frrrr
|
Maxica - za mere Lana... sej sm tut js verjetno mim pihnila... bomo videli drug teden. poroka - mi nismo meli fešte po poroki, smo šli na kosilo in domov na torto... moji starši+brat, moževi starši, priči in midva... obleka pa niti slučajno ni bla bela, je bla modra... pa morm rečt, da sm bla drgač na enih 6ih porokah, pa mi je bila moja najbolj všeč, ker je bilo vse tolk spontano in sproščeno... še skoz vrata pri matičarju nismo znali it, smo se mau zataknili "medeni teden" je bil pri nama bolj tko, ker sva šla na Nadižo in mucka s sabo vzela, ki je stanovanjski... prvih nekaj ur je blo ok, se je zadrževal v prikolici in pregradi... potem je pa osvojil prostor in pogruntal, da lahko izpod prikolice odide v svet brez najine vednosti... no, ni mu ratalo, ker sm js mau čarovnice in sm ga pravi čas pogruntala... no, potem je bil pa na povodcu in sva z možem izmenoma hodila na wc, na umivanje, pod tuš... vglavnem zdej sva z Jašo veliko bolj free kot sva bila tam z muckom piskot - tale vaša politika plačila za poroko mi je pa full smešna... men se zdi veliiiko bolj logično, da bi bila sobota dražja čudni so barby84 - WELCOME! zdej je pa razmerje fantkov:deklic še bolj burno mi jih mau poročamo med sabo in se moramo za deklice fejst borit, ker jih je več kot pol manj muki - Iva bo manekenka! evo, muki in mis za vaju, da bosta mau potolažene, si poglejta kakšne mere sem imela jaz kot dojenček: rodila sm se 17 dni pred rokom težka 3030g in 48cm 5 dni pred 1. mesecem: 3500g 2 meseca in 13 dni: 4950g 3 mesece in 6 dni: 5200g 4 mesece in 17 dni: 5400g 5 mesecev in 1 dan: 6080g 6 mesecev in 19 dni: 6500g 7 mesecev in 17 dni: 6700g 8 mesecev in 1 dan: 6860g 9 mesecev in 11 dni: 7150g 10 mesecev in 4 dni: 7540g 8 dni pred 11. mesecem: 7900g 1 leto: 8200g za info: dojena do 3. meseca, potem GH (mama še dijakinja in šla v šolo, pa tut smernice so ble drugačne v tistih časih) Evik, evo GH ni rešitev glede na to kolk sm komaj js pridobivala na teži vas zanima, če sem na kaj alergična?: ne vedo točno na kaj sm alergična, se pa verjetno vse spomnete moje zadnje 3 mesece nosečnosti, ko sm vmes tut dermatološko kliniko obiskovala... in če vam po pravici povem, je bilo huje kot sam porod... če ne bi bila noseča, bi si z nohti odprla trebuh in odgriznila joške, tolk me je vse srbelo... al pa bi se v kislino namakala, bi zihr manj bolelo in srbelo... beki - se strinjam z vsem, kar je Tinkara napisala... pa valjda, da je zbrisala tvoje besedilo, če pa bedarije pišeš Evik - pomlad bo, ja... mene tut razganja, sam zadnja 2 dni neki ne štima, ker sm brez volje, kar je verjetno posledica vremena... no, zdej sm kr mau bolj dobre volje, ko sm tvoje poste prebrala - si me nasmejala z akrobatskim pralnim strojem in vampirskim kanibalizmom mam js tut zmrznjeno mleko, bomo videli kdaj bom prišla do tega, da poskusim Arabela - Jaša je tut spremenil ritem spanja... zdej do 14. ure spi manj kot 1 uro, zbuja se pa med 6:30 in 7. uro no, mene pusti vsaj do 7:30 spat... pol pa zaspi in ima dvourno spanje... sm mau zmedena, nisem tega vajena... še moja vprašanja: 1) ali kaj posebej čistite popek? kljub kopanju in rednemu umivanju, se Jaši v popku svinjarija nabere in vsake tolk časa mu kr z bebi palčko, namočeno v alkohol, vn spučem... tk mu je že patronažna naredila oktobra... me zanima ali katera tudi izvaja take doktorske zadeve na otročku? 2) Jaša full brca z nogama, ampak ne naravnost... s podplati se zaletava skupaj oz. drgne eno nogico v drugo... s tem si spravlja nogavičke dol... če pa je nagec, pa ima potem med stopaloma prav rdečo ali še kateri to počne? sicer sm si to vprašanje tudi za pediatrinjo napisala, pa me vseeno zanima kako je z vašimi zdej pa grem milionarja gledat... kolkr ga je še ostalo... zdej sm z levim ušesom poslušala... mogoče vas še kaj preberem kasneje, al pa ne... se morm naspat, ker je čas za učenje
|