|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.3.2007 21:13:13   
štorkljica
Eh babe dost vas mam...grem pred TV se mau stegnit, pol pa v pojstlo...

Evik lepo, da si nazaj, prav veselje te je brat!

NOČKOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
1.3.2007 21:15:24   
gaya

a lohka nehate, ker se bom polulala od smeha kle zraven. Moj me samo čukasto gleda.

Aja amazona, jst nisem nič proti adaptiranem mleku. Tud sama sem ji že dodajala. Pol se mi pa dobesedno ni dalo več ponoči vstajat. Sem jo pa rajš mela 3 dni na joški user posted image . In res nikol ne premišljujem a mam dost mleka al ne, če bom ugotovila, da je ne morem nahanit z dojenjem ji bom dala flašo in stvar bo ocvrta. Ker vem, da sem za mojo Gajo najboljša mamica, pa a ma joško al pa flašo user posted image . Je pa res. da sem se pa prej tud bala tega dodajanja ko user posted image , ampak ker so me drugi strašili. Pa mislim,d a je boljš dodat flaško, kot pa en cel obrok GH. Še vedno mislim, da je treba z GH počasi user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
1.3.2007 21:17:14   
gaya

Ja in Gaja ravn tko drgne nožice kot muhca, ampak samo kadar ma "ta bosanske štumfe gor" - tko jih je imenovala altati user posted image . Pa kadar ma štrikane copatke so v 2 sekundah doluser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
1.3.2007 21:17:36   
moci
gaya a si ti povedala kako je blo na pripravah za krst? nisem nič zasledila

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
1.3.2007 21:18:42   
frrrr
moci, a muhe tut tk delajo? user posted image hvala, si me potolažila, da ni edini glede brcanja... sm se že ustrašila, da je krivo, ker ga nismo široko povijali, UZ mu pa pri 3. mesecih niso delali, ker menda ni potrebe, če je že v porodnišnici 1A
učenje - ma ja... treba je nardit izpite, no... 12. in 17. sta roka, enga bom za junij pustila, vmes pa diplomo začela... zdej pa dost... treba je začet user posted image

amazona, js tut tk enih 2x mesečno čistim popek tk
Jaša ttu s petami v podlago tolče... v stajici sm mu eno ploščato plišasto muco podložila, da ne tolče po lesu, na previjalni pač tolče in se zraven smeje na glas

punce, HVALA za odgovore!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
1.3.2007 21:26:32   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya a si ti povedala kako je blo na pripravah za krst? nisem nič zasledila

u sori pozabla. Čak bom zdaj. nam je 1,5 uro predaval o verski vzgoji. In v 4 minutah razložil kako zgleda krst. Mene je rit bolela, ker nisem več vajena šolskih stolovuser posted image , moj je zraven zehal, ker je rekel, da je verouk on obiskoval ko je bil mali. Botrca se je skoz norca delala, ampak men na uho, da je mene skor zlomil od smehauser posted image . Pol sem ga pa jaz prekinila in mu razložila, da res moram it, ker je user posted image  lačna, pa je rekel, le pejte, pa glejte da ne bo lačna božjega kruha user posted image .  Tolk o tem, vem, da jo bodo ko bo čas za to poučili o veri, jst jo bom težko, ker nimam pojma, ker sem totalen ateist, bom se pa potrudila, da ji bom predala, kar vem in poznam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
1.3.2007 21:28:32   
piskot
frrr sreda je bila zato toliko drazja, ker so moral samo za nas maticni urad odpret. v sobotah se porazdeli.

Popek mu tudi jaz kar z palcko za usesa spucam, namoceno v cisto navadno vodo. Nas pa toliko brca, da ne more nosit zabic brez naramnic, ker jih takoj slece. stumfke pa vcasih mal okrog iscemo.

Evik pivo! Bo za mleko, pa se sprostila se bos, pa se Matjaz bo lazje spal user posted image .

amazona nas je odkril nekaj podobnega. Ce je v lupinici na kuhinjskem pultu, pa ce brca, se zacne guncat. Super. Sam potem ko se na kavcu hoce it isto, pa se nic ne gunca, se pa ful razjezi user posted image .

Mah, dete mi je zaspalo v dnevni. Zdej moram pa cakat da se zbudi, pa da gremo v pizamo in vreco pa spat. Mogoce ce zacnem zvizgat se bo zbudil ... TV ga zgleda ne gane. Pa tipkanje tud ne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7157
1.3.2007 21:33:57   
moci
gaya, zdej sem pa vesela, da mi nismo mel pripravuser posted image
nam pa sploh ni nič povedal. bomo izpadli kot budale. je reku a bo kdo berilo bral. sva rekla ja, botrica. pa ni nič povedal kaj pa nič. sploh ni vprašal kdo so botri. jaz vem samo, da rabim svečo, pa da moram jaz tamalo držatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7158
1.3.2007 21:39:18   
gaya

Mi smo dobili eno knjigco in notr piše kako poteka krst. Rabiš še prtiček poleg sveče, da tamalo prekriješ. Držiš jo pa ti ali botra. Pa sej je mogu ja napisat kdo bo boter, da bo napisan v krstni knjižiciuser posted image  al kako. Če hočeš lahko jutri prideta z Zojo na Bled na sprehod pa ti uno knjigico dam za prebratuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
1.3.2007 21:43:40   
moci
ja sej dal je en brevir al kaj. ne vem, piše že kaj bo on bral. sam to me res ne zanima.
za botre ni čist nič vprašal. o nobeni krstni knjižici ni govoru. aja, reku je da nam bo dal družinsko. a je to isto? user posted image eh, kaj me briga. uni k so hotli da se krsti naj se pa še ubadajo. jaz mam dost dela z opravo in pecivom.
pa še vsi mi morijo kaj rabimo. pa sem povedala da avto, pa nič...

sori, samo jaz ta teden ne morem na kakšno daljše potepanje. moram še mal stanovanje popucat, kaj spečt, pa še hlače zamenat, pa čevljev nimam.... matr kompliciram, ane?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
1.3.2007 21:44:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik
nisem prebrala tistega o brcanju od frrr- ampak če je to kot muhe, al kako, moj si recimo kar naprej snema štumfe in copate eno jutro je bil brez hlač na ta računuser posted image

ja Evik, tk ja... tut Jašo sm enkrat le v bodyju dobila v postelji, hlače pa zakopane pod odejo user posted image user posted image

piskot, štumfki so vsepovsod samo na nogah ne, a ne? user posted image

gaya, ti nam govoriš nej nehamo, da ne boš crknila od smeha... js pa ob tvojih postih crkujem od smeha user posted image bosanske štumfke... altati, kje si to pobrala?

zdej pa res šibam, milionarja itaq zamudila user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
1.3.2007 21:47:45   
Evik
v glavnem - na generalko za krst ni treba it, jaz sem si vse v knjižci prebrala, na samem krstu je bil pa tamau kr divji, sem skoz morala kej z njim počet... pa hecno je blo - sam jest nisem za u cerku...
zdajle sem pa tamaučka glih mal z mlekcem pocrkljala - hvala babe - pa drgač se sliš če ležiš zraven al pa sediš,
ja pivo pivo, grem pod tuš pol si pa enga privoščim -na zdravje, pol pa ma da spim...
ej zakaj ga pa daješ v pidžamo? no v vrečo ga pa tudi jaz mislim v kratkem, ker vse dol zbrca, danes ga moram pa še nekje ponoči previt, ker se nismo kopali pa je bil nazadnje previt okoli štirih ali pol petih če se prav spomnim, mi je kar škoda, da zdajle nisem še tega naredila, ker potem ponoči mi bo pa kriza...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
1.3.2007 21:48:44   
gaya

Ti moci maš pa enga delauser posted image . No saj jst mam tud gužvo, nč hudga, bomo se kdaj drugič zmenil.

Saj res. PIKABU kje se ti meni skrivaš???????????

Zdaj grem pa jst spat, ne lažem, grem na možička skočituser posted image , moram kalorije pokurt, k sem zdaj čokolado pojedla

Mirno noč

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
1.3.2007 21:53:54   
moci
gaya, luštna gužva - kozmetičar pa solari... jaz bi tuduser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Mirno noč

tole mi je všečuser posted image enako, enako

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7164
1.3.2007 21:59:37   
moci
no zdej grem pa tud jaz spat. se ni zabavno sama s sabo pogovarjat. ker je še mraz za kampiranje v begunjah. user posted image

sladko sanjajteuser posted image user posted image
hehehe moj že spi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
1.3.2007 22:01:27   
moci
ne... se dere pejt spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa gremuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
1.3.2007 22:22:07   
Pikabu
Saj res. PIKABU kje se ti meni skrivaš???????????

Pridem čez vikend oz. že jutri zvečer, ko bom sama doma, zdaj pa izkoriščam, dokler imam še moža. Ga bom nooooooorrrrrrrrooooooooo pogrešala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
1.3.2007 22:29:03   
frrrr
tk sm se pa js s fotkičem igrala, brez PhotoShopa
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
2.3.2007 6:56:44   
gaya

Jutro

danes sva pa midve mele eno posrano noč. Nekaj mi ni jasno. Zakaj ona prvo rundo od 19-0.30 spi lepo, mirno kot angelček, pol pa celo noč nekaj dreka. A pa mam sam jst tak filing. Sicer jedla je samo enkrat, ene mohne je mela pa skozuser posted image . Sicer jo jaz ignoririam, ampak zbudi me pa ravn tko. A je kaka luna.

Bog pomagaj, pa ja ne bo takle vreme zdaj čez vikend. Jst mam za krst take poletne čeveljceuser posted image , da nau pol do vratu luž, ker m,e bo moj nesel od davta do cerkveuser posted image

Punce še eno vprašanje, a katero tako čudno zvija v jajčnikih? user posted image  še nimam pa upam, da je tud še nau. Ampak šraufa me pa že dober mesecuser posted image . Saj mam 15. G, me pa zanima če ma še kera težave.

Zdaj me pa čist iz firbca matra. Tiste ki se pile čaj iz malinovih listov kolk časa je trajal porod, da vidim, kolk je kaj na tem. Pa tiste ki ste masirale presredek, kolk je blo kljub temu rezanih?
Jst sem pila čaj, porod od popadkov do Gajinega rojstva je bil 1,5 ure (tko je pisal na odpustni listi). Masirala sem presredek, rezana nisem bila.
Hvala za sodelovanje v anketi user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
2.3.2007 6:57:18   
gaya
PRVAAAAAAAAAAAA user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7170
2.3.2007 6:58:06   
gaya

O altati, dobro jutrouser posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
2.3.2007 6:58:14   
altati

Ja in Gaja ravn tko drgne nožice kot muhca, ampak samo kadar ma "ta bosanske štumfe gor" - tko jih je imenovala altati user posted image . Pa kadar ma štrikane copatke so v 2 sekundah doluser posted image

če ma pa res bosanske papuče....dobro jutro Gayči.....jaz sem na tvoji ta zeleni Piki že čez limit....kok paše zapravljanje na račun naše Gaye, punce svita se vam ne......

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
2.3.2007 7:00:35   
altati
Po mizi pa Jaša z nogami že zelooo dolgooo ful močno brca in se zraven smeji....tako da kar doni brca! Pa ateka v njegovo premoženje 'napali', pa mami v joške...vse to.....fant raztura!
Aja, pa včeraj se je 2 x zaporedoma iz hrbta na trebuh obrnil-a ne Gaya???? Gaya in Gaja sta  bili namreč priča tega Jaševega podviga. Se je bilo pač potrebno pred bodočo taščo malo 'pokazat'....user posted image  

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
2.3.2007 7:04:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya, ti nam govoriš nej nehamo, da ne boš crknila od smeha... js pa ob tvojih postih crkujem od smeha user posted image bosanske štumfke... altati, kje si to pobrala?

hm...ja tko se jim reče...od kar jih poznam...a se spomneš tistih bosank-čeveljčkov, saj se jim je tako reklo, ko so tako šivani na široko okrog...te Gajine papuče so ravno take...bosanske papuče...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7174
2.3.2007 7:08:32   
altati
gaya-dobro jutro!
jaz pila malinov čaj-porod 1,5 ure.
mi masirali presredek-nič rezana!
temu bi se reklo da nuca, a neuser posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?