|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.2.2007 15:11:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce ne obremenjujte se, zdaj pri tej starosti se res ne bodo več redili kot na začetku. In prav je tako! Saj so večji, hitreje se najejo, ne rastejo več tako hitro....sam ne panicirat, a prav? Če ne jočejo in  če normalno spijo že niso lačni, verjemite!

Midve z Moci sva se pa zdajle sprehajali po Kranju. Me je punca poklicala, pa sem jo hitro ucvrla še na en sprehod in čvek z Jašem in Moci in njeno Zojo. In je res prav simpatična tale naša Moci. user posted image

Zadnjič v Koloseju nama skoraj ni uspelo spregovorit, pa sva danes nadoknadili. Prihodnjič, sva se zmenili, pade pa še tortica, a ne Moci????
user posted image user posted image user posted image user posted image JAAAA torticauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
28.2.2007 15:13:47   
moci
zoja je pridno počakala do doma, zdej je pa sita.samo z jašo se nista nič pogovorila, ker sta bila oba preveč zmatranauser posted image user posted image
zdej pa previt pa še mami jest, pol pa mami v šolouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7027
28.2.2007 15:16:33   
altati
Arabela, ne bit žalostna.....Poglej Katarinin nasmešek in se boš takoj bolje počutila......ni vredno.....res ne...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
28.2.2007 16:16:20   
Maxica
Mi smo pa danes čist nepričakovano šli mal v BTC. Mož je imel ene službene opravke, pa smo se mu priključili, spet ogromno zapravili (Max je dobil nove čevlje, groza, skor 50€ so bili, pa nov avtosedež 15-36kg, da bo svojega lahko sedaj Lanu prepustil), tako da sedaj sem spet čisto v zaostanku z delom. Čaka me še likanje, če se me mama ne usmili, pa generalna čistka stanovanja, pol se vam pa morda še kaj posvetim.user posted image  Miss you all.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
28.2.2007 17:11:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, Lara pa pri nas ni bilo v izboru za user posted image  ker je že zasedeno user posted image .

bi bla pa juniorka user posted image

a se sam men zdi, al se mtina že dolgo ni oglasila?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7030
28.2.2007 17:14:46   
frrrr
Maxica, včasih si je treba mau duška dat in zapravljat...

Arabela, si povprašala ali imajo kamere? pomoje bi se dalo razbrat krivko...

midva pa čakava očka... po rihtanju Jaše za spat, gre pa mami lumpat user posted image eno diplomo treba zapit in en babji čvek dol udart... mogoče vas pozno zvečer kje ujamem.. papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7031
28.2.2007 17:33:47   
Maxica
Mis, probaj ji dati en večer dodatek, magari rižolino, pa boš videla. Meni osebno se 300g v enem mesecu zdi malo malo, no. Boš videla, če bo potem noč kako drugače prespana. Ali pa če ji daš svoje mleko, če praviš, da ga imaš dovolj. Magari si ga spumpaj enkrat vmes, pa ji ga daj po flaški. Koliko časa pa traja vajin podoj? Morda pa se prehitro "naje" in dobi samo prednje mleko, ne pa tistega, ta redilnega.
Mtina se je enkrat po operaciji že oglasila, ma pojma nimam, na kateri strani je bilo to. Ve čveke me prehitevate.user posted image
Bo potem kakšno srečanje prihodnji teden?user posted image
Sem videla, da ste govorile o imenih za drug spol. Max bi bil Hana, Lan pa tudi verjetno ali Hana ali Ela ali pa Tinkara. Moj naslednji otrok bo pa Hana. In pika. Nimam več idej za moška imena.user posted image
Kako vam gre post? Pa telovadba?
Jaz sem začela sedaj delat po sto počepov na dan in se mi zdi, da je že viden učinek na riti.user posted image  
Pikabu, kako se držite? Koliko je bil star stari ata?
Za krst se nismo še nič zmenili. Zvečer se slišiva z bratrancem, ki je boter, da vidim, če ima on bolj kakšen pameten predlog, sicer greva jutri z možem do župnika po potrdilo, da gremo drugam. Ne vem še, kam, ampak tu ga ne mislim krstiti. Presneto ja, da se mi zaradi tega še herpes mora narediti.user posted image
Muki, NADMATI, kako smo?
Altati, nisem pozabila nate, komentar še sledi, iščem še čas.
Likanje je za mano, hvala moji mamici, da mi je 90% ona zlikala. Čaka me še malo čistke, pol sem pa čisto vaša.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7032
28.2.2007 17:56:47   
štorkljica
Sveža izjava moje "tašče":
"Ženska, ki da kaj nase v življenju, se bo poročila ostale pa ne!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S.: kot že veste, midva nisva poročenauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7033
28.2.2007 17:58:11   
štorkljica
Vau Maxica 100 počepov...sem skor brez besed ostala...boš pa mela rit kot črnke, oroglo in nabitouser posted image user posted image
user posted image user posted image  BRAVO PUNCA user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
28.2.2007 18:11:35   
muki1
Amazona, zabij jo, pa ji reči, da še nisi prepričana, da si se pri njenem sineku ustalila user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 7035
28.2.2007 18:13:22   
muki1
Bravo Maxica za počepe, kaj si ti nora, 100.
Jaz bi tudi, pa ne smem kolena obremenjevat user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7036
28.2.2007 18:31:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha,ha,ha....user posted image user posted image user posted image tako dobro se pa že dolgo nisem nasmejala....jaz dolgoooo nisem bila poročena, pa so bili otroci na svetu...potem sem se pa eno soboto v 10-ih minutah, pa nikomur povedala, sam priče vzela, pa kavbojke gor dala....madonca pa res dam nekaj naseuser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 7037
28.2.2007 18:47:19   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Amazona, zabij jo, pa ji reči, da še nisi prepričana, da si se pri njenem sineku ustalila user posted image .

Mah...na take primitivne izjave skor nimaš pravega odgovora...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
28.2.2007 18:49:30   
štorkljica

ha,ha,ha....user posted image user posted image user posted image tako dobro se pa že dolgo nisem nasmejala....jaz dolgoooo nisem bila poročena, pa so bili otroci na svetu...potem sem se pa eno soboto v 10-ih minutah, pa nikomur povedala, sam priče vzela, pa kavbojke gor dala....madonca pa res dam nekaj naseuser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  ja v tem primeru kavbojke.
Sicer bi ti pa ona verjetno izjavila, da bi pa to moralo bit tudi v cerkvi in meti pol gostijo z najmanj 150 svati, ker drugače pa res nič na sebe ne dašuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7039
28.2.2007 18:51:19   
muki1
Oh, tečne tašče...kdo bi jih razumel. Pa vseeno ni lepo, ko te nekdo tak
podjeuser posted image . Kaj ima od tega ? Pa samo zato, ker ne delaš kot se njej zdi prav.....res nesramno.

Neposredna povezava do sporočila: 7040
28.2.2007 19:22:32   
altati

user posted image user posted image user posted image  ja v tem primeru kavbojke.
Sicer bi ti pa ona verjetno izjavila, da bi pa to moralo bit tudi v cerkvi in meti pol gostijo z najmanj 150 svati, ker drugače pa res nič na sebe ne dašuser posted image

user posted image  jah kaj naj, sem pač čudna...nič ne dam nase, dam pa zato toliko več iz sebe....3 otroke...a, sem faca, kajuser posted image user posted image user posted image ...daj pošlji taščo k meni na kavo, si bova kaj povedale.....moja zaradi moje poroke skoraj 2 leti ni govorila z mano, mojim in otrokiuser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 7041
28.2.2007 19:31:49   
altati
nanica - daj napiši kaj! vidim, da nas redno bereš...saj ne grizemouser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7042
28.2.2007 20:06:30   
Arabela
Čudeži se dogajajo user posted image

V nabiralniku so me čakali vsi dokumenti.. čisto vsi... hvalabogu!!!! Ne morem verjeti!!
Od zdaj naprej pa bom res pazila na denarnico....

Frrr... sem takoj vprašala za kamere, pa jih imajo le na tekočih stopnicah user posted image ... pa policijo sem tudi poklicala, pa so mi rekli da sicer lahko naredijo prijavo, ampak nja se poslovim od dokumentov...

Upam da me je to izučilo... najhuje mi je bilo ker vem da se je nekdo okoristil z mojo naivnostjo in nepazljivostjo.. pa da je stikal po mojih stvareh..
Zdaj sem dala vse dokumente nazaj v staro malce potrgano denarnico, ampak to lahko dam v vsak žep.. pa še poceni je bila...

Lahko noč punce... hvala za spodbudne besede..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
28.2.2007 20:58:18   
štorkljica
Eh punce jaz grem spat...lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7044
28.2.2007 20:59:07   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

V nabiralniku so me čakali vsi dokumenti.. čisto vsi... hvalabogu!!!! Ne morem verjeti!!

Denarja pa verjetno ni blo na spregled...?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
28.2.2007 21:06:35   
moci

uf, tvoja bi se pa z mojo dobr štekala.
a ni zanimino kok se je fino v tuja življenja vtikavatuser posted image

zato pa jaz zoji zdej taščo rihtamuser posted image user posted image user posted image sam ne vem če ne boste na stara leta vse zoprneuser posted image aja, bomouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7046
28.2.2007 21:21:16   
moci
moram povedat kakšni user posted image so na našem faksu.
že od začetka je blo rečeno, da udeležba na predavanjih ni obvezna. in jaz grem v ponedeljek na prvo predavanje, do odmora. in stari prijavi, da pri njem je pa ocena odvisna od prisotnosti in če 4x manjkaš ne moreš na izpit. sem si rekla porkadrek, sam sej se bova zmenila. in sem ga med odmorom ustavila in mu razložila situacijo. je rekel - ja pejte, pejte in že ga ni blo večuser posted image sem šla domov, misleč da sva zmenena, da meni ni treba tam viset. no dons grem za vsak slučaj vseen še 1x in to po odmoru, da me pač pokljuka. in tastari gre in pred celo predavalnico razlaga, da se mu je ena opravičla, da ne more hodit, ker ima rizično nosečnost. je rekel, da to njega nič ne briga, da ne morš met istočasno faksa in otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . men pa para skoz ušesa. mi je blo jasno da pol meni niti slučajno ne bo opraviču. a mogoče to niso osebne zadeve, ne pa zabava za celo predavalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me je prijelo, da mal pišem najprej dekanji pol pa časopisom. ker tip je kao direktor fakultete. in on je nam predaval o poslovnem komuniciranjuuser posted image pa ne me jeuser posted image !
potem sem pa ugotovila da je najboljš da pogoltnem in sem tiho, ker bi mi to sigurno otežilo pot do diplome.

uf  sem naklamfala. iz same jeze. nisem ziher če je kobasa sploh berljivauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7047
28.2.2007 21:23:21   
moci
arabelauser posted image user posted image user posted image vidiš, včasih tudi skozi najtemnejše oblake posije sonce

maxica, ne mi s temi počepi, no.user posted image a je tipkanje tud telovadba???user posted image

kaj pa je tole zatišje danes? zatišje pred nevihtouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7048
28.2.2007 21:28:32   
borovnicka
Sam mal odgovor naklanfam:

Maxica: mi mamo ful dobrega župnika; za oba krsta sem se zmenila teden prej, sploh ni bilo problemov, ker sedaj živimo v drugi fari; v glavnem nič ne komplicira

Muki - nadmati: men je danes uspelo podobno, sam upam, da bo alarm kasneje

ime za nasprotni spol je ostalo od prve nosečnosti - Pina

za poleti še ne vemo, za prvega maja gremo pa na Rab: Lopar. Komaj čakam, ker grem obujat spomine, ko smo tja hodili še s starši

Arabela - men so enkrat ukradli celo torbico, s telefonom, ključi in denarnico (pred diskoteko Lipa), dobila sem vrnjene vse dokumente, jih je ena mama našla pri kozolcu v vasi in ključe, katere je našla snažilka med pometanjem, ostalo pa smo preklicali

GH - samo moje mnenje: sama Tjašu že teden dodajam zvečer po žlički malo riža od milupe (tistega k se zmeša z vodo), ponoči je preveč pogosto jedel, ker se je že zbujal na dve uri, sedaj je boljše in sem vesela, mali pa tudi uživa

Taščine izjave so tudi pri nasuser posted image . Najbolj nevmesno se mi je zdelo, ko je možu na poročni dan poslala sliko ženina, kateremu je padu cegel na glavouser posted image . Dobila jo je v časopisu na petek 13, midva pa sva se v 14. poročila. Brez komentarja.

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
28.2.2007 21:31:27   
borovnicka
user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Zoji Katarini in Gaji

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?