Maxica
|
Muki, nehaj mi ga zdaj srati, no. Daj otroku vendar kaj za jesti. Pol bo prišla pa k nam živet za ta mlado, bo hotla pa vse nadoknadit, pa vse pojest nam. Ne, hecam se. Ja, nekam malo ti res pridobiva, očitno ji je bilo v tvojem trebuščku bolj všeč. Ampak sem pa njeno težo vpisala tukaj http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp , pa je očitno čisto ok, ravno zlata sredina. Očitno ne bo debeluška, tako kot njena nadmati , ampak vitka in ravno pravšnja za našega Lana. Ponavadi so pediatri res tečni glede teže in po moje bi ti že zatežili, če bi se jim zdelo, da premalo dobiva. Glej, če ti kaka 1-2x na dan, pa lula vsaj 5-6x na dan, pa če je dobre volje, živahna itd., po moje da dobiva dovolj. Jaz sem enkrat že pri Maxu rekla, da bi Bog moral izumiti prozorne dojke, pa merico gor bi nam moral narisati, da bi me mamice vedele, koliko so nam popili. Evo, še Lanove mere: rojstvo 51 cm 3450 g 1.mesec 56 cm 4560 g 2.mesec 59,5 cm 5470 g 3.mesec 63 cm 6300 g 4.mesec 67 cm 6960 g Kako se je pa Neža (faca sto na uro, piši si njene izjave nekam!!!) redila? Pri nas se je pa Max po kilo na mesec, tako da je imel 9 kg pri pol leta. Ampak se mu je pa potem ustavilo, no. Altati, saj sem vedela, da ne ješ mesa. Kaj me pol za bolonjsko omako fehtaš? Beki, zakaj sta morali dati kri?