altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazona To me zanima, ko se vozite same z otročki v avtu, a mate lupinice na sprednjem sovoznikovem sedežu tako,d a jih lahko vidite ali na zadnjem sedežu (za sovoznikom9? Me zanima, ker v soboto načrtujeve z Ajdo prvi solo izlet...bove šle moje starše pogledat, pa nevem v kerem avtu jo naj peljem. Jaz mam Cliota pa je lahko samo naprej pri meni, ker so samo naprej varnostni pasovi. Če bi pa šla z avtom od mojega bi jo pa lahko mela le zadaj (so pasovi), naprej je pa airbag, pa ga ne veva izklopit Zadaj, za sovoznikovim sedežem, Najvarnejše mesto! Spredaj je air bag. In tudi če ga ne bi bilo, otroka ne bi vozila spredaj. Sovoznikovo mesto je najnevarnejše mesto v avtu (govorim po statiskah prometnih nesreč). Pa še nekaj je-če ga voziš spredaj, boš hitro posvetila preveč pozornosti , prehitro pogledala stran, iskala dudo in kaj podobnega in nesreča je tu. Mene je o tem poučila prijateljica-policajka, ki dela na prometnem oddelku (na prometnih nesrečah). In mi je strogo zabičala, da moram vozit zadaj, za sovoznikom, v lupinici, kontra obrnjenega in NIKJER DRUGJE! In po vsem, kar mi je povedala (raznih nesrečah, ki jim je bila priča) , ji verjamem in jo ubogam!
|