Pikabu
|
viv, kakšna lepotička. Tole najedanje ta večjega otroka nam je pa znano.... Gaya, vidim, da je mala Gaja zelo uživala. Je obroč dišal po Maksu, pa ji je bilo še bolj všeč.... Ej, ti pošljem slike od sobote na mail, ko bom imela malo več časa, danes bi šla spat. muki, kakšna konflikta oseba neki.... Ajoj, ti moški, včasih jih pa res pihnejo.... Ti si en sonček. Moci, naš Maks je pa itak tak šarmer, da ga ni. Vsem se povsod smeji, pa naj bo kakšna stara mamca ali pa mlada gospodična, on jih čisto začara s svojim nasmehom. Pa obvlada že situacijo, najprej se na bodo taščo spravi in njo očara, šele potem potencialno nevesto. Beki, upam, da si že boljše volje. Pa res je dobro, da vama ni nič, čeprav čisto vem, kako najeda tisto, a mi je bilo treba tega... Upam, da vseeno dobro prideš čez in da bodo stroški manjši. Mala je pa prava carica, pa kar puzzle se že uči sestavljat, to bo še obvladala. Materinski dan.... bom raje tiho. Mož še rabi kakšno lekcijo..... Na srečo se je nekaj somamic spomnilo, da je bilo vseeno lepše, pa še eno lepo novico sem izvedela, da ena kolegica pričakuje drugega otročka in bo oktobrka. Za prvega sta se zelo matrala, pa dva SS-ja je imela, tako da jima res privoščim. altati: za tvojega moža, dobro ga vzgajaš. @lina, kaj novic o mis in Tini? Močno, močno držim pesti, da se stanje končno umiri in uredi. Sporoči ji naše dobre želje. Podobnost Eme in Maksa, več ljudi je že reklo, da sta si vse bolj podobna, menda celo ratuje malo meni. Drugače bi vam pa morala dati sliko od njegove sestrične, pa nimam nobene od te starosti. Pri tej starosti ne veš, koga gledaš ali Manco ali Maksa. Sta si čisto podobna. Zobje: od Eme se spomnim, da je res kar dolgo trajalo, da je kaj pogledalo ven. Ko se je stanje že čisto umirilo in sem si že mislila, da niso zobje, je pa kar naenkrat pogledal ven. Očitno je huje tisto, ko rije skozi, da na koncu pogleda ven, pa ni več hudo. O, Lu je tudi odkrila uživanje ob hama perlicah, meni so tudi zakon, čisto noter padem. Imam sliko jajčka, piščančka v lupini, pa zelen z rožicami, pa en vzorček. Ne vem, morada sta tista prva dva ista kot že imaš ti. Bom prosila moža, če je možno, da tako slika, da se bo videlo, pa ti bom poslala. Uvav, tasha, ti si pa res majstrica. Kako obvladaš. Super zgleda. Obleka za poroko: danes sem jo pokazala še moževi mami in ji je bila všeč, pa je iz "foha", pa zelo natančna, kar se tega tiče, tako da sem pomirjena. Če ona reče, da je v redu, se nimam kaj sekirati. Je pa res luštna. Bom prosila moža, da me že prej slika, pa bom dala gor, da boste še ve povedale. Frrrr, si me nasmejala s tistim gumbom v mednožju.... Bom preizkusila, že jutri zjutraj.... Evik, jaz pa delam tako, da ga podojim, riž dam kakšno urico kasneje in potem spet čez uro in pol podojim. Zdaj bova pa počasi zamenjala obrok, pomeni, da bom dala v času dojenja. nanica, upam, da z mamo kmalu normalno začneta govoriti. Jutrišnji dan bo zagotovo boljši. Maxica, a veš, da je bil res kar bolj prijeten občutek, da si bila tam v sanjeh. Sploh ne znam povedat, opisat, zjutraj sem pa bila vsa presenečena, da sem se sploh spomnila. Ampak tole z vašim krstom: sploh več ne vem, kaj bi lahko še rekla. Kaj pa pravi mož? Zdaj imata pomojem dve varianti, da ga krstita takrat ko pač hoče vaš župnik, ali pa pustita, da mine nekaj časa in imate krst enkrat kasneje. ampak tole je pa res že čisto mimo.... Frrr, saj res, ti si tudi imela hudo izkušnjo, se spomnim, ko si pisala o tem. Mene ravno to mori, kaj pa sem jaz, da imam tako srečo in lahko v vsem tem uživam? Zakaj pa drugim ni dano? S kakšno pravico lahko jaz pričakujem, da se meni kaj takega ne more narediti? Cel kup takih in drugačnih vprašanj prebada mojo glavo... Na plavanju ste pa zelo uživali. Zdaj se pa res lahko enkrat skupaj dobimo. To bo to, zdaj grem pa čvekat, če bo še katera za.