Maxica
|
Mis, probaj ji dati en večer dodatek, magari rižolino, pa boš videla. Meni osebno se 300g v enem mesecu zdi malo malo, no. Boš videla, če bo potem noč kako drugače prespana. Ali pa če ji daš svoje mleko, če praviš, da ga imaš dovolj. Magari si ga spumpaj enkrat vmes, pa ji ga daj po flaški. Koliko časa pa traja vajin podoj? Morda pa se prehitro "naje" in dobi samo prednje mleko, ne pa tistega, ta redilnega. Mtina se je enkrat po operaciji že oglasila, ma pojma nimam, na kateri strani je bilo to. Ve čveke me prehitevate. Bo potem kakšno srečanje prihodnji teden? Sem videla, da ste govorile o imenih za drug spol. Max bi bil Hana, Lan pa tudi verjetno ali Hana ali Ela ali pa Tinkara. Moj naslednji otrok bo pa Hana. In pika. Nimam več idej za moška imena. Kako vam gre post? Pa telovadba? Jaz sem začela sedaj delat po sto počepov na dan in se mi zdi, da je že viden učinek na riti. Pikabu, kako se držite? Koliko je bil star stari ata? Za krst se nismo še nič zmenili. Zvečer se slišiva z bratrancem, ki je boter, da vidim, če ima on bolj kakšen pameten predlog, sicer greva jutri z možem do župnika po potrdilo, da gremo drugam. Ne vem še, kam, ampak tu ga ne mislim krstiti. Presneto ja, da se mi zaradi tega še herpes mora narediti. Muki, NADMATI, kako smo? Altati, nisem pozabila nate, komentar še sledi, iščem še čas. Likanje je za mano, hvala moji mamici, da mi je 90% ona zlikala. Čaka me še malo čistke, pol sem pa čisto vaša.