lucika
|
prva, prva, prvaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pa mi je le enkrat uspelo! zadnje dni se pocutim ponoči grozno. malega si samo pristavim, in se mi že odsanja naprej; včasih sploh ne vem, kolikokrat sem dojila; včasih se mi zdi, da je še pri meni, pa sem ga že odložila...tak smotan občutek, pa ne vem, zakaj sem tako nenaspana. samo, ne bom jamrala...sploh dokler smo zdravi! ko berem tukaj ostale, bolne, se mi srce para. bogi otrocki. pa mamice tudi...upam, da se čimprej pozdravite!!!! pikabu, krst je uspel, zadeva s tasco pa ne. ampak so ostali ljudje prisli samo za nas tja...pa si zaradi tega nisem pokvarila dneva. njej bo pa itak zal, da je nekaj takega zamudila. no, v cerkvi je bila, potem pa ne. pa ok, ni bila samo moja zadeva kriva, ocitno ima mal slabse dni trenutno. jaz sem se tudi frizirala. lase imam kratke, itak ne bi mogle bit bolj. barva se mi je pa malo ponesrečila. smo imeli ravno krst, pa ni bila najbolj primerna...zivo zivo zivo oranzna. sem sanjalo o blont, pa mi ni uspelo..no, saj zdaj sem kar ok, am noben me zgresit ne more. danes je post. ne vem, ce ne bom pekla smorna. aja, niste vse od tu: carski praženec in kompot. pa mogoče kaksna zelenjavna juhica prej. naš mali zadnje dni kaka samo enkrat na dan, pa še to tako čudno tekoče in oranžno... v glavnem, včeraj ni kakal do večera nič; pa sem poiskusila sladkan čaj. 50 je spil na eks, pa tak jok, ko je zmanjkalo, da je bil joj. sem mu podturila potem malo vode, samo tista ni bila fina. no, pokakal se je v 5 minutah, pa to za par dni nazaj. tak da preverjeno deluje. sem pa ob tem razmišlala o gh. zaenkrat ni dobil še nič. sem imela namen, da tako ostane še dva meseca, da res dopolnimo šest. upam, da mi bo uspelo, ker vidim, kak mu je tisti sladkor v čaju pasal...drugače vas pa že večina dodaja, če prav berem? jaz bom počakala, ker danes žlička, jutri žlička, čez en teden bomo pa na makaronflajšu:) no, se bojim, da bi bila po eni žlički taka reakcija kot po čaju. ker mali je po mami. ko on hoče še, bo to dobil. pa če je zanj pametno al pa ne:) dobila kengurujčka. opoldansko spanje se je začelo v njem. drugače tuliva eno uro; zdaj sva se pa malo jokcala, pa nosla in zibala, pa je zaspal tako, da sem ga samo odložila in odklopila vseh trakov. super zadevica, pa nic ne bolijo roke, pa rame..samo mogoce malo trebusne misice. nekje globoko v trebuhu. menda so misice, vidijo se sicer ne..saj špeh ne boli, h? no, v glavnem, po enem dnevu sem zadovoljna. nic, grem preverit stanje. malemu sem dudo popravljala, pa sem se zbudila zraven. drugace ne bi bila prva. pa malo se moram po pikabujino uredit:)
|