|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 0:42:58   
muki1
No, pa da otvorim 427 user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10651
27.3.2007 0:47:16   
@lina
Muki, želim ti lahko noč, pa da boš tudi danes spala do 9h...midva z Matjažem itak vsak dan tako spiva, pa ti povem, da je kar fajnuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10652
27.3.2007 7:22:02   
frrrr
prva?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10653
27.3.2007 7:24:21   
frrrr
ma nemoj.... 7:22 ura, js pa prva... se vam je ftrgalo? user posted image
ok, res je po stari uri 6:22... ampak Jaševa rit ne ve kaj je to menjava časa... sva prišla na dokončno filanje plenice, da ne bova vsakih 10 minut na previjalni.... zdej greva že v drugo user posted image

no, lep dan! pri nas zgleda zabasano...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10654
27.3.2007 7:48:03   
Arabela
Dobro jutro!

Končno smo se zbudili s sončkom....Danes pa bo padel en sprehod..
Zdaj greva še predzadnjič na kopanje... kako je hitro minilo....

Kaj je zdaj to, da nič več dosti ne čvekate ponoči?!
Frrrr.... obljuba dela dolg, veš... le glej da prideš v Mb... Sicer pa se april tudi že bliža za naše skupno srečanje....

Grem zbudit malecko. ppopapama zajtrk in šibava..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10655
27.3.2007 8:28:01   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ajda je danes probala bučke z rižom...prvič se dejansko ni zmrdovala, upam, da bo fen bučk kot mamiuser posted image

Kakšen riž pa si dala?

Drugače pa JUTROOOOO

user posted image  mene očke pečejo in glava me boliiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
Gael je očitno spil mojo kavo - jaz crknjena on pa pol energije user posted image
Kaj katera ve kako je z Mis in njeno Tino?

Jao tukaj je prav grozno zunaj: OBLAČNO in turobno - spet ne bo nič s sprehodom.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10656
27.3.2007 8:31:13   
muki1
Dobro jutro...a je že?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10657
27.3.2007 8:34:44   
lucika
jutrooo!

pa jaz skoraj sama sebi ne verjamem. mali je spal od devetih do petih!!! pa naslednjo rundo do zdaj! a mislite da to res rižolino pali? jaz sem čist nora od veselja, pa tak naspana! super, res. če bo tole tole, bo pa res enkratno !
morte vedet, da je v teh 5 mesecih enkrat spal do pol petih, drugace pa ima po polnoci on take "polnočne snacke". na vsako uro. in potem se meni zdi, da ne spim spljoh.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10658
27.3.2007 8:35:34   
tasha23
še nekaj slikic:
Gael in prijatel Pooh:
user posted image
Gael, ko oponaša mamo ko pije iz flaše:
in vesel pozdrav:

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10659
27.3.2007 8:44:06   
gaya

Jutroooooo

Čestitke za pol svečke

Maksu in mamici Pikabu user posted image user posted image

noč minila ok, ampak ne z neprekinjenim spanjem. vmes sva se enkrat dojili, tud to podpišem za ok.

Danes je res krasen sončen dan in midve jo bova mahnile ven, ampak prej mora moja princeska na prvo rundo spanja ker je tečna zdaj ko samuser posted image

Pikabu daj mi povej kako je s tvojim spodnjim štukomuser posted image , men so se tud zdaj ene pikice nardile-beli mehurčki. Sam me nič ne srbi in peče kot pri herpesu. A so ti dal kako kremo? A mislite da lahko kar s canestenoom namažem k sem ga dobla za Gajino rituser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10660
27.3.2007 9:00:09   
muki1
Ojoj, a Maks je pol leta star ? user posted image  kam gre ta čas??????

Vse najboljše piščanček mali in njegova mamica.

user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10661
27.3.2007 9:06:19   
Maxica
Naš korenjak Maks - čestitke za pol torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , njegovi najboljši mamici pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10662
27.3.2007 9:08:24   
Maxica
Dobro jutro. Zaspala šele malo pred drugo uro, ampak nisem bila na RR, Muki in @lina, a sem se vama dovolj skrila?user posted image  Sem raje šla možeka mal predramit.user posted image  Sicer pa gremo danes v Ljubljano, mož mal službeno, mi pa mal zapravljalno. Cao.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10663
27.3.2007 9:12:37   
Maxica
Kje je pa Altati, a ni ona jutranji tiček? Eh, zgleda da se je vse izpridilo, medtem ko me ni bilo tu gor.user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10664
27.3.2007 9:30:31   
muki1
Ja Maxica, natűrlich, dva dni te ni pa je šla RR v maloro user posted image , vejš de user posted image .

user posted image

Da ti ne bom pa vedno samo simpatizirala, boš še mislila, da se za tabo mečem user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10665
27.3.2007 9:41:33   
@lina
dobro jutro!

Maksu in njegovi mamici - user posted image  za pol svečke!user posted image user posted image

tasha - očitno ne bereš mojih postov, sicer bi videla kaj je z mis in Tino - a me ne maraš?

Tudi pri nas je oblačno - a ni danes dež napovedan?

Dejte mi povedat - a si jaz ne znam črpat mleka ali kaj? Imam aventovo črpalko, pa mi nikakor ne potegne - se matram, pa načrpam komaj 40 mluser posted image  Ne verjamem da nimam mleka, sicer moj fant ne bi imel 8 kg, pa ponoči kolikor toliko v redu spimouser posted image  Pa tudi če na roko stisnem, tako priteče...
Navodil seveda nimam več, a je kakšna posebna finta pri črpanju?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10666
27.3.2007 9:47:56   
gaya

@alina jst sem mela aventovo sposojeno, pa sem mela iste težave, ker ni ornk vakuma delala. Daj poglej v originmal škatli moraš met še ene par unih gumic k se zamenjajo tm k tesni. Jst sem mogla zamenjat, ker je od prekuhavanja bla fuč. Pol je blo pa dob. Mam pa zdaj NUKovo sposojeno, pa mam ravn take probleme kt ti. Joška polna ko šus, k Gaja prespi obrok, pa v pol ure načrpam komaj 20 mluser posted image . Mah bo že. Upam, da sem ti kaj pomagala.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10667
27.3.2007 9:50:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja Maxica, natűrlich, dva dni te ni pa je šla RR v maloro user posted image , vejš de user posted image .

user posted image

Da ti ne bom pa vedno samo simpatizirala, boš še mislila, da se za tabo mečem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

@lina, zakaj si pa črpaš? Sicer je point v tej črpalki, da se naredi vakuum, pa prav mora biti sestavljena. Kdaj pa načrpaš 40 ml, pred ali po podoju? Sicer to tudi ni tako malo, no, saj zdaj itak nismo več brž po porodu, ko nas je kar zalivalo. Ne vem, jaz si že kar en čas nisem črpala, sem si pa ravno prej z roko nekaj stiskala, ker sem delala Lanu banano z mojim mlekom, njamsi njamsiuser posted image , pa je tudi bolj švoh špricalo, kljub temu, da je dojka ful polna.user posted image

Jaz te imam pa rada, pa vem, da prihaja Mis s Tino v kratkem domov in da je bila vročina posledica viroze.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10668
27.3.2007 9:51:28   
Lu
Ojla!

Čestitke Maks in Pikabu za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi spali ok. Samo je noč bila prekratka zame, ker sem prejšnjo noč spala samo 4 ure user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mogla še nekaj dokončat pri bilanci. Saj bo bolje.

Trenutno mi oba otroka spita. Maja se v bistvu sploh še zbudila ni, Tian pa že drugo rudno šlafa. Maja je ostala doma, ker ima vneto uho. Ima spet antibiotike. Pa to ne more biti res. Pred cca 10 dnevi smo ravno zaključile z Ospenom in zdaj ji predpiše Hiconcil user posted image user posted image user posted image Antibiotik na antibiotik. Mater bo vse sprobala. samo da se pozdravi. Vročino ima samo pop. za kakšno urco in to je to. Pa da vam ne povem kako razigrana je prišla k zdr. Mi je bilo kar nerodno in rečt moj otrok je pa bolanuser posted image No, ampak je videla da je ušesek res močno rdeč.

Frrr vidim da ste uživali 100/h. user posted image user posted image user posted image Pa ne me za ušesa. Takoj zdajle se bom spravila poiskati mere in ti jih pošljemuser posted image

Pa še malo k GH.

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Lu- a ti to kar v ta riž od Milupe zamešaš korenje, ali je to kakšna mešanica že pripravljena?

Naredila sem kuhan navaden riž in zraven sem naribala korenček.

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

mi poskušamo z rižem od milupe pa nam ne potegne, vodo ma pa rad. dam mu ga za probat po dojenju. a je za začetek to treba zelo redko narediti? bodite tako prijazne pa mi opišite kdaj in kako se ta zadeva dodaja, thanks!

Jaz mu dam vedno pred dojenjem GH zaradi tega, da se malo naje in potem je še pri meni. Sem mu pa začela postopoma dajat. Najprej 1 žlička, potem 2 , 3 in nato mu zdaj delam 80 ml kašice, ker drugače imam prepolne joške za zvečer.

Sem pa včeraj vprašala med. sestro, ko sem Majo peljala k zdr., za Tiana da mi preveč poje kosila in nato premalo pri meni in da imam pač preveč polne joške, pa je rekla da naj mu pa raje dajem samo jabolko in koren za jest. Da je mleko na prvem mestu. Aja pa še glede hropenja. Me je vprašala, če se je začelo ob uvajanju pa mislim, da se je res takrat enkrat. Tako da do nadaljnega ne smeva nič novega uvajat. Do zdaj je jedel kuhano jabolko, kuhan korenček, krompir in riž + zvečer od Milupe kašica Rise.

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja Maxica, natűrlich, dva dni te ni pa je šla RR v maloro , vejš de .

Da ti ne bom pa vedno samo simpatizirala, boš še mislila, da se za tabo mečem .

Kaj bi vidve brez ena druge. Ste prav posrečene user posted image user posted image user posted image

mis čimprej pridite domov

tasha res si se lepo spravila delat metrski trak. Vsaka čast.user posted image user posted image

Pikabu verjetno imamo istega jajčka od Hama perlic, ja. Se pa vseeno priporočam za slikce.

@lina vi ste tudi pridni za kopanje. A to si šla sama z obema?

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pikabu daj mi povej kako je s tvojim spodnjim štukom , men so se tud zdaj ene pikice nardile-beli mehurčki. Sam me nič ne srbi in peče kot pri herpesu. A so ti dal kako kremo? A mislite da lahko kar s canestenoom namažem k sem ga dobla za Gajino rit

gaya tudi jaz sem imela enkrat nekaj takega. Beli mehurčki. Mazala sem se z Canastenom in je minilo.

Arabela res je. Srečanje se bliža. Komaj čakam, da vas spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako. Sem si vzela prav čas in vas malo pokomentirala. Uf je pasalo.

Zdaj pa šibam.

čau bau pa led dan

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10669
27.3.2007 9:54:40   
moci
čestitke

maksu in pikabu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10670
27.3.2007 9:56:02   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Dejte mi povedat - a si jaz ne znam črpat mleka ali kaj? Imam aventovo črpalko, pa mi nikakor ne potegne - se matram, pa načrpam komaj 40 mluser posted image  Ne verjamem da nimam mleka, sicer moj fant ne bi imel 8 kg, pa ponoči kolikor toliko v redu spimouser posted image  Pa tudi če na roko stisnem, tako priteče...
Navodil seveda nimam več, a je kakšna posebna finta pri črpanju?

Tudi jaz imamo sposojeno Aventovo. Ni nič posebnega. Na tisti del, ko pristaviš k dojki moraš imeti gor še tisto gumo gumasto. Pa pazi, da ti nikjer zrak ne pride zraven. Meni včasih prav ponagaja preden orenk vakum naredim. Good luck.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10671
27.3.2007 10:00:07   
muki1
@lina, jaz si tudi ne morem nič načrpati. Niti 10ml. V začetku sem si ornk, je kar teklo, zdaj pa nič. Pri meni se je tako naredilo, da ko si Ivo priklopim, prav čutim, da ima tak močen sesalni refleks, da me takrat zalije mleko, ko si jo dam gor. No, pa seveda če dolgo časa spi, čutim, da je bolj težka user posted image , ampak tisto pravo brizganje mleka, pa si lahko edino sama naredi.... upam, da sem razumljivo napisala user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10672
27.3.2007 10:00:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, kolk slikic Jaše rabiš, da se ga nagledaš? user posted image  user posted image  user posted image  

čim več:)

ej, a veš da imamo mi ogromno skupnegauser posted image :
tvoj Jaša je 11.10., moj user posted image  je 11.10., jaz sem 11.11. ti si 11.12.user posted image
pa oba sta Jaša, pa same 11-ke nekje....kva zdaj to pomeni?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10673
27.3.2007 10:04:01   
moci
srečanje - a smo določile datum? se ne spomnim, da bi gauser posted image

frrrr, lepe fotke, kok je prazen bazen, a ste meli rezerviranouser posted image

no, to sem pa jaz razlagala s črpalko. si pumpam, pa nič ne napumpamuser posted image ampak se mi samo še več mleka naredi, vse zabaše, naprej pa vesteuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10674
27.3.2007 10:04:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, kolk slikic Jaše rabiš, da se ga nagledaš? user posted image  user posted image  user posted image  

čim več:)

ej, a veš da imamo mi ogromno skupnegauser posted image :
tvoj Jaša je 11.10., moj user posted image  je 11.10., jaz sem 11.11. ti si 11.12.user posted image
pa oba sta Jaša, pa same 11-ke nekje....kva zdaj to pomeni?

ne vem, če niste vi spiritualno povezani user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  425 426 [427] 428 429   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!