|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.3.2007 16:27:04   
beki24
šćla-.  no tolk da veste- jst sm vam neki napisala, Tinkara je pa zbrisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
1.3.2007 16:27:17   
muki1
Jebela cesta, Aki....danes si pa stroga.
A to slišim bič, kak poka????? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7102
1.3.2007 16:28:13   
Maxica
Muki, nehaj mi ga zdaj srati, no. Daj otroku vendar kaj za jesti. Pol bo prišla pa k nam živet za ta mlado, bo hotla pa vse nadoknadit, pa vse pojest nam.user posted image  Ne, hecam se. Ja, nekam malo ti res pridobiva, očitno ji je bilo v tvojem trebuščku bolj všeč.user posted image  Ampak sem pa njeno težo vpisala tukaj http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp , pa je očitno čisto ok, ravno zlata sredina. Očitno ne bo debeluška, tako kot njena nadmatiuser posted image user posted image , ampak vitka in ravno pravšnja za našega Lana.user posted image user posted image  Ponavadi so pediatri res tečni glede teže in po moje bi ti že zatežili, če bi se jim zdelo, da premalo dobiva. Glej, če ti kaka 1-2x na dan, pa lula vsaj 5-6x na dan, pa če je dobre volje, živahna itd., po moje da dobiva dovolj. Jaz sem enkrat že pri Maxu rekla, da bi Bog moral izumiti prozorne dojke, pa merico gor bi nam moral narisati, da bi me mamice vedele, koliko so nam popili.user posted image
Evo, še Lanove mere:
rojstvo 51 cm 3450 g
1.mesec 56 cm 4560 g
2.mesec 59,5 cm 5470 g
3.mesec 63 cm 6300 g
4.mesec 67 cm 6960 g

Kako se je pa Neža (faca sto na uro, piši si njene izjave nekam!!!) redila? Pri nas se je pa Max po kilo na mesec, tako da je imel 9 kg pri pol leta. Ampak se mu je pa potem ustavilo, no.
Altati, saj sem vedela, da ne ješ mesa. Kaj me pol za bolonjsko omako fehtaš?user posted image
Beki, zakaj sta morali dati kri?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7103
1.3.2007 16:29:44   
beki24
muki- ne se preveč sekirat- pa kr pejt do pediatra, da boš pomirjena- jst sm jo šla tudi 2 tedna nazaj samo tehtat- pa nisem mogla verjet, k je imela že skoraj 6 kil- debeluška je postalauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
1.3.2007 16:33:47   
beki24
kri- ker se je tako majhna rodila! in do priblićno 4,5 meseca imajo zalogo ćeleza še od rojstvaoz.- nosečnosti, potem pa jo izgubijo in če tega ne dobijo dovolj s hrano, postanejo slabokrvni!
kontrola, ker ne vejo kaj je bil vzrok zahiranosti ob rojstvu!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7105
1.3.2007 16:35:48   
Anonimen
No pa da se še mi prijavmo pod oktober. 16.oktober je bil zame najlepši dan ko se je rodil moj Val. Kar v 36 tednu se je odločil prit pa ni bilo nič narobe. Sicer je bil bolj majhen, sedaj pa nosi št 68 pa tudi že 74. Težki je pa 7800g. Saj zdi se mi. Bomo vidl na cepljenju v sredo. Kak gre čas hitro. Se mi zdi, da sem se še včeraj bala kako bo prenesel prvo cepljenje. Skoraj brez joka in stokrat boljše kot jaz. Zato se pa ne sekirajte in raje uživajte s svojimi sončki. To je naš privilegij (da imamo lahko otročke) in treba ga je izkoristit. Glede teže pa: vsak otrok ima drugačno težo - dva si nista ista. Eni imajo več, eni manj...ko bodo veliki bo vse ok. Boste videle. Mene so dali celo v bolnišnico ko sem bila stara 3 leta, ker sem imela skoraj 1 leto popolnoma enako težo (min.), so rešl problem v enem dnevu. Sedaj me je pa kar dovolj skupaj.

Don't worry, be happy!

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7106
1.3.2007 16:46:16   
Maxica
user posted image Barby, dobrodošla med oktoberskimi čvekami. Imamo tako pridne otročke, da lahko non stop visimo tukaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7107
1.3.2007 17:06:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, saj sem vedela, da ne ješ mesa. Kaj me pol za bolonjsko omako fehtaš?user posted image

ker jo imajo moji otroci radi, jaz pa ne prijemam surovega mesa in potem imam problem jo skuhat...saj veš, mama vse naredi za otroke...tud fehta okrog hranouser posted image user posted image user posted image ....a pošlješ skledico? Tia in Tara ti bosta hvaležni! Pa možiček tud! Ampak zanj mora biti pa skledauser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7108
1.3.2007 17:07:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jebela cesta, Aki....danes si pa stroga.
A to slišim bič, kak poka????? user posted image

ja sm mal stroga ja..samo nočem da se ene zaradi brez veze sekirajo/mo...če je za tako..no sj če je pač teža problem je pač problem in se ga mora rešit.ane

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7109
1.3.2007 17:16:40   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ker jo imajo moji otroci radi, jaz pa ne prijemam surovega mesa in potem imam problem jo skuhat...saj veš, mama vse naredi za otroke...tud fehta okrog hranouser posted image user posted image user posted image ....a pošlješ skledico? Tia in Tara ti bosta hvaležni! Pa možiček tud! Ampak zanj mora biti pa skledauser posted image ...

Čak, tolk je pa spet nisem naredila. Bom drugič mal več, pa dobiš na srečanju.user posted image  Pri nas je pa mož ne je. Ker je zelenjava noter.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7110
1.3.2007 17:30:07   
nanica
piskot, jaz tudi ne jem mesa, pa jajc tudi ne, odkar pa je user posted image  imel pikice po vsem telesu, pa tudi mlečnih izdelkov ne, sem postala veganka (oz. se vrnila med vegane, saj sem to nekoč že bila) - pikice so vsaj izginile, kar hitro, čez nekaj dni
pa user posted image  je tudi med lahkokategorniki, ampak pediatrinja nikoli ne reče, da je prelahek in ona me je spodbudila, da nič ne dodajam, da sploh ni potrebno, da dojenje zadostuje, saj teža in višina lepo napredujeta

zdaj pa grem zabavat pikcapokca, ob pol sedmih v vodo, ob sedmih pa v posteljo - in upam, da se ne bo prej zbudil kot ob pol osmih (seveda  bo najmanj dvakrat vmes jedel, ampak to ne šteje)

papa

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
1.3.2007 18:09:04   
Evik
čao punce- danes imate pa mojo temo.
že dva dni kriza z mlekom, danes sem prosila patronažno da pride - je rekla, da bo že hudo jokal, če bo lačen, to me tolaži. sem mu pa hotela dati svoje zmrznjeno mleko pa mi ni delovalo primerno. sva se potem s patronažno po telefonu pogovarjali kakšnega okusa bi moralo biti da bo ta-pravo.
kmalu mamo pediatrinjo ki me že vnaprej spravlja v slabo voljo in se že psihično pripravljam čeprav ni rečeno, da bo šlo. sicer pa če katera ve za pediatrinje v škofji loki in vam je katera všeč - prosim povejte, ker grem zadnjič k tej pediatrinji.
drugače se je pa moj pralni stroj odločil, da bo akrobat in si je razbil programsko ploščico  - mu ni bilo za dopovedat, da to ni za pralne stroje. potem sem pa dobila slučajno pralni stroj ki je bil od enega prijatelja - mislim predpotopni - me je kar zvilo, kaj so mi podarili - včeraj sem bila čisto v krizi, ko sem se zavedela, kako sem razvajena in kako ene stvari morajo bit kot se spodobi. no danes pa v akcijo tako da sem vse pregledala na netu in potem še šla v gorenje in tudi izbrala katerega bom dobila za osmi marec. tega bom pa videla če bom imela za pranje tepihov ipd, včeraj sem za poskušnjo notri dala eno plenico, je prišla ven bolj - dosti bolj - umazana kot je šla noter. anti pralni stroj torej.
mali je pa tako nasmejan da je pravi čudež - že cel teden - se prav da z njim pogovarjat in igrat, uživam, v glavnem, razen včeraj seveda ko sem bila tako svinjsko neprespana, da sem povsod videla strahove in se jokala, da je mali podhranjen ipd- on je bil pa priden ves dan kot miška. joj - h komu naj molim, da bo mlek. če ne pa - je najbrž prej za uvajat začet gh, kot pa adaptirano mleko? vsaj tako sem patronažno razumela. morda pa bo - bom šla danes prej spat...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
1.3.2007 18:23:50   
Maxica
Evik, jaz sem imela prejšnji teden ene dva dni občutek, da imam čisto prazne dojke. Tako da sem se par dni nalivala s sezamovim napitkom in pila ful čaja, pa pristavljala Lana kar na eno uro, tako da so dojke po parih dneh ugotovile, da bo treba mal več delat. user posted image  In takrat sem en dan tudi dala svoje mleko iz skrinje, ampak je bilo tako ogabnega okusa, da mu ga nisem dala. Še več, vsega, kar sem ga imela zamrznjenega, sem vrgla stran. Sem mu raje enkrat čez dan dala eno flaško čaja, da mi vsaj dehidriral ne bi od pomanjkanja mlekauser posted image . Ampak kot rečeno, saj se po parih dneh vse to poštima, brez skrbi.user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7113
1.3.2007 18:56:06   
piskot
Cer.

Muki1 me veseli da nismo edini ki imamo fizolovko namest user posted image . Ampak zgleda da nasi ne rabijo toliko, pa so kar zadovoljni suhci.

Altati, zdaj sem pomirjena. Jasa je res dec, tako da to ne more biti od mesa. Sicer pa nasa babi vztrajno daje ribe in piscanca na kroznik kadar sem tam na kosilu, tako da sem trenutno samo doma vege. Drugac pa bolonjsko se ful dobro naredi iz drobljenca ali pa iz mletih soncnicnih semen. Priprava je pa enaka kot z mesom. Jaz sem si ravno danes to privoscila za kosilo. Njami.

Vidim da ste nekaj obravnavale poroko. Midva sva se 1 mesec pred poroko odlocila, da se porociva. Bila je sreda (napaka, v Kranju sreda stane 54, sobota pa 8 jurjev ... ce katera to namerava se pozanimajte). Jaz sem sla v benetton po eno laneno obleko, pa zjutraj k matjazu po puslc (k me je ful kregal, menda da ga more prit zenin iskat, sam zenin je sel glih na pir k mayerju). Potem smo sli v en kafic na borovnicke, pa z ozjo familijo na kosilo, potem pa midva na kratko porocno, za 3 dni na morje. Ta dolgega sva zacela potem en mesec kasneje v novem stanovanju. No v glavnem meni je bila to poroka kot sem jo zelela. Pac nisem tip za dolge bele oblekce in princeske.

Lep vecer, me prav zanima kaj bo jonas dons pokazal na miljonarju, ker je toliko reklame.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7114
1.3.2007 18:57:12   
altati
Maxica, Evik - jaz sem prejšnji teden kot vesta ležala s 40 vročine, zraven bruhala in 4 dni jedla nič.Popolnoma nič. Mleka, vsaj mislim, ni bilo. Bolj je voda tekla. Jaša je visel na joškah vsako uro-beri podnevi in ponoči In pil, kar je pač teklo. Flaše ni hotel, po žlici ni hotel. Pa je preživel. Jaz pa tudi. Ta teden, pa se je mleko nazaj vzpostavilo. Pa nisem nil posebnega jedla, nič posebnega pila, pač spravila sem se k sebi in začela normalno jest. In mleko se je naredilo nazaj.
Zdaj pa moje vprašanje tebi Evik- praviš da Matjaž normalno funkcionira, se ti smeji, se pogovarja s teboj....in od kje potem tebi ideja da imaš premalo mleka? A ti otrok joče, ne spi, ti ne raste? Ženska, ne ga srat, strahove stran, ne bluzi mi!!!!! Mleka je dovolj za tvojega Matjaža. če jaz kaj vem, tvoj Matjaž tudi ponoči spi 7 ur skupaj.To pomeni da je sit!!!! Moj Jaša ni še nikoli. Pa ne razmišljam o tem, da nimam dovolj mleka. Ker se mi zdi da je srečen dojenček, tvoj Matjaž pa tudi. Če bi bil lačen, vsekakor ne bi spal in ne bi bil tako srečen....Evik-strahove stran! Takoj!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7115
1.3.2007 18:59:50   
altati
piskot - midve sva si pa podobni! Kar se tiče prehrane in poroke! Jaz bi se po moje prej dala ustrelit, kot oblekla belo obleko in imela ohcet. pa se mi pri vseh drugih to fulll dopade in rada hodim po ohcetih, samo da ni mojauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7116
1.3.2007 19:00:18   
altati
welcome barby84!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
1.3.2007 19:01:02   
štorkljica
Altati jaz ko tvoje poste berem mam včasih občutek, da nas boš vse preko kolena dala in riti sprašilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
1.3.2007 19:02:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati jaz ko tvoje poste berem mam včasih občutek, da nas boš vse preko kolena dala in riti sprašilauser posted image user posted image user posted image

Ja, včasih bi katero res z največjim veseljemuser posted image .....ampak žal še svojih otrok nisem nikoli, tako da, hm, raje to naredim verbalnouser posted image ...a se me vsaj malo bojite???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7119
1.3.2007 19:02:51   
štorkljica
Ja pa DOBRODOŠLICA
NANICI & BARBY84 user posted image user posted image user posted image

Veselo na delo punce!

Neposredna povezava do sporočila: 7120
1.3.2007 19:03:53   
štorkljica

Ja, včasih bi katero res z največjim veseljemuser posted image .....ampak žal še svojih otrok nisem nikoli, tako da, hm, raje to naredim verbalnouser posted image ...a se me vsaj malo bojite???user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo pa že...user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
1.3.2007 19:08:43   
altati

Malo pa že...user posted image user posted image

potem lahko vsaj upam, da je namen doseženuser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 7122
1.3.2007 19:17:58   
mis
Joj, vidim da sem celo zmedo nardila tle gor. Ne bom več. Včeraj ji nisem nič dajala dodatnega, pa ne vem če sem ponoči 3 ure spala. Jok, zbujanje... Ne vem. Dane sem kupila Milupin riž, pa še nič nisem dala. Kar ne upam. Ne vem zakaj. Danes si tudi govorim saj danes bo pa spala... pa se to ne zgodi. A moram zvečer najprej dojit pa pol dat kašico al obratno? Ne vem sploh kaj naj. Sej vem da je Tina dovolj težka. Ima 6 kg pri 4,5 mesecih. Samo na koncu je premalo pridobila. Ugotavljam pa, da se večkrat carta pri meni in sploh ne je. Tako se mi zdi... Ne vem. Zgubljena.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7123
1.3.2007 19:18:43   
altati
muki1-si že ugotovila, da imaš pač fletno, vitko dekle, ki ima namen postati manekenka? si si že izbila iz glave dodatke in podobne neumnosti??????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7124
1.3.2007 19:20:18   
piskot
altati, ja hrano smo mi morali spremenit zaradi mozeve bolezni, za poroko sem pa itak skoz govorila da je pri meni ne bo. No pol je pa le bila, ampak po mojem okusu. Obleka je bila rdeca, cist kontra od obicajnega user posted image . Pa s prico sva se skregala, ker je hotel avto okrasit. Sej vem da sem cudna, pa vseen ...

Tole lapanje po tv mi gre pa ze prav na zivce, ko pride do kaksne tragedije, so pol vsi najbolj pametni ene 3 dni, pol je pa spet vse pozabljeno.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?