zabica26
|
Midva sva spraznila otroško sobo in jo bova počasi začela pripravljati za najinega otročička. Je vse lepo pospravljeno, belila sva decembra (belo), zdaj pa izbirava barve, da jo malo poživiva (razmišljava o zeleni, rumeni, oranžni...bo taka vesela pisana). Ene nalepke imam ogledane, ampak nimam izkušenj s tem. Katera kaj ve o nalepkah? Ker všeč mi je zelo, ampak mora biti tako...nemoteče. Gledala sem ene domače živalice, da bi potem z dojenčkom to mal gledala in opazovala med previjanjem, pa pri pojstlci bi imel pa tako...ne vem. Voziček imava izbran, naročila bova aprila. Stokke, cel komplet: košara, športni del, 2 torbi, marelca, maxi cosi lupinica, zimska vreča za športni del. Zdaj sem pa spet v dilemi glede koška. Meni niso všeč, ampak sem prebrala tisto o svetlobi in ima nek smisel-ampak tudi najin otrok bo veliko pred hišo in naokoli. Prve mesece bo v najini spalnici, ki je bolj temna in hladna...hm... H&M je zakon kar se tiče oblekic. Sem zadnjič kupovala darilo za mejhno dojenčico in v baby centru mi je šlo kar na jok. Tudi meni pajacki niso všeč. V H&M imajo pa take frajerske obleke...žametke, krilca, trenerke, jaknce...tut 50 in 56 številka. Cene pa bistveno bolj normalne. Pa kavbojke 56 ...joj kok cortkano, res! Sam ne pozabit, da bomo imele poletne otroke in da bo res fajn, če jih bomo z lahkoto slačile in oblečile po potrebi. Aja, pa dobila sm nasvet, da nej zdaj kr jem sadje in zelenjavo, ker če bo dojila, bom morala vse sveže sadje in zelenjavo prekuhavat...zarad otroka. Bom že... sam poletje bo...pa sveže sadje...ah...
|