|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.2.2007 8:15:23   
Lu
Jutro!

user posted image user posted image Danes pa praznuje 2. leti moja predraga hčerka Maja. Vse najboljše moja punčka user posted image user posted image Torto dobite kasneje. OK!

amazona tole z šampinjoni se mi zdi enkratna zamisel. Fino. Hvala. Imeli bomo samo malo narezka. Pa beki za francosko. Sem tudi že razmišljala, ampak jo bom kar kupila. Nimam časa jo nardit.

Pri nas noč minila mirno. Možek je včeraj prišel domov in mu tako iz nosa teče, da je kaj. Samo upam, da se ne nalezemo. Maji tudi že malo teče, ampak kot sem rekla. Če že mora zboleti naj zboli v ponedeljek. Je pa lani ravno za svoj roj. dan bila tudi bolnauser posted image

vava samo da ste uredili zadevo z avtomuser posted image Mi smo tudi zaključili z tisto žensko. Zdaj smo kvit. Pa da je nikol več ne vidim in slišim.

Bolnice ste že kaj boljše?

Zdaj grem pa še malo pospravit, ker potem z Tianom letiva v Leclerca po torto in še nekaj zadevc, v glavnem pripraviti moram vse potrebno za goste.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
21.2.2007 8:31:09   
Clody
Lucika, a si ugotovila, da nisi bla prva??user posted image user posted image Najbrž si bila še zalimana ne??
Važn, da je vse v zvezi s krstom uspelo, tašče pa itak niso tašče če kej ne zafuštrajo.
Aja, naš Nejc kaka 1 krat na teden, tako da se ne sekiraj če kak dan izpusti.

Da vam povem včerajšnji incident. Nejc se je šel kopat z atijem, jest pa v klet perilo zlagat. Nakar slišim rozno tuljenje. Pri našem to res nisem vajena, pa sem jo ucvrla pogledat. Mislim, da še nikol nisem šla tolk hitr po stopnicah!user posted image In kaj se je zgodil?? Nejc je zdej že precej živahen in se mu je prevrnil pod vodo, zadihal pod njo in sevede je sledil histeričen jok. Nimaš kej se zgodi, sva se mu prou smejala, ga vzela ven. Ven so mu pogledal čisto vsi ostanki smrklja, ki jih je imel nekje globoko zadaj. Ne rabiš pumpic, samo potunkaš pa je!!
U glavnem se je mali komej pomiril. Ati pa je obljubu da bo s tauhanjem še mal počakal.Bi se lahko tudi men zgodil!
Je pa bil tolk razdražn, da sva ga komej preoblekla in se je prvič zgodil po 2 mescih da ni zaspal ob 20:00 in sem se matrala so 21:00.
Ampak punce, spal je celo noč, 10 ur. Jest tega sploh ne razumem. Enkrat tko, drugič drgač!!! Ponoč sem šla samo na wc, pa na bok sem se dala, da mi je mleko ven teklo, ker me je čisto razganjal.
Tako, da sem dons ko rožica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodajanje: tudi midva še ne dodajava, je pa res da smo tud po 1 mesec zamika glede rojstev.

Lu, tud jaz sem imam duda termometer. Se vidi, da sem bila še čist zelena ko sem kupovala. Itak ne mara dude, tako da,.... A ti maš od Baruna. Tega res hvaljo, da je natančen in da se ne kvari!!!Glede hrane,.....francoska solata in tunina makaronova solata gresta odlično zraven sirčkov.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
21.2.2007 8:33:11   
Clody

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maja, vse najboljše!! Ati in mami naj ti kupita najboljšo igračo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
21.2.2007 8:34:27   
Clody

Kako je pa kaj naša Tia in ostale revce????? Kaj boljš??

Danes vam bolnim pošiljam še enkrat večji koš zdravja kot včeraj!!!!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6279
21.2.2007 8:51:44   
Arabela
Dobro jutro!

Samo na hitro.. meni spet računalnik crknil user posted image user posted image user posted image .. ga bomo dali naslednji teden na čiščenje user posted image user posted image user posted image

Z malecko se samo potepava.. greva od doma ob 9ih in se vračava ob 19ih v času za kopanje, potem pa obe ko koma zaspiva.. zbujava se ponoči 1x ali 2x.. ni sile..

Včeraj imeli drugo cepljenje ki je minilo brez problemov.. težki smo 7800g in veliki 65cm... mala je prava buncika, najlepša debeluhinja daleč naokrog user posted image user posted image user posted image

Začeli sva z GH, imava jo za kosilo... včeraj je bil baby riž, mala je ko nora... s prebavo zaenkrat ni problemov, tudi ne po banani ali korenčku..

Zdaj pa mala že protestira, treba bo iti ven in izkoristiti še zadnji dan sončka, ker za jutri obljubljajo grdo vreme...

Če bom utegnila vas bom zvečer prebrala tudi za nazaj...

Vsi ki ste bolni vam želim hitro okrevanje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
21.2.2007 8:52:59   
tasha23
Jutro,

joj altati, vem kako se počutiš, saj mi komaj zdaj prihajamo iz viroze ven, najhuje je ko dojiš in te zagrabi kašelj: tolikokrat sem bogega Gaela prestrašila med dojenjem, pa glih se je pomiril na joški... Upam, da se Jaša ne naleze od vaju, ker je res mučno gledat bogega dojenčka kako ga muči kašelj in zvija v trebušku - ti pa nimaš nič ki bi mu lahko pomagalo (ves čas sem mislila če je meni hudo in me vse boli, kaj šele mora prestavljat moj mali - pa tako joče, ker ne ve drugače povedati, jaz pa z njim ker sem nemočnauser posted image user posted image user posted image user posted image )
Na srečo mi je prijateljica svetovala svečke, ki lahko daš tudi dojenčku, da pomagajo pri odvajanju katarja in res so pomagale, edina negativnba posledica so krči, saj se katar odvaja z blatom in svčka posrka najprej katar v želodček...

Maja vse naj najuser posted image za tvoj rojstni dan.

Lu a si dobila moj e-mail?

Malo slabše pišem, samo z eno roko, ker se je moj miškolin zbudil user posted image  in je pri meni v naročju.
v glanem Clody, ja pa tauhanje ta zgodaj?????user posted image user posted image user posted image user posted image , naš je tudi že poskusil, na srečo se ni veliko prestrašil samo malo pojokcal.

Kakane user posted image user posted image user posted image user posted image : minimalno 3X na dan, sicer zdaj ko je bil bolan pa samo 1X na dan.

ni grem zdaj saj se mala jegulja zvija tako, da ga komaj držim user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
21.2.2007 8:54:54   
Arabela
user posted image
Vse najboljše MAJA!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
21.2.2007 8:56:02   
Pikabu
Draga Maja:

user posted image

Naj ti bo današnji dan lep, pa lepo praznovanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
21.2.2007 9:00:03   
Pikabu
Uvav, ne morem verjeti, da sem ob tem delu dneva frej. Maks je že šel spat svojo dopoldansko rundo, Ema se pa sploh še ni zbudila. user posted image Včeraj je zgodaj vstala, pa pozno je šla spat, danes pa takole, saj ni čudno. Pa očitno ne kašlja več, ker jo je to prej zbujalo in je zdaj očitno boljše. Jupi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Altati mi je poslala sms, še vedno nič boljše. Sama imam 40 vročine, bruha, Tia ima še drisko. Sama je tako slabotna, da ni mogla podojit Jaše, mali je bil pa raje lačen kot da bi jedel po flaši. Srčno upam, da jim tole čim prej mine, ker kar je preveč, je pa tudi že preveč. Altati, pogumno do zmage. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
21.2.2007 9:34:29   
Pikabu
Najprej še enkrat hvala vsem za včerajšnje lepe želje. Upam, da vam je torta teknila.

Lu, kakšni fletni maškarci sta bila tvojedva sončka. user posted image user posted image user posted image

Borovnicka, lepo, da ste doma, naj okrevanje dobro poteka. Mislimo na vas. user posted image

Muki, držimo pesti še za vas, da spravite olezen čim prej stran. user posted image

Vava, sem res vesela za vas, da je bilo zdaj boljše. Držimo pesti še naprej. user posted image

Tasha, super, da gre pri vas na boljše. user posted image user posted image user posted image

Lu, držim pesti za tvojega strica. Mene kar zvije, ko slišim rak. Naj se pozdravi. Mora mu uspeti. user posted image

Mis, jaz sem se kar nehala obremenjevati s tem, koliko naj bi potreboval nočnih obrokov. Sem ugotovila, da zgubim manj živcev, pa hitreje opraviva, če ga vzamem ven, se podojiva in spiva naprej. Če mu pa turim dudo, sem pa jaz nervozna, ker ne pali takoj, pa še preveč ga prebudim in potem ne more zaspat nazaj. Pač, kaj naj.Ema je tak čas imela samo enega, Maks jih ima več, sploh ne štejem, se bo že odvadil.

Beki,
naš tudi ne mara pasti kravic, ampak obrata se pa je navadil. Čeprav, če je lačen, utrujen, se tudi noče. Začne tulit in tuli toliko časa, da ga sama obrnem. user posted image Pa nehaj z razvojno, eni se prej, drugi kasneje, Ema vem, da se je kasneje.

IZVIRNO SPOROČILO: Clody
Pikabu, hvala za tortico. Izbrala sem čokoladno. Si sama pekla??

Clody, celo noč. user posted image user posted image user posted image

Termometer: mi imamo tudi braunovega za ušesa in mi je super. Grem pa vseeno občasno zmerit z navadnim (živosrebernim ali digitalnim) pod pazduho, ker v ušesih kaže nekoliko več. Ampak to pri Emi in zdaj, ko se ji da dopovedat in se ji fino zdi, ta drži skupaj, pa stiska, pri Maksu pa samo v ušesku.

Lucika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov stila pisanja. Res je lažje prebrati. user posted image Zaradi tašče se pa ne sekiraj. Važno, da ste se lepo imeli in uživali. Si mi pa dala dobro idejo za danes, za kosilo. O zeljenjavni juhi sem razmišljala, nisem pa vedela, kaj bi zraven, bom verjetno tudi šmoren s kompotom.

Clody, vi ga boste pa zgodaj na vse navadili. user posted image

Dodajanje:
midva tudi oblizujeva ne več. Ne znese. Še ene pol meseca počakava, pa začneva nazaj z oblizovanjem. Mi ful paše, da se samo dojiva, pri Emi sva tak čas že imeli en obrok, pa sem imela manj mleka, zdaj ga imam pa dovolj in bo zaenkrat kar tako ostalo.

Arabela, dobro kilažo imate. Super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vprašanje za tiste, ki vam post kaj pomeni. A ste se kaj odločile, da se boste 40 dni postile? Jaz imam namen se odpovedati sladkarijam dov elike noči. Sem bila trdno rpepričana, da mi uspe, ampak zdaj me pa že malo daje, ne vem, kako bo šlo. Je preveč daril bilo v obliki sladkarij. user posted image Poskusila bom, pa poskusim priti čim dlje, upam, da do konca. Se mi katera pridruži, da se bomo skupaj spodbujale?

Zdaj se je pa Ema zbudila in hitimo ven na sončka, dokler je. Baje je napovedano poslabšanje.

Lep dan vsem, pa predvsem veliko zdravja. Bolni, pozdravite se, zdravi se pazite, da česa ne staknete.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
21.2.2007 9:38:21   
štorkljica
Maja VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
21.2.2007 9:40:12   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Včeraj imeli drugo cepljenje ki je minilo brez problemov.. težki smo 7800g in veliki 65cm... mala je prava buncika, najlepša debeluhinja daleč naokrog user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image  Bravo za kilažouser posted image user posted image  
Kaj a mataopoldne že popolnoma samostojen obrok GH, ali jo še zraven prej podojiš in potem GH?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
21.2.2007 9:43:22   
štorkljica
Ja pa še to, sem videla Pikabu da si pisala o obratu. A veste da Ajda se še zdaj ne obrača iz trebuha na hrbet brez moje pomočiuser posted image  Pa vadiva vsaki dan večkrat, pa nevem ali ne skuži ali pa je tko ful previdna. Se pa ko je na hrbtu obrača na bok, ker se hoče obrnit na trebuh in ji je nekajkrat že skoraj uspelo, samo ne skuži, da more rokico ven potegni.
Kaj naj delam glede tega obračanja iz trebuha na hrbet? A je to ful slabo? Zdaj je že stara 19 tednov pa še vedno ničuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
21.2.2007 9:43:52   
Maxica
Na kratko:
Maja, vse najboljše za drugo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Altati, drži se, mislim na vas in verjamem vate.user posted image user posted image user posted image
Pikabu, moj post: jaz sem rekla, da se odpovem vsem čokoladnim stvarem. Ne sladkemu, ampak čokoladnemu. Nisem si hotela zadati prehudega posta (npr. vsemu sladkemu), ker potem vem, da ne bi zdržala, no. Kaj sladkega pa rabim, sploh po tem dojenju se mi zdi, da sem pol bolj švoh.
Vava, super za dobre rezultate.user posted image
Muki, zdrži.user posted image user posted image user posted image
Nič, se oglasim še pozneje, zdaj mi bo Lan roko požrl.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 6289
21.2.2007 9:51:40   
Anonimen
oh ja dobro jurto vsemuser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6290
21.2.2007 10:42:34   
gaya

Jutro

MAJA VSE NAJ NAJ NAJ IN VELIKO ŽLICO ZDRAVJA, PA VELIKO DARIL

user posted image

PIKABU a sva midcve telepatsko povezaniuser posted image , jst tud Gaji ne dajem več za oblizovat. Me je naš pediater prestrašil, jst sem pa pozabla, da ma moj mož občasno alergijo na belo moko. Ampak samo v kombinaciji če potem kaj športa in zašvica pol rata čist bulast. Začel se mu je pa to šele kake 2 leti nazajuser posted image . Tko da midve bova počakali do 5,5 meseca, ko bova začeli oblizovat, pri 6 bova pa vrjetno menjali obrok. Sem že jst razmnišljala, da se ti verjetno pol dela manj mleka, k zamenjaš obrok.

ALTATI tukaj bom samo napisala čimprejšnje okrevanje, mislim na vas. En velik objem.

Moj mulček tud spi že dopoldansko rundo od 9. Jst sem posparvila stanovanje. Zdaj grem likat. Pol pa pobegneva ven. Milsim, da se bo počasi začal prava pomlad. In iz tega sledi, da se kmalu srečamo v živalskem vrtu user posted image user posted image user posted image

Nič fajn se mejte vas pridem še kaj prebrat. Ampak se res pozna da manjkajo glavne čveke user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6291
21.2.2007 10:56:52   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ja pa še to, sem videla Pikabu da si pisala o obratu. A veste da Ajda se še zdaj ne obrača iz trebuha na hrbet brez moje pomočiuser posted image  Pa vadiva vsaki dan večkrat, pa nevem ali ne skuži ali pa je tko ful previdna. Se pa ko je na hrbtu obrača na bok, ker se hoče obrnit na trebuh in ji je nekajkrat že skoraj uspelo, samo ne skuži, da more rokico ven potegni.
Kaj naj delam glede tega obračanja iz trebuha na hrbet? A je to ful slabo? Zdaj je že stara 19 tednov pa še vedno ničuser posted image

Amazona- pri nas je enako- s tem, da se iz hrbta na trebuh obrne čez levi bok, če mene za prst drži- kot bi se bala, da bo kam padlauser posted image  Še če kje na robu leži, na tlrh na kockah, pa še deka je čez- pa če leži na robu deke, kar rit dviguje, da ne bi dol zlezlauser posted image

Pikabu ima prav- bodo že- me pa veseli, da nisva edini! Ampak, ko berem tisto kaj naj bi počeli določen mesec- Tinkara vse dela že prej oz. v zgodnjem obdobju- teli obrati je pa ne zanimajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6292
21.2.2007 11:03:57   
beki24
MAJA VSENAJBOLŠE ZA 2. ROJSTNI DAN! PA MAMICI POVEJ, DA TE MORA DANES UBOGATIuser posted image !

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6293
21.2.2007 11:07:33   
beki24
ŠE ENKRAT- MAJA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!

user posted image pa še enka slkica!user posted image

TISKARSKI ŠKRATEK JE NAGAJALuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
21.2.2007 11:07:42   
Maxica
Gaya, nekako se sama pri sebi odloči, kdaj boš začela z uvajanjem GH. Ker če boš poslušala pediatre, se ti zna zmešat. Meni so pri Maxu težili sto na uro, dojiti do šestega meseca starosti, niti pomisliti ne na GH. No, sedaj pri Lanu, dve leti zatem, pa da so neke nove evropske smernice in da je treba začeti s štirimi meseci, ker je toliko alergij. In da se en teden uvaja jabolko, naslednji teden npr. korenček itd.user posted image  Čeprav je to meni kar malo skregano z logiko, no. Pa kravjega mleka ne dve leti, pa itd.itd.itd. Kr neki. Res se ti lahko zmeša. Jaz sem rekla, da jih ne bom več poslušala, ampak sem se odločila, da bova z Lanom začela s pokušino tako kot pri Maxu, nekje pri dobrih petih mesecih, ko bo lahko že bolj samostojno sedel, pa kaj nakazal, da je pripravljen. Sedaj se mi še ne zdi, no.
Pa res ne vem, v eni majhni Sloveniji se pediatri ne znajo zedinit, no.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
21.2.2007 11:09:30   
beki24
PIKABU, MAXICA-meni je tudi tale ideja o čokoladi in sladkarijah zelo všeč ( ker zdaj požrem enormne količine čokolade, piškotov.........) se vama pridružim!!

Ko bo kriza pa kar na rr jamratuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
21.2.2007 12:58:02   
lucika
tale ideja o postu je v bistvu odlična. razmišljam že razmišljam, samo, hm, nekak nimam časa za take zadeve:) ( beri : kaj ste nori, za rd sem dobila 5 paklov tavelikih gugu bombonov. sam štapcuker stisnjen, sam men so taaaak fini). 40 dnji, da jih bom gledala? že vnaprej vem, da ne bom). gresnica jaz

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
21.2.2007 13:14:52   
naja78
živ.

zopet sva z mojim princem pred rr.user posted image user posted image
ja res si težko uzamem cajt....zakaj........

naš mali lan je razvajen...seveda smo krivi vsi po vrsti......skos bi se nosil.....noro...res da potrpi da skuham kosilo,na hitro pospravim ampak to je tud vse kar lahk nardim...user posted image
temu bo treba nardit konec......

ok ...krčki so mimo....nosit ga ni treba več......vsaj pol manj.....

čičko-stolček ležalnik ne pride v upoštev,igračke tud ne,telovadnica,tud ne,

razen TV....user posted image user posted image IN PA DA GA PUSTIM DA JOKA.....

imate kak nasvet in napište ,mi vsaj na kratko kako ve šlihtate male paglavčke....soi tudi tako razvajeni....user posted image user posted image
očitnosi bom mogla nabavt čepke....za uhe...da nam slišala joka.....

pa še neki bi vprašala...se vam malčki obračajo že naobe strani sali bol na eno....lan se skor samo v desno....

evo že pizdi ,pridem kasnej gor....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6298
21.2.2007 13:57:29   
beki24
vam pokažem še malo našo pupo- to je od danes

user posted image

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6299
21.2.2007 15:53:06   
naja78
kam ste prebegnile???kaj ve tudi nimate časa...vidim vidimuser posted image user posted image
moj angelček ravno drnjoha.
pa da malo napišem kako smo...
bili smo tudi mi prehlajeni...smo spirali s fiziološko in cepljenje že drugič prestavili.ravno danes bi morali imeti
presenetljivo opažam da moram kupovati nove cujnice in to kar številka 80 za bodi,ok tudi 74 mu je prav,
nujno vam moram pripopat kake slikice od našega sončeka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ime za hčerko
Tanja555

/

Ema (35%)

Pia (16%)

Zoja (27%)

Petja (6%)

Lea (13%)

Maksi (2%)

Število vseh glasov: 565

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!