi se spet na blond pobarvala, pa se ne morem, ker sem zdaj rdeča in mora najprej ta barva doluser posted image - to je pa tako, če bi imel rad vsake pol leta novo barvo lasuser posted image

Vava-user posted image  za dobre rezultate!!

Tinkara bi tudi že kar jedla GH, ampak sem v dilemi ali naj začneva ali ne- naj gredo ti pediatri v tri krasneuser posted image  pa naj se že zmenijo, kdaj naj bi začeli z uvajanjem GH! Aja, naša pediatrinja pravi pa še to, da pol k že začneš z uvajanjem, naj bi začel s temi zadevami ( riž...), ki se z vodo mešajo!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6270
20.2.2007 21:58:03   
beki24
ampak je res dolgcajt, k ste bolne in na dopustuuser posted image

pa moram mal pisat, da boste iemle kaj za brati!

A se ve ful držite tega posta ki bo jutri, mi se ga načeloma ne, razen če me kdo posebej spomni, da je post- ampak kakšna salama še vseeno pristane na jedilnikuuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6271
20.2.2007 22:42:49   
Pikabu
Samo da vas pozdravim. Še enkrat hvala za vse lepe želje. Res ste zlate in rada vas imam.

Pri nas je bil lep dan, sicer se je spet malo vrnila tista žalost, pa ne bom jamrala, zdaj smo vsi zdravi, Miha pa ne bomo priklicali nazaj.

Bom več pisala jutri, pa še kaj komentirala za nazaj, zdaj grem pa spat. Upam, da se mi pridruži še možek in da danes dobim še kakšno lepo darilo... user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6272
21.2.2007 6:56:57   
štorkljica
Dobro jutro!

Upam, da ste vsi dobro prestali noč, predvsem pri Altati in Muki.
Kaj boste kaj danes? Jaz bi ful nekam šla, samo nevem če mojega kam spravimuser posted image  
OK, se beremo kasneje ko se še kaj spomnim, sedam mi mozek glih ne dela najboljeuser posted image
ČAV

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6273
21.2.2007 7:07:29   
lucika
prva, prva, prvaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pa mi je le enkrat uspelo!

zadnje dni se pocutim ponoči grozno. malega si samo pristavim, in se mi že odsanja naprej; včasih sploh ne vem, kolikokrat sem dojila; včasih se mi zdi, da je še pri meni, pa sem ga že odložila...tak smotan občutek, pa ne vem, zakaj sem tako nenaspana.

samo, ne bom jamrala...sploh dokler smo zdravi! ko berem tukaj ostale, bolne, se mi srce para. bogi otrocki. pa mamice tudi...upam, da se čimprej pozdravite!!!!

pikabu, krst je uspel, zadeva s tasco pa ne. ampak so ostali ljudje prisli samo za nas tja...pa si zaradi tega nisem pokvarila dneva. njej bo pa itak zal, da je nekaj takega zamudila. no, v cerkvi je bila, potem pa ne. pa ok, ni bila samo moja zadeva kriva, ocitno ima mal slabse dni trenutno.

jaz sem se tudi frizirala. lase imam kratke, itak ne bi mogle bit bolj. barva se mi je pa malo ponesrečila. smo imeli ravno krst, pa ni bila najbolj primerna...zivo zivo zivo oranzna. sem sanjalo o blont, pa mi ni uspelo..no, saj zdaj sem kar ok, am noben me zgresit ne more.

danes je post. ne vem, ce ne bom pekla smorna. aja, niste vse od tu: carski praženec in kompot. pa mogoče kaksna zelenjavna juhica prej.

naš mali zadnje dni kaka samo enkrat na dan, pa še to tako čudno tekoče in oranžno... v glavnem, včeraj ni kakal do večera nič; pa sem poiskusila sladkan čaj. 50 je spil na eks, pa tak jok, ko je zmanjkalo, da je bil joj. sem mu podturila potem malo vode, samo tista ni bila fina. no, pokakal se je v 5 minutah, pa to za par dni nazaj. tak da preverjeno deluje.

sem pa ob tem razmišlala o gh. zaenkrat ni dobil še nič. sem imela namen, da tako ostane še dva meseca, da res dopolnimo šest. upam, da mi bo uspelo, ker vidim, kak mu je tisti sladkor v čaju pasal...drugače vas pa že večina dodaja, če prav berem? jaz bom počakala, ker danes žlička, jutri žlička, čez en teden bomo pa na makaronflajšu:) no, se bojim, da bi bila po eni žlički taka reakcija kot po čaju. ker mali je po mami. ko on hoče še, bo to dobil. pa če je zanj pametno al pa ne:)

dobila kengurujčka. opoldansko spanje se je začelo v njem. drugače tuliva eno uro; zdaj sva se pa malo jokcala, pa nosla in zibala, pa je zaspal tako, da sem ga samo odložila in odklopila vseh trakov. super zadevica, pa nic ne bolijo roke, pa rame..samo mogoce malo trebusne misice. nekje globoko v trebuhu. menda so misice, vidijo se sicer ne..saj špeh ne boli, h? no, v glavnem, po enem dnevu sem zadovoljna.

nic, grem preverit stanje. malemu sem dudo popravljala, pa sem se zbudila zraven. drugace ne bi bila prva.

pa malo se moram po pikabujino uredit:)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6274
21.2.2007 7:09:42   
lucika
amazoooooona, pa daj, zakaj mi ne pustis veselja?

jaz imam pa take dneve, da tud nekaj biii, pa ne vem kaj naj. to imam jaz vedno, po kaki speljani akciji; en dan ful opravkov, potem pa kr nič. pa me mečejo s tira dnevi, ko nimam pravih planov.

eh, pa saj si bom hitro kaj namislila.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ana ali Neja
irendra

Katero ime vam je ljubše Ana ali Neja za deklico?

Ana (58%)

Neja (42%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!