|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.2.2007 11:08:27   
moci
gaya, jutri naj bi šli v btc... bo šel še ati

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7001
28.2.2007 11:19:35   
piskot
Dan.

Pejte se solit, tolk casa sem brala kaj ste nakvackale, pa se nisem do konca prisla, ampak zdaj se je direktor zbudil ... lep dan vam zelim!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7002
28.2.2007 11:34:15   
mis
punce, nisem brala, bom pol. samo na hitro eno vprašanje. bili sva na cepljenje, vse ok, zdrava, cepljena... skratka, edini problem je teža. vem da boste rekle ne komplicirat, ampak vas vprašam za mnenje. premalo se je zredila. vam napišem vse teže
rojena 3180g
1. mesec 4150g
2. mesec 4980g
3. mesec in 1 teden 5850g
danes, 4 mesece in 10 dni 6160g

je rekel p da je glede na mesece ok, ampak glede na to kolk je dobivala prej je to malo. je rekel da lahko probam zvečer še kaj dat (mleko), pa če spije več kot 50ml moram dodajat. povejte svoje mnenje prosim!
ker se mi tudi ponoči zbuja na uro in pol in je.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7003
28.2.2007 12:01:59   
štorkljica
Zobje sem vam že zadnjič pisala, da Ajdi začnejo zobeki rast, pa me zanima, kaj je to za ene kreme al stvari, ki se jo da v lekarni al kje že kupit, k pol namažeš na dlesni pa je baje boljše. Ker mala je že ko morski pes, najprej se naje na meni pol pa k mojo roko al kaj koli drugega zgrabi pa kar z usti zagrabi in začne stiskat pa cvili zraven. Je ful boga, pa nikoli ne vem kaj a je sita al lačna al so zobje..., pa ponoči se zbuja pa kar nekaj joka...bogica. Mislim, da je blo že enkrat govora o tej kremi al karkoli je že to....plis help!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7004
28.2.2007 12:04:52   
štorkljica
Mis če misliš, da moraš dat zraven pol daj, nič se ne sekiraj zaradi tega, jaz tudi en obrok na dan dodam po flaški pa se mi to ne zdi čisto nič narobe! In odkar dajem pred spanjem obrok po flaški se ponoči hrani samo enkrat, tako, da jaz sem enostavno in zadovoljujoče rešila to situacijo. Mala zadovoljna - mama zadovoljnauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7005
28.2.2007 12:07:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Zobje sem vam že zadnjič pisala, da Ajdi začnejo zobeki rast, pa me zanima, kaj je to za ene kreme al stvari, ki se jo da v lekarni al kje že kupit, k pol namažeš na dlesni pa je baje boljše. Ker mala je že ko morski pes, najprej se naje na meni pol pa k mojo roko al kaj koli drugega zgrabi pa kar z usti zagrabi in začne stiskat pa cvili zraven. Je ful boga, pa nikoli ne vem kaj a je sita al lačna al so zobje..., pa ponoči se zbuja pa kar nekaj joka...bogica. Mislim, da je blo že enkrat govora o tej kremi al karkoli je že to....plis help!

CALGEL

Neposredna povezava do sporočila: 7006
28.2.2007 12:08:51   
beki24
Mis- ne vem- glede na težo prej je 210g v 1 mesecu res malo!!! Če imaš črpalko si mleko sčrpaj in boš dejansko videla koliko poje!! Drugače ji pa dajaj dodatek in boš tudi videla- tako kot ti je rekel pediater!!!
Če se ti ponoči zbuja na 1,5h je mogoče res lačna- kaj pa če ona tebi ne sprazni dojke, pa ti zato potem mleko ful ven tečeuser posted image  Ti misliš, da ona je, pa se samo crklja??

Tinkara je imela odpustno težo 2440g in ima zdaj cca 6kg ( 14 dni nazaj je imela 5920g)- pa mene skrbi, da se ne redi dovolj?!?! Poje pa tako malo, da ne vem, a hrano izkoristi do zadnje kapljiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7007
28.2.2007 12:08:58   
Anonimen

Calgel, gel
3,27 EUR

user posted image

[/link]
[link=http://www.lekarnar.com/images/calgel.gif]Klikni za povečavo

user posted image

Količina: 10g 
user posted image  Cena: 3,27 EUR 
user posted image  [783.62 SIT] 
user posted image

lidocaini hydrochloridum, cetylpyridinii chloridum

Pred uporabo natančno preberite to navodilo, ker vsebuje pomembne podatke za vas! To zdravilo je na voljo brez recepta za lajšanje blažjih težav, ki ne zahtevajo posvetovanja z zdravnikom. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da bo vam in vašemu otroku kar najbolj koristilo.

Shranite navodilo. Morda ga boste želeli ponovno prebrati. Posvetujte se s farmacevtom, če potrebujete dodatne informacije. Če se znaki bolezni ne izboljšajo, morate obiskati zdravnika.

Kaj je Calgel?
Calgel je prozorno rumen, vodotopen dentalni gel, brez sladkorja z okusom po zeliščih. 1g dentalnega gela vsebuje 3,3 mg lidokainijevega klorida in 1,0 mg cetilpiridinijevega klorida.

Vsebuje tudi sorbitol, ksilitol, etanol, glicerol, hidroksietilcelulozo 5000, makrogolglicerol ricinolat, makrogol lavril eter, makrogol 300, natrijev saharinat, mentol, zeliščno aromo, karamelo, prečiščeno vodo.
Kako deluje Calgel?
Calgel je lokalni anestetični pripravek. Lidokainijev kloridje lokalni anestetik. Cetilpiridinijev klorid ima antiseptične učinke.

Za kaj se uporablja Calgel?
Calgel se uporablja kot gel za dlesni pri prvi rasti zob. Deluje hitro, pomaga omiliti bolečino pri izraščanju zob in zmehča dojenčkove dlesni. Ima tudi blage antiseptične lastnosti.

Kaj morate vedeti preden uporabite zdravilo Colgel?
Zdravila ne dajajte otrokom, ki so preobčutljivi za lidokainijev klorid, cetilpiridinijev klorid ali katero od sestavin zdravila.

Ne prekoračite navedenega odmerka! Če ste uporabili večji odmerek zdravila Calgel, kot bi smeli, zdravljenje prekinite in se takoj posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Interakcije z drugimi zdravili
Niso znane.

Pomembne informacije o nekaterih sestavinah zdravila Calgel
Zdravilo vsebuje glicerol, ki je škodljiv v visokih odmerkih. Lahko povzroči glavobol in gastrointestinalne motnje.

To zdravilo vsebuje 210 mg sorbitola na 1 g gela. Z vsakim odmerkom vzamete do 35 mg sorbitola, če jemljete zdravilo v skladu z navodilom za odmerjanje. Neprimerno za otroke, ki imajo prirojeno netoleranco fruktoze. Lahko povzroči gastrointestinalne motnje.

Kako uporabiti in odmeriti zdravilo Calgel?
Calgel je primeren za otroke od 3 mesecev starosti dalje.

Majhno količino gela, približno 7 mm, stisnite na konico čistega prsta in nežno vtirajte v bolečo dlesen.

Po preteku 20 minut lahko postopek ponovite.

Če je potrebno, lahko gel nanesete do 6-krat v enem dnevu. Pri uporabi zdravila upoštevajte nasvet zdravnika.

Če menite, da je učinek zdravila premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Možni neželeni učinki
Kot vsa zdravila ima lahko tudi Calgel neželene učinke.
Poročila navajajo posamezne primere preobčutljivosti za lidokainijev klorid. Če se pojavijo neželeni stranski učinki, prekinite zdravljenje in se posvetujte z zdravnikom. Če opazite katerikoli neželen učinek, ki ni omenjen v tem navodilu, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7008
28.2.2007 12:14:18   
beki24
Drugače se pa ne sekiraj- lahko je samo tako obdobje- ti napišem moje mere- pa boš videla

ob rojstvu 3720g, 50cm
odpustna 3450g
1 mesec 4000g
3 mesec in 5 dni 5700g 59cm
5 mesecev 6900g 62,5cm

No kaka bajsika sem bila ob rojtvu, normalno velika, pa sem bila potem mala, pa tudi teža ni šla vsak mesec po 1 kg gor!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7009
28.2.2007 12:40:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

uh, hvala za čestitke, sva skoz pozabili praznovat, ker je bla tako zgodaj fizioterapija. se je pa zmatrala in zdej spi.
ko se zbudi bova šli verjetno malo v kr pogledat če imajo kaj za nas. kavica?

že iz kavice....drugič se zjutraj najavi, a prav?
pa se zmeniva....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7010
28.2.2007 12:42:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Dan.

Pejte se solit, tolk casa sem brala kaj ste nakvackale, pa se nisem do konca prisla, ampak zdaj se je direktor zbudil ... lep dan vam zelim!

pismo si pridna zaposlena, vestno poslušaš nadrejene...bravouser posted image user posted image ....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7011
28.2.2007 12:44:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

punce, nisem brala, bom pol. samo na hitro eno vprašanje. bili sva na cepljenje, vse ok, zdrava, cepljena... skratka, edini problem je teža. vem da boste rekle ne komplicirat, ampak vas vprašam za mnenje. premalo se je zredila. vam napišem vse teže
rojena 3180g
1. mesec 4150g
2. mesec 4980g
3. mesec in 1 teden 5850g
danes, 4 mesece in 10 dni 6160g

je rekel p da je glede na mesece ok, ampak glede na to kolk je dobivala prej je to malo. je rekel da lahko probam zvečer še kaj dat (mleko), pa če spije več kot 50ml moram dodajat. povejte svoje mnenje prosim!
ker se mi tudi ponoči zbuja na uro in pol in je.

meni se ne zdi kriza, saj je težo že skoraj podvojila... če ti je pa svetoval, pa poskusi zvečer s kakšnim rižolinom, pa boš videla. Če se bo manj zbujala, je res lakota, če se bo pa enako, potem je pa bbrezveze dodajat. Poskusi, a prav? Pa jaz bi na tvojem mestu poskusila na žličko, ne na flaško.....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7012
28.2.2007 12:47:58   
altati
midva sva iz 2,5 urnega sprehoda in kavice....Jaša srečen, mama premražena....mene je zeblo...najprej se je kazal sonček, potem je pa izginiluser posted image  in je nekam čudno pihalo. Upam, da ne dobim ponovno kakšnega prehlada....res ne bi! Zdajle se nahraniva, nacrkljava in najbrž jo bova ponovno mahnila še na en sprehod....trenutno je v obdelavi pri Tari in je srečenuser posted image ....njegova zlata velika sestrica, ki jo obožuje....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7013
28.2.2007 12:55:23   
mis
beki, zredila se je 310g. Matematika...user posted image

Ja, punce dejte povedat, jaz sem čist nova v tem. Res še nisem razmišljala da bom morala kmal kaj dodajatuser posted image ker rižolino, kje se kupi, kako...user posted image

mala mi že cel dan nekaj cmevka in joka, skoraj nič še ni spala )uro in pol), pa sva od 6h pokonci, dojim, pa mi tuli v joško... se mi zdi da res nimam mleka. men se pa trga...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7014
28.2.2007 13:10:53   
beki24
JA MIS RES JE-  sem iz 900 kar na 100tko preskočilauser posted image

Res je tudi to, da se otroci zdaj ne bodo več po 1 kilo /mesec redili, pa hvala bogu, sej drugače bi jih imeli pri enem letu že od 14-16kguser posted image !!!

Kašice jaz kupim v Intersparu- od Hippa, delam zalogo za hude cajteuser posted image
Od Milupe imajo pa večjo izbiro v BC in Mullerju!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7015
28.2.2007 13:11:28   
beki24
drugače imajo te kašiče povsod, samo ne vseh- tudi v DMu....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7016
28.2.2007 13:33:29   
mis
psaša mislim da si ti spraševala glede prikolice. Mi že skoz hodimo z avtodomom odkar je Tina, saj veš. No to je nekje isto. To je super zadeva. Nekje maš za previjat, drugač je pa itak tko kot doma. Samo brez kompliciranjauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7017
28.2.2007 14:03:35   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lu, potem pa kar ti organiziraj. jaz ti čist zaupam, samo da meni ni trebauser posted image

A bi midve kar together tole nardile, a. Da bo bolj za ziher user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7018
28.2.2007 14:06:47   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image Moci in Zoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Gayi in Gaji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7019
28.2.2007 14:06:53   
štorkljica
AKI hvala za obširne informacije!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7020
28.2.2007 14:09:23   
Lu
MIS v lekarni jih tudi pomojem dobiš. Od Milupe čisto navadna riževa. Jaz imam to ki se meša z vodo, ker je mlekec že v tej kašici.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7021
28.2.2007 14:11:34   
štorkljica
Jaz tudi kopujem od HIPPa in sicer v Intersparu, najprej sem ji dajala Bejbi riž cirka 1 teden zdaj pa  že 5 dni dobiva banana in breskev. Ko bo to oboje pojedla pa bom kupila spet druge.

Jaz ji pa zvečer pred spanjem še nebi dajala kašice sploh če je prvič, ker neveš kako bo odreagirala, lahko ji bo slabo ali pa jo bo kaj zvijalo. Jaz ji dajem kašico opoldne, zvečer pred spanjem pa zaenkrat še adaptirano mleko Aptamil in sicer ji naredim vedno 150ml in pol ona poje kolikor pač poje. Včasih 50ml, včasih 100ml, včasih pa kar vse.

Neposredna povezava do sporočila: 7022
28.2.2007 14:40:04   
lucika
mis, mene tudi skrbi, da me jutri nekaj takega caka. saj sem ze menda pisala, glih 600 sem navagala vec kot prejsnji mesec. in to s bodijem, plenicko, strampli, zokni. tak da ce vse odbijem, je tam nekje kot ti, al pa se manj.
samo nas je zmanjsal obroke, vsaj enega nocnega, pa se od prej, ko jih je mel 12, jih ima zdaj 6,7. s tem, da je tolko minut kot prej. pa je dobre volje, vse ok. a je mozno da tolko zrastejo, da vse kalorije s tem pokuri?
kaj pa vem, en cas sem dodajala zvecer. pa smo potem isto vstajali in jedli. zdaj sem se komaj navadla, da samo zizamo. pa upam, da mi ne bojo tezili. porabla pa sem v teh mesecih eno skatlo od dm, pa enih par onim mini aptamilov. zdaj sem pa kupila dvojko, za vsak slucaj..pa se lepo naje zvecer pri meni, pa nic ne joka. no, bomo vidli, mogoc je bla pa vaga pokvarjena:)

sem zabluzla tole zgoraj, ne? upam, da se bistvo razbere:) : mi ni za dodajat, eto, to je bistvo.

Neposredna povezava do sporočila: 7023
28.2.2007 15:01:11   
altati
Punce ne obremenjujte se, zdaj pri tej starosti se res ne bodo več redili kot na začetku. In prav je tako! Saj so večji, hitreje se najejo, ne rastejo več tako hitro....sam ne panicirat, a prav? Če ne jočejo in  če normalno spijo že niso lačni, verjemite!

Midve z Moci sva se pa zdajle sprehajali po Kranju. Me je punca poklicala, pa sem jo hitro ucvrla še na en sprehod in čvek z Jašem in Moci in njeno Zojo. In je res prav simpatična tale naša Moci. Zadnjič v Koloseju nama skoraj ni uspelo spregovorit, pa sva danes nadoknadili. Prihodnjič, sva se zmenili, pade pa še tortica, a ne Moci????

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7024
28.2.2007 15:09:44   
Arabela
Pri nas ati pospravlja, midve  z malecko pa se že ves dan samo caratama... mamici ni za nikamor it.. še vedno sem ful žalostna, jazna nase.. nisem za med ljludi.... pa še vreme je tako depresivno.. ne ve al bi al ne bi deževalo... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  279 280 [281] 282 283   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?