MALINČICA
|
Čestitke vsem slavljencem in slavljenkam!! Aja1, res sem vesela, da vam gre na bolje. Prav grozno je gledat bolnega otroka, pa mu ne moreš pomagat... Evo, danes sva z Majem šla ven na sprehod, jaz pa sem še nameravala skoknit v trgovino, da kupim stvari. Ponavadi Maj zaspi še preden pridemo ven iz dvigala, danes pa je taaaakoooo tulil, da sem hitro naresila en krog po parku in ga šibnila nazaj not. Ne vem kaj mu je bilo! Za kosilo smo pač imeli kurjo juho in palačinke, ker me meli škrat ni pustil v trgovino, grrrrr! Mislim pa, da sem ga preveč oblekla, da mu je bilo vroče. Ampak manj pa ga skoraj ne bi mogla... Oblečeno je imel dva bodija, štramplce, hlače(tanke bombažne), pa kapico, pa eno jaknico iz termofleeca iz H&M, pa v zimski vreči je bil. Je to bilo preveč? Ker se je ful zvijal in vstajal v vozičku, se mi je zdelo, kot bi mu bilo vroče. Ko pa sva prišla v stanovanje, pa sem ga razkrila in slekela, pa je bil mir... NE vem, ne vem, pa zmeraj ful uživa, ko greva ven... Kako pa jih ve oblečete za ven?