|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.3.2007 10:15:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce a bomo me na momente tudi tako zatežene tašče ?

Če bom jaz taka po pedesetem pol se raje pred pedesetim ustrelimuser posted image

ravno to sem jaz že nekajkrat obljubila dragemu.....upam, da  bom držala obljubouser posted image user posted image .

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7076
1.3.2007 10:16:54   
štorkljica
Sem zasledila prejšnje dneve da ste pisale o tem, kako bi bilo ime otrokom, če bi bli rojeni nasprotnega spola.
No če bi jaz rodila fantka bi bil najverjetneje Izak, na drugem mestu je bil Urban, na tretjem pa Vasja.
Mam kar zalogo imen, lahko grem najmanj še 3x rodit in če bodo fantki sploh ne bo panikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7077
1.3.2007 10:21:50   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce a bomo me na momente tudi tako zatežene tašče ?

Če bom jaz taka po pedesetem pol se raje pred pedesetim ustrelimuser posted image

se podopišem tudi jaz pod to izjavo

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 7078
1.3.2007 10:22:56   
štorkljica
Aja pa da še napišem mere, kako je Ajda napredovala vsak mesec:
rojstvo: 52cm & 3400g
1. mesec: 55cm & 4300g
2. mesec: 60cm & 4950g
3. mesec: 63cm & 5700g
4. mesec: ??

Sedaj bi pa morali meti sistematskega 20.2 sam je odpadel, ker je bla pediatrinja na dopustu, tako, da ga mamo 6.3 - tedaj spet zvemo vse o merah, moje napovedi pa so : 7100g & 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 7079
1.3.2007 10:25:15   
altati
Mi imamo pa jutri pediatra.
Tudi mene zanimajo mere.Midva bi sicer morala jutri imeti cepljenje, a ne bo. Zaradi vseh viroz, ki so nas pestile, bo vsaj 14 dni kasneje cepljen.
19. januarja je naš fant imel 7.100 g pri višini 65 cm.
Rodil se je pa 3.100 g in 50 cm.
Pa da vidimo kaj bo jutri...svita se mi ne.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7080
1.3.2007 10:46:37   
Lu
Ojla!

Mi imamo tudi jutri pediatra. Naše mere pa so bile:
Ob rojstvu: 3440g-53cm
1.mes, in 1 teden: 4.400g-54,5 cm
2.mesec: 4.980g
3.mesec: 5.700 g-61 cm
4mes.in 3 tedne: 6.400g-63 cm

Tako. Zdaj grem pa malo ležat, ker je tudi mali omagal.

< Sporočilo je popravil Lu -- 1.3.2007 10:47:52 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7081
1.3.2007 11:52:23   
Clody
Ojla,

Midva sva ravno s cepljenja. Ga moram zelo pohvalit, po moje je bil najbolj pridn dojenček v ambulanti.user posted image user posted image
Dosegla sva rekord v nečakanju - 5 minut, kej tazga pa tud še ne. Me je mal skrbel, ker sva imela tako čudno uro, ko ravo postaja zaspan.
Sem ga nesla kar v lupinici, ker je zelo rad v njej in skorej dobila pruh. Ampak mi je res priročna, ker potem lepo v njej zaspi.
Pikica v kračo ni povzročila nobenega joka!user posted image user posted image
Imamo 7600, 65 - se mi je zdel težji.

Ima pa na glavi še eno buško od poroda. V bistvu sta ble dve in je ena lepo zginla, ta druga je pa grbinasta in sumljivo trda. Sva se zmenile, da počakava do naslednjega cepljenja, da vidva če bo kaka sprememba z rastjo, ima pa občutek kot da bi bile kosti na glavi narobe zraščene oz da ima občutek, da gre za neko kost ki ne paše na glavouser posted image user posted image Operacija pri tako majhnih pa  tako in tako ne pride še v poštev.

Jah, no.

Zdej mi je končno zaspal, zvečer bomo pa videl kako bo.

Arabela - user posted image user posted image za dokumente, čeprav vem, da ti je tud denarnica veliko  pomenla. Bo pa božiček novo prineswl.

Amazona - ta s taščo je pa res huda. Moja si tudi to misli, ampak je na srečo taka, da nikol ne pove kaj  si misli! Hvala bogu.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7082
1.3.2007 12:52:05   
frrrr
altati, da so moji bili užaljeni, ker sva hotela mimo njih poroko, se mi je zdelo logično, saj so svojo edino hčerko predajali drugi družini... prej me je vsaj priimek na njih vezal, zdej imam pa svojo družino in se drugače pišem. ne štekam pa tvoje tašče, saj so ja pridobili tebe v družini, pa ja nisi tolk grozna, no... bi morali bit veseli

evo še naše mere:
ob rojstvu: 2800g, 48cm
1 mesec in 11 dni: 4530g, 55,5cm
2 meseca in 8 dni: 5430g, 59cm
3 mesece in 13 dni: 6300g, 63cm
zdaj imamo pa pregled 3 dni pred 5im mesecem

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
1.3.2007 13:14:44   
beki24
o, a ni več za bratuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7084
1.3.2007 13:16:21   
Maxica
Evo nas. Nismo bili cepljeni, ker naj bi imel Lan precej rdeče grlo.user posted image  Je rekla zdravnica, če je bil kaj v stiku s kom, ki je bil bolan (Max in moja dva starša) in da je lahko tudi od tega. Imamo prestavljeno za čez 14 dni. Mi čisto paše to. So pa na našem koncu izbruhnile norice in moramo paziti, da ne pride s kom od obolelih v stik, saj v takem primeru se cepljenju prestavi za en mesec.
Tehtamo 6960 g (razočaranjeuser posted image ), ampak je rekla, da se čisto dobro redi glede na njegovo izhodiščno težo. Zmerila mi ga pa ni, ker to ni bil pregled, samo kao cepljenje, še za tehtanje sem jo komaj izprosila. Sva ga zmerila midva z mojim absolventomuser posted image  in ima 67 cm.
Toliko za sedaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7085
1.3.2007 13:55:12   
beki24
Jst jo bom tehtala in merila- mi dol visi če je samo cepljenje!!! Sicer moram pa tko lčakat tam pri sestri 10 minut, tko da je vseeno, če jo tačas še zmeriuser posted image

Tinkarine mere
ob rojtvu 47cm, 2570g (odpustna 2440g)
1. mesec 51,5cm, 3465g
2.mesec (4 dni prej) 54,5cm, 4270g
3.mesec ( 9 dni po) 58cm, 5370g
4mesce in 1teden 5920g
drugi teden- okoli 6100 in 62cm

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
1.3.2007 14:11:46   
Arabela
Našo malecko pa so brez problem tehtali in merili  tudi na cepljenju..

evo še naše mere:
ob rojstvu: 3170g, 48,5cm
1 mesec: 4710g, 53,5cm
2 meseca: 5780g, 57cm
3 mesece in 14 dni: 6500g, 62cm
5 mesecev: 7800g, 65cm

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7087
1.3.2007 14:17:30   
Arabela
Dopoldanski sprehod je za nami.. malecka je v vozeku zdržala cca. 45min, nato se je zbudila in na srečo je imela mami s sabo kenguruja pa sva se nato kengurujčkale.. zdaj sva papali in malecka spi...
Saj mi je boljše da je na sprehodu budna, ker tako imam sedaj malo časa zase, ko mala drnjoha... je pa včeraj spala od 13.30 do16.15... neke nove finte...

Maxica.. tvoji "verzi" na koncu posta me vedno spravijo v dobro voljo...
Aja, pa moci študira na VŠUP Novo mesto, tako kot jaz....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7088
1.3.2007 14:52:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, da so moji bili užaljeni, ker sva hotela mimo njih poroko, se mi je zdelo logično, saj so svojo edino hčerko predajali drugi družini... prej me je vsaj priimek na njih vezal, zdej imam pa svojo družino in se drugače pišem. ne štekam pa tvoje tašče, saj so ja pridobili tebe v družini, pa ja nisi tolk grozna, no... bi morali bit veseli

moji so zame vedeli, da nočem poroke že od nekdaj, pa tudi njima to ne pomeni kaj veliko....njegovi so pa fešto hoteli! midva pa ničuser posted image ...to je bil problem, ni bilo fešteuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7089
1.3.2007 15:03:48   
piskot
Dan.

Kaksen dan. Danes se mi res nic ne da.

Pa patronazno smo imeli in je Martina tehtala, pa sem prav razocarana. Nas suhec ima se vedno samo 6480g, ona je pa izracunala da bi naj jih imel vsaj 6700. Sicer pravi da ni panike, ampak meni pa ni cisto vseeno. Pa ne vem kaj cem, vedno kadar je lacen, dobi za jest. Ponoci mi ze 4 dni spi po 5-6 ur. A ima kaksna predlog kako ga naj zredim? Nasa babi je itak poudarila, da je to zato k ne jem mesa. A je se kera vegi tukej?

In ravno to temo o tezi imate.

Mi smo imeli 53cm, 2850g.
Potem pri 1,5 meseca 61cm in 5100g.
Pri 3.5 mesecih 66cm in 6000kg.
Zdaj pri malo vec kot 4,5 mesecih pa 6480.

Grem kosilo pojest...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7090
1.3.2007 15:27:56   
beki24
Piskot- jaz mislim, da ima Martin čisto dovolj kg, edino večji je pa zato suh izgleda!!!

A je pri vas tudi ful oblačno?? Gledam skozi okno in je prav turobno vremeuser posted image
Moja Tincy spi ( ima nov vzevekuser posted image - hec- sej je še zmeri Tinkara) Zdej ima nek novi ritem 2 uri okonci in spat za 1-1,5h- pa spet isto!
Ponoči pa meni nič dalj časa ne spi, čeprav zvečer je rižolino!
Danes jo moram pa pohvaliti, kajko je bila pridna- sva šli v laboratorij, da so ji kri vzeli in ni čisto nič jokalauser posted image - mene je bilo bolj strah kot njo!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7091
1.3.2007 15:30:35   
beki24
Poroke- jst bi mela fešto, pa ne bo denarja, če hočmo čimprej v svoje stanovanje al pa bajtico!
Mojim in njegovim staršem bi bilo vseeno za fešto- širše sorodstvo pa ne bi bilo takega mnenja!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7092
1.3.2007 15:45:54   
altati
Piskot-jaz ne jem mesa. Jem pa jajca. Mleka in mlečnih izdelkov pa trenutno ne. Edino kavo si naredim z mlekom.Ampak mleka ne jem trenutno v izogib alergijam. Mesa in mesnih izdelkov pa ne jem že od nekdaj. Pa je Jaša že pri treh mesecih tehtal 7.100 g. Rodil se je pa s 3.100 g. POvej tvoji mami da nima prav!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7093
1.3.2007 15:49:41   
muki1
Punce, zdaj pa ste me čisto napsihirale s temi kilogrami. Iva se sploh ni rodila kot neka lahkokategornica, je imela 3850g, pri treh mesecih pa 5330 g.
Pa vedno je zadovoljna, sploh nisem imela nikoli občutka, da dobi premalo, pa tudi pediatrinja mi je rekla, da se dovolj redi.
VEDNO sem poslušala svoje občutke in prav tako sem svetovala tudi drugim, pa se sploh nisem sekirala, da bi premalo tehtala, ampak ko zdaj gledam te podatke, je itak najlažja med vsemi, dobro, eden mora bit, ampak pri treh mesecih so jo po teži prehiteli tudi tisti, ki so ob rojstvu tehtali kilo manj. user posted image  user posted image  user posted image .
Saj ne da tekmujemo, kak se otroci redijo, ampak zdaj sem se resno zasekirala, da moje dete dobi nekvalitetno hrano in prvič odkar je na svetu razmišljam, da bi ji začela dodajati..... user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7094
1.3.2007 16:02:56   
muki1
No, Piskot....moje mere poglej, je tvoj Martin že pravi dedec proti Ivi.....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
1.3.2007 16:05:52   
muki1
Altati, daj trojna mati, vsaj ti mi kaj vzpodbudnega napiši....Maxica se bo itak onesvestila, ko bo videla, kako podhranjena je njena snaha user posted image .

Še sporočilo za Gayo, ki rada bere Nežina avtorska dela user posted image .
Med igro se zdaj že sama s sabo na veliko pogovarja in tako je zadnjič rekla;Samo sama bledem kar se da user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7096
1.3.2007 16:06:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Saj ne da tekmujemo, kak se otroci redijo, ampak zdaj sem se resno zasekirala, da moje dete dobi nekvalitetno hrano in prvič odkar je na svetu razmišljam, da bi ji začela dodajati..... user posted image  user posted image  user posted image

a ga nehaš prosim srat? otrok naj bi do pol leta podvojil težo. In to je normalno! In tvoja Iva je pač med lahkokategorniki. Moja Tia je bila tudi. Pri enem letu je tehtala 8.000 g. Pri treh mesecih je imela 4.200 g. Pa jo zdaj poglej! Da ne bi slučajno dodajala! Je pač mala in drobna. Ne morejo biti vsi veliki in debeli.....in ne sekiraj se!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7097
1.3.2007 16:06:41   
Anonimen
pa djte že nehat s temi kilami vidte kaj se pol zgodi no...

sj pismo tolk sihirani pa tud ne morjo bit če vsaj kj pojedo al kako----

,muki.:ali še dojiš???? če ja potem tvoje mleko sigurno ni nekvalitetno--kot bsi napisala....

,mislim da če P ne ukrepa pol se nimaš kj sekirat...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7098
1.3.2007 16:11:27   
muki1
Saj verjetno imata res prav.
Ampak porkaduš, da zdaj razumem, zakaj toliko mladih mamic popusti pritiskom in začenjajo dodajati prej, preden je potrebno. Mah, danes še res ne bom nič dodajala, sem pa skoraj 100%, da se greva jutri malo pokazat in zatežit pediatrinji.
Saj ne, da bi bila zdaj neka pametna, ampak res je, da zgledi vlečejo....sem se čisto slabo zdaj začela počutit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
1.3.2007 16:15:37   
Anonimen
ah nehi no..ti pejd pokazat ja pa boš pomirjena..

jz ne vem kaj tolk komplicirate glede naših user posted image ...

a so bledi,a so kot kost pa koža,a skos jokajo, a so jim 56 št. prevelike??....NE!!
no pol sigurno niso ne vem kako pod povprečno težo,ane----

ah vse je blo bo pa to tud,vrjemte...user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?