|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.2.2007 8:41:44   
muki1
Ja, da vam samo še javim, da niti nisem taka nadmati user posted image . Včeraj sta se obe prebudile ob 23.00. Najprej Iva, potem je še Nežo zbudila user posted image
In nadmati so seveda šli v akcijo. Vzrok tega našega podviga - tak zgodaj zaspali, pa tiči v tem, da smo včeraj bili res enih 5 ur na zraku, pa Neža je veliiiiiko prepešačila. Sploh si nisem predstavljala, da lahko njene male nožice toliko prehodijo.
Za danes smo zmenjene, da gremo po zvončke. Grem ju počasi pripravljat. Neža si je sicer že nekaj sama oblekla, ampak ziher ni za v blato user posted image . Bomo lepo šle s kanglicami in lopatkami, da jih izkopljemo in posadimo na naši travici. Upam, da se bo včerajšnji lepi dan ponovil.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
28.2.2007 8:52:54   
muki1
Še nekaj sem mislila napisati. Včeraj sva se res veliko pogovarjali z Nežo, pa sem ugotovila, da ima LJUBEZENSKE TEŽAVE user posted image  user posted image .
Me je spraševala, zakaj je Nono nikoli ne izbere, ko se v vrtcu gredo Bela bela lilija. Mi je potožila, da ona vedno njega izbere, on pa nje nikilo, pa bi ona hotela, da jo izbere .
Joj, se mi je tak smilila ubožica mala. Tak goreče mi je razlagala. Sem rekla, da bi jo verjetno rad izbral, pa mu je nerodno user posted image . Oh, moj mali piščanček user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6977
28.2.2007 9:04:08   
beki24
Arabela, to pa je res grozno . Meni se zrola, da se mi to zgodi, imam res vse kartice zdravstvene, pa plastični denar, pa še razne druge pripomočke v denarnici......
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

jst mam tudi vse v denarnici, čeprav bi me to moralo že izučiti, ker so mi enkrat na avtobusu že ukradli denarnico- sreča je bila, ker sem šla takoj z avtobusa na bankomat( ki je zraven banke)- tako da sem v 5 minutah vse preklicala!!

Mojima staršema so pa ta vikend v avto vlomili, sta šla nekam teloh nabirat- pa so mamici denarnico ukradli- sicer notri ni bilo denarja, ker ga je imela v drugi denarnici- ampak kartice so pa šle!!

meni je najhujše, ker gre ful denarja, da vse dokumente prekličeš in nove dobiš!!!

Gaya- za rižolino sem ti na zs poslala!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6978
28.2.2007 9:12:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še nekaj sem mislila napisati. Včeraj sva se res veliko pogovarjali z Nežo, pa sem ugotovila, da ima LJUBEZENSKE TEŽAVE user posted image  user posted image .
Me je spraševala, zakaj je Nono nikoli ne izbere, ko se v vrtcu gredo Bela bela lilija. Mi je potožila, da ona vedno njega izbere, on pa nje nikilo, pa bi ona hotela, da jo izbere .
Joj, se mi je tak smilila ubožica mala. Tak goreče mi je razlagala. Sem rekla, da bi jo verjetno rad izbral, pa mu je nerodno user posted image . Oh, moj mali piščanček user posted image .

pri nas so ljubezenske težave v malo drogačnem stilu: bi bil Jan(prijateljček iz vrtca) takooo rad zaljubljen v Tio, ampak mu ona tega ne dovoli!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6979
28.2.2007 9:13:27   
frrrr
čestitke moci in Zoji za 5 mesečnico

in čestitke gayi in Gaji za nikoli 5 mesečnico

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
28.2.2007 9:19:52   
muki1
Altati, to niso težave, to so muhe user posted image

Čestitamo Moci in Zoji, ter Gayi in Gaji za mesečnico user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6981
28.2.2007 9:21:10   
muki1
Joj, pa ne NONO, Nino sem mislila. Nino je ne izbere user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6982
28.2.2007 9:21:54   
gaya

O frrrr hvala lepa za nikoli 5 mesečnicouser posted image , bova danes praznovaliuser posted image

user posted image  MOCI IN ZOJA KATARINA user posted image  ČESTITKE

Arabela boga, te popolnoma razumem kako je to. Pa še darilo je bila denarnica. kaj naj ti rečem, dobila boš novo, stare nikoli pozabila. Žalost bo odšla, ko te katarinca bo uščipnila user posted image . A mi je uspelo privabit nasmeh na ustauser posted image . Najbolj grozno je če veš, da ti jo je sunila mamica z otročkomuser posted image

Muki1, boga Neža, a tko zgodaj se začnejo ljubezenske težaveuser posted image , pa čaki kakšen okus pa majo fantki v teh časih. Neža je pa ja ena tko lepa punčka,.... Ej tale Nino res ne ve kaj zamujauser posted image , ti mogoče se pa tašče boji user posted image

Danes sem se trudila Gajo dajat nazaj v posteljico, pa mi ni uspelo, ampak ne zarad Gaje, zarad meneuser posted image , svaka vam čast vsem, ki ponoči to sfolgate. Res.

To je to, Gaja spi prvo rundo, jst grem pospravljat. Popoldne imamo pa priprave na krst pri župniku, me prav zanima kako to zgleda.

Se še javim

< Sporočilo je popravil gaya -- 28.2.2007 9:22:00 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
28.2.2007 9:23:53   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Kdaj ste se pa tolk razpisale?
Sicer pa, dobro jutro. Prekleto presneto, od vseh načetih živcev se mi je ponoči naredil herpes pod spodnjo ustnico.user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala, župnik.user posted image
Čestitke Zoji in Moci - petkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
pa Gaji in Gayi skoraj petkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nič, moram mal iti prebrat za nazaj, da vidim, če ste kaj pomembnega pisale.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
28.2.2007 9:31:48   
Lu
Jutro!

Včeraj zvečer sem vas nenadoma zapustila, ker mi je možek zasedel računalnik. Ampak sem prebrala vse tako, da nisem kaj dosti zamudila.

Bom hitra, ker prihaja ena kolegica na kavico.

Gaya in moci čestitke za novi mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaya riževa kašica je od Milupe-rumena škatla. Gor piše RISE. Moj je prvi dan pojedel tisto žličko kot za stavo, včeraj je šlo pa skoraj vse mimo. Kaj bo danes bomo pa videli.

V petek imava cepljenje. Upam, da ostane zdrav, ker jaz ratujem bolana. Grlo se mi je vleklo ene 5 dni skupaj, zdaj je šlo še na nos, malo me glava boli. Uf. Saj sem vedal, da ne bom ušla.

A ljubezenske težavice dajejo vaše user posted image Joj to naš še vse čaka.

Srečanje sem tudi za vseslovenskega. Lahko začnemo zbirati kraje in potem določimo datum. Ste za? Meni organizacija kar laufa, no. Moram rečt.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Hej, lu, a si ti tudi igrala klavir? Jaz tudi. Pa na srečo imamo dovolj prostora in smo ga preselili na moj novi dom. Emi je tudi v veliko veselje, trenutno še v večje, če sintija privlečemo na plan, Maks pa tudi že "zbija" po tipkah. Ampak Ema pa pravi, da se bo učila igrati trobento.
Ja igrala sem ga 6 let. Imam narejeno nižjo stopnjo. Trobento pa moj brat igra že zelo zelo dolgo. Mislim, da je začel v drugem razredu in zdaj jih šteje 26. Pa v Big Bendu igra tudi, pa orkester. Super je.user posted image user posted image Zadnjič je mali poslušal JAZZ in mu je prav všeč user posted image

Zdaj pa grem in še kasneje kaj več napišem.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
28.2.2007 9:33:04   
Maxica
Frrrr, kdaj imate spet tehtanje, da se točno zmeniva, kolk imata najina user posted image ? user posted image
Midva imava jutri cepljenje in pregled, moje napovedi so 7100 g in 66 cm. Če bo manj, bom razočarana.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6986
28.2.2007 9:35:28   
frrrr
z Jašo sva imela pa ravno resen pogovor... bomo videli kako dolgo bo držalo kar sva se zmenila user posted image
odkar je mož šel v službo - dobro uro nazaj - mi skoz cmevka...
sm ga dala na tavelko postlo in sm mu povedala, da je nesramen... da ga mam full rada, on mi pa skoz teži... da je z očkom ves nasmejan in zgovoren, js pa cel dan in noč skrbim zanj, pa me skoz heca... samo na previjalni je bil priden, drgač pa skoz v naročju, pa še tkaslušat, da sm v smeh planila user posted image user posted image
no, 5 minut že drži user posted image očitno se tut s tk malimi bitji da vse zmenit, če uporabiš lepe besede user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
28.2.2007 9:39:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Frrrr, kdaj imate spet tehtanje, da se točno zmeniva, kolk imata najina user posted image ? user posted image
Midva imava jutri cepljenje in pregled, moje napovedi so 7100 g in 66 cm. Če bo manj, bom razočarana.user posted image

mi imamo 8.3. - moje napovedi ostajajo take kot pred enim mesecem 7300g in 65 cm
bomo videli kolk poznam našega jedeca user posted image
fajn opravite jutri!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
28.2.2007 10:10:14   
Clody
Jutrooo al je že kr daaann!

Danes sem pa pozna. Se je prvi zgodilo. da sva šla ob osmih nazaj spat in smrčala do zdle. Kej tazga pa tud še ne odkar ga mam. Zdej je dobrovoljček, ampak mi vrne vse zvečer ko je pravi mali tečko. Zadnje čase se še kopanju upira. Se  pozna, da bo 16:00 ne spi več.

Jutri imava cepljenje, pol pa najbrž par dni tečnobe in vročino, kot pri prvem cepljenju. Glede kil pa jest mislim, da smo zelo blizu 8, bomo vidl.

Piškot, planične izpuščaje sem uspešno rešila s praško. Razmišljam pa,da bi probala planice Fixies, ene jih zelo hvaljo.

Pa še ČESTITKE Moci in Zoji!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Gayi in Gaji tudi vse čestitke ob nesojenemu dnevu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej pa šibava na obisk!!!

Se tipkamo

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
28.2.2007 10:11:30   
Clody
Aja, kako je pa zdej s srečanjem gorenjke??

Jest jutri ne morem zaradi cepljenja in bi bla zelo vesela, če bi se dobile enkrat drug teden!??

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6990
28.2.2007 10:11:57   
Clody
Amazona, kje pa se ti dons potepaš??

Še spiš??

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
28.2.2007 10:30:10   
moci
uh, hvala za čestitke, sva skoz pozabili praznovat, ker je bla tako zgodaj fizioterapija. se je pa zmatrala in zdej spi.
ko se zbudi bova šli verjetno malo v kr pogledat če imajo kaj za nas. kavica?

gaya, čestitkeuser posted image user posted image lepo praznujtauser posted image user posted image

pa povej kako je blo na pripravah. mi jih nimamouser posted image ziher vama bo razložu kako morata gajo vzgajatuser posted image

lu, potem pa kar ti organiziraj. jaz ti čist zaupam, samo da meni ni trebauser posted image

frrrr, lepo da se jaša s tabo meni. mam občutek, da je zoja prepričana da mami itak nima pojma. sem pa mislila, da to šele v puberteti odkrijejouser posted image

clody, drug teden, seveda. komot

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
28.2.2007 10:37:21   
štorkljica
ČESTITKE:

MOCI & ZOJA KATARINAuser posted image

GAYA & GAJAuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6993
28.2.2007 10:48:29   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

uh, hvala za čestitke, sva skoz pozabili praznovat, ker je bla tako zgodaj fizioterapija. se je pa zmatrala in zdej spi.
ko se zbudi bova šli verjetno malo v kr pogledat če imajo kaj za nas. kavica?

Pejta jutri v kr. Prideva midve z Gajo tud v kr k altati in Jaši in gremo na šetek in kavicouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
28.2.2007 10:49:17   
štorkljica
Ja pa še zapoznela čestitka tebi Naja78 - iz srca ti želim vse nsjboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6995
28.2.2007 10:50:27   
gaya

Meni pa Gaja že od 9 spi in sem že vse pospravila in zdaj mi je dolgčas user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
28.2.2007 10:51:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

z Jašo sva imela pa ravno resen pogovor... bomo videli kako dolgo bo držalo kar sva se zmenila user posted image
odkar je mož šel v službo - dobro uro nazaj - mi skoz cmevka...
sm ga dala na tavelko postlo in sm mu povedala, da je nesramen... da ga mam full rada, on mi pa skoz teži... da je z očkom ves nasmejan in zgovoren, js pa cel dan in noč skrbim zanj, pa me skoz heca... samo na previjalni je bil priden, drgač pa skoz v naročju, pa še tkaslušat, da sm v smeh planila user posted image user posted image
no, 5 minut že drži user posted image očitno se tut s tk malimi bitji da vse zmenit, če uporabiš lepe besede user posted image

neki besed je požrlo user posted image
tam notr pride naslednje:
pa še tk je cmevkal... sm bla kr solzna, ko sm mu govorila in me je začel tolk resno poslušat, da sm v smeh planila

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6997
28.2.2007 10:51:53   
gaya

Evo sem lih odposlala pa je vklopila alarm user posted image . Grem se zdaj crkljat.

Lep dan

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6998
28.2.2007 10:52:08   
Anonimen
arabela:  joj mi je hudo zate res..men bi blo tud bed če bi mi kj ukradli..sploh pa denarnico..user posted image

maxica: naj se ti herpes čimrej popravi..user posted image
user posted image user posted image user posted image
čestitke! zoja katarina in gaja!!!user posted image user posted image user posted image

aja pa dobro jutro!!!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6999
28.2.2007 10:55:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci
frrrr, lepo da se jaša s tabo meni. mam občutek, da je zoja prepričana da mami itak nima pojma. sem pa mislila, da to šele v puberteti odkrijejouser posted image
napredna je tale tvoja Zoja user posted image mogoče bo pa ona v puberteti, ko bodo naši user posted image najbolj pametni, že vedela kk pametna je šele njena mama in kolk ji še manjka do tja user posted image

midva greva zdej še enkrat previt, pol pa na sprehod... sonček se neki kaže, pa očitno ni zihr a bi pokukal na plano, al ne... moreva it vn, pol pa bo

vava, kje si? pogrešamo te!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?