Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tako, da mislim, da tudi pri drugih gin. ne more biti kaj dosti drugače.

. Bravo punce, take rabimo!!!
, pol ni vrag, da ne bi še na en nosečniško babji čvek skočila
. Ampak jaz nisem čitila nekih mehurčkov pa metuljčkov pa balončkov v trebuhu, kot so mi mnoge govorile. Najprej, občutek je bil čisto drugačen, kot so običajni občutki ali pa recimo prebava na delu. Pri meni je bilo tako, kot bi me od znotraj tam nekje zelo spodaj nekdo narahlo frcnil, tako da me je od presenečenja skoraj malo zabolelo, nato pa se je okrog te točke širil občutek, kot taki rahli prijetni mravljinci.... sem potem prav z nasmeškom zaspala... Je že vedel naš mali, kdaj se mora javit. Moj ati in tašča sta imela rojstni dan, midva pa sva zaključevala 18.teden. V glavnem, bil je dan za zapomnit
, ki bodo rodile avgusta PDP imam 07.08.07, rodila pa bom v postojni. Sem ena izmed srečnih
ma nisem lih 100%. Za zdaj LP!
. ampak to so moje prve take sanje o dojenčku in niti me niso pretresle-fajn
in tudi vsak večer me pospremijo spančkat. je pa smešno, da ko moj fant položi roko na trebušček, se brce nehajo
. včeraj je pol ure čakal pa ni bilo nič, ko je pa roko umaknil, je pa spet začelo
.
, res je krasen, sploh ko ga vidiš v živo je mmmm...sanjski
ali
.
, da se zbudi (je bil v nočni), pa greva malo na zrak.
Če bo šlo tako naprej, bom do avgusta že pravi
.Koliko kilogramov pa ste kaj pridelale do zdaj?Jaz imam zaenkrat že +4 kg, ampak se mi ne pozna čisto nič.