frrrr
|
no, Pikabu... tko je... plavanje odvisno od vaše ure prihoda in mojih obstoječih kopalk... če boste prezgodnji, mi še ne bodo prav... kasneje jih pa verjetno še nase spravim... morm it pomerit... vem, da Jaša ne bi imel kaj proti, če mu v bazenu nasproti pol joške priplava, pa mogoče niti kak drug moški obiskovalec Atlantisa, sam men pa glih ne bi blo najbolje, če verjameš ali ne mau grdo bi bilo, če bi vi iz Jesenic v Ljubljano prišli, js pa tu teh 4 al 5 kilometrov ne bi naredili, a ne... po eni strani me full vleče, ker sm se čist pripravila na današnje plavanje - prebrala knjigico Plavanje od rojstva do šole, kupila zalivalko s katero naj bi otroka po hrbtu škropil, s tamalim smo preizkušali večerno kopanje na 35 stopinj (naj bi prej mau navajali otroka), na previjalni unemu odbijanju z obema nogicama ne rečemo več hop ampak žaba (kar otroku da vedet, da je to sonožni odriv, če tolk ponavlja)... vglavnem čist sm nt padla... celo tolk, da sm pozabla na sebe, no depilirala sm se aja, pa že drugi vikend smo v Lj in se babicam+dedkom+stricu in teti kr mau cufa, ker tolk dolg niso tamaučka videli... in plavanje je tak razlog, da so rekli, da bodo preživeli no, po drugi strani pa: ko sm gledala ponudbo - 30 stopinj v bazenu... mi je pa mau bed, da bi šla tja in otroka prehradila v premrzli vodi... pa še js zravn vzklikala tolk, da bi joški vn padli to se mi ni dalo v sms pisat
|