|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: šef me je posilil
17.3.2007 8:07:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

pravim, da mogoce.. imas kaksno taksno lastnost, zaradi katere je mislil, da lahko to tebi varneje stori.. kot kaksni drugi..


Tjazy, skuliraj malo. Pa če bi anonimna vsak dan v službo prišla v miniki, globokem dekolteju in cele dneve pripovedovala opolzke šale, ko je še vedno nihče nima pravice posilit. NE je pač NE pa basta.


To..ce pride v miniki ni ravno lastnost.. in ne mislim taksne 'lastnosti' ampak..

in ce bi bila taksna kot pravis.. je zlo verjetno nihce niti ne bi posilil.. ker da si taksen potrebujes ker nekaj samozavesti in ostalega... in ko ti kdo kaj rece.. nisi tiho in se nasmejis.. da slucajno ne bi koga prizadel.. ampak konkretno nazaj poves.. kar pac poves.. brez strahu..

Nekatere zenske izzarevajo moc.. ne mislijo, da morajo biti tiho pred taksnimi nadutezi..  nekatere pa ne ravno.. in so raje tiho.. in delujejo plaho.. izzarevajo nemoc.. strah.. negotovost vase.. in seveda tudi teh se ne sme posiliti.. ampak taksne so pac najbolj v nevarnosti.. tudi zato, ker storilci vejo, da se najverjetneje ne bojo upale to prijaviti ali komu povedati.. Upajo to!

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: šef me je posilil
17.3.2007 8:27:50   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy



Nekatere zenske izzarevajo moc.. ne mislijo, da morajo biti tiho pred taksnimi nadutezi..  nekatere pa ne ravno.. in so raje tiho.. in delujejo plaho.. izzarevajo nemoc.. strah.. negotovost vase.. in seveda tudi teh se ne sme posiliti.. ampak taksne so pac najbolj v nevarnosti.. tudi zato, ker storilci vejo, da se najverjetneje ne bojo upale to prijaviti ali komu povedati.. Upajo to!



Kot, da bi hotel zdaj nekako razumsko razložit, da bi anonimna razumela, zakaj je bila posiljena .....s tem sicer ni nič narobe, močno pa dvomim, da bi ji razlogi kaj pomagali. Kvečjemu kak nepotreben občutek krivde se ji lahko pojavi, čeprav ni ničesar kriva ona. Še enkrat - pa če po dejanju še tako zavijamo zadevo v celofan - NE je NE. Druge filozofije tu ni.

< Sporočilo je popravil daddy -- 17.3.2007 8:28:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: šef me je posilil
17.3.2007 8:45:57   
Anonimen
NE je NE... se strinjam...

Ampak ocitno ni bilo tako.. a ne? user posted image  Ce bi to vsi spostovali.. ne bi bilo niti posilstva niti te teme.. Torej NE ni vedno NE.. nekatere pac to ne zanima.. ce reces NE.. Zlo ocitno je tako..

Mogoce je res.. da tole lahko anonimno celo v zacetku malo bolj potolce.. mogoce.. odvisno kaksna osebnost je...
Ampak v prihodnjosti.. pa ji to zihr lahko veliko pomaga.. in to je moj edini namen.. da se vprasa.. zakaj???? in ce najde odgovor.. da je nekaj na njej kar bi utegnilo privlaciti storilca.. pa ne minike in dekolteji.. da tisto pac spremeni..
Nemoc spremeni v moc..

Ce ji je zaradi tega zdaj tezje.. ji pac je.. ne morm pomagat.. inmi je zal,da je tko.. ce je tko.. ampak ne poznam druge poti.. ker boilj dawn kot je clovek.. vec koristi lahko potegne.. je pa tezko to vedeti tist trenutek..

Ce bi anonimnopoznal.. bi mogoce pisal cist drugace.. tko pa pac mal ugibam.. ce sem falil.. ji itak ne bo nic koristilo.. niti otezevalo situacije..




(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: šef me je posilil
17.3.2007 19:10:50   
ronja
Tjazi, to je nekak tako, kot če bi si ti zlomil roko, potem bi ti pa nekdo razlagal, kako jo moraš razgibavat, da se bo pozdravila. Ja, razgibavanje res pomaga - po 2-3 tednih gipsa, prej pa škodi... Najprej je treba rano oskrbet, naredit prvo pomoč, potem se lahko greš zdravljenje dolgotrajnih posledic!

In če revi daš na nek način vedet, da ga je sama pritegnila, lahko to razume, kot da je ona kriva in ga sploh ne bo šla prijavit! To pa ni to, kar si želimo, je tak?user posted image Tako da lahko narediš tudi škodo...

anonimna, prijavi ga! Včeraj sem ravno govorila z eno policajko, ki se s tem ukvarja v LJ., pravi, da ga moraš nujno prijavit! Če bi ti bilo lažje, lahko verjetno tudi tu prijaviš... Ni še prepozno, sploh, če imaš zdravniško poročilo! Pokliči, da te spremlja kdo iz SOS telefona na policijo, če bi ti bilo lažje, samo čim prej naredi nekaj! Ali pa naj te mož spremlja na policijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: šef me je posilil
17.3.2007 21:04:59   
Anonimen
Mene pa zanma kako lahko ženska posili moškega??????To pa mi res ni jasno.Potem mora meti trdega valjda ampak,če ima tredega pomeni da bi ****al.user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ga naj posili ko ima mehkega????Dajte fantje prosim za odgovor.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 0:46:13   
Anonimen
Hahah user posted image user posted image user posted image user posted image

Trnuljčica tudi mene to zanima user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da se nisem prej spomnila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 1:50:17   
ronja
trnjulčica, lahko mu strese viagro v pijačo, recimo. Pa tudi če ma fant trdega, ni nujno, da bi hotel seksat - mislim z zgornjo glavouser posted image , lahko da noče, ker ima punco, ženo, ni zaljubljen, pa noče spat s punco, v katero ni ali kaj podobnega - mu je pa punca vseeno privlačna in se mu dvigne... Saj lahko tudi fant zrajca punco, pa tej vseeno zaradi kakega drugega razloga ni in če je takrat fant ne posluša, jo posili, čeprav je bila recimo mokra.

Jaz si nikakor ne domišljam, da bi z mano spal vsak, kateremu se dvigne, če grem v miniki mimo, gledam na to bolj kot na refleksuser posted image ... Mogoče sem sicer naivna, hehe...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 6:23:42   
Blejka26
ja jaz se tud sprašujem kako lahko ženska posili moškega-če moški noče sexat se mu ne bo ..sicer pa je moški mal močnejši od ženske,tko da jo zlahkoto odrine stran...pri ženski,ko je posiljena mislim da moškemu ni pomembno da je mokra..moški takrat uporabi vso silo...no o tem bi najbolj pisale ženske z izkušnjami,sam vem da jim o tem ni lahko govoriti..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 20:16:00   
Anonimen
No ja, ni glih lepo, da se norca delate iz tega, da ženska lahko posili moškega. Sem pred leti gledala dokumentarec o tem, v katerem so povedali, da moškemu lahko otrdi tudi od strahu - torej posilstvo le ni tako nemogoče. 

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 20:22:50   
Anonimen
No sej če ne razumete stvari se še ni treba norca delat. Moškemu lahko vstane tud če on noče. In pri posilstvu se ne gre sam za fizično moč. Pa kot je že ena rekla lahko je tud od strahu.

Potem po tej logiki ker je moški pač močnejši, tudi ženska ne more fizično maltretirat možauser posted image

A se tud to pol ne dogajauser posted image

Dejte no, če ne razumemo stvari to še ne pomeni da se tudi v resnici ne dogajajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 21:07:12   
Anonimen
No ja saj se nišče ne dela norca iz tega ampak mi res ni jasno.Saj pa še nikoli niti nisem slišala,da bi se zgodilo to.Zato me zanima?Vprašam pa lahko a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: šef me je posilil
18.3.2007 22:29:59   
Anonimen
Normalno, da lahko vprašaš. Itak. Samo človek ob vsem izrazoslovju in nalepljenih smeških dobi drugačen vtis, kot da gre za nedolžno vprašanje, brez primesi česa drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: šef me je posilil
19.3.2007 12:44:07   
ronja
domennatalija, nisem mislila, da je fantu takrat važno, a je punca zrajcana ali ne - pravim samo, da tudi če je, pa se zavestno odloči, da ne bi spala z njim in je on ne posluša, je to še vedno posilstvo! In enako je pri fantu - mogoče mu spodaj je do tega, vendar se je zgoraj odločil, da ne bi in če ga ona takrat ne upošteva, je to tudi posilstvo, sploh če mu s čim grozi.
V principu je res, da so moški večinoma močnejši in bi jo fizično lako porinil stran, je pa tudi res, da lahko ima tudi ženska moškega v šahu - s kakšnimi metodami niti ne vem, ker pač še nisem bila v tej situaciji, vsekakor pa se da. Vsekakor, če si on tega ne želi in to tudi pove, potem je to posilstvo. Je pa res to ženskam verjetno malo težje speljat, ker ga ne moremo enostavno prijet in držat na miru...

Glede tega, zakaj vse se moškim dvigne, je razlogov ogromno: nekateri ugotavljajo, da tudi od sramu, recimo, pa od strahu in dokler so mladi, pa jim itak skor non stop stoji, vsaj nekaterim, tako da takrat verjetno to res ni tak problem... Navsezadnje lahko tudi nas zrajca partner, pa mora recimo nekam nujno it in to še ne pomeni, da bi pa spale s poštarjem, ki pride čez 5 min. na vrata. Čeprav smo na istem, kot če bi se moškemu dvignil. Če nočeš, nočeš, pa če si moški ali ženska, fiziologija je pa že druga stvar...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: šef me je posilil
19.3.2007 15:26:58   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mama54
Vsak moski neha.. ce zenska ne sodeluje.. in ne daje znakov, da uziva..

To mi je pa mimo.Kaj tudi pedofili nehajo,ko otrok noče?

Stvar je v tem, da je pedofil prepričan, da si otrok to želi. Ali pa da pač še ne ve, da si to želi, ker mu ostali odrasli to preprečujejo. Gre za bolestnost.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: šef me je posilil
19.3.2007 15:42:11   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Zakaj si je izbral ravno tebe? Si se mu zdela taksa.. da bos tiho?

Se moram strinjati s Tjazyem. Meni naprimer ni čisto jasno, a si poškodovana, pretepena, imaš modrice, odrgnine od vrvi na zapestjih ali kakšne druge zunanje znake poškodb, upiranja?


IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Jaz zase vem, da bi ga zabodla... Če ne s čim drugim, pa s tisto rečjo za kuverte odpirat... Pa da ga potem vidim, frajerja... 

A veš. Po moje je v tem razlika. Tvoje stališče je jasno, odločno in odkrito.

Problem pa je ko nastopijo medli odzivi, nejasni odgovori, mlačno upiranje. To je problem, ker če so ti znaki jasni potem gre za klasično nasilno posilstvo kje so vidni znaki upiranja. A po moje tud slučajno si ne bi upal to poskusit na Kerensi. Tako pač je.

Se strinjamo, da je posilstvo svinjarija najvišje vsrste in ga je potrebno prijavit. A sprašujem, je bilo dovolj jasno in odločno izreče NE?

Ker če je v smislu "ne zdaj, kdaj drugič" (cvetje v jeseni) so zaključki prehitri. Poznam mnogo primerov in tudi sam imam izkušnje, ko je takšno medlo upiranje preraslo v "kaj več" v zadovoljstvo obeh.

Sprašujem pa tudi naprej. Če so bili medli odzivi zaradi strahu pred izgubo službe in podobno, ali ni potem to pač bil nek pristanek, v zameno za službo?

Ne vem. Če so vidni znaki upiranja gre za nasilje, če pa niso, .... je pa vprašanje kaj je dejansko.

Res pa je nekaj. Dobil bi jih že , ker naskakuje ženo, ....kaj šele ker jo posili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: šef me je posilil
19.3.2007 17:40:05   
ronja
tehnofil, mislim, da je anonimna napisala, da mu je rekla ne in ga odrinila... Po mojem bi to moralo zadostovati... In glede na to, da je šla k zdraniku, se je verjetno nekje nekaj poznalo...
jaz ne bi hotela, da moj fant pretepe nekoga, s katerim bi šla sporazumno spat. Če bi me posilil, pa je čisto druga zgodba. ne tega mešat, ker eno je ljubosumje, drugo pa posilstvo...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: šef me je posilil
19.3.2007 17:54:04   
Anonimen
Saj ne morem verjet, kaj tu berem????!!!!

Tjazy, preberi še enkrat, kaj si napisal: "Mogoce je res.. da tole lahko anonimno celo v zacetku malo bolj potolce.. mogoce.. odvisno kaksna osebnost je... " Malo potolče?! Posilstvo je poseg v človekovo osnovno dostojanstvo. Malo potolče? To se sliši, kot da bi ji šef rekel, da ji nova frizura ne paše. predstavljal si, da bi ena ženska prišla in te kar tako, ker i si jizdelo,da bi bilo totebi všeč, kastrirala. Bi tebe tudi to samo malo potolklo?
Sploh ni važno, kaj je na njej privlačnega. Lahko je zapeta do vratu ali pa čisto slečena, mirna, poredna, pridna, lena, karizmatična, blond ali črna, nobeden nima pravice jo posilit, pa če gre za jasenali pa medel NE. Ne je ne. 

Tehnofil, kaj morajo res biti vidne poškodbe, da govorimo o nasilju? Kaj pa psihično nasilje? Človeka se lahko udari tudi na tak način, da ne bo čisto nič videt. In kot sem napisala zgoraj, tudi če gre za medel ne, je to ševedno ne. Tudi če ženska reče, ne zdaj, mogoče jutri, to še ne pomeni, da jutri pa lahko. To je še vedno NE. Nikjer ni bilo rečeno JA. Mogoče ni isto ko ja.


Anonimna, upam, da boš to hudo travmo lahko pustila za sabo in znova zaživela normalno življenje.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: šef me je posilil
20.3.2007 9:39:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Saj ne morem verjet, kaj tu berem????!!!!

Tjazy, preberi še enkrat, kaj si napisal: "Mogoce je res.. da tole lahko anonimno celo v zacetku malo bolj potolce.. mogoce.. odvisno kaksna osebnost je... " Malo potolče?! Posilstvo je poseg v človekovo osnovno dostojanstvo.


Sem mislil na tole.. kar pisem.. ne na samo posilstvo.. ceprav tudi samo posilstvo.. nekateri se iz tega nikoli ne poberejo.. drugi se hitro..

So se velik hujse zadeve v laifu..  Ta dogodek je predvsem grd.. nespostljiv, egoisticen.. in 50% posledic je predvsem zaradi druzbe.. ki to tko napihuje.. ce ne bi.. bi bilo manj bolece.. tko.. da vam ni potrebno ravno pocet tega..

Pri tem dogodku lahko naredis marsikaj.. lahko si zmagovalec.. so pa dogodki.. pri katerih ne mors naredit nic.. tko da ne takooo zelooo velke panike delat.. ker ko iluzije naredijo svoje.. takrat je sele problem..

Anonimna.. bolj kot bos to na lahko vzela.. hitreje se bos ven skopala..


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: šef me je posilil
20.3.2007 13:21:13   
tehnofil
Tema je dovolj občutljiva za žrtev, zato ne bom nadaljeval debate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: šef me je posilil
20.3.2007 13:47:53   
Angellina
Lega Tjaži, spoki se dol s teme, drgač te bom tok okol ušes žvajznila, da boš mislu, da te je hurikan podru!!!!

Me prav zanima kako bi ti postal zmagovalec v njeni situaciji. Z lulčkom tut po pesku ne bi več risu!


(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: šef me je posilil
21.3.2007 9:16:57   
Magi*
sicer se mi to ni zgodilo. ker se pa dobro poznam, vem, da bi takega prijavila ne glede na posledice. če ga ne bi prijavila, bi se celo življenje žrla, ne bi mogla naprej. spraševala bi se tudi, ali je še kateri to naredil, ali bi jaz lahko bila preprečila, da bi še kateri...

v vsakem primeru pa pot ni lahka, ker ljudje na žrtve še vedno gledajo kot, da bi same to iskale, kot da bi si zaslužile, kot da žrtev sotrilcu življenje uničuje... ampak to se mora končati. žrtev je žrtev, storilec pa je edini odgovoren za svoje dejanje. na tvojem mestu bi se za začetek povezala s kakim društvom za pomoč ženskam v stistki (telefonsko in je lahko tudi anonimno), s policijo...

želim ti, da čim prej prebrodiš tole ...(saj ne vem kako bi temu sploh rekla).user posted image  

< Sporočilo je popravil Magi* -- 21.3.2007 9:18:34 >


_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?