frrrr
|
js ne pila malinovega čaja - porod trajal ob 23ih so mi dali umetne popadke, 0:16 rodila... na odpustnici piše 7 ur, ker mi je takrat voda odtekla... js bi rekla, da je trajalo uro in 15 minut, 20 dni prehitro presredek masirali le 2x, ker smo odlašali in je prehitelo - nč rezana, nč strgana moci, bogica.... te je pa Zoja namatrala rešitev za trdo joško, je poleg vročega tuša še sprejček Syntocinon... našpricaš v vsako nosnico, čez 5, 10 minut greš pa pod vroč tuš, al pa podojiš muki, fajn klub si ustanovila, ampak mene vseeno ne mika sluzasto kakanje... mislim, da ni panike... paničarit bi morale, če bi bilo prozorno ali belo blato, se mi zdi nekje sm neki takega slišala, al pa sm si glihkar zmislila mi pa zadnje dneve statistiko v kakanju podiramo... že včeraj bilo enako, danes pa spet... previjanje okrog polnoči (se zbudi zajoka, ga dvignem in se orng pokaka, pol bi pa kr dalje spal na rami ), okrog 4ih, 5ih enako , zjutraj okrog 8ih previjanje (kakano tk tk), čez pol ure posrano za preoblečt, in okrog 11. ure spet blok previjanje Lu, pozdravi se čimprej... mislimo nate! altati, res imate velikana... če si včeraj moje mere prebrala, si lahko ugotovila, da sm js pri 1. letu starosti tehtala 8100g imaš kalorično mleko in pravega jedca punce, v Sparu imajo Pampers robčke za umivat XXL varianto... 4+2 gratis za 9 eurov in še neki - v paketku jih je pa 72, al 74 robčkov
|