frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: beki24 Jst sm 2 knjigi z imeni kupila, pa je potem ostalo tisto ime, ki ga je moj izbral še preden sem jaz knjige domov privlekla hihi, js pa sam eno kupla... imena mimo te knjige izbrala sm se pa nasmejala ob pogoju tvojega očeta za ime muki, Brina je bla tut pr nas v ožjem izboru... pa js sm še za Taro, Teso, Laro navijala... drgač pa še Julija, Iza, Neža , Ema , Tinkara je že ena v družini in ni šlo , Hana... pr fantkih smo imeli večjo krizo najt tapravo...ampak sva ga sred našla in se ga držala do konca... IZVIRNO SPOROČILO: moci aha. sta že dva snubca. naj se pogajanja začnejo... muki, jaz predlagam enotedensko srečanje na morju. je pol vseen kje. skupaj bomo že zdržale ne na našega pozabit... js mu na več koncih puščam odprto... sej je treba prej mau preizkusit, preden najdeš tapravo boljšo polovico, a ne? če se gremo kera tašča je večja faca... a mam pol kej šans? se bom js za Zojo borila namest, da bi se Jaša drgač si pa tut mene spoznala v živo!!!! za srečanje na morju se pa strinjam... ne bo velik dela, ko se vrnemo s srečanja, ker ne bo katera klepetala tu gr... pa še vsako srečanje je, za take klepetlje kot smo me, prekratko in obdelamo mogoče 5% snovi Lu, sej že od lani nisi bla na Malem Lošinju ... zdej je leto 2007 mi gremo zadnji teden junija na Pag (apartma)... drgač bom pa veliiiko v Funtani (kamp) IZVIRNO SPOROČILO: moci frrrr, a ne greš pod tuš ne rata mi... me je strah, kaj vse bom zamudila... neki napišem in pol mam full za brat Clody, poslovnih potovanj zaenkrat še ni... se pa full dolgo v službi zadržuje 9+ men Manca sploh ne potegne in pika... tk pomehkuženo se mi zdi, pa ne vem zakaj niti poznam ne katere, da bi mi asociirala na koga IZVIRNO SPOROČILO: moci aha aha, pa bo srečanje število članov narašča .... in... mogoče bi mele pa dirko z vozički se mormo dobit, ja. pa ne velja manjkat če dans nem padla z žoge, pa nočm kej js bi se raje šla uno igro, kateri več sline skup napravi psaša, razmerje fantki:punčke je za tvojega Miha burno... je polovica več fantkov in se moremo res borit za deklice sicer bi se res lahk dogovorile za kako varianto, da imata 2 fantka eno punčko... to bi bla uživancija za oktoberske pupe IZVIRNO SPOROČILO: Lu Punce imam varuško priklopljeno in ker imajo v bloku še eni dvojčke vedno njih poslušam. Pa naj bo to na enki ali pa dvojki. Pa saj dokler slišim samo otroški jok je ok, ... si pomislila na to, da tut oni tebe poslušajo IZVIRNO SPOROČILO: psaša Kakšno je pa razmerje- mamice z enim in mamice z dvema ? si pa zahtevna mislim, da je ena sama s 3 , z dvema so 4, če se ne motim, ostale smo pa novače
|