|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.2.2007 23:16:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz pa ze dva dni fantaziram o tem, kak bi se bilo fino takle zvecer vlezit, pa zbudit ob kakih devetih zjutraj. mmmmmm, ce samo pomislim. pa bog ve, kako leto bo se vmes preteklo, da se tole uresnici.

jst bi tudi, jst bi tudi user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
27.2.2007 23:20:15   
Pikabu
@lina, kakšna je to AI varianta? Mi gremo v en drug hotel, pa se zdaj ne spomnim. user posted image Lani smo bili na Krku, pa je bila tudi super soba, ker je bila ena soba ločena, to bi nam letos še bolj prav prišlo, tukaj je pa ena soba, pa večja.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
27.2.2007 23:21:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

jaz pa ze dva dni fantaziram o tem, kak bi se bilo fino takle zvecer vlezit, pa zbudit ob kakih devetih zjutraj. mmmmmm, ce samo pomislim. pa bog ve, kako leto bo se vmes preteklo, da se tole uresnici.

Če pomislim na Emo, je to uspelo pri enih devetih, desetih meseceih. Pri Maksu pa.... Pojma nimam, glede na trenutno situacijo, bo malo kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
27.2.2007 23:29:46   
psaša

No, meni pa ne fali dosti. Se enkrat vmes zbudi, se naje in previje, potem pa zaspi nazaj do 9h. Danes je bil izjema, je vstal že ob 7.30h.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
27.2.2007 23:30:21   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

@lina, kakšna je to AI varianta? Mi gremo v en drug hotel, pa se zdaj ne spomnim. user posted image Lani smo bili na Krku, pa je bila tudi super soba, ker je bila ena soba ločena, to bi nam letos še bolj prav prišlo, tukaj je pa ena soba, pa večja.

sorry, krajšala sem - all inclusive.
Mi smo šli preko globtourja, menda je globtour celo bil investitor pri obnovi tega hotela (šli smo 2005, v tistem letu je bil pa renoviran), ponudbe tega hotela takrat nisem videla pri nobeni drugi agenciji.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
27.2.2007 23:30:41   
Pikabu
Punce, jaz grem spat, dost je bilo za danes. Lahko noč, pa lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
27.2.2007 23:31:07   
psaša
gaya živjo. Povej koliko časa si brala?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
27.2.2007 23:31:49   
@lina
zdaj pa grem še jaz v Mižo...po dolgem času grem v posteljo v istem dnevu, kot sem zjutraj vstala, torej pred polnočjo user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
27.2.2007 23:32:31   
Pikabu
sorry, krajšala sem - all inclusive.

Aha, saj se mi je zdelo, samo v katalogih je druga oznaka, pa nisem bila sigurna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
27.2.2007 23:35:49   
psaša
Med tavelkim čvekom, ko smo komaj brale in pisale, sem vprašala, če ima mogoče kakšna izkušnjo na morju v prikolici z  user posted image . Me full matra, da bi šli v šotor ali prikolico.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6960
27.2.2007 23:38:56   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

gaya živjo. Povej koliko časa si brala?

evo me user posted image , čist predolg sem brala, sem zraven zmazala cel pleh domače pice, pol bom pa jokcala spet k bom res še hujš k safalada v nedeljo v kostimuuser posted image .

Ampak zdaj sem pa že tko zaspana, da ne morem komentirat vsega. Sam mal.

Morje-mi gremo na mali lošinj v auroro in sicer 1.07.

Če bi imeli user posted image  bi bil Patrick.

O mojih kg ne bi. Sama bi se bolje počutila če bi jih blo še ene -5kg

Pa hitr mi beki povej kje za hudiča si dobla rižolino k se meša z vodo? Če sem prav zastopla ga imaš. Jst ga iščem povsod pa ga majo samo za z mlekom, pumpat se mi pa ne ljubiuser posted image . Od hippa majo samo neke kašice z vanilijo, pa banano pa jabolkom. Jst bi pa rižolino za z vodo brez sadja user posted image , please help.

zdaj grem pa spat.

Aja kako vam uspe vedt na kolk časa dojite ponoči. Jst jo prvo rundo pustim v postlci, pol pa do zjutraj nimam pojma kolkikokrat se priklopivauser posted image , jst namreč to počnem napol v spanju. Madona, verjetno to ni ravn najboljšuser posted image , ker se pomoje 90% sam pocrklja, sam res se ne morem v roke vzet in jo po dojenju dajat nazaj v postlco ker bom pomoje skup padlauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
27.2.2007 23:42:29   
psaša
Jaz grem tudi v Mižo, mogoče se tam srečamo, sam kako bom vedela da ste to ve, ker se še nismo videle user posted image .

Boge jutranje.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
28.2.2007 7:09:18   
altati
Jutro, PRVA!!!!!!!
Kako ste? Jaz zajtrkujem in vas grem brat...upam, da niste preveč naklamfale....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
28.2.2007 7:23:22   
moci
uuuuu druga.
altati, ti kar upajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
28.2.2007 7:23:55   
moci
mi gremo pa zdej na fizioterapijo, potem pa mogoče še kam lumpat...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
28.2.2007 7:33:17   
Arabela
Saj ne vem al naj napišem dobro jutro al ne....

Tako jsem žalostna in jezna nase.. včeraj so mi v trgovini ukradili denarnico.. z čisto VSEMI dokumenti... user posted image user posted image user posted image ... sem imela fraj popoldne ker je bila Katarina tako pridna in je bila pri babici, pa sem skočila samo v HM po nekaj stvari... pa sem imela denarnico ob sebi (vedno imam torbico tokrat pa ne), pa sem jo odložila poleg sebe.. in bum.. denarnice več ni....
Preklicala sem že vse kartice, danes grem urejevat dokumente....user posted image user posted image user posted image
Tako sem žalostna, da se mi srce trga ker vem da mi je denarnico ukradla neka mamica z vozičkom user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
28.2.2007 7:39:04   
Arabela
Ma ste spet čvekale... a sem zamudila kaj pomembnega? Dajte no pomembne stvari poudarjeno in mogoče z rdečo barvo, prosim...

Moja mala pa je pridna.. se je čez noč zbudila le 1x... imam pravega angelčka...

Eh sploh se mi ne da pisati.. ker ves čas imam pred sabo denarnico (dobila sem jo novo za božič) in da je nekdo brskal po njej, zdaj pa zavrgel tisto kar ni potreboval, meni pa toliko pomeni.... user posted image Ne bom težila..

Imejte lep dan..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6967
28.2.2007 8:10:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Če bi bil naš Nejc punca, bi bila Tia - Altati, ne bit huda. Drgač je pa moj težil za Manca, pa men ni blo všeč.

Nič huda....zakaj pa? Saj je lepo ime, a ne?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
28.2.2007 8:11:39   
altati
Če bi pa mi imeli punčko, bi bila pa Iza ali  Bea.
Za fanka je bil pa v igri še Svit.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
28.2.2007 8:12:40   
muki1
Dobro jutro.
 Arabela, to pa je res grozno user posted image . Meni se zrola, da se mi to zgodi, imam res vse kartice zdravstvene, pa plastični denar, pa še razne druge pripomočke v denarnici......

Psaša, mi smo bili v kampu, ko je Neža bila stara 15 mesecev. Je uživala 100/uro. Pa so bili res čisto mali mičkeni dojenčki, pa tudi malo večji. Če ti ta način dopusta najbolj ustreza, kar pogumno. Malčku je itak vseeno, samo da je z mamico. Vodo za kašico mu v kampu itak lahko segreješ, če pa se ti ne bo izšlo kuhat, mu lahko daš pripravljene sadne kašice od Hippa, pa Fruteka, pa Allete......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6970
28.2.2007 8:14:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: beki2

Mi gremo za 13dni v Baško vodo (pri Makarski), gremo pa z mojimi v apartmauser posted image

Se morte pa dobr štekat!! Moj ne bi prenesel skupno letovanje!user posted image

jaz se lahko še tako dobro štekam,pa tudi ne bi prenesla skupnega letovanja.
smo najrajši samo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
28.2.2007 8:15:39   
muki1
Gaya, jaz se tudi včasih sprašujem, kako lahko veste, kdaj so se malčki zbudili....ker jaz, roko na srce, včasih niti ne vem kolikokrat se je Iva zbudila user posted image . Res to avtomatsko delam, kot robot, pa se mi sploh ne da na uro gledat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6972
28.2.2007 8:24:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Saj ne vem al naj napišem dobro jutro al ne....

Tako jsem žalostna in jezna nase.. včeraj so mi v trgovini ukradili denarnico.. z čisto VSEMI dokumenti... user posted image user posted image user posted image ... sem imela fraj popoldne ker je bila Katarina tako pridna in je bila pri babici, pa sem skočila samo v HM po nekaj stvari... pa sem imela denarnico ob sebi (vedno imam torbico tokrat pa ne), pa sem jo odložila poleg sebe.. in bum.. denarnice več ni....
Preklicala sem že vse kartice, danes grem urejevat dokumente....user posted image user posted image user posted image
Tako sem žalostna, da se mi srce trga ker vem da mi je denarnico ukradla neka mamica z vozičkom user posted image user posted image user posted image

meni se je to zgodilo že dvakrat.
1. ko sem Tari rodila, so vlomili v avto pred porodnišnico in odnesli mojo torbico z denarnico in vsemi odkumenti.
1. pa leto dni nazaj pri nas v trgovini. Starejšemu paru sem nekaj pomagala, pa se je en mulc začel mimo rint in jo je odnesel....user posted image

saj bo Arabela, saj bo...najhujši so ti preklici dokumentov in da dobiš nove.....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6973
28.2.2007 8:26:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, jaz se tudi včasih sprašujem, kako lahko veste, kdaj so se malčki zbudili....ker jaz, roko na srce, včasih niti ne vem kolikokrat se je Iva zbudila user posted image . Res to avtomatsko delam, kot robot, pa se mi sploh ne da na uro gledat.

tudi jaz nimam pojma....vse v spanju......mimogrede....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6974
28.2.2007 8:30:02   
naja78
jutro.učeri je dan bil kar znosen-tašča malo pikra,....user posted image

mali je danes siten ko driska,...skos bi mi prste grizu...,noče bit v bibi-igralnici,noče bit pod vrtiljakom,teži 100 na uro.jaz bi pa tko umiru kavico spila.
je pa ko vrtavka...ni sek pr miru,zdej se mi tvija v naročju ko glista,user posted image
noč je bila miena,jedli ob 2.30.spali do 7.00,spat šli ob 22.30-krčiuser posted image user posted image user posted image kaj je zdaj to,sploh ne razumem,...
je pa čez dan poln energije,zdej je pogruntu da lahko kaže jezik,dela z njim prrrrrrrrrrrrrrr,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
in noro čeblja,vriskae cel mesec,grulu gugu ga ....zdej pa še jeziček....user posted image se mu nasmejimo.....

za dopuste se mente...mi bomo letos šli septembra in molim da bo takrat lan zdržal do paga.

nič grem

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?