|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 10:05:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pikabu daj mi povej kako je s tvojim spodnjim štukomuser posted image , men so se tud zdaj ene pikice nardile-beli mehurčki. Sam me nič ne srbi in peče kot pri herpesu. A so ti dal kako kremo? A mislite da lahko kar s canestenoom namažem k sem ga dobla za Gajino rituser posted image

ej, kva zdaj to pomeni?
a imata vidve istega ginekologa, ki vaju okuži????
ej, resno!
to sta se morali nekje nalezti! bazen ali ginekolog????? jaz bi se zamislila!
herpes je prenosljiv!
če ga nimata na ustnicah ali očesu, če ga nimata vajina partnerja, kje hudiča sta ga staknili??????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10676
27.3.2007 10:07:34   
altati
eno dobro jutro!
nimam časa!
Tia doma (še vedno vročina), pa Jaša zraven!
Mejte se!
se javim!čao,čao!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10677
27.3.2007 10:18:44   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

srečanje - a smo določile datum? se ne spomnim, da bi gauser posted image

Pa še piknik a ni blo rečeno????

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10678
27.3.2007 10:22:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: altati

eno dobro jutro!
nimam časa!
Mejte se!
se javim!čao,čao!

Isto... samo tretjo alinejo popravim:
Mirna doma (bruha), pa še Zarja zraven!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10679
27.3.2007 10:28:27   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Trenutno mi oba otroka spita. Maja se v bistvu sploh še zbudila ni, Tian pa že drugo rudno šlafa. Maja je ostala doma, ker ima vneto uho. Ima spet antibiotike. Pa to ne more biti res. Pred cca 10 dnevi smo ravno zaključile z Ospenom in zdaj ji predpiše Hiconcil user posted image user posted image user posted image Antibiotik na antibiotik. Mater bo vse sprobala. samo da se pozdravi. Vročino ima samo pop. za kakšno urco in to je to. Pa da vam ne povem kako razigrana je prišla k zdr. Mi je bilo kar nerodno in rečt moj otrok je pa bolanuser posted image No, ampak je videla da je ušesek res močno rdeč.

Ej, Lu.... mi je poznano, ja....sicer NA SREČO brez antibiotikov, ampak ko se enkrat začne, se vleče in vleče. Čuvaj ju. Pa še nekaj sem mislila napisat. Mi našega Flokija lahko pogrešamo, ker je čisto slučajno slikan z Ivo. Če želiš, ti ga pošljem, ker mamo takih pliškotov še več kot dovolj. Rade volje, res....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10680
27.3.2007 10:33:00   
beki24

Pikabu daj mi povej kako je s tvojim spodnjim štukomuser posted image , men so se tud zdaj ene pikice nardile-beli mehurčki. Sam me nič ne srbi in peče kot pri herpesu. A so ti dal kako kremo? A mislite da lahko kar s canestenoom namažem k sem ga dobla za Gajino rituser posted image

ej, kva zdaj to pomeni?
ej, resno!
herpes je prenosljiv!
če ga nimata na ustnicah ali očesu, če ga nimata vajina partnerja, kje hudiča sta ga staknili??????

se strinjam!!
"ta" herpes ni hec!
malo poštudirajta, kaj sta počeli, da se temu v prihodnje ogneta!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10681
27.3.2007 10:34:15   
beki24
Gaya- canesten je samo za glivice, ni za viruse (herpes je virus), moraš dobiti drugo mazilo Aclovir ali Virolex, ali oboje....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10682
27.3.2007 10:35:12   
gaya

ej, kva zdaj to pomeni?
ej, resno!
herpes je prenosljiv!

G nimava istega, ampak jst 100% nimam herpesa, ker sem mela herpes na nogi k sem bla noseča in na ustnici ga mam ponavadi, in vem kako srbi in peče. Jst mam v spodnjem štuku bele mehhurčke, ampak ne take kot pri herpesu, so polni. Kakor bulice. Ampak ne srbi in ne peče. Bom kr canesten gor ruknila pa da vidim. Predvidevam da je od depilacijske kreme.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10683
27.3.2007 10:41:08   
piskot
Dan.

Evo, spet ena cudna noc. Na koncu sem ga kar pri sebi imela in sem ga samo priklopila kadar je zacel jamrat.

Bili smo pri pediatru zaradi brcanja z eno nogico. Rekel je, da so refleksi uredu, vseeno gremo konec aprila se k ortopedinji. Zdaj sem tudi izvedela kje v Kranju je razvojna user posted image . Nasvet pediatra, kako naj zmanjsamo stevilo nocnih dojenj je bil ... pustite ga. Ko smo povedali da to ne bo slo, je predlagal naj ga cez dan bolj zmatramo. Pa smo mu povedali, da se tudi to ne da, ker ze tako spi samo kaksno urico v vozicku. Potem je pa predlagal, da se cez en mesec na kontroli kaj vec o tem pomenimo. Ni kaj, en kup koristnih nasvetov.

Sicer smo pa zdaj temeljito nastudirali obrat s hrbta na trebuh, vmes smo pa pozabili kako se pride nazaj. Zdaj imava ze eno uro naslednjo vajo ... obrne se na trebuh, nekaj minut ostane tako, potem se pa joce, da ga grem obrnit nazaj na hrbet ... in tako dalje. Aja pa vmes se dudo iscemo.

Hmmm, ful je zacel pihat zunaj, bo treba cim prej na sprehod.

Lep dan vam zelim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10684
27.3.2007 10:43:45   
Pikabu
Najprej najlepša hvala vsem za čestitke. Kar ne morem verjeti, kako hitro mineva čas, pa vse bolj me stiska, da ko mine še enkrat toliko, bo že cela svečka, pa mami v službi, pa.... Ah, raje ne razmišljam.

Sem vam pa včeraj pozabila napisati, da sem od Maksa dobila prvi poljubček. Zdaj ima ful veselje mi po obrazu tako delat, kot da bi me hotel pojesti, pa če mu uspe brado dobiti v usta, veselo utrjuje svoje dlesni, včeraj mu je pa uspelo čisto tako zacmokati zraven, kot da bi mi dal poljubček, mami pa itak vsa blažena.... user posted image

@lina,
tole je pa tudi nam zelo znano, dva otroka na bazenu. A si bila sama ali sta bila oba z možem? Midva sva vsak svojega rihtala, edino na koncu, da sva se midva preoblekla, je eden popazil na oba. Pa z Emo je bilo isto, da ni hotela ven, pa sta potem z možem imela celo ceremonijo, kako sta se od vsega poslovila pa objubila, da še prideta.

Gaya, pri meni je boljše. Ne vem sicer, če je že čisto zginilo, nisem še šla preverjat, ampak peče in srbi pa ne več. Jaz imam samo tablete, mazala sem si pa z bepantenom. Altati, jaz zase kar sumim, da sem na bazenu staknila. Drugače si vedno takoj preoblečem kopalke, zdaj si jih pa nisem, ker enostavno ni zneslo. Gaya, če sumiš, da je tudi herpes, se pojdi pokazat, to te itak takoj vzamejo, da dobiš tablete. A tebi Gaya to zgleda kot mozoljčki? To imam jaz od kreme, ta herpes imam pa prav noter, med sramnimi usnicami, take pike, kot ti opisuješ, pa po koži. Možno, da je od depilacijske kreme.

@lina, jaz se sploh ne obremenjujem s tem črpanjem. Sem tudi mislila, pa sem potem samo sama živčna, ker premalo načrpam. Isto kot Muki, čutim naval, ko Maks vleče, za riž in tiste kao mlečne kašice, uporabljam take, da se delajo z vodo, za ostale jedi, če bom slučajno kaj rabila, imam še malo aptamila prihranjenega.

altati, viv, Lu: čim prej pozdravite svoje otroke, se vam bom do nadaljnega raje izogibala, da kaj ne nalezemo. Za nas je pri enkrat (trkam) še vse v redu.

Zdaj se je pa Maks zbudil iz prve runde spanja, ga grem uredit, da gremo malo ven. Sonček se nekaj skriva, upam, da ne bo kakšnega dežja.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10685
27.3.2007 10:44:32   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Dejte mi povedat - a si jaz ne znam črpat mleka ali kaj? Imam aventovo črpalko, pa mi nikakor ne potegne - se matram, pa načrpam komaj 40 mluser posted image  Ne verjamem da nimam mleka, sicer moj fant ne bi imel 8 kg, pa ponoči kolikor toliko v redu spimouser posted image  Pa tudi če na roko stisnem, tako priteče...
Navodil seveda nimam več, a je kakšna posebna finta pri črpanju?

zraven si moraš še prsi masira
Dejte mi povedat - a si jaz ne znam črpat mleka ali kaj? Imam aventovo črpalko, pa mi nikakor ne potegne - se matram, pa načrpam komaj 40 ml Ne verjamem da nimam mleka, sicer moj fant ne bi imel 8 kg, pa ponoči kolikor toliko v redu spimo Pa tudi če na roko stisnem, tako priteče...
Navodil seveda nimam več, a je kakšna posebna finta pri črpanju?

Zraven si moraš še prsi masirat in stiskat- samo s črpalko ne gre !!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10686
27.3.2007 10:52:57   
štorkljica

Dejte mi povedat - a si jaz ne znam črpat mleka ali kaj? Imam aventovo črpalko, pa mi nikakor ne potegne - se matram, pa načrpam komaj 40 mluser posted image

Ej veš da zdaj ko sem to prebrala sem se spomnila, da sem ponoči sanjala, da mi je dragi črpal mleko s to aventovo črpalkouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10687
27.3.2007 10:53:45   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ajda je danes probala bučke z rižom...prvič se dejansko ni zmrdovala, upam, da bo fen bučk kot mamiuser posted image

Kakšen riž pa si dala?

Nvaden bel riž,  na vodi kuhan!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10688
27.3.2007 10:58:21   
gaya

Zdaj me je amazona spomnila na sanje. Pikabu sanjala sem te user posted image , verjetno zato, ker sva ble večr zvečer na linijiuser posted image .

Ja jst mam to zunaj na koži, ne notri med sraminimi ustnicami. Saj sumim da je od kreme, sam zanimal me je kolk časa se tep to paca da vidim, če sem tam nekje. Gajino hladilno mazilo ne pomaga. Pol s canestenom tud nam, če je sam za glivice(hvala beki), s čim pol čem mazat. K G pa še ne grem, ker vem, da ni herpes. A mislite d s tea tree kremo od justa lahko?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10689
27.3.2007 11:01:08   
beki24

Beki mam kveščen zate, zdaj po 6-mesecu starosti kako boš dajala mleko, še naprej po flaški ali pa boš že presedlala na tisti prilagojeni kozarec za pitje po 6-mesecu. Sprašujem ker nevem ali naj jaz tut že presedlam al še naj ostanem malo na cuclju?

Mleko ji bom dajala po flaški, ker ima Avent cuclje za 6+, vodo in čaj ji dajem pa po Magičnem lončku!
Dokler bo mleko pila oz. bo mleko glaven obrok, ga ji bom dajala po flaški! Kot če bi dojila! Ne bom je učila piti mleka po tistem nastavku, da ne bo zamešala, midve imava tisto samo za pitje in ne za hrano!

Frrrr- Tinkara je včeraj pojedla( rekord- ne vem kam je dala) 200ml mleka z rižolinomuser posted image user posted image user posted image , se je kar basala, pa usta kar odpirala, je najprej pojedla svojo dozo 130ml, pa sem mogla it še delatuser posted image  Mislim, da je bilo malo prevečuser posted image  Mleka pa ne zbaše v želodček več kot 120mluser posted image  Rezultat- jedla ob 20ih, spat šla ob 21.15, zbudila ob 6.oo- popila mleko in potem spali naprej do 8.00user posted image
Ampak danes dobi manjšo dozouser posted image  rižolinota!
Za kosilo bo pa banana z jabolkom! Pa da vidimo, če bo to bolj sprejemljivo kot krompir s cvetačouser posted image  Oboje posebej je že probala- pa je bilo kar okj, pa da vidimo danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10690
27.3.2007 11:08:18   
beki24

Zdaj me je amazona spomnila na sanje. Pikabu sanjala sem te user posted image , verjetno zato, ker sva ble večr zvečer na linijiuser posted image .

Ja jst mam to zunaj na koži, ne notri med sraminimi ustnicami. Saj sumim da je od kreme, sam zanimal me je kolk časa se tep to paca da vidim, če sem tam nekje. Gajino hladilno mazilo ne pomaga. Pol s canestenom tud nam, če je sam za glivice(hvala beki), s čim pol čem mazat. K G pa še ne grem, ker vem, da ni herpes. A mislite d s tea tree kremo od justa lahko?

Če je od kreme, bi moralo samo izginiti, umivaj čimvečkrat samo z vodo- če ne bo boljše pa k G!
Drugače, se pa z depilacijsko kremo ne bi smel tam doli mazat, ker je koža preveč občutljiva,prehitro lahko kaj zaide v notranjost, pa potem še kakšno vnetje lahko fašeš!
S canestenom pa kar namaži- škodi ne- če bo pa kaj pomagalo pa super!
Jst si tudi s canestenom namažen, če se mi zazdi, da se spodaj kaj dogajauser posted image , ampak grem potem še vseeno k G, ker notri pa ne moreš s kremo pozdraviti( to govorim za glivice, da ne bo pomote)user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10691
27.3.2007 11:12:19   
@lina
hvala za odgovore... sestavila mislim, da sem jo prav...edino če res tisti beli gumbek ne tesni dovolj...tudi jaz sem si 40 ml načrpala v dveh poskusih - najprej sem včeraj ene 25 ml, sem celo ally vmes pogledala, torej sem črpala 45 min, potem sem pa še danes zjutraj ene 15 ml medtem ko sem vas brala...
aha, pol lahko samo sanjam, da si bom načrpala ene 100 ml, glede na vaše komentarjeuser posted image user posted image

svoje mleko si črpam, če bi mogoče pokazal kaj več zanimanja za GH...in danes mu naredim rižek s svojim mlekom, pa se je kar davil oz. ga je sililo na bruhanje user posted image  ne potegne nam GH... banano mogoče, za pol velike žlice.... to je sigurno pobral po starejšem bratu, mu tudi nič ni dišalo tam do 7. meseca

kopat smo se šli pa vsi štirje - da bi šla sama z obema, se mi zdi čist mission impossible - še tako sva imela veliko dela oba, predvsem pri rihtanju za domov, saj v bazenčku bi že čepela sama z obemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10692
27.3.2007 11:12:32   
beki24

A mislite d s tea tree kremo od justa lahko?

to ima notri eterična oljauser posted image - razen, da bi te kaj peklo, če malo sfališ lokacijo, pomojem nebi smelo biti hudega! To je spet ena žauba, ki je za 1001 stvar dobrauser posted image

Jst sm šla tud včeraj k G ( ni bilo gužve- pa jst ujamem glih super dan), ma sej če je že vse drugo za en kuser posted image , sm bila pa vsaj tam v pol ure na vrsti!
Imam pa 4 kg več, kot 6 tednov po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ČOKOLADA, PIŠKOTI, SLADKARIJE BY BY BY BY user posted image user posted image user posted image  Ja to je tako, če se človek ne zna upreti sladkarijam!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10693
27.3.2007 11:13:07   
štorkljica
Dan!
Da še jaz svoj lonček pristavim, pijem brezalk pivo, perilo obešeno, zdaj grem kuhat kosilo...bučke z rižem! Že spet! Sem videla da je včeraj Ajdi pasalo pa bo danes isto...naj se navadi na okuse.
Je pa dopoldne dobila malo kuhane jabolke in eno kuhano slivo not, popapcala kot velka. Sem videla v reviji paparica, da slivo lahko uvedeš po 5 mesecu. Mogoče bo pa še kaj na prebavo vplivalo.

Pa pozabila sem že zadnji povedati, mamo rezervirano morje. Gremo pa z mojim mamo pa atijem, pa še teta gre zraven (od atija sestra). Bomo meli velik apartma, tri spalnice, velik dneven prostor, kuhinja, kopalnica in velika terasa. Tak, da bomo v eni sobi jaz, Ajda & ati, v drugi moja mama & ati, v tretji pa teta. Zakon, pa še nam ne bo treba nič plačat, ker naša dva ven plačata. Je pa 75 € na dan (se pol razdeli), pa gremo od 1.8 - 9.8. Aja gremo pa v Bigrad na moru. Nikoli še nisem bla, je pa bil moj pa je rekel, da je baje super, dolga plaža, zvečer je v mestu fajn...bomo videli. Pa še varstvo mava za Ajdouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10694
27.3.2007 11:16:09   
štorkljica

svoje mleko si črpam, če bi mogoče pokazal kaj več zanimanja za GH...in danes mu naredim rižek s svojim mlekom, pa se je kar davil oz. ga je sililo na bruhanje user posted image  ne potegne nam GH... banano mogoče, za pol velike žlice.... to je sigurno pobral po starejšem bratu, mu tudi nič ni dišalo tam do 7. meseca

Mah nikamor se ti in njemu ne mudi...bo že, kot je Altati rekla da pa pol itak ceu življenje po žlici jemo!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10695
27.3.2007 11:18:23   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Beki mam kveščen zate, zdaj po 6-mesecu starosti kako boš dajala mleko, še naprej po flaški ali pa boš že presedlala na tisti prilagojeni kozarec za pitje po 6-mesecu. Sprašujem ker nevem ali naj jaz tut že presedlam al še naj ostanem malo na cuclju?

Mleko ji bom dajala po flaški, ker ima Avent cuclje za 6+, vodo in čaj ji dajem pa po Magičnem lončku!
Dokler bo mleko pila oz. bo mleko glaven obrok, ga ji bom dajala po flaški! Kot če bi dojila! Ne bom je učila piti mleka po tistem nastavku, da ne bo zamešala, midve imava tisto samo za pitje in ne za hrano!

Hvala za odg., ja sej to pa maš ful prav, da nesme zamešat od kje hrana in od kje pitje...veš jaz se na to niti spomnila nisem!

Frrrr- Tinkara je včeraj pojedla( rekord- ne vem kam je dala) 200ml mleka z rižolinomuser posted image user posted image user posted image , se je kar basala, pa usta kar odpirala, je najprej pojedla svojo dozo 130ml, pa sem mogla it še delatuser posted image  Mislim, da je bilo malo prevečuser posted image  Mleka pa ne zbaše v želodček več kot 120mluser posted image  Rezultat- jedla ob 20ih, spat šla ob 21.15, zbudila ob 6.oo- popila mleko in potem spali naprej do 8.00user posted image

Bravo Tinkara, si pa jedecuser posted image user posted image  in spanček!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10696
27.3.2007 11:25:41   
štorkljica
A mogoče kdo kaj ve kaj pa je z Najo78 in njenim Lanom? Pa saj ta punca pa se sploh več nič ne oglasi, tako kot Mtina ne? Kaj smo se jim zamerili? Kje hodijo, so zdravi,? Jaz jidve že prav pogrešam!

Neposredna povezava do sporočila: 10697
27.3.2007 11:27:06   
štorkljica
ČESTITKE:

PIKABU & MAKSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pol tortice in pol svečke!!

Zdaj pa mamo že dva 6-mesečnika!!

Neposredna povezava do sporočila: 10698
27.3.2007 11:32:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

eno dobro jutro!
nimam časa!
Mejte se!
se javim!čao,čao!

Isto... samo tretjo alinejo popravim:
Mirna doma (bruha), pa še Zarja zraven!

saj prav razumem- bruha samo Mirna! Zarja je zdrava, a ne???

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10699
27.3.2007 11:34:48   
altati

ej, kva zdaj to pomeni?
ej, resno!
herpes je prenosljiv!

G nimava istega, ampak jst 100% nimam herpesa, ker sem mela herpes na nogi k sem bla noseča in na ustnici ga mam ponavadi, in vem kako srbi in peče. Jst mam v spodnjem štuku bele mehhurčke, ampak ne take kot pri herpesu, so polni. Kakor bulice. Ampak ne srbi in ne peče. Bom kr canesten gor ruknila pa da vidim. Predvidevam da je od depilacijske kreme.

Bogica! če ni herpes, poskusi canesten, pa da vidišuser posted image user posted image .
Pa menjaj depilacijsko kremouser posted image !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  426 427 [428] 429 430   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!