|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.3.2007 19:27:20   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še sporočilo za Gayo, ki rada bere Nežina avtorska dela user posted image .
Med igro se zdaj že sama s sabo na veliko pogovarja in tako je zadnjič rekla;Samo sama bledem kar se da user posted image

Noro, user posted image user posted image  svaka čast carici Neži

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7126
1.3.2007 19:47:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati, ja hrano smo mi morali spremenit zaradi mozeve bolezni, za poroko sem pa itak skoz govorila da je pri meni ne bo. No pol je pa le bila, ampak po mojem okusu. Obleka je bila rdeca, cist kontra od obicajnega user posted image . Pa s prico sva se skregala, ker je hotel avto okrasit. Sej vem da sem cudna, pa vseen ...

pol sem jaz itak še bolj čudna, ko še staršem nisva povedala za poroko, pa kavbojke so bile, šopka pa ni bilo...samo kosilo s pričama, ki sta prav uživala, tako kot midva....bila je res moja sanjska poroka! po moje! pa da bi ve videle kako se je župan smejal, ko je zagledal samo nas štiri (naju z možem in priči) v kavbojkah.....ni se mogel zadržat...sploh ko se je moja priča za mano drla, da naj pazim, da ne pobegnem skozi straniščno okno......
najbolj je bilo smešno, ko sem potem, na nedeljo zvečer, klicala starše in sestro v stilu: samo da vas obvestim, da sem spremenila priimek....nekaj časa jim itak ni kapnilo, kaj jim odpovedujem....user posted image user posted image  

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7127
1.3.2007 19:48:01   
gaya
Za nama je en čudovit dan. Zahvala gre Jaši in altati user posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem gajo spakirala spat. Sama se bom pa lotila pospravljanja, pol grem pa tud v flike, ker danes pa ne mislim celo noč prebirat knjigeuser posted image .

muki sam nehaj, tvoja pupika je tko fletkana majčkena, da za svojo velikost ma več kot dovolj kil in sam ne seri. Men je bla tak cukr k sem jo vidla. Je pač drobne konstrukcije, sicer pa roko na srce, tud ti nisi en 100 kilski nilski konj. Pa Neža tud ni ne vem kakšna bajsa. Tko da tvoja proizvodnja sprovede več kot dovolj kvalitetnega mlekca za Ivo!!!!!!!

Od poroke ne bi, ker sem mela klasično, pa čeprav sem skoz govorila, da je ne bom melauser posted image . Sem pa mela ozko obleko s korzetom smetanaste barve. Ampak je pa res, da sva mela samo najožjo familijo in prjatle. Ker ohcet je bal bl rocerski žur kot pa klasična ohcet user posted image , se pozna da je bobnar v familiji user posted image .

No pubce moje, grem zdaj mal stvari v red spravit, ker jutri se bom spet potepala cel dan. In vmes grem celo v solarij in mal se razvajat h kozmetičarki.

Še kasnej vas pridem prebrat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7128
1.3.2007 20:11:54   
Clody
Ojla,

Sem si ukradla minuto, da vas mal za nazaj preberem. Se z mojim menjavava pri nošenju Nejca, ki je tak tečko, da je noro. Vzrok je pa najbrž cepljenje, važno, da nima vrčine.

Glede poroke: Altati, ti si mi pa res čudna!! Kakšno poroko si pa to mela!user posted image user posted image user posted image ??? To je moglo bit smešno za popuser posted image Res si mi faca!!

Midva pa še kr čakava s to poroko, nama nekak ne ustreza vsa ta caramonija. Sva rekla, da če bi se poročila, bi šla nekam v tujino, kaj pa vem. Poroka bi bla pa tko in tko samo zaradi papirjev. Tud jest nism tip za neke fancy obleke, vedno sem oblečena čist na easy, prej strgana kokr pa pokrajclana.user posted image user posted image user posted image Svoje cajte punk dekle, pol pa še kej druzga!

Muki, naš je debel, ker je po mami in atiju, bi prav smešno zgledalo če bi bil suh!user posted image user posted image

Tako, jaz sem na vrsti za nošenje!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7129
1.3.2007 20:17:25   
Evik
maxica full ti hvala!!!
točno to se mi dogaja. ves dan ga pristavljam pa v enem podoju na obe joški pa on vleče vleče pa gor zaspi, tako da joče niti ne, ga pa kar pogosto dajem gor - no ja na tri ure, ampak kadar zaspi ostanem pri njemu in ko se vmes zbudi ga dam še na drugo, tako da je potem nekako v eni rundi na eno uro, recimo ob pol treh pa ob pol štirih, včasih pa tudi na uro in pol. včeraj je sicer prav lepo spal od sedmih do treh ponoči in so se mi malo nafilale, priznam pa da sem včeraj bila psihično črna luknja in sem se full sekirala, danes sem si pa rekla, bomo pa dodajali ali prehajali na gh... sem upala da bo danes že bolj dobro pa v bistvu še ni, ampak mali še vztraja, tako da bom jaz tudi še kak dan.
ma saj slišim, da ni kaj dosti za požirat, mu bom pa dala več čaja pri kapljici vitaminčkov... no valjda pa da si kuham sezamov napitek pa pijem uni pa čaja pa vode kar naprej se nalivam - vsaj tak imam občutek. se mi zdi da tolk malo še nisem mela... in to tako v hipu, še večer pred tem overdose polno, naslednji dan kot bi odrezal. sem pa tudi jest pozabla včeraj - nisem mogla spat pa sem šele ko sem v kuhinjo prišla se zavedela da sem full lačna.
aja - torej okus je pa res ogaben - očitno to torej ni pokvarjeno mleko ampak mamo tak okus - jaz pa mislila da je to nekaj sladkegauser posted image pa dobrega, sem dragemu rekla, je rekel, no saj mali ne ve, kaj je sladko in kaj grenko... mam še eno dozo shranjeno - 125 mll - ki je zlata rezerva... nisem takrat prvič vedela, da je bolje v manjše dozice dajat. v glavnem jaz sem tudi zlila stran, ker nisem mogla verjet, da je mleko ok, potem sem pa že videla novice v časopisu - mati zagiftala otroka z lastnim mlekom. saj sem mu dala prej za probat pa ni ravno navdušeno skočil na žlico... ej - je pa hecen filing svoje mleko pit - nekaj vampirsko-kanibalskega je v temuser posted image ...
sem pa zadnje čase kar nekaj vznemirjena, ves čas bi kaj počela, muvala ipd. se bo treba mal nazaj držat... pomlad prihaja... to bo...
no če ma pa še katera podobno izkušnjo - prosim... še kakšna ideja - razen verjetno da več počivat?
ajd vas grem še naprej brat... user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7130
1.3.2007 20:25:45   
Evik
no altati - zdaj sem pa do tebe prišla - tebe sem rabla, sem se narežala zraven, mislim - ženska ne ga srat - hvala no. user posted image
od kod mi ideja - od tod da poslušam ko požira in vse skup ni kaj dosti slišat pa da kar sesa pa sesa pa ne neha potem pa pač zaspi pa kar ne bi še šel dol, pa danes se je večkrat po dojenju v jok zbudil in sem ga dala na drugo. pa bradavičko išče... tako se mi zdi, da se full trudi, da dobi tistih par kapljic. pa včasih sem prek dneva preverila, ko je nehal, če še kaj priteče - kadar je dosti, ko se odklopi špricne, no danes je samo enkrat sam nehal in je kapljalo ko sem stisnila, drugače pa prazno...
drugač pa matjaž res zgleda ok in tudi zabaven je in igriv, tako da res kadar sem jaz neprespana in včeraj sem bila totalno - potem kar strahovi strahovi, saj zato pa sem nočni strahec.
hvala ti - in ostalim - bomo videli, kako bo jutri.
danes je pa že zgodaj zaspal je bil tako divji na svoji dekci... pa prej ko je bila patronažna je bil že bogi pa je malce nergal pa sem ga jaz malo mela pa malo ga je ona prijela, potem je pa žalosten postal, sem ga jaz vzela in ona je kar govorila in to ga je budilo sem rekla, naj mi da pet minut - ma kaki  - do posteljice je zaspal in je rekla samo uau. a tako hitro... no zdaj se pač hvalim, ma sem tako navdušena nad malim, in bi rekla da me čist razumete.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7131
1.3.2007 20:26:34   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica, Evik - jaz sem prejšnji teden kot vesta ležala s 40 vročine, zraven bruhala in 4 dni jedla nič.Popolnoma nič. Mleka, vsaj mislim, ni bilo. Bolj je voda tekla. Jaša je visel na joškah vsako uro-beri podnevi in ponoči In pil, kar je pač teklo. Flaše ni hotel, po žlici ni hotel. Pa je preživel. Jaz pa tudi. Ta teden, pa se je mleko nazaj vzpostavilo. Pa nisem nil posebnega jedla, nič posebnega pila, pač spravila sem se k sebi in začela normalno jest. In mleko se je naredilo nazaj.

Tukaj bi pa jaz rekla, da veliko velja tudi kolikor toliko pošlihtana psiha, kar jaz priznam, da tudi pri drugem otroku še nisem čisto. Sem ti že rekla, da te pri tretjem otroku ujamem tudi s tem.user posted image

Evik, ja, evo, isto pri meni. To se mi zgodi enkrat na mesec zihr. En večer prej totalno polne dojke, že prav boleče bradavice, naslednji dan pa suša, vsaj na videz, no. Totalno usahle dojke, kot kakšna mamca pri osemdesetih. Saj vem, da se mleko sproti dela in da dojke niso posodice, kjer bi se mleko nabiralo. Ma vseeno vem, da je ta teden čisto druga pesem, kot zadnjič, no.
Zamrznjeno mleko pa vem, da ima totalno drug okus (nekak po železu) kot sveže. Sicer nisem še prav pila svojega mleka (ja, se strinjam, mal kanibalizma tudi meni to vzbuja), toliko sem ga pa že okusila, da vem, da je sveže tako sladko, gosto, odmrznjeno pa bljak bljak.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7132
1.3.2007 20:30:26   
Evik
aja pol je odmrznjeno mleko večji bljak. no saj pila ga nisem da se razumemo, sem ga pa probala, ker sem hotela bit prepričana da ni pokvarjeno, k nisem bila prepričana, da sem ves postopek shranjevanja prav naredila,
no zdaj grem pa doluser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7133
1.3.2007 20:34:16   
piskot
Evik a postopek zamrzovanja svojega mleka je kaksna posebna znanost al kako? Jaz sem ga samo v vrecke prelila, tiste aventove in zaprla ter dala v skrinjo. Bi morala se kaj vedet?

No res pa je da ga Martin se ni poskusil, da imamo samo v skrinji, da ni prazna user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7134
1.3.2007 20:35:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

od kod mi ideja - od tod da poslušam ko požira in vse skup ni kaj dosti slišat pa da kar sesa pa sesa pa ne neha potem pa pač zaspi pa kar ne bi še šel dol, pa danes se je večkrat po dojenju v jok zbudil in sem ga dala na drugo. pa bradavičko išče... tako se mi zdi, da se full trudi, da dobi tistih par kapljic. pa včasih sem prek dneva preverila, ko je nehal, če še kaj priteče - kadar je dosti, ko se odklopi špricne, no danes je samo enkrat sam nehal in je kapljalo ko sem stisnila, drugače pa prazno...
Evik-Matjaž se crklja na prsih in ne samo je....in to zdaj že dela namenoma oz. se zaveda, si želi...tudi moj Jaša je tak. Ful uživa na prsih, pa akr zadrema zraven, pa ga odložim v posteljico, pa se čez nekaj minut prebudi, pa zajoka in g dam nazaj na prsi in zopet zasmrčuha zraven....Fanta pač tako uživata! Mleko pa pri tej starosti iz prsi zelo hitro pojedo, zdaj so pač že veliki jedci! In niso več tisti mladički. V prsih je pa povpraševanje enako ponudbi-se je uravnovesilo in zato mleko ne ostaja! Ga imaš pa sigurno dosti, če ti ponoči takooo lepo spi!ne bluzi mi ženska, ok?????? Bom huda, te bom  gala čez kolena, bi rekla Amazona, a ne?

drugač pa matjaž res zgleda ok in tudi zabaven je in igriv, tako da res kadar sem jaz neprespana in včeraj sem bila totalno - potem kar strahovi strahovi, saj zato pa sem nočni strahec.
saj sem ti rekla, da je fejst dečko! Mama vmes malo zabluzi, ampak se hitro najdeuser posted image ...
hvala ti - in ostalim - bomo videli, kako bo jutri.
ni zakaj, smo na voljo....samo včasih ne slišimo telefona, saj veš...sory, videla šele danesuser posted image ...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7135
1.3.2007 20:36:28   
štorkljica
Jaz mam pa eno vprašanje:
Zakaj nekatere tako včasih že prav fanatično nasprotujete dodajanju adaptiranega mleka? A je to kaki greh al kaj? Pol jaz ful grešim ker Ajdi pred spanjem dajem flaško al kaj?
Meni osebno se to ne zdi čisto nič groznega, recimo, v mojem primeru, jaz dajem Ajdi en obrok po flaški zdaj že slaba dva meseca, najprej sve mele ta obrok ob 17h zdaj ga mave pa pred spanjem. Pa se preostanek dneva in noči še vedno lepo dojiva (mamina ziza je itak zakon), edino opoldne po dojenju še dava malo kašice. Oprostite ampak jaz tukaj ne vidim čisto nič napačnega in v dveh mesecih se z ene flaške na dan še nisve premaknile na več. Pa da še nekaj povem, zdaj imam še celo več mleka kot prej. Mala je začela lepo jest, jaz pa sem se nehala sekirat al mam mleko al ne, pa mleko gor, pa mleko dol...ker vem, da če mi ga zmanjka jo dam na flaško in s tem je bilo mojih psihičnih travm konec, zdaj mam pa čisto zadosti mleka, vendar še vedno ji dam flaško pred spanjem, ker pol vsaj lepo spi čez noč. Prej sem morala skoz neki pazit, pa se sekirat, pa al je al ni, zdaj se pa čisto nič več ne sekiram in je kar tu!
Jaz nikogar ne silim ali pa napeljujem v dodajanje, jaz sem se čisto sama odločila za to in bila pri zavesti, samo se mi pa zdi čudno, da se na tem forumu Oktober2006 o tem govori kot o nekem bav-bavu in vedno so neke razprave na ta račun, pa da ne bi katera slučajno, pa raje začnem z GH kot da bi dodajala pa take. Nevem, ne razumem!?!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7136
1.3.2007 20:39:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Maxica, Evik - jaz sem prejšnji teden kot vesta ležala s 40 vročine, zraven bruhala in 4 dni jedla nič.Popolnoma nič. Mleka, vsaj mislim, ni bilo. Bolj je voda tekla. Jaša je visel na joškah vsako uro-beri podnevi in ponoči In pil, kar je pač teklo. Flaše ni hotel, po žlici ni hotel. Pa je preživel. Jaz pa tudi. Ta teden, pa se je mleko nazaj vzpostavilo. Pa nisem nil posebnega jedla, nič posebnega pila, pač spravila sem se k sebi in začela normalno jest. In mleko se je naredilo nazaj.

Tukaj bi pa jaz rekla, da veliko velja tudi kolikor toliko pošlihtana psiha, kar jaz priznam, da tudi pri drugem otroku še nisem čisto. Sem ti že rekla, da te pri tretjem otroku ujamem tudi s tem.user posted image

ok...imam še malo prednosti...ampak pri tretjem te bom pa hodila brat, če glej da boš povedla, kje te najdemuser posted image

Evik, ja, evo, isto pri meni. To se mi zgodi enkrat na mesec zihr. En večer prej totalno polne dojke, že prav boleče bradavice, naslednji dan pa suša, vsaj na videz, no. Totalno usahle dojke, kot kakšna mamca pri osemdesetih. Saj vem, da se mleko sproti dela in da dojke niso posodice, kjer bi se mleko nabiralo. Ma vseeno vem, da je ta teden čisto druga pesem, kot zadnjič, no.
Zamrznjeno mleko pa vem, da ima totalno drug okus (nekak po železu) kot sveže. Sicer nisem še prav pila svojega mleka (ja, se strinjam, mal kanibalizma tudi meni to vzbuja), toliko sem ga pa že okusila, da vem, da je sveže tako sladko, gosto, odmrznjeno pa bljak bljak.

jaz sem si v prvi nosečnosti enkrat stisnila mleko in sem ga dala v hladilnik v eno navadno posodico. In je prišel en kolega k nama z možem na kavo. Mu skuham kavo, potem sem pa ravno Taro nekaj štimala in mu rečem naj si vzaem mleko iz hladilnik (mislila sem Alpsko). On pa vzame posodico z mojim mlekom, jaz in mož sva bila pa nesramno tihouser posted image  (samo spogledala sva se ) in si ga nalije v kavo (kar veliko dozo). In pije, in pije, in pije.....potem ga pa jaz na koncu vprašam kakšna je bila kava. In pravi dobra, super....jaz pa: kaj pa moje mlekouser posted image ???? Tipu se je zaletelo.....nato pa je izustil da je bilo okusnouser posted image !!!Tako da ne vem kaj ve bluzite da ni dobrouser posted image user posted image ...v kavi ga spijte..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7137
1.3.2007 20:42:25   
altati
amazona: to ni fanatično nasprotovanje. Govora je samo o tem: zakaj bi, če ni treba?user posted image ??? Jaz pač ne vidim razloga, da bi se dodajalo, če je otrok srečen in sit. Če pa ni, se pa naj doda. Vsekakor! Ne gre za fanatizem. Meni se zdi res neumno nekaj dodajati za brezveze.... To je pač moje mnenje, Vsak naj pa dela in naredi po svoje. Prepričana sem, da bo naredila za svojega otroka tisto, kar meni da je  najbolje.

< Sporočilo je popravil altati -- 1.3.2007 20:45:54 >

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7138
1.3.2007 20:47:43   
frrrr
Maxicauser posted image za mere Lana... sej sm tut js verjetno mim pihnila... bomo videli drug teden.

poroka - mi nismo meli fešte po poroki, smo šli na kosilo in domov na torto... moji starši+brat, moževi starši, priči in midva... obleka pa niti slučajno ni bla bela, je bla modra... pa morm rečt, da sm bla drgač na enih 6ih porokah, pa mi je bila moja najbolj všeč, ker je bilo vse tolk spontano in sproščeno... še skoz vrata pri matičarju nismo znali it, smo se mau zataknili user posted image

"medeni teden" je bil pri nama bolj tko, ker sva šla na Nadižo in mucka s sabo vzela, ki je stanovanjski... prvih nekaj ur je blo ok, se je zadrževal v prikolici in pregradi... potem je pa osvojil prostor in pogruntal, da lahko izpod prikolice odide v svet brez najine vednosti... no, ni mu ratalo, ker sm js mau čarovnice in sm ga pravi čas pogruntala... no, potem je bil pa na povodcu in sva z možem izmenoma hodila na wc, na umivanje, pod tuš... vglavnem zdej sva z Jašo veliko bolj free kot sva bila tam z muckom user posted image

piskot - tale vaša politika plačila za poroko mi je pa full smešna... men se zdi veliiiko bolj logično, da bi bila sobota dražja user posted image čudni so

barby84 - WELCOME! zdej je pa razmerje fantkov:deklic še bolj burno user posted image mi jih mau poročamo med sabo in se moramo za deklice fejst borit, ker jih je več kot pol manj user posted image

muki - Iva bo manekenka! user posted image

evo, muki in mis za vaju, da bosta mau potolažene, si poglejta kakšne mere sem imela jaz kot dojenček:
rodila sm se 17 dni pred rokom težka 3030g in 48cm
5 dni pred 1. mesecem: 3500g
2 meseca in 13 dni: 4950g
3 mesece in 6 dni: 5200g
4 mesece in 17 dni: 5400g
5 mesecev in 1 dan: 6080g
6 mesecev in 19 dni: 6500g
7 mesecev in 17 dni: 6700g
8 mesecev in 1 dan: 6860g
9 mesecev in 11 dni: 7150g

10 mesecev in 4 dni: 7540g
8 dni pred 11. mesecem: 7900g
1 leto: 8200g

za info
: dojena do 3. meseca, potem GH (mama še dijakinja in šla v šolo, pa tut smernice so ble drugačne v tistih časih) 

Evik
, evo GH ni rešitev glede na to kolk sm komaj js pridobivala na teži

vas zanima, če sem na kaj alergična?
: ne vedo točno na kaj sm alergična, se pa verjetno vse spomnete moje zadnje 3 mesece nosečnosti, ko sm vmes tut dermatološko kliniko obiskovala... in če vam po pravici povem, je bilo huje kot sam porod... če ne bi bila noseča, bi si z nohti odprla trebuh in odgriznila joške, tolk me je vse srbelo... al pa bi se v kislino namakala, bi zihr manj bolelo in srbelo...

beki - se strinjam z vsem, kar je Tinkara napisala... pa valjda, da je zbrisala tvoje besedilo, če pa bedarije pišeš user posted image

Evik - pomlad bo, ja... mene tut razganja, sam zadnja 2 dni neki ne štima, ker sm brez volje, kar je verjetno posledica vremena... no, zdej sm kr mau bolj dobre volje, ko sm tvoje poste prebrala - si me nasmejala z akrobatskim pralnim strojem in vampirskim kanibalizmom user posted image mam js tut zmrznjeno mleko, bomo videli kdaj bom prišla do tega, da poskusim user posted image

Arabela - Jaša je tut spremenil ritem spanja... zdej do 14. ure spi manj kot 1 uro, zbuja se pa med 6:30 in 7. uro user posted image no, mene pusti vsaj do 7:30 spat... pol pa zaspi in ima dvourno spanje... sm mau zmedena, nisem tega vajena...

še moja vprašanja:
1) ali kaj posebej čistite popek? kljub kopanju in rednemu umivanju, se Jaši v popku svinjarija nabere in vsake tolk časa mu kr z bebi palčko, namočeno v alkohol, vn spučem... tk mu je že patronažna naredila oktobra... me zanima ali katera tudi izvaja take doktorske zadeve na otročku?
2) Jaša full brca z nogama, ampak ne naravnost... s podplati se zaletava skupaj oz. drgne eno nogico v drugo... s tem si spravlja nogavičke dol... če pa je nagec, pa ima potem med stopaloma prav rdečo user posted image ali še kateri user posted image to počne? sicer sm si to vprašanje tudi za pediatrinjo napisala, pa me vseeno zanima kako je z vašimi user posted image

zdej pa grem milionarja gledat... kolkr ga je še ostalo... zdej sm z levim ušesom poslušala...
mogoče vas še kaj preberem kasneje, al pa ne... se morm naspat, ker je čas za učenje user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7139
1.3.2007 20:47:45   
moci
čer,
kaj mi grejo tale trenja na kozlanjeuser posted image tud poslušam težko, ko moj gleda pa sem jaz na netuuser posted image

mi smo šli dans v citya in sem kupila hlače št. 46user posted image sem potem doma ugotovila, da je vseen mal huda in so mi preširoke, zdej jih moram pa še zamenjat nest. ah, jaz...
a sem mal bajsekuser posted image

lu, boga. pozdravi se. za spanje sem ti pa mal fovš...

nanica, jaz sem tudi med lj in kr. a si kje blizuuser posted image

maxica, a ni škoda živcev za krst? ne vem, no. če ti tok pomeni, potem ja, drugače pa... vam jaz dostopim svoj termin, župnika in botrauser posted image faks - visoka šola za upravljanje in poslovanje.

tasha, čestike tvojim prijateljicam. zanimiva imena... pa vidim, da je fatov za zojo vedno večuser posted image user posted image

mere - na, zdaj se pa počutim kot grozna mama... ker jaz ne vem meruser posted image ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, vidim, da je maxica že dobila odgovor... prav mi je kaj pa za nazaj odgovarjamuser posted image
ja, z arabelo sva sotrpinki. samo kot kaže si ti, arabela, bolje izbrala izbirni predmet. danes so mi pa še en obrazec za delavno prakso poslaliuser posted image

beki, je pogumna tale tincy user posted image

no, nadmati, od kod pa vam dvomiuser posted image

aki user posted image user posted image zdej pa še ti komandirašuser posted image user posted image

barby - vilkomenuser posted image user posted image

evik, ti ga pa serješuser posted image kar stroje uničuješ, a. pri tebi so še stroji akrobatiuser posted image
a ve poskušate svoje mlekouser posted image

poroka? kaj je pa touser posted image user posted image ideje pa imateuser posted image

kakor jaz vem pa mleka lahko zmanjka zaradi stresa... moji mami ga je takoj ko je šla nazaj na faks. in me je samo 3 mesce dojilauser posted image potem so mi pa kravje mleko filali in to sladkano... še dobr da sem živauser posted image imam pa astmouser posted image sem rekla da to je pa sam faks krivuser posted image

altati, jaz sem se zdej skor poscalauser posted image user posted image user posted image pa moj tud na kavčuuser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 7140
1.3.2007 20:51:51   
altati
Frrrr-odgovora na tvoji dve vprašanji:
1. NE umivamo, ni umazano
2. NE počne, ne vem zakaj ti to počne

žaluser posted image  ....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7141
1.3.2007 20:54:04   
moci
frrrr, učenje? user posted image

jaz popka nič ekstra ne čistim.
imamo pa en drug problem. zoja ima še zmer ful rdeče pod vratom pa ene pikice. pa jo umivam s kamilicami in mažem s kremicouser posted image pa zdej je spet nekam pikasta po obrazu ratala. mislim, a mora skoz neki met, no.... jaz imam tud kar naprej kakšne kožne težave, zgleda da bo ona tud takauser posted image

meni se zdi, da vsi dojenčki brcajo tako kot si ti napisala, frrrr

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7142
1.3.2007 20:55:53   
moci
a dej no, altati, zdej mi pa ugled kvariš user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej zoja tud brca tko k muhe delajo.user posted image stopalo ob stopalo pa do kolegice je tud ko so bli na obsiku. sta bli ful smešniuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7143
1.3.2007 21:05:13   
frrrr
no, ve o praznih dojkah, js pa pozabla čez dan pit in posledica tega je, da se mi je od 19ih do zdaj že 2x zbudil...

pomoje je adaptirano mleko bolje dodajat kot GH user posted image ne vem no, vsaj v tej starosti še...
kolkr sm brala, ima materino mleko preko 200 različnih rudnin in 110 različnih maščob in se jim adaptirana mleka težko približajo v vseh teh zadevcah... so pa po moje vsekakor boljša rešitev pri pomanjkanju mleka kot GH...
seveda pa nism najbolj pametna na svetu user posted image user posted image

Evik, Matjaž full lepo spi... js lahk na prste ene roke prštejem kolkrat je Jaša v februarju spal 6 ur v kosu

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7144
1.3.2007 21:07:03   
Evik
piškot - ma bolj v smilslu, a sem dost vse spucala - ma vem no, kompliciram - zdaj me pa mate- tuki paše un smilei, ko farba pa se mi ga ne da iskat...
jah, altati - včeraj sem te pa klicala, ker sem vedla da me boš telefonično dala čez kolena in potolažilauser posted image ...
jah amazona - po moje maš tud ti prav, predvsem tisto v zvezi s sekiranjem - jaz se absolutno preveč sekiram v zvezi s svojim mlekom in to je glavna travma te sreče imeti otroka in je kar huda. verjetno so me že v šoli malo prestrašili - ko sploh prej nisem vedela, da je lahko z mlekom problem, potem pa še pediatrinja pomaga pa še kdo od ta bližnjih, ravno takrat ko najmanj potrebuješ, prvo vprašanje je pa maš dovolj mleka - da bi se človek v steno zaletu! vse je v glavnem podrejeno dojenju... in ne vem kako se naj tega znebim. meni se zdi tvoj način čisto primeren - ma človek pač rezervno varianto - no saj jaz sem tudi mu že kdaj dala čajček zvečer, ko se mi je zdelo da bi še pil... tako da sem si rekla - zdajle pri ta prvem bom vedela, koliko časa mi rata in potem ma da mi rata tudi pri ta drugem... pa no zdaj je tudi že lažje, ko ma štiri mesece, ko ni variante, da ne bi popenil, če bi bil lačen - vljuden pač še ni postaluser posted image

mislim altati - overdose si faca - s tem mlekom v kavi  - to je pa zgodba za objavit. naslov knjige bomo pa od muki a ne sunili - sem si prav zapomnila da si ti nadmati?

frr - popek mi po kopanju s plenico obrišemo, če pa se mi zdi da je kaj več notri pa ne z alkoholom ampak s fiziološko ali pa z vodo... alkohol se mi ne zdi potreben

no stroj je pa moj popravljal k se je filter zamašil - no pa je "popravil", ko mu je nagnjen zdrsnil - k sreči smo vsi celi... tako da ni panike, razen da mi zdaj soseda še pereuser posted image

evo danes pa popravljam povprečje na netu - ma mi tud paše večer sama - sem že rekla dragemu, da naj kar večkrat gre, ker zvečer je  mir in zame je to kot konc šihta in potem mi paše mal samote...

čao user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7145
1.3.2007 21:07:20   
štorkljica
Frrrr Ajdi se tut včasih svinjarija nabere, sam tok, da pol čistim 1x na dva tedna, drugače ne...
Ajda pa je zdaj že ene dva tedna nazaj odkrila, da je očitno fino, če ona s petkami na previjalni z vso močjo udarja v podlago. In to tako 10x zaporedoma, potem 1 min mir, potem spet 10x zaporedoma... Moj je včasih že čisto paničen, sam men se pa zdi da mala pri tem uživa, saj se zraven smejčka, jaz ji pa kar pustim. Saj če jo bo bolelo bo že nehala, mora pa se bolečinskega praga tut naučit a ne?!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7146
1.3.2007 21:07:28   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

... js lahk na prste ene roke prštejem kolkrat je Jaša v februarju spal 6 ur v kosu

no, jaz ne rabim prstovuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7147
1.3.2007 21:08:44   
frrrr

Frrrr-odgovora na tvoji dve vprašanji:
1. NE umivamo, ni umazano
2. NE počne, ne vem zakaj ti to počne

žaluser posted image  ....

hvala, bom pri pediatrinji še vprašala... na koncu bomo pa še mi pri RA pristali in bomo Jaši distančnike med noge dajali user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7148
1.3.2007 21:09:58   
moci
evik, zdej bo pa ziher mleka za izvoz, ker si si vzela čas, da se sprostiš z največjimi klepetuljami na svetuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7149
1.3.2007 21:10:08   
Evik
no glede spanja - to je bilo včeraj, drugače sem ga pa v nedeljo pred spanjem sama pristavila, ker mi je hotlo joško raznest, pol je pa hotel še v ponedeljek pa v torek, no včreaj pa ne. tako da včasih se dojiva na tri ure, včeraj pa je bilo kull
nisem prebrala tistega o brcanju od frrr- ampak če je to kot muhe, al kako, moj si recimo kar naprej snema štumfe in copate eno jutro je bil brez hlač na ta računuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?