|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.2.2007 16:42:10   
ŠpelaP
Da vam malo polepšam kak trenutek z eno mislijo...
Ko se je rodil moj Timi, mi je ena dobra prijateljica in sošolka s faksa poslala voščilnico z naslednjim odlomkom ene pesmi. Verjetno ga je že katera kje prebrala, pa vseeno. Še zdaj večkrat preberem te besede in mi je vedno toplo pri srcu. In kot naključje je taista prijateljica tudi 2. noseča, ravno zdaj kot jaz, PDP pa ima 10 dni pred mano.
No, torej verz:
" Kaj res nikoli nisi videl angela:
        res nikoli nisi čutil,
        da nekdo te rad ima?

Kaj res nikoli nisi slišal angela:
        ko tiho, brez besed
        ti o ljubezni šepeta?

A angeli so vedno tu, verjemi mi!
  Poglej, globoko poglej v otroške oči!
        Mar niso tam angeli?!"

Pa še en, ko sem ravno v zagonu:
" Otroci se ne rojevajo zato,
  da bi bili mi srečni.
  Naša radost naj bo,
  da se jim bo dobro godilo
  in bo njihovo življenje
             polno."

(Rabindranath Tagore)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.2.2007 17:58:03   
Anonimen
špela zelo lepe misli, verzi, sem si jih takoj prepisala v mojo zbirko user posted image . Kar se tiče bolečin se bom šla jutri kar malo pokazat ginekologinji. Malo je boljše od včeraj, ampak še vedno pa zaboli, sploh če hočem kaj na hitro naredit.

nikica ja sej se grem jutri pozanimat kaj bi ble te bolečine. Ja user posted image mi pa po moje res kaže, da ne rabim skrbet in da je z njim vse ok, ker kar veselo brca in se kobaca po mojem trebuščku. user posted image

ronja sem ti rekla, da se boš na hitro zaljubila v en voziček in evo ti si še bolj hitra od mene user posted image user posted image . Čestitam za odločitev user posted image , zdaj je ena skrb manj a ne. Ja lupinico bi ti pa jaz priporočala kar Primo Viaggio SIP od PP. Sem jo tudi jaz kupila in je res super, prostorna za user posted image , praktična za na voziček nakupovalni in otroški. Za košek pa ti ne bom še jaz razlagala, ker so ti že druge. Jaz imam košaro (enako bi lahko rekla košek) jo dam v album, ko bo oblečena v blago. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.2.2007 18:15:33   
Anonimen
Sem prehitro pritisnila, čeprav sem hotela še pisat.

pinokio ja ti se pojdi tudi jutri kar malo pokazat ginekologinji, sploh če ne bo bolje. Glede tablet pa : jaz na tvojem mestu ne bi jemala nič. Včasih raje malo potrpim, ker mi vsi tableti nekako ne gredo in se poskušam pozdravit kar naravno. Sploh pa zdaj v user posted image ne jemljem nič. Edini tableti, ki sem jih kadaj morala vzeti so bili za želodec - te sem pa vedno vzela, ker mi nič drugega ni pomagalo. Torej se slišiva jutri pa vidiva kaj bo.

liona tudi najin user posted image je zelo živ. In tudi ko hočem pokazat user posted image kako se kobaca se kar naenkrat umiri in potem on misli da si izmišljam user posted image . No danes zjutraj pa je zbrcal oba user posted image user posted image

melaverde
ta pravijalna komoda je res dobra izbira. Jaz tudi mislim, da se sname pokrov dol in jo potem uporabiš kot komodo v otroški sobici. Midva sva dala tako podobno kar delat in tudi najina bo zelo prostorna. Približno take mere kot tu. Komaj čakam da jo dobim in napolnim s cunjicami. Ja to bo šele enkrat konec aprila.

Ja danes je res čudno vreme. Sva šla prej na kratek sprehod da sva kronce nabrala, potem je pa itak začelo deževat.

Dost je blo, me spet nekaj zvija ne morem več sedet in grem kar v vodoravni položaj pred TV.

Bodite fajn

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.2.2007 18:33:43   
Drnula
Pozdravljene po dolgem času!
Najprej... opravičilo za Mons. Resnično sem imela namen priti, pa žal ni šlo. Če boste še kdaj sedle skupaj se priporočam. Bi vas prav rada videla z vašimi trebuščki.

Vidim, da ste se precej razgovorile glede vozičkov. Jaz sem še čist bosa glede tega. Pri meni bo še počakal kak mesec. Vidim, da se je oglasila tudi Jacky po dolgem času. Jaz bom v začetku imela samo košarico, verjetno za kake 4 mesece oz. kolikor se bo dalo in v potem bom zamenjala s posteljico. Računam tudi na previjalno mizo kamor bi spravila vse cujnce in ostale drobnarije za user posted image . Stanovanje, kjer sva zdaj, je bolj majhno. Tudi jaz imam v mislih nekaj takega, da lahko uporabiš kot komodo in čisto fajn zgleda. Enkrat sem videla eno, ki mi je bila prav všeč v Ikei. Potem bi jo uporabila ali v otroški sobi ali morda v kopalnici - brez previljalnega obroča.

Nogica, upam, da ni nič hujšega. Pa kar pojdi brž h g

Jaz postajam okorna. Zredila sem se za  6-7 kg in malo mi pomalem mi zastaja voda v nogah. Ko grem mimo ogledala ali kake izložbe se mi zdi, da imam res ogromen trebuh user posted image user posted image Zadnje čase me tudi v križu in zgoraj v hrbtu boli in postane zelo moteče. Morda bi morala delati kake vaje .. pa ne vem katere. Prej sva bila za ca uro in pol na sprehodu in sem se doma samo še sesedla. Kar tla user posted image user posted image , ker mi najbolj paše ležati na trdi podlagi.

Ste že šle v šolo za starše? Meni to sploh ne diši.... user posted image verjetno pa ne bi bilo slabo. Zadnjič sem v porodnišnici v PO spraševala, če mora oče prej obiskovati to šolo ali kaj drugega če želi biti pri porodu.... pa mi sestre niso vedele povedati. Tako, da očitno da ne.. user posted image se bom pri g še pozanimala drug teden.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 25.2.2007 18:38:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.2.2007 20:38:47   
*ANA*
Živjo.
A mogoče katera ve kje prodajajo  une lepe majčke z napisom PRIDEM JUNIJA?
Pri nas tukaj na goriškem sem gledala ampak jih ni nikjeruser posted image .
Če pa katera ve kje se prodajajo pa kar na dan.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.2.2007 21:21:01   
Liona
Majčke imajo v trgovini Popek.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.2.2007 8:19:17   
janapan
Ojla, sem videle da ste se kar zadebatirale v zvezi z vozički in opremo. Jaz se tudi odločam vzeli pa bomo skoraj gotova 4 kolesnika ki se zloži na marelo, zato ker se nama zdi pač najbolj uporaben v celem obdobju kar otročiček voziček rabi....ima svoje prednosti pa tudi slabosti, žal takage ki bi zadovoljil vse potrebe še niso nardili.
No pa še prednosti zakaj bomo mi skoraj gotovo kupili PP P3 sistem ali pa PP Venezia + lupinica

+ majhen(gre v kofano tudi mojega majhnega avta)
+lahek
+enostaven (beri tudi ko bom sama želim biti popolnoma mobilna kar pomeni da bom lahko voziček enostavno z eno roko sprevla ga vrgla v avto, da mi ne bo treba vsakič sproti privezovat lupinice v avto .
+ lupinica, ki je ful dobra(tista SIP) in uporabna, podkonstrukcija je vedno v avtu ti pa lahko lupinico z enim klikom odneseš v stanovanje al pa namontiraš na voziček, če ti otrok zaspi. za 5 jurjev lahko dokupiš še eno podkonstrukcijo ki jo imaš v drugem avtu.
+ ker z možem rada potujeva nama je pomembno da je voziček primeren za na letalo (beri majhen in uporaben)
+za ga zložit se ni potrebno sklanjat prav tako ne za fiksirat kolesa sam nekaj brcneš tam spodaj pa je

-  vožnja po makadamu, kar pa še ne pomeni da ne gre ampak samo bolj trese kar pa baje    otrokom paše
- nima zavore na ročaju
- dvojni ročaj, slabše se vozi z eno roko

No še kaj skritega v + in v - se najde ampak pri naju je pač prevagal +.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.2.2007 10:00:44   
melaverde
Ciao ženske,

meni se danes samo smeje...mogoče ker je pokukalo sonce user posted image .
Smejim se pa zaradi tega, ker bomo prej diplomirale v vozičkih, oblekicah in previjalnah kot v šoli....malo me je sicer strah, ker toliko izbiramo, debatiramo, primerjamo...vprašanje če bomo potem junija zadovoljne ?!

Midva greva danes po previjalno in verjetno tudi banjico s stojalom katera je v Baby centru na akciji....
čeprav te akcije ne, so prefrigane...pol pa kupiš in na koncu niti ne potrebuješ ?!

A je bila katera v H&M-ju?? Se sploh poslužujete te trgovine ?? Joj, jaz bi se preselila v Ljubljano samo zaradi nje...meni osebno je všeč, da je otrok oblečen športno ampak frajersko (niso mi preveč všeč cartasti pajacki, čeprav vem da so komot), prav tako kot H&M...pa da ne govorimo o cenah. Za sestro sem kupila 2 bodija za isto ceno pa v Kopru ne dobim niti enega user posted image
A katera že ve če so že dobili pomladno-poletno kolekcijo?????? Da začnem šparat ne...

nič se pišemo ne user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.2.2007 10:21:16   
zabica26
Midva sva spraznila otroško sobo user posted image user posted image user posted image in jo bova počasi začela pripravljati za najinega otročička. Je vse lepo pospravljeno, belila sva decembra (belo), zdaj pa izbirava barve, da jo malo poživiva (razmišljava o zeleni, rumeni, oranžni...bo taka vesela pisana). Ene nalepke imam ogledane, ampak nimam izkušenj s tem. Katera kaj ve o nalepkah? Ker všeč mi je zelo, ampak mora biti tako...nemoteče. Gledala sem ene domače živalice, da bi potem z dojenčkom to mal gledala in opazovala med previjanjem, pa pri pojstlci bi imel pa tako...ne vem.

Voziček imava izbran, naročila bova aprila. Stokke, cel komplet: košara, športni del, 2 torbi, marelca, maxi cosi lupinica, zimska vreča za športni del. user posted image

Zdaj sem pa spet v dilemi glede koška. Meni niso všeč, ampak sem prebrala tisto o svetlobi in ima nek smisel-ampak tudi najin otrok bo veliko pred hišo in naokoli. Prve mesece bo v najini spalnici, ki je bolj temna in hladna...hm...user posted image

H&M je zakon kar se tiče oblekic. Sem zadnjič kupovala darilo za mejhno dojenčico in v baby centru mi je šlo kar na jok. Tudi meni pajacki niso všeč. V H&M imajo pa take frajerske obleke...žametke, krilca, trenerke, jaknce...tut 50 in 56 številka. Cene pa bistveno bolj normalne. Pa kavbojke 56 ...joj kok cortkano, res! user posted image
Sam ne pozabit, da bomo imele poletne otroke in da bo res fajn, če jih bomo z lahkoto slačile in oblečile po potrebi.

Aja, pa dobila sm nasvet, da nej zdaj kr jem sadje in zelenjavo, ker če bo dojila, bom morala vse sveže sadje in zelenjavo prekuhavat...zarad otroka. Bom že... sam poletje bo...pa sveže sadje...ah...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.2.2007 10:49:56   
Palčica*
Ojla čveke,

*ANA* kar se te majčke tiče,ti bo znala pomagat Kati. Spomnim se,da ko smo se srečale v Monsu je ravno tako (sama sem bila noro navdušena nad njo) majčko nosila. Pa sej je povedala kje jo je kupila,pa sem pozabila.

Drugače pa punce,kako kaj spite?
Jaz sem čist nervozna. Se mi zdi da je tole pa že ravno začetek drugega tedna,ko spim nenormalno slabo. Poleg vsega imam še težave z hrbtom,včasih me boli v predelu križa,včeraj celo v predelu lopatic,neglede na to a stojim,sedim,le če dalj časa počivam je bolje.
Kako je z vami. kaj zgage? Jaz jo čutim le zvečer,hvala bogu. sicer kar močno,ampak se da prenest.

Hmmm,jamram danes,a ne?
Upam,da ste ve bolje.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.2.2007 11:10:13   
Anonimen
Cao punce

Jaz sem pa danes veliko bolje. Nič več me ne boli tako zelo, zato sem se odločila, da zaenkrat še ne bom težila ginekologinji. Zdravstvo mi ni ravno pri srcu user posted image .

Ja danes je res lepo vreme, sonček, čeprav zjutraj pa sem spala kar do devetih, ker me je morilo vstat zaradi dežja. Zdaj pa prav veselo pospravljam, likam, potem pa bom šla mogoče malo ven na en sprehodek.

Upam, da ste tudi ostale, ki vas je bolelo, bolje - Pinokio?? javi kako je s tabo

Mejte se pa se vam kaj javim.

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.2.2007 11:10:54   
Kati81
Ja majčko res prodajajo v Trgovini Popek v Stari Ljubljani in mislim, da je to njihov lastni proizvod, tko  da najbolje da pokičeš tja če jih imajo  kaj, ker ko sem jo kupila jaz sta bile samo dve.

LP

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.2.2007 11:42:25   
zabica26
Ja, majčke delajo sami. Imajo z dolgimi, kratkimi rokavi in na naramnice. Različne barve in velikosti. Če je trenutno nimajo na zalogi, se lahko dogovoriš, da jo naredijo.user posted image

Še eno vprašanje: Je katera razmišljala, da bo imela za sprehode z dojenčkom štorkljo?
Men se zdi to full smešn in si sebe ne predstavljam, ker sm preveč nora na vozičke. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.2.2007 11:45:00   
melaverde
Ojla babe,

ne boste verjele ampak te majčke jih dobimo celo na primorskem v trgovini Aja Tutaja. Meni osebno je bolj praktična kanotjerca, ker tako lahko menjujem majčke pod njo pa še poleti jo bom lahko nucala.

Imam previjalno mizo !!!!! Punce resno, če ima katera še namen kupit previjalno naj gre v IZI mobili dokler imajo še odprodajo eksponatov. Cena 130 EUR, štirje predali (jaz sem vzela barvane - svetlo modra, svetlo zelena, bledo rumena in...) lahko enobarvni, lahko pisani in kar je najboljše kasneje lahko v istem naročite še posteljo, omare, pisalno mizo - pač po potrebi otroka, saj strokovnjaki pravijo, da mora soba rasti z otrokom.
Edino kar me sedaj žalosti je, da se v baby centru dobi previjalno podlogo mere 75x80 cm, miza pa je 70x100cm. Mislite da je lahko tistih 5cm podloge viška lahko nevarnih ????

Palčica, kako te razumem glede spanja user posted image , jaz še najboljše spim na kavču kjer nimam možnosti se prevrnit na hrbet. Mož me skozi podlaga s povštri, pa nič ne pomaga....v soboto sem šla spat že ob 21h in sem ob 24h že stala ker se nisem vedla kako dat....kje je junij ?! Baje nas čakajo še dobri 3-je najbolj okorni tedni....

Če pa gre katera mimo H&M-ja, mi lahko prosim pogleda če so že dobili poletne stvari ??????????
Full vam bom hvaležna !!!! Pa še pot zastonj v Ljubljano mi boste prišparale...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.2.2007 11:47:08   
melaverde
Zabica26, jaz se bojim, da če otroka navadiš na štorkljo ali kengurujčka lahko odpišem voziček ?!
se strinjam pa, da je veliko lažje po nakupih s kengurujčkom kot pa vozičkom...user posted image
Pa smo spet tam, bomo kdaj pametne ?!?

Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.2.2007 12:15:26   
melaverde
juju, spet jaz...

...se vidi da danes nimam dela....

Allora, poglejte pod javne albume, uporabnik je k_a_t_i, albumček pa ima naslov otroska sobica.
ta teta meta je kupila enako previjalno mizo kakor jaz - ma poglejte kako fanj izgleda !!! user posted image user posted image user posted image
pa tudi banjico ima tisto ki jo nameravava kupit midva....

full mi je dobro, da dajejo slikice gor, da si lahko še mi pridobimo kako novo idejo....

Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.2.2007 12:28:41   
FLASK_A
Pozdravček!

Vidim, da nas ima kar veliko probleme s spanjem, bolečinami v križu, bolečimi nogami in utrujenostjo po sprehodih. Se prav sprašujem, kaj šele bouser posted image  Res me je prav strah- nikakor ampak res nikakor se ne morem namestit tko, da bi mi pasal. Pa naj ležim, sedim, stojim.. grrrr. Noben poušter ne pomaga, križ vedno malo boli. Prebrala sem, da je to zato, ker se maternica in trebuh širita in s tem se rahljajo vezi v hrbtnem predelu. Tako da bo treba kar lepo porpet, pa lubčki nas bodo non stop masiraliuser posted image

Trebuh pa se mi zdi, da imam vsako minuto večji. Od zdaj naprej nam bo rasel ful hitro do 33.T, potem pa se stanje spet umiri. Tako da se kar pripravite! Jaz kar sproti pozabljam na trebušček in se že zdej kam malce zadanem po nesreči (če mam glih cunje v predsobi recimo, pa hočem mimo- prej je to šlo, zdej pač ne večuser posted image )

Včeraj smo pa najino stanovanje spucali, ker ga bova oddala in sem bla pol tolk zmatrana, da sem spala cel popoldan, danes pa sem kar do 10h potegnila.. Res se hitro zmatramo nosečnice.. Še dobro, da je moj u službi, če ne bi mel dopoldan bolj malo od meneuser posted image

Nič, grem počasi. Pinokio in Nogica, upam da vaju ne boli več in da se bolje počutita!

Lep dan vam želim in pobožajte trebuščke! PAPA

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.2.2007 12:32:46   
zrak
 NO PA da še jaz malce javim..
Glede vozičkov jaz sem se odločila za trokolesnik od Jane - slalom.. ki je sestavljen iz vseh treh delov... tako bomo lažje prenašali našega user posted image  tudi na plažo in bo lahko v tistem kar zaspal - a.

kar se tiče cunjic jaz nisem še nič kupovala.. previjalno sem pa dobila... upam, da bomo z urejanjem sobice začeli čim prej, ker čakamo, da nam pridejo parket menjat...

Na obali imamo pravo pomlad.. zdaj sem bila na krajšem sprehodu in je superrrr lepo in toplo.

Melaverde kje si ti nabavaila opremo - pohištvo?

vsem lep topel pozdravček, pobožajte trebušček papa

Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.2.2007 12:58:03   
ŠpelaP
ojla!
Jaz danes uradno začenjam bolniško minimalno do 19.3.07! Pa mi je že prvi dopoldan tako dolgčas... Ko bi že enkrat pobelili sobo, da bi se začelo premikati v smeri preurejanja stvari.
Da vam povem, kaj je trenutno naš največji problem?! Da ne vemo, kam bomo dali papagaja - nimfo. Ker sta spalnica in dnevna soba povezani, je absolutno ne moremo imeti - vsaj nekaj časa. Nihče je noče vzeti v "rejo". Sva se z možem že hecala, da bi nama nimfa "čudežno" ušla pri odprtem oknu. user posted image Ne, saj ne mislim resno, da ne bo katera mislila! Zdaj že prepričujem mami, če jo lahko prinesem k njej v kuhinjo. Hrčka bi še vzela pod okrilje, za ptico pa ni najbolj vesela. Ja, tudi hrčka imamo v sobi, pa želvo in akvarij rib tudi. Pa še psica Žuža "včasih" smukne noter. Mater, mi pa res ljubimo gužvo! Pa da ne boste mislile, da si je vse te živali želel Tim. O ne, njegova mami - jaz. Se hecam, da ponavadi so otroci tisti, ki si želijo kako žival in potem neumorno prosijo zanje, pri nas je pa obratno. Tu sem pa jaz tisti gnjavator. Kaj vse sem že jaz pritovorila domov - pol živalskega vrta.
No, v glavnem, a ni nam fajn, ko je naš največji problem ptič?! user posted image    

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.2.2007 18:40:13   
Drnula
Tudi jaz ponoči bolj dežuram. user posted image Nikakor ni prav, skozi se obračam, še najbolj mi paše še vedno na trebuhu. Tako da si podložim dva pouštra in gre. Včeraj me je pa bolel in križ in med lopaticami in sem se že bala kaj bo ponoči ..... in kaj šele naslednje tri mesece, ker če bi šlo tako naprej bi se mi utrgalo user posted image . Kakor koli sem se dala me je  bolelo, žulilo ...in zvečer sem postalal nervozna ... ampak danes je pa čist ok. Menda se v službi tako zamotim, da pozabim čist na vse, ker me ponavadi težave dajajo samo doma. V službi sem pa še vedno samo jaz ... že skoraj en mesec cela služba stoji na eni nosečnici user posted image , ki je edina zdrava ali brez drugih težav  user posted image user posted image .

Zgaga mene ne daje ... me nikoli sploh še ni in sploh ne vem kaj točno to pomeni user posted image

Vreča - štorklja al kako ji pravite- pa mene zanima. Meni so bili vozički vedno grozno antipatični, še vedno so mi in sploh jih še nisem gledala. Vedno so se mi zdela ena štorasta kulca user posted image user posted image Morda tud zaradi afričank, ampak tako praktično se mi je vedno zdelo nošenje otrok v vrečah. Zasukaš ga glih kakor koli, greš kamorkoli, bolj si dinamičen in tudi zelo dobro je da je v stiku z materjo. Ti otroci zelo malo jokajo ... sam ne bi trdila da ravno zato. No - nisem pa je še probala, da bi to lahko potrdila za ziher... tiste ženske se tako nikoli nič ne pritožujejo. Ampak vreča, ki jo imajo v zavitku, je čist smešna in je ne bi želela imeti. Se pa baje dobi tudi dobre in bolj praktične -?? Jaz bom malo pogledala po internetu če najdem kaj pametnega ... no voziček bom seveda tudi kupila user posted image user posted image .

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.2.2007 20:24:13   
*ANA*
Čer vsem skupej.
A še katero peče zgaga? Mene je namreč začela včeraj in me kar nenehno peče.Poskusila sem z manjšimi obroki, donatom ampak nič, čisto nič ne pomaga, tako da je grozno.user posted image user posted image
Še posebej pa me peče zgaga, ko pojem kakšno sadjeuser posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.2.2007 22:10:58   
melaverde
Dober večer,

jaz sem spet sama ker je mož na rekreaciji in mi je tak dolgčas...od hudega sem celo šla posesat in pomit po tleh...

Danes sem bila pri sestri in sem malo žnjofala po njenih predalih...joj, ma veste kolko bomo še dale za razno razne drobnarije...jutri grem v akcijo: bombažaste krpice za umivanje, brisače za kopanje, bodyji, nogavičke, plenice,...pa še je tega eno morje...
Res je dobro vsak mesec nekaj kupit, da bo maj lažji user posted image

Zrak, ma od pohištva sem kupila samo previjalno v IZI MOBILI pri Hipermarketu v Kopru. Posteljico imam še svojo, edino jogi me še čaka pa vsa tista posteljnina (paracolpi, kovter, kapna, jogi rjuhe ki cel komplet stane 30 tisoč tolarjev?!? Ali kaj posebnega iščeš ???? 

Pri zgagi meni najbolj pomaga Donat ali pa da se izogibam tistim stvarem, za katere vem da mi povzročajo zgago (golaž, sadje zvečer, čips, ječmenova mineštra, zadnje čase tudi topli sendvič)

Zdaj sem pa kaput in grem v horizontalo...user posted image
Uau, pa še avto sem slišala torej je user posted image  doma.

Lahko noč in si pišemo kaj jutri....

P.S. ma kaj imena imate že vse izbrane ???????????????????????????????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.2.2007 8:35:23   
zabica26
  Drnula: Glede štorklje ti ne znam pomagati in niti ne vem, kje jo je prijateljica kupila. Sej je praktična, sploh za sprehode v naravi in podobno, sicer pa ne vem, koliko je to kaj težko. Glede na to, da sem nižje rasti, si glih ne predstavljam. 
  Punce, a ste ve tut kej bolj razdražene? Sama ugotavljam, da včasih prav tečna ratam in to brez pravega razloga…lahko je narobe izrečena samo kakšna besede, stavek…pa se naprdnem. Bogi moji bližnji… user posted image user posted image
  Melaverde, vem, da je nakupovanje v zadnjem mesecu hud udarec, ampak jaz zdaj sploh ne vem točno, kaj bom potrebovala. Saj mi prijateljice kaj povedo, ampak velikokrat imam občutek, da bi jaz kakšno stvar poenostavila oziroma naredila drugače (da imamo sploh različno predstavo) in potem raje malo raziskujem in gledam, kaj vse se dobi in kako bi sama to uporabila. Npr…meni so pajacki (še posebej plišasti) grozni oziroma nič posebnega. Veliko bolj frajerske se mi zdijo žabice, hlačke, jopce, bodiji…zato me sploh ne mika kupovat pajackov. Plenice vem, da bom rabila, nekaj povijalk sem dobila, ampak pri plenicah pa res ne morš cele znanosti narest, al ja? user posted image
Drugače pa komaj čakam materinsko šolo. Sej mogoče preveč pričakujem, ampak se je prav veselim. Verjetno bom šla po prvomajskih praznikih, bom vidla, kdaj bomo imeli pri nas. Saj prijavljena sem…   Če katera ureja otroško sobico…kakšne barve usklajujete? Kako si boste ustvarile kotiček za previjanje? Aja, pa tista zadeva palček zavijalček al kaj je mi je full všeč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.2.2007 9:23:16   
ŠpelaP
Žabica - meni je tudi všeč palček zavijalček. Pri Timu ga nismo imeli. Takrat je bil naš palček zavijalček kar moj user posted image , ki je lepo dnevno praznil koš za smeti! user posted image
Drugače sem pa jaz tudi začela dobivati navale kupovalne mrzlice, samo zaradi bolniške je še ne morem prav izkoristiti. Grem danes k zdravniku, pa bom nazaj grede malo skočila v Pikapolonico. Hvala bogu, je kar čez cesto naše ulice!
Me je kar malo strah teh kontrol zdr. komisij, še posebej zato, ker je moja nadrejena doma v isti ulici kot jaz. Me lahko vidi, še preden bi pomolila nos iz hiše! Sicer pa tudi nimam neke prave fizične energije za tekat naokoli! Prav čutim to svojo slabokrvnost!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.2.2007 9:32:16   
zabica26
Ma, moj najdražji je tako občutljiv na vonje, da mislim, da bo tale palček zavijalček ena boljših investicij. Sicer bomo koš sproti praznili, ampak jaz sigurno ne bom letala vsak dan gor in dol s košem...ker vsega tega se kar nekaj nabere,a ne? 

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!