frrrr
|
sploh nism vedela, da bosanski rr portal tut obstaja Capyka, ni nujno svetlo modro ozadje... mislim, da ne sme bit več barvno... na fotograjija.com je opisano kakšne dimenzije in kolk otročka mora bit na sliki... Lu, full luštne otroke imaš! amazona, Ajda Iza ima pa full goste lase... gnojite? pr nas je nekaj blond, nekaj svetlo rjavih, pa zgleda skor plešast... rodil se je pa čist črn no, pa povrh lepega otroka, je še mamica full simpatična in mlada nanica, Jaša tut lulčka odkril nekaj dni nazaj in zdej ga vedno tipa, ko mamica že namaže s hladilnim mazilom, al pa preden ga umijem pri previjanju kar se parčkanja tiče... te oktobrske frajle imajo vsaka po 2 ženina... tk, da boš mogla kr vse po vrsti pecat, pol ti pa pri kakšni le uspe šteje pa kr vse, odvisno od razpoloženja bodočih tašč mucki sta pa tut lepi... lucika, js sm firbec... bom še na zs zatežila, če ne dobim prec gesla drgač so pa men tut najbolj všeč dnevi, ko nimava nobenih nenatančno napovedanih zadevc in res lahk tamaučka poslušam - smehec cel dan, jok pozabljen... muki, še js sm solzna postala, ko sm brala pesmico, ki ti jo Neža prepeva od sreče sm solzna, ne od žalosti... pa ne vem zakaj, ker jo itaq teb poje, ne meni matr sm čudna ratala, sploh se ne prepoznam več... lucika, js tut nism dihtih moj mož tut manjkal v šoli te dni, ko so jemali danž žena, materinski dan,... še RD ponavadi pozabi tut svojega no, mi je pa brat v Jaševem imenu nabavil darilo maš pa zlati srčici... si zihr, da ne bi ene nam zaupala... no, sej ne še zdej, ko zraste Pikabu, tut ti si me s svojo prigodo z Emo spravila v jok kolk so luštni in posrečeni tile otročki si sploh ne znam več predstavljat življenja pred Jašo... ne vem kako sem preživela vse žalostne dni, ko se mi nihče tolk luštno nasmejal... obleka za poroko... tut če ni med najbolj fensi oblekami in se ti v njej dobro počutiš, si zmagala... js sm mnenja, da je obleka kos blaga, katerega odraz pokaže šele počutje tistega, ki jo nosi... sem imela jopco, v kateri se nism dobro počutila -> moji sošolki bla blazno všeč, men pa njen pulover -> sva začasno zamenjali -> ona se v jopci dobro počutila in jopca je bila krasna -> sem si jo zaželela nazaj, a mi ni tolk pristajala, ker se mi je slabo mnenje o njej hitro povrnilo -> menjale za vedno in obe bli srečni... torej imej obleko v kateri se dobro počutiš in boš najlepše oblečena priča! gaya, Pikabu in moci - ste pa kakšno stran kr same naklanfale in to med oktobrkami najlepši dan za rodit... js pravim, da je moral bit 11.10.2006, če sta se za ta dan odločila deklica s PDPjem 1.10. in fant s PDPjem 31.10. - zdej pa rečte, če to ni bil en poseben dan, ha? Arabela, js sm našla pa gumb za prebujanje moža... v mednožju ga ma poskusi mogoče je enak model kot moj mož full sta luštni s Katarinco... ne vem zakaj se moj mož ne spravi na kakšen izpit, da vaju z Jašo še v živo spoznava altati, bravo za lepo preživet petek pametno ste vi to zastavili otroke na 5 let... bo treba kr mau razmislit ali te oponašat, al neki po svoje pametovat ko sm prebrala kako tebe mož razveseli, bi se pa lahk kr podpisala spodaj, ker mene moj mož tut tk - sončnice = zakon, sem imela tut poročni šopek iz sončnic... darilca iz benze v obliki čokolade so tut zakon, meni ponavadi kak munchmallow al pa toblerone prinese... vsesplošni prazniki so pa mojemu čist out in pol kr kdaj naredi kaj luštnega za prebujenje metuljčkov v želodcu tolk zaenkrat... sem šele na 418. strani, Jaša buden... kasneje dalje
|