Pikabu
|
Pa sem končno malo tukaj. Imamo za seboj zelo lep dan. Ema je že navsezgodaj spraševala, kdaj prideta mama in ata, si je kar pručko pristavila k oknu, da je gledala. Potem se ji je pa čisto "utrgalo", je hotela v enem dihu vse pokazati, kaj ima, pa z vsemi igračami se naenkrat igrati. kot da mama in ata ne bi bila nikoli pri nas. Maksi je malo spal, ostalo pa preživel v atovem naročju in zadovoljstvo je bilo obojestransko. Kosilo je uspelo, mislim, da jima je bilo všeč, meni se je pa res fino zdelo, da sem jima čisto mičkeno lahko vrnila. Saj za jutri smo pa spet mi tja povabljeni na kosilo. Zdaj pa Maks spi, Ema je rekla, da gre spat v veliko posteljo, ker ji je ata naredil ograjo, pa ni dolgo zdržala noter, se ji vse tako zabavno zdi. Zvečer gre pa verjetno še v malo spat. Altati vas vse lepo pozdravlja. Je še vedno zelo slabotna. Vročina, kašljanje, glava jo boli, pravi, da še ni bila tako bolna. Tia je boljše, Jaša ima virozu in zobje mu rastejo, upa, da ne zboli še mož. Pravi, da pride čim bo lahko. Altati, pogumno do zmage. Mi smo z vami. Arabela, za Katarinco in njena okrogla lička. Ema je imela tudi taka. Beki, za Tinkarin obrat. No, a vidiš, da ji je uspelo. Zdaj bo postajalo vse bolj zanimivo, vsak dan bo kaj novega. A kar na obisk smo prišli? Pa še na torto? Dobra ideja, da v sanjah jemo sladkarijo, če je podnevi ne bomo. Drugače pa da takoj tukaj povem. Jaz sem se danes še pregrešila. Mama je prinesla torto, še za moj roj. dan in sem pojedla pol koščka. Nisem mogla reči ne, več je pa tudi nisem. Saj niste hude, a ne? Ostalo zdaj v hladilniku čaka na moža. Naprej bom pa res pridna. Na srečo ni v tem času nobenih velikih praznovanj. Maxica, glede GH sem tudi razmišljala, a čem napisati kaj, a ne. Še dobro, da si ti, sem jaz lahko tiho. Naja, lepo, da si spet z nami. Je pa res cel korenjak vaš fant. Sploh ne bi rekla, da je cel mesec mlajši od našega. Muki, jaz že komaj čakam, da se ufuraš nazaj. Glede podpisa bom pa raje tiho. Zate sploh ne velja.