|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.3.2007 7:08:54   
štorkljica
Jutro!

Zdaj se mi glih ne da pisat, samo za Gayo

Pila čaj, rodila 10 dni po roku, porod trajal dobre 4 ure
nisem masirala presredka, bila rezana!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7176
2.3.2007 7:10:45   
gaya
Potrjujem da se je jaša izkazal v kotljanju pred taščouser posted image . Ti kar zapravljaj na ta zeleni Piki itak moj mož plača user posted image . Zagovarjala se boš pa tiuser posted image .

Ej Muki1 sem vidla da ma Iva tud take štumfke k majo podplatek usnjen spodaj, pa na široko so šivane, daj malo se postavi zame in mojo Gajči pa reč da niso bosanske štumfeuser posted image . To so štunfki, da nau ker mislila, da otroku kake čevlje gor tlačim user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7177
2.3.2007 7:13:15   
štorkljica
Ej a tile "bosanski štunfeki" zgledajo mogoče tako, da majo usnjen podplat, pa šive ob stran, pa gor je nilski konj? Ker Ajda ma čist take, v Tušu kupljene! Pol nas je pa že več s takimi štunfiuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7178
2.3.2007 7:18:57   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ej a tile "bosanski štunfeki" zgledajo mogoče tako, da majo usnjen podplat, pa šive ob stran, pa gor je nilski konj? Ker Ajda ma čist take, v Tušu kupljene! Pol nas je pa že več s takimi štunfiuser posted image

Genau take, samo da ma moja roza kombinacijo črtuser posted image . Jeee še ena z busanskimi štunfi user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7179
2.3.2007 7:20:01   
altati
Jah, punce, pač imate vse te 'bosanske papuče'. Saj so luštne, nič ne rečem...najbolje da ustanovite klub!

Neposredna povezava do sporočila: 7180
2.3.2007 7:26:53   
moci
sam na anketo se pofočkam:
pila čaj, masirala. rodila 18 dni prej. porod trajal 7,5 ur (piše v materinski, ker sem bla prej brez popadkov, drgač v porodni 12 ur + tisto kar moraš še pol počakat), prerezana tud, me je porodnčarka s prstom raztrgalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7181
2.3.2007 7:29:48   
muki1
Ustanavljam klub  Bosanske opanke; v tem klubu se dobivamo mladi alternativni starši, svobodnega duha in mišljenja, ki svojim otrokom, predvsam punčkam, lahko tudi fantkom obuvamo t.i. bosanske opanke.
Glavna aktivnost kluba je šimfanje mamic, ki še niso zrele za obuvanje svojih otročočkov v t.i. bosanke, pa kakšen čvek ob kavi.
Članarine ni user posted image .

Pa dobro jutro.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7182
2.3.2007 7:37:57   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ustanavljam klub  Bosanske opanke; v tem klubu se dobivamo mladi alternativni starši, svobodnega duha in mišljenja, ki svojim otrokom, predvsam punčkam, lahko tudi fantkom obuvamo t.i. bosanske opanke.
Glavna aktivnost kluba je šimfanje mamic, ki še niso zrele za obuvanje svojih otročočkov v t.i. bosanke, pa kakšen čvek ob kavi.

Pa dobro jutro.

se prijavljam za zvesto članico user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7183
2.3.2007 7:50:10   
altati

Muki1 - a to pomeni, da jih moram Jašu kupit, če se hočem pridružit???? Ne pa ne bom, ve kar šimfajte, jaz bom pa dolg nos imela....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7184
2.3.2007 8:04:45   
štorkljica

Pa dobro jutro.

Se prijavljam za člana, lahko sem pa tudi tajnik klubauser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7185
2.3.2007 8:15:20   
altati
amazona, muki1, gaya - user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7186
2.3.2007 8:20:55   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

amazona, muki1, gaya - user posted image user posted image user posted image

altati user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7187
2.3.2007 9:00:49   
Clody
Jutro flancačice,

Nisem vedla, da masiranje presredka tako pomaga. Nisem verjela - nisem masirala. Rojevala sem 3 ure, pa sevede na velko rezana. Ker sem imela EAS nisem nič čutila, slišala pa sem REZK, ko mi je s škarjam prerezala.

Moci, s prstom? Ta je pa huda!

Drugače se pa mi še kar borimo s tečnobo. Res je noro.
Gaya, kolk časa je to pri Gaji trajal??

Včerej smo doživeli še rekord v kolcanju - 2,5 ure!! Revež!!!

Zdaj pa rabim še vaš nasvet:
Zadnje dni ima Nejc v blatu kar precej sluzi? Pojma nimam kaj je to. A ima katera kakšne izkušnje s tem??

Imam pa par vrstic napisanih v "akrobatriderju" glede vročine. Če katera želi pošnofat naj mi pošlje mail!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7188
2.3.2007 9:12:37   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Drugače se pa mi še kar borimo s tečnobo. Res je noro.
Gaya, kolk časa je to pri Gaji trajal??

V hujši obliki 3 dni, v lažji obliki, da ni bla ta prava 1 teden. Čeprav je ratala po tem cepljenju prav siten user posted image  na čase. Kr neki cmevka, k prej ni. Pa ne vem, a to prnese starost al cepljenjeuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7189
2.3.2007 9:14:00   
Anonimen

Zadnje dni ima Nejc v blatu kar precej sluzi? Pojma nimam kaj je to. A ima katera kakšne izkušnje s tem??

to tud mene zanima????

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 7190
2.3.2007 9:16:37   
štorkljica
Moci kako s prstomuser posted image  Groza, a so te vsaj lepo nazaj pošili?

Jaz sem pa hotela že zadnjič povedat, pa sem pozabila: Pred parimi dnevi sem končno kupila Pampers plenice v Mullerju in moram priznat, da je razlika res očitna, so cenejše, majo raztegljivo uno za zapenjanje, samo nekaj mi je čudno, ZAKAJ SMRDIJO PO ACETONU? Ali pa se to samo meni zdi takouser posted image  Meni une "poljske" niso sploh smrdele, te pa tako, da mi ves predal kje jih mam zložene smrdiuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7191
2.3.2007 9:18:47   
Maxica
Dobro jutro.
Sam prijavljam se v klub (zaenkrat jih pri nas nosi samo Max, ampak tudi Lana čakajo) Bosanskih opankuser posted image , pa na anketo odgovarjam - čaja nisem pila ne prvič, ne drugič. Prvič sem rodila z EA po šestih urah (tako piše v MK), drugič pa v uri in pol. Presredka nisem masirala ne prvič ne drugič, prvič sem bila rezana, drugič pa ne. A sem sesula celo teorijo al nisem?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7192
2.3.2007 9:19:35   
štorkljica

Ajda ma VČASIH tudi tak sluzast drek...nimam pojma zakaj. Ponavadi nima dosti, toliko, da se vidi, da se vleče po plenici. Kaj jaz vem...prebava, mogoče pojemo me kaj takega, da pol to rata v njihovih črevesjih...hm. Samo pravim Ajda ma to res redko, tako, da me to še ni začelo skrbeti.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7193
2.3.2007 9:26:58   
mis
Dobro jutro!

Joj sem se nasmejala. Tale z bosanskimi štumfki.user posted image user posted image user posted image  Moram pa rečt, da so mi všeč te štumfki, pa jih še nisem vidla za kupit. Kje se jih dobi? Pa grem v klubuser posted image

Naša noč malo boljša. Zvečer sem jo eno uro futrala, skoz neki je na zizi visela in spala od 21h do 1h. Pol sem jo pol ure futrala, na obe joški, vse spila, sem jo kar mal budila vmes, je potem spala do 5h. Takrat je samo eno spraznila in ob 6h huda lahota in je ful jedla. Zgleda da mi mora res vse spraznit, da je kaj učinka. Danes bom mogoče probala malo riža. Da vidim.

Frrrr, tudi naša si dol štumfke rine ko brca in drgne noge. Zdaj sem končno odkrila štumfe, ki jih ne more dol spravt. V baby centru baby sox. Super so.

Popek tudi jaz čistim. Naši Tini se občasno nabere nekaj noter in je tako suho, pa tisto pol samo malo ven spraskam.

Tudi naša ful udarja z nogicami v previjalno (s petkami) že ene dva, tri mesece.

Beki, t udi Tina je občutljiva po koži. Jaz sem tudi bila pravi mami. Tino zjutraj dam vsak dan kravce past na previjalni, pa ji z mokro vatko obrišem vrat, posušim in namažem z bepanthenom. Zdaj je bolje, v bistvu čist ok. pa obraz ji večkrat obrišem z mokro vatko, še posebej če se veliko slini.

Sluz v kakcu ma tud naša kdaj. Nič ne vem kaj bi bilo. V bistvu je tak sluzast kakec. Pojma nimam, pomoje nič hudega. Se je pa danes tako posračkala zjutraj, da grem zdej kopalnico pospravit ko je zaspala. Dons sem jo že 2x preoblačila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7194
2.3.2007 9:33:44   
mis
Še za statistiko: nisem pila čaja, nisem masirala presredka. Rojevala malo manj kot 7 ur (tako piše v materinski), rezana zelo mealo (1 ali dva šiva).

Pa nič me v jajčnikih ne boliuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7195
2.3.2007 9:42:58   
Arabela
Dobro jutro!

Sem se čisto zgubila v vašem čvekanju... sploh ne vem kje sem ostala..
pri nas dežuje, včeraj pa je bil čudovit dan.. še ob 19ih zvečer je bilo 14st... danes pa dan za lenarjenje, le da mora mami v mesto, ker moram odpoklicat preklic kartice.. se mi pa danes res ne da...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7196
2.3.2007 9:51:07   
moci
sluz v kakec pride od čisčenja noska s fiziloško. tako so meni pri pediatr rekli. da se tako sluz odstrani iz telesa in je tako prav.

zdaj pa NA POMOČ. meni se je spet ena joška zabasala. trda je in vroča. pumpam, pa ne gre ven. grejem, pa nič. tamala vleče, pa samo malo potegne, naprej pa ne. jaz nebi spet antibiotikov. pomagajteuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7197
2.3.2007 9:59:50   
altati
Lu mi je pisala: bolana, 40 vročine, leži..... Ima nek hud virus, ki ga lahko dobi tudi Tian. Enako kot je bilo pri nas. Doji z masko-tudi mi smo to delali, čaj ji že preseda.Upa, da bo juttri že kaj boljša. Tiana pa ni dala cepit.Očitno se je virtualno nalezla od mene. Lu, kmalu bo bolje! Mislimo nate! drži se!

Mi smo bili na sistematskem, Imeli 2.cepljenje- ker je Jaša popolnoma zdrav. Tehta 8.000 guser posted image in je dolg 68 cm.  Pravi velikan med dojenčki je!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7198
2.3.2007 10:02:13   
mis
Joj, moci, jaz ti ne znam pmagat. Nisem mela. Probaj tamalo vsake 10 minut mal pristavit. Da se bo odprlo. Srečno!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7199
2.3.2007 10:02:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

to tud mene zanima????

to ni nič nenavadnega. Blato dojenčkov, ki se dojijo je lahko kakršnokoli. tekoče, sluzasto, tumeno, zeleno, grudasto...vse normalno! Zavisi pa malo od hrane, ki jo pojemo. Moj Jaša ima popolnoma sluzast drekec, že od kar pomnim....Panike ni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  286 287 [288] 289 290   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?