altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina IZVIRNO SPOROČILO: amazona IZVIRNO SPOROČILO: @lina svoje mleko si črpam, če bi mogoče pokazal kaj več zanimanja za GH...in danes mu naredim rižek s svojim mlekom, pa se je kar davil oz. ga je sililo na bruhanje ne potegne nam GH... banano mogoče, za pol velike žlice.... to je sigurno pobral po starejšem bratu, mu tudi nič ni dišalo tam do 7. meseca Mah nikamor se ti in njemu ne mudi...bo že, kot je Altati rekla da pa pol itak ceu življenje po žlici jemo! saj vem, in tudi nič ne forsiram...pač testiram, kako mu okusi ugajajo...edino sem mislila, da mi mogoče pa le rata, da bo drugi sine boljši jedec kot je ta moja mala suha južina (Jure)... če bi na svetu obstajale le palačinke in čokolino, pa mogoče kakšen jogurt vmes, bi bil moj sin najbolj srečen zelenjave nič ne mara, iz rižote moram vso zelenjavo pobrat, juha je dobra samo rumena (goveja), zelenjavna juha - mami, a se hecaš? meso kakor kdaj, makarončki, riž, odvisno od razpoloženja... lani v vrtcu so ga vzgojiteljice hvalile, kako pridno je in kako vse poje...letos pa tako... Ah, bomo že... kako mi je znano .samo da so meni v vrtcu takoj povedali, da nič ne poje in še vedno nič ne poje, ji pri kosilu kar kos kruha dajo, ker ostalo vse ostane. V goveji juhi ne sme biti niti zelene pikice, moja še sadja ne je nobenega, zelenjave nič, če kje vidi pikico čebule, pusti krožnik pri miru.....mleko in korglice in palačinke, pa pohana perutnina (ampak samo zgolj bel file), pa tu in tam malo pireja...to je to! aja, sladkarij se pa ne brani ! Pa ima celo dobro kri! le od česa se sprašujem jaz ! in očitno bo Jaša tak kot Tia...aja, njuna mami je bila enaka (samo da še perutnine ni jedla ).
|