|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.2.2007 22:31:58   
nanica
no, pa se še jaz malo javim, me je altati spodbudila, da še kaj napišem in ne le berem

običajno se mi ne da pisati, saj tistih nekaj minut, ki jih imam na dan na voljo (na srečo jih je vsak dan več), izkoristim za to, da dam možgančke na off in kaj prebrem, le za knjige še nimam časa, imam že dve doma iz knjižnice tri tedne, pa jih še niti odprla nisem

najin Blaž pridno raste, je najin prvi otrok, ubadava se s problemi, s katerimi se vsaka nova mama, in jih uspešno premagujeva. najprej nama je nagajalo dojenje, saj so me vse babice v porodnišnici dodobra zmedle, češ, da ne morem dojiti zaradi mojih bradavic, pa nama je potem le super steklo in izključno dojim,
pa potem krčki, ki smo se jim izognili s homeopatskimi kroglicami, pa tako naprej, saj same bolje veste, kako si problemčki ali pa izzivi sledijo
in sedaj se na velikooooo slini, najbrž se pripravljajo zobki

drugače pa hodiva v Štorkljo na telovadbo mamic z dojenčki in oba uživava, mama se spoti in namiga, mali pa tudi natelovadi in nagleda večjih otrok

zelo uživa v vozičkanju, vsak dan prespi na svežem zraku vsaj dve-tri ure
kdaj jih boste dale v športne vozičke?
moj user posted image  sicer še zdrži v košari, a imam občutek, da ne bo dolgo

no, naj bo za danes dovolj
user posted image  spi že od sedmih, grem počasi spat še jaz, saj bo treba zgodaj vstati, odkar tako zgodaj zaspi

lahko noč

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
1.3.2007 0:47:14   
frrrr
Maxica, žensko ime Hana je pri nas bilo out zarad tega, ker po moževi strani ena familija čaka punčko (niso je še zaplodili) in ji bodo dali ime Hana, zaenkrat imajo pa 4 fantke... ne vem, če je pametno vztrajat pri Hani, ker očitno se je ne da nardit user posted image
čestitke za počepe user posted image ... js tut ne smem kolen obremenjevat tk kot muki
user posted image

telovadba in post - danes (s 1.3.) začnem tut js... dans sm že zjutraj zmazala eno Milko s celimi lešniki in je bil Jaša čist bogi potem... sm mu obljubila, da je bila zadnja in bo odslej mogoče vsake tolk časa prejel le manjšo količino takih sestavin... pa telovadit začnem, da bo še trebuh kam šel...

tašče... pa kk zdej? imava samo z vavo dobre tašče, al kaj?
mi smo zdej preživeli skup 7 dni smučarije (mi, tašča+tast, moževa sestra s fantom) in niti 5 minut se ni kdo grdo gledal... zgornje nadstropje je blo naše, vsak svojo sobo s kopalnico, ločene so bile pa z glavnim hodnikom (kot bi imeli 3 apartmaje), v našem je bila pa še kuhinja, kjer smo kuhali
poleti gremo pa na Pag z mojimi starši, pa brat in njegova punca gresta tut zraven... bomo tut imeli 3 mini apartmajčke (soba s hladilnikom+wc)
borovnicka, tvoja tašča tut rula user posted image si me nasmejala... pol pa ni čudno, da taki grdi vici o njih obstajajo, če pa so nekatere res user posted image

altati, skor podobno sva se midva poročila... no, midva sva se v sredo, pa sva 14 dni morala prej napovedat... sm mislila, da se da kr pridet tja in poročit, pa ne gre user posted image oblečena sva bi vsakodnevno (amazona, js tut ne dam kaj dosti nase user posted image )... planirala poroko s pričami, pol sva pa še starše povabila, ker mojim ni blo čist vseeno in sva jim popustila... po poroki se ni nič spremenilo, le papirjev nama ni bilo treba rihtat tolk po Jaševem rojstvu, pa js sm vse hkrati zamenjala ob menjavi dokumentov (naslov+priimek), stanovala sva itaq že prej 7 let skup in sva se dodobra spoznala...

Arabela, kradljivka s srcem te je okradla user posted image user posted image

moci, dihaj, dihaj user posted image ti kr sproščaj jezo v postih, je potem lažje user posted image js bi vseeno kako pismo dekanji napisala... mislim, da Slovenija stremi k večji rodnosti, torej bodo pač morali požret tvoje nepoplno obiskovanje predavanj... pa mislim, da ne more imet za predavanja takšnih zahtev... drugače je na kakšnem kemijskem faksu al pa kakem drugem, kjer so kakšne laboratorijske vaje...

nanica - WELCOME!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 1.3.2007 0:48:28 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7052
1.3.2007 6:53:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Taščine izjave so tudi pri nasuser posted image . Najbolj nevmesno se mi je zdelo, ko je možu na poročni dan poslala sliko ženina, kateremu je padu cegel na glavouser posted image . Dobila jo je v časopisu na petek 13, midva pa sva se v 14. poročila. Brez komentarja.

iz tega bi se lahko sklepalo, da so vici o taščah v veliki večini primerov resnični, a neuser posted image user posted image user posted image ...sicer obstajajo izjeme kot npr. od Pikabu, Vave in še nekaterih, druge pa pač nismo pod srečno zvezdo rojene.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7053
1.3.2007 6:58:52   
altati
no vidiš nanica, nismo ti odgriznile prsta, a neuser posted image user posted image ????
pozdravljena med nami, pa večkrat kaj napiši...
iz kje pa si, da hodiš v Štorkljo na telovadbo? Iz Štajerske?
Kdaj pa se je rodil tvoj Blaž? Daj malo napiši koliko je velik, koliko težek....me smo same firbčne babe na kupuuser posted image user posted image ...pa kako spi ponoči, kolikokrat se še zbudi.....
Jaz sem košaro že umaknila iz vozička, ker jo je Jaša prerastel. Zdaj še leži, v športnem delu, pa zimsko vrečo iz ovčke imam in ga vanjo privežem. Mislim pa, da glede na to, da bo Jaša prihodnji teden star 5 mesecev, da se bo lahko kmalu malo dvignil naklon hrbtišča.
Zaenkrat še uživa leže in dokler se ne pritužuje, bom kar tako pustila. Saj zunaj tudi spi po 2-3 ure, tako kot tvoj.....
Tako, zdaj pričakujemo, da nam boš redno pisala, a ne punce??????user posted image user posted image
Pa pozdravljena še enkrat!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
1.3.2007 7:04:44   
altati
moci- jaz bi pisala dekanji.Jaz morampriznati, da sem kot nosečnica in mamica imela s prfoksi samo dobre izkušnje . Večji problem so bile ženske prfokseuser posted image ....Kar pogumno ji napiši prijazno pismo! Ti ga lahko lektoriramouser posted image user posted image ...

Frrrr - midva pa niti staršem nisva povedala. 14 dni prej sva se tudi midva prijavila, ampak čist na drug konec Slovenije in nihče ni izvedel. Moji starši so potem komentirali - da je to bilo čisto 'v mojem stilu' in se im je kar dopadlo. Pri njegovih je pa bila zamera. A sem jim razložila, da je to popolnoma najina stvar in sva jo izvedla tako, kot je nama pasalo.....Po dveh letih, so zamero pogoltniliuser posted image (madonca je dolgo trajalo, očitno je bil velik grizuser posted image ). Priči sta se nama pa itak samo smejali, pa skrbeli, da nisem pobegnila čez straniščno okno na matičnem uradu. Nekako sta to pričakovala, ker sta vedela da se poroke bojimuser posted image user posted image ...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7055
1.3.2007 7:05:49   
altati
ja madonca, pa prva sem a ne?
dobro jutro drage moje oktobrke in oktobrčki....kako ste?
jaz danes čakam Gayo in Gajo....pa ju vlečem na potem po Kranju.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
1.3.2007 7:13:50   
gaya
Jutro

altati ti boš danes mene kr lepo pocrkljala. Ker sem celo noč dežurala, ampak ne zarad Gaje, zarad sebe. Sem brala eno knjigouser posted image , mi je bla tko kul.user posted image  Pa sem ugotovila, da se moj otrok zbudi samo enkrat na noč user posted image . Spala sem pa samo 2 urci. Pol je pa Gaja ugotovila da je dan in sva šle aufuser posted image , takle maš.

Drgač pa pri nas vse po starem.

nanica dobrodošla user posted image

Zdaj grem pa Gajo dat spat v prvo rundo spanja, ker sva od 6 pokonci. Pol se pa pripravim na odhod in crkljanje k altati user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7057
1.3.2007 7:27:43   
moci
dobro jutro,
tole s taščami bo pa precej zabavna tema, vidimuser posted image
pismo dekanji - mah, jaz ne upam. on je direktor, torej bo ziher vidu pismo in se mi maščeval. ker vem da je tega sposobenuser posted image mislim saj zato pa smo izredni študentje pa plačujemo ker ne mormo bit redno na predavanjih, ane?

gaya, ti scrkljankauser posted image user posted image user posted image uživajta. mi gremo pa v šoping. spetuser posted image kok mi gre to na jetra

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7058
1.3.2007 7:47:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Zdaj grem pa Gajo dat spat v prvo rundo spanja, ker sva od 6 pokonci. Pol se pa pripravim na odhod in crkljanje k altati user posted image

Jaša je tudi vstal ob 6h in zdaj že spi....čakava vaju, kar pridita se crkljat! saj vama bom našla kaj delauser posted image ....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7059
1.3.2007 8:02:07   
Arabela
Danes pa je dobro jutro!

Pri nas je sicer še oblačno, vendar pa nam obljubljajo 15st.. danes sem spet polna elana...  me je tisto včeraj tako potrlo, da sem našla zadovoljstvo samo v igranju s Katarino...

Malecka ni več pujsika, se je v dveh tednih ful potegnila, nima več tako močnih kolobarčkov okrog nog.. sva pa prešaltali na Active fitke št.4... sem jih kupila v Sparu... so ok..

Za nazaj vas nisem brala, ker ste preveč čvekale.. sem pa zasledila nekaj o taščah: moja je nekje vmes.. edino preveč se vtikava, vendar smo tudi to zadnje čase razrešili...

Mi z GH lepo napredujemo, doslej papa en obrok ali zelenjavo ali pa sadje.. zaenkrat še ni bilo drastičnih sprememb pri prebavi, ni bila zaprta ali pa da bi imela drisko.. Pa včeraj smo prvič pile soka po flaški user posted image user posted image .. babica je vztrajala in mali je uspelo, ker doslej smo ji dajali vse na žličko in se je hitro naveličala... je pa tako firbčna, da sploh nima časa papat... pri dojenju mora biti popolni mir, čdrugače se samo okrog obrača...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7060
1.3.2007 8:04:19   
Arabela
Moci... glede prfoksa.. pri eni uhi not, pri drugi ven... mi smo ga imeli v prvem letniku in se nam je ful zameril... on je bil najhujši, imeli pa smo še enega ki pa je sicer bil ok, je pa streljal take glede žensk, da smo se me komaj zadrževale.. pa smo preživeli..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
1.3.2007 8:05:26   
Arabela
user posted image user posted image user posted image Čestitke ZOYA KATARINA in GAJA user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7062
1.3.2007 8:08:30   
moci
arabela, ja prav mi je. to je izbitni predmet... treba mi ga je blo še 1x gledatuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
1.3.2007 8:09:06   
moci
ej, si en dan zadaj s čestitkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7064
1.3.2007 8:22:02   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

GH - samo moje mnenje: sama Tjašu že teden dodajam zvečer po žlički malo riža od milupe (tistega k se zmeša z vodo), ponoči je preveč pogosto jedel, ker se je že zbujal na dve uri, sedaj je boljše in sem vesela, mali pa tudi uživa

Moj zdaj ko je pojedu tisto bogo žličko spi od 19-4 zjutraj. Je to možno. Pomojem zgolj slučaj.  Je nevarnost, da bom imela spet manj mleka zaradi tega?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 7065
1.3.2007 8:24:09   
Lu
Jutro!

Samo na hitro.

Nalezla sem se tega virusa user posted image user posted image user posted image Grlo me je itak že ene 5 dni bolelo, zdaj me boli še glava, smrkam, kiham, vse mišice čutim, kosti,.... user posted image user posted image user posted image

Mali je spet celo noč prespal. Zdaj se je pa ravnokar zbudil in se vam javim kasneje.

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7066
1.3.2007 8:30:48   
naja78
jutro.

po dokaj prespani noči.spali smo od 22.30.-7.. z 1x hranjenjem,...pa opažam da je naš fant od sile....user posted image
no pa k taščam....ta bo men požrla živce.....res ampak jaz jo ne maram.....in to moj ve.me pa veseli da nimam samo jaz take tašče,ampak da se ve tud spopadate z istim šmornom.user posted image

matr moj prdi zdej......user posted image user posted image
no moram nehat je tečen se kasnej javim........

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7067
1.3.2007 8:40:24   
nanica
dobro jutro,

pozdravljene Gorenjke in Ljubljančanke, nisem Štajerka, doma sem ravno med LJ in KR in hodiva v Lj Štorkljo

Blaž je med mlajšimi oktobrčki, rojen 21. oktobra. Velik je 61 cm, težek pa je 6,5 kg. Tak srednje velik fant,
ki ga je bilo ravno prav težko-lahko rodit, saj se mu je zelo mudilo na svet in sem dobesedno počila, da je skočil ven, saj sem se s 3 na 9 cm odprla v 15 minutah in zelo hitro in neboleče rodila, le po porodu so me skup sestavili v splošni anesteziji. Ampak sami lepi spomini na porod.

evo, lakota kliče, se javim popoldan, gremo v LJ in Kr

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7068
1.3.2007 9:15:04   
Maxica
Dobro jutro. Čez eno uro gremo k zdravnici po drugo pikico, tako da bom hitra.
Našemu krstu vedno slabše kaže.user posted image  Več kasneje. Zaenkrat samo toliko, da smo sedaj ostali še brez botra. Se je raje odpovedal funkciji, kot da bi se pričkal z našim župnikom, velecenjenim.user posted image user posted image user posted image
Nanica, dobrodošla.user posted image user posted image user posted image
Moci, na kater faks že hodiš?
Tašče, ja, moja je nekje između.user posted image  Glede na to, da ne živimo skupaj, pa da se vidimo cirka enkrat na teden, je čist cool. Saj zdaj sva že en čas v čist prijateljskem odnosu, no, kdaj ima res mal mim prebliske, ala Lana poskuša naučiti hoje ipd.user posted image , pa potem raje zvečer njenemu sinu zatežim, naj jo drugič opomni, da se to ne sme.user posted image  Je pa imela kdaj res kakšne blesave, no. Ona je po tem principu, jaz lahko vse rečem, drugi pa meni ne, sicer bodo prasci izpadli. No, z možem sva oba falirana študenta, al kako se temu že reče. Jaz sem naredila tri cele letnike FDVja, pa sem potem ugotovila, da to ni zame, da ne mislim s tako izobrazbo več let iskati službe, ko jo pa dobim, bom pa do petih vsak dan visela v službi. Tako da sem se vmes zaposlila, ker sem itak izredno študirala. In me faks še vedno pridno čaka. Morda pa enkrat bo, če bom hotela. Mož pa isto, sam par izpitov mu je manjkalo na gradbeni fakulteti, vendar je tudi ugotovil, da ga zanima povsem nekaj drugega in se je v to smer spustil in sedaj hvala Bogu res fino zasluži s tem. No, in pred poroko se tašča spomni, da naj pa nama župnik na oklice kar napiše, da sva absolventa, da ne bodo ljudje mislili user posted image user posted image user posted image user posted image , da sva "samo" srednjo šolo končala. Kr neki. Sem rekla, da to pa ne, ker nisva. Je rekla, da jo ne bo sram zaradi tega. (aja, a sem že napisala, da ima triletno trgovsko šolo???) Sem pa rekla, da imam jaz njenega sina rada takega, kot je, pa če ima samo osnovno šolo al pa faks. In je bila surla dolga, je rekla, da niti na poroko ne bo prišla, ker sem tako nesramna (a zato, ker imam moža rada takega kot je, al zakaj že?). K sreči je pa tast krasen človek, pa jo je mal prepričal. Na poroki je bilo pa sploh vse pozabljeno, ker sem bila dovolj lepa nevesta, da se je lahko naokrog postavljala z mano.user posted image  Drugače pa je cool, no, sam da bi živeli pa kje skupaj, pa verjetno ne bi šlo, no.
No, sem rekla, da se mi mudi, jaz pa tuki klanfam stare zgodbice. Cao cao.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7069
1.3.2007 9:15:33   
borovnicka
nanica - dobrodošla

sam na hitro, ker sta oba naspidirana:
za nami je katastrifalna noč - a je luna?

nagajivčka TT

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
1.3.2007 9:40:53   
altati
muki1-hello!

maxica- tista absolventska se mi dopade.....resuser posted image ...Daj napiši mene za botro Lanu. Ko me bo župnik spoznal, vam bo podpisal katero koli uro, samo da se vrne stari boter...verjemi!user posted image

Punce a bomo me na momente tudi tako zatežene tašče ?

Borovnicka - nimam pojma! Mi smo lepo spali. Jaša se je sicer okrog 1.30 zbudila, pa se malo zgovarjal sam s seboj, ampak je tudi sam nazaj zaspal. Ga ignoriram v takih momentih in potem ugotovi da je noč in v roku 5 minut nazaj zaspi. Pameten fant, a neuser posted image ...

< Sporočilo je popravil altati -- 1.3.2007 9:41:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 7071
1.3.2007 9:47:12   
tasha23
Jutro

Samo na hitro  čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam pa njihovim mamicam.

Mi smo dokaj v redu. Ta teden sta dve moji prijateljici (vb 1 prijateljica, druga soseda) povili vsaka svojega fantka Matia in Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

Gael pridno je in ima vse manj riti - nima minute miru user posted image . Naslednji teden 7.3. imamo kontrolo in če se nisva z dragim zmotila lahko pričakujeva 70 cm in cca 6500 g ali malo več:

mere od rojstva do zdaj:

ob rojstvi 3330 g 51 cm (odpustna teža 3100 g)
1. mesec 4.086 g 60 cm
2.mesec 4.780 g  61 cm
3.mesec 5530 g   63 cm
zdaj pa kot sem napisala pričakujemo pa okoli 6500 g in 68 - 70 cm - komaj čakam da vidimo kako raste. Sicer mislim da bomo tudi cepljeni saj ne kašlja več in apetit je vsak dan večji user posted image

lepo se imajte in se še kaj beremo.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 7072
1.3.2007 9:57:25   
Anonimen
sobro jutro vsem...!!

kako ste kj..ma dons je prav turobno vreme...user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 7073
1.3.2007 10:12:24   
štorkljica
Maxica jaz sem se prav prijetno nasmejala tvoji zgodbi...maš srečo, da ne živite skupaj...mi te sreče še zaenkrat nimamo.
Pa ne da bi bila moja tašča kaki zmaj, sploh ne, ona pač živi 50 let za časom in nikomur drugemu ne dovoli, da bi razmišljal drugače kot ona, bog ne daj da bi mel drugačno mnenje...ona podpira teorijo enoumjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7074
1.3.2007 10:13:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce a bomo me na momente tudi tako zatežene tašče ?

Če bom jaz taka po pedesetem pol se raje pred pedesetim ustrelimuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?