|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.2.2007 15:55:48   
Clody
Ojla,

Sem hotla jit ven, pa kaže, da prihajajo črni oblaki nad nas!user posted image user posted image Opoldne sem ga že oblekla za ven, pa pridrvi tašća in mi ga vzame!!!user posted image user posted image user posted image Žal lahko do nas pride v copatih!user posted image Kaj naj ji rečem?? Nee?? Matr sm bla jezna!!
Ga je imela 3 ure, pol sem ji ga pa šla vzet. Sevede je bil kot vedno pokrit z miljoni debelim dekam. Zadnji cajt sem ga rešila. Jenora nanjga, ampak lesena pa ko hudič.

Naja, naš se obrne samo na bok, pa tudi na desno stran. Bo že!! Drugač pa nevem kaj naj ti svetujem. Saj veš kako so si otroci različni. Nejca sem 2 mesca non stop nosila. Pa ni imel krčev, samo jokal je, če sem ga odložila. Sem že mislila, da ne more bit slabše, pa je čez noč ratala pravljica. Sicer je zelo zahteven, ker moraš bit veliko z njim, ampak nosiva ga pa skoraj nič. Nekaj časa je pod mostom, v lupinici ko kuham, nekaj časa spi, pa spet pod mostom,....
Je pa res, da ga ne dvigneva takoj ko joka, ampak probava najprej z dudo, pa gugat jogi, pa ga zamotit z igračko, pa nekaj zapet,...
Upam, da vam rata, da bi bil malo sam in nejokal!!

Beki, tale vaša Tinkara je pa pravi sonček. A ima jamice v ličkih?? Pa na bradi?? Ta je baje dedna!!Pa vidim, da jo mama razvaja!!!

Tako, zdaj pa grem na poslastico. Indijanček!! Jst se tako in tako ne postim in vam moram narest malo skominov!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
21.2.2007 16:09:42   
Pikabu
Pa je res kar eno zatišje tukaj gor.

Jaz sem vse pospravila, pa skuhala. Ema še spi, Maks se igra, moram kaj napisati, da se bo vse nekaj dogajalo tukaj gor.

Amazona, nikar se ne sekirja zaradi obrata. Kolikor sem jaz brala po knjigah, tako piše, da sem razumela, kot da naj bi se prej s hrbta na trebuh. Ema se je tako začela zelo pozno, Maks se pa obrne na bok, naprej pa ne, ker mu ni všeč na trebuhu. Vidve kar trenirajta, enkrat ji bo že uspelo. Boš videla, kako jo boš morala potem paziti, ko se bo obračala v vse smeri, si boš še želela, da bi se malo manj obračala. user posted image user posted image user posted image

Maxica
, vse srečo pri postu. Se bomo spodbujale, a ne? Aja, pa beki se tudi pridružuje? Super. Bo lažje. Meni je motivacija že samo to, da vam bom lahko napisala, da sem zdržala, oz. se bom zelo slabo počutila, če bom morala napisati, da sem se pregrešila. Na ZMAGO!!!!!!!!!user posted image

b]Lucika, jaz imam isti problem, sicer ne z bonboni, ampak z drugo sladkarijo. Sem že prej mislila na tale post, kar je bilo "nujnega" je včeraj zvečer šlo. user posted image user posted image user posted image Ostale stvari bodo pa lahko počakale.

Naja,
lepo, da se nam še kaj pridružiš. Zatišje pa je, ker jih je kar nekaj bolnih, dve sta pa na dopustu. Naslednji teden bomo spet nazaj v formi. A ne punce? Kar se pa razvajenosti tiče: pri nas je podobno. Na srečo pomaga, če se Ema zraven igra, da jo gleda in tako kar zdrži. Ga pa vse bolj znaimajo tudi njegove igrače, z mostom se lepo zamoti za en čas. Pogosto mu menjam aktivnosti, pa gre.

Beki, kakšna frajla je že vaša Tinkara. Prava mala dobrovoljna lepotička. user posted image user posted image user posted image Pa kakšno čupco ima. Pomojem bi kar pasala z Maksom skupaj. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo Maksa zabavat.
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6302
21.2.2007 16:12:56   
Pikabu
Aja, pozabila napisat. Mi smo pa bili dopoldne zunaj. Ne vem, če me ni veter malo prepihal, ker me hoče glava boleti. Bo že. Sploh ne bom jamrala.

Za jutri smo bili pa najprej dogovorjeni, da gremo spet k staršem od moža, ker sta sama doma, pa sem se danes domislila, da bom raje jaz njiju povabila, ker nas potem tam mama samo pedena in streže od spredaj in zadaj in bom jaz kuhala kosilo, pa jima malo vrnila. Se je mama strinjala, tako da prideta onedva jutri k nam. Ema in Maks bosta pa itak uživala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
21.2.2007 17:45:24   
Arabela
Se pozna da je lepo vreme in da je nekaj čvekačic na dopustu, hhahahhaha..

Obrati: naša ni nič navdušena nad pasenjem kravic, ko je pa na hrbtu pa se obrača samo v levo stran, ni pa se še obrnila.. in se sploh ne sekiram..

Amazona, ko ji dam GH ji dam najprej Gh nato pa jo še podojim...

Midve sva danes spet šetale in šetale... najprej po gozdu potem pa v okolici naše hiše... je blo prav luštno.. zdaj je mala spet pančkala zdaj pa bova čagale (plesale) do kopanja... nato pa upam da spat ker sem jaz že prav fizično zmatrana...

Ampak kile pa grejo dol... tako da post pri meni odpade... nisem karakter...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
21.2.2007 19:19:00   
štorkljica
Samo tole vam moram povedat, pol pa grem žabico kopat
Ajda se je danes prvič prevalila s hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image   JUPIIIII!!! Z mojim sva bla tak navdušen,da sva ji čisto pozabila vzeti rokico ven. Namreč ko se je prevalila na levo in nato na trebuh je pozabila oz. ni vedela kako potegniti ven leve rokice, pa je tko narahlo stokala, midva pa čisto navdušena sva ji najprej ploskala šele nato sva ji rokico ven potegnila. Je pa mala ko je videla najino navdušenje se je začela smejat.
Zadosti za zdaj se beremo kasneje!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
21.2.2007 20:29:07   
psaša
Živjo punce. Kar nisem imela časa, da bi vam kaj napisala. Vsake toliko časa sem vas malo prebrala. Je pa res zatišje.

Vsi, ki ste bolni, vam želim čim prejšnje okrevanje
LU jaz bi tudi prosila o GH

Mi zaenkrat še nismo bolni. Mali se mi je že dve noči zbudil lačen okoli 3h, očitno je povečal količino.
Naš se tudi še ne obrača. Se sploh ne sekiram, ko bo čas za to se bo že obrnil. GH še ne bomo uvajali. Je mali dobil igralni center in je čisto nor na žvalce in se kar ne more nagledati sebe v ogledalu.
Pa dnevno spanje - do sedaj je spal v vozičku, trda košara- sedaj smo pa ga prestavili v prenosno posteljico. Zgleda kar zadovoljen.
Jaz sem pa danes dobila menstruacijo. Me kar ornk zvija že cel dan, glede na to, da me prej ni nikoli bolelo.

Kolikokrat se vaši user posted image  pokakajo? Naš se enkrat, mogoče dvakrat.

Se beremo

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
21.2.2007 20:29:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Za jutri smo bili pa najprej dogovorjeni, da gremo spet k staršem od moža, ker sta sama doma, pa sem se danes domislila, da bom raje jaz njiju povabila, ker nas potem tam mama samo pedena in streže od spredaj in zadaj in bom jaz kuhala kosilo, pa jima malo vrnila. Se je mama strinjala, tako da prideta onedva jutri k nam. Ema in Maks bosta pa itak uživala.

Pikabu, kolk imaš ti lepo dušo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amazona, bravo za Ajdo.user posted image user posted image user posted image  A to si jo imela na postelji al kje?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
21.2.2007 20:30:50   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Zadnje dni tudi samo enkrat, pa se je že tudi po večkrat na dan. Morda zato, ker sem jedla čokolado, ne vem. Bomo videli sedaj, ker sem jo prenehala jesti za 40 dni.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
21.2.2007 20:33:05   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zadnje dni tudi samo enkrat, pa se je že tudi po večkrat na dan. Morda zato, ker sem jedla čokolado, ne vem. Bomo videli sedaj, ker sem jo prenehala jesti za 40 dni.user posted image

Bom še jaz probala za par dni prenehat jest čokolado. Bomo videli.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
21.2.2007 20:40:06   
psaša
Danes pa nisva bila nič zunaj, ker je bil dež čisto celi dan. Kar pogrešam biti malo na zraku in pa kakšen sprehod. Sem se kar navadila, prej sem bila bolj lena za take stvari.

Mi smo pa začeli urejati stvari za krst. A mi lahko ena pove glede sveč. Imamo dva botra. Koliko sveč? Pojma nimam, ker še nisem bila na nobenem krstu.
Pa glede daril nisem čisto prepričana kakšna je navada. A darila dajo samo botri ali tudi ostali povabljeni? Sem se z eno pogovarjala in mi je rekla, da tudi ostali prinesejo darila.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
21.2.2007 20:49:45   
beki24
Dober večer!

Hello!

Živjo!

Kako ste?

Tinkara že spančka, je nazadnje jedla mleko ob 4.30user posted image , pa ob 6ih mal rižeka, ona to tajo uživauser posted image , vsakič ko je žlico videla, da gre proti ustom se je user posted image  začela in to ful naglasuser posted image - potem je pa zaspana postala in ni hotela nič mleka pit, pa je šla kar spat!

Ja, tista teta za Tinkaro (na slikici) je pa njena prababica!
Luknjico v bradici ima po meni ( TO JE BABICA V PORODNIŠNICI TAKOJ PO ROJSTVU UGOTOVILAuser posted image ),  v ličkih pa ne vem čisto točno po kom je- moram mal opazovati!!

Post- ne bom jedla čokolade in piškotov...........ok- razen en kos Sahar torte si bom marca privoščila- ker jo bo lubi spekel za svoj roj.danuser posted image ( to že zdaj povem)user posted image

Tinkara se obrača na levo in desno, pa noge v zrak, pa glavo kamor hočeš, še čisto malo ji manjka za obrat!

Mi smo tudi Tinkaro, zaradi krčkov, precej po rokah nosili- potem pa ji en dan to sploh ni bilo več všeč, je hotela ležat, da je lahko brcalauser posted image , zdaj pa če je v rokah, hoče samo sedetuser posted image , drugače se pa dviguje in z ritjo odriva pa z nogami! Če jo imam na kolenih, tako da sedim na mojem trebuhu in gleda proti meni- no v tem položaju pa obvlada obrat, tako da jo moram prav držat, da mi dol ne padeuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
21.2.2007 20:58:53   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Amazona, bravo za Ajdo.user posted image user posted image user posted image  A to si jo imela na postelji al kje?user posted image

Ne, dala sva jo pod igralni center, v bistvu na trdi podlagi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
21.2.2007 21:04:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Še vprašanje za tiste, ki vam post kaj pomeni. A ste se kaj odločile, da se boste 40 dni postile? Jaz imam namen se odpovedati sladkarijam dov elike noči. Sem bila trdno rpepričana, da mi uspe, ampak zdaj me pa že malo daje, ne vem, kako bo šlo. Je preveč daril bilo v obliki sladkarij. user posted image Poskusila bom, pa poskusim priti čim dlje, upam, da do konca. Se mi katera pridruži, da se bomo skupaj spodbujale?

A veš kaj Pikabu, to je pa ena najboljših ideja kar sem jih zadnje čase slišalauser posted image  Sem malo razmislila in se bom tudi jaz temu pridružila, pa bomo videli, če rata rata, če ne pa ne! Jaz mislim, da če zdržimo en teden potem ni boga, da nebi še do konca, a ne?!
Torej, NA JURIŠ PUNCE! Naj se post pričneuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
21.2.2007 21:04:42   
Maxica

Mi smo pa začeli urejati stvari za krst. A mi lahko ena pove glede sveč. Imamo dva botra. Koliko sveč? Pojma nimam, ker še nisem bila na nobenem krstu.
Pa glede daril nisem čisto prepričana kakšna je navada. A darila dajo samo botri ali tudi ostali povabljeni? Sem se z eno pogovarjala in mi je rekla, da tudi ostali prinesejo darila.

Svečo kupi en boter, torej je potrebna ena sveča. Darilo - pri nas je v navadi tako, da boter (ali oba skupaj) prinese npr. zlato verižico s križcem. Seveda so pa dobrodošla tudi darila od drugih povabljenih, niso pa nujna. Dobrodošla pa vedno.user posted image
Beki, Tinkara je pa že cela baba. Se mi zdi, da se je ful potegnila od zadnjič, ko smo se videle.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
21.2.2007 21:06:28   
štorkljica
Gaya s čim konkretno te je pa pediatrinja prestrašila, kaj ti je povedala?

Beki24 Tinkara je pravi cukeruser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
21.2.2007 21:08:41   
borovnicka
no takole

V petek, 9.2 naju je čakala operacija. Ob 4h sem ga previla , podojila in Tjaš je nato zaspal (o mojem spanju rajši ne bi), ob šestih odhod. Samo oblekla sem ga in prestavila v lupinico. Spal je do čakalnice v kliničnem centru, kamor smo prispeli malo čez sedmo. Sledilo je čakanje na zdravnika, pregled pediatra in nato, ker je bil najmlajši je bil prvi na vrsti. Ob 8.40 so ga odpeljali v operacijsko, sama pa sem si morala urediti glede bivanja in si iztisniti mleko. Potem pa na kavo, kamor so poslale sestre. Po dveh urah nazaj v čakalnico in pogledi na uro.  Minute so tekle, operacije pa še ni bilo konec. Končno sem ob 11.20.dočakala zdravnika, ki je rekel da je bila operacija uspešna. Počakati sem morala še dobre pol ure, da se je Tjaš zbudil in so ga odpeljali v sobo.  Zopet čakanje, da se dodobra zbudi. Imel je dve vrečki, na roki in nogi kanalček za infuzijo. Nič kaj prijeten pogled, a se navadiš. Ob treh sem ga končno podojila. V naročje mi ga je dala sestra, saj nisem vedela kako naj ga primem čez ledveni del.

In začeli so se dnevi čakanja in odštevanja. Zaradi zelo bolnih otrok na oddelku se obiski priporočajo le staršem. Čez vikend sta prišla nato Tjan in mož, drugače sem bila večinoma časa sama. Mož je pozno delal, šel na faks in hodil po Tjana, ki je bil pri mami. Tjaš se je držal super. Bil je pravi navihanček, nič ni jokal, delil je nasmehe sestram in zrdavnikom. Igral se je z medvedki, žogo...Ponoči je jedel enkrat (spala sem v 8 nadstropju in nato z dvigalom dol, pa odklepanje vrat...   - to je ful neprijetno). Bilo je pol lažje, ker je mali lepo prenašal. Zbrcal si je vse zavoje na kanalčih, na roki so ga večkrat previli ker je bil moker.

V nedeljo se mu je zamašil kanlaček in ker niso našli žile na nobeni nogi in nobeni roki, je kanalček za infuzijo in zdravila dobil v glavo - pa je bil pravi telebajsek. Seveda si je cevko vtaknil v usta. Cevki ob ledvici pa sta tudi postali igrači. V ponedeljek so mu odranili dren, cevko v kateri naj bi se nabirala kri in ostala mu je še ena vrečka in cevka.

Z vozičkom sva odšla na krajši pohod po hodniku, drugače pa smo večinoma časa preživeli na 1m2. Z mamicami, ki so prihajale na krajše posege smo klepetale, občasno sem odšla po kavo in časopis in na obroke v 8.štuk. To je bilo življenje. Brez zraka in v stavbi polni viroz.

Tjašu je ob cevki nekaj zamakalo, zato so se v četrtek ob viziti odločili da mu jo vzamejo ven in če bo vse v redu greva v petek že domov, drugače pa še ena operacija. Cel dan in noč se spremljala tisti povoj koliko je moker, še sanjalo se mi je o tem. Petkova vizita je prinesla odločitev, da greva DOMOV.

Jest pa v Wc, bruhat. Baje da od vseh skrbi. Tako sem v petek dopoldne bruhala in driskala, popoldne mi je vročina narasla na 38, doma pa mi je crknil toplomer.

Ko sva prišla domov mi je bilo pol lažje in boljše. Spočila se bom!! V sobi se namreč spala z izdelovalkami drvi. Nisem namreč spala zaradi takšnega smrčanjauser posted image  tud walkman do konca na glas ni pomagal.

sedaj pa kontrola čez tri mesece in antibiotik za zaščito. In upam, da gremo samo na bolje.

Težko mi je pisati o občutkih, ker ne najdem besed. Naučila sem se veliko o sebi. In ugotovila koliko mamice resnično prenesemo. Dobre smo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
21.2.2007 21:11:23   
borovnicka
Brala za nazaj vas ne bom, ker ste prevelike čveke, sem prečekirala samo kaj je bilo danes.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6317
21.2.2007 21:13:32   
štorkljica
Borovnička to si pa zelo ganljivo napisala, so mi prav solze v oči stopileuser posted image user posted image user posted image , pa bravo Tjašuser posted image user posted image  da je taki korenjak. Držite se, pa user posted image  za tebe in Tjaša.

Neposredna povezava do sporočila: 6318
21.2.2007 21:20:55   
beki24
borovnička- user posted image  za uspešno prestano operacijo- zdaj bo šlo pa samo še na bolje! Držimo pesti!

Verjamem, da si tega, kar si opisovala, sploh ne moremo predstavljati, če tega sam ne doživiš! Velikokrat se vprašam, kako starši, ki imajo bolne otroke in v bolnici, zdržijo vse to! Sama imam občutek, da če bi bilo kaj narobe s Tinkaro, da bi se mi zmešalo!
Verjetno ne, verjetno takrat najdeš neko moč, da si ob otroku in greš preko bolezni?! Ne vem, upam, da mi tega tudi ne bo treba nikoli  vedeti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6319
21.2.2007 21:22:55   
beki24
A mislite, da se mi še splača kupiti igralni center, ker ga imajo pri kolegih in je Tinkara ful uživala spodaj! Do kdaj je to uporabno? Ja, tudi Tinkara se je tam začela ful obračati!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
21.2.2007 21:24:09   
psaša
borovnicka tudi meni so solze v oči stopile, držim pesti za vas, da vam bo čim prej boljše, za malega korenjaka Tjaša in zate user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 6321
21.2.2007 21:27:20   
psaša
beki24 seveda se vam splača kupiti igralni center, je za 6m+. Mi smo ga dobili včeraj, mali je čisto nor nanjga.

maxica hvala za odgovor

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
21.2.2007 21:28:55   
borovnicka
Bolniki - hitro ozdravite, na Gorenjskem je baje noro glede virusov. Viroze trajajo od treh do osem dni, z visoko vročino. Pa še počitnice - tud kolegica ma oba otroka z nekjdnevno vročino tko da smo rajši kar doma

Pri nas se pozna ker smo cel teden večinoma ležali. Obračanje smo že videli, vendra se s trebuha na hrbet obrne, če se mu zdi vredno, s hrbta na trebuh pa išče razne načine in prijeme in mu manjka še čisto malo. Tjan je bil ful ziheraš in mu je to uspelo pri 5.5mesecih. Tko da se nikamor ne mudi.

GH- odkar smo z bolnice ponoči jemo na dve uri, razlogov je lahko več, vendar sem se odločila da mu namesto umetnega mleka rajši ponudim kaj bolj gostega. Želela sem mu dodajati po flaški, vendra on ne potegne, tako da sedaj treniramo žličko. Mali je navdušen in je danes že pojedel vse kar sem mu pripravila. Če bomo pa spali kaj več pa jutri.
Tudi pri Tjanu sem začela z različnimi okusi kmalu po štirih mesecih in nekako pri 5,5 je dobill nato en gosti obrok. dojila sva se pa do njegovega 1 leta in 1 tedna, ko se je odstavil sam. Tko da se sploh ne bojim.

Slinjenje ste že obdelale. Kaj pa postavljanje na noge? Tjaš izkoristi vsak trenutek, ko začuti da je nekaj trdega, takoj na noge. V glavnem je brez riti, v lupinci ali stolčkuuser posted image Tudi ko podira kupček imam probleme, ker dobesedno pleza po meni. Če pase kravce na mojem trebuhu je prav hitro pri obrazu, če je na tleh pa se obrača okrog svoje osi. tudi ko ga položim na hrbet pod most ga najdem vedno na drugem koncu. Kjer je bila glava je čez pet min. rit.user posted image

Se vidi da moža ni doma, ker imam računalnik, malčka pa spita.

Opa zaenkrat

Neposredna povezava do sporočila: 6323
21.2.2007 21:29:15   
Maxica
Borovnicka, drži se. Ta glavno je za vami.user posted image user posted image user posted image
Beki, ja, jaz mislim, da se ti še splača kupiti igralni center. Jaz sem potem tiste obeske kar dol snela in jih Maxu dala v stajico na tiste ročaje. Itak boste pa še kakšnega user posted image  naročili, da bo res orng ponucana investicija.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
21.2.2007 21:30:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Ajda se je danes prvič prevalila s hrbta na trebuh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdo. Zdaj bo pa hitro pogruntala še obratno, boš videla, potem pa: Mami, pazi me.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!