|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.3.2007 22:54:44   
frrrr
Maxica nova moda ja user posted image zdej bom mogla pa res začet kaj za faks delat, al kwa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10626
26.3.2007 22:55:14   
frrrr
pa mi je ratalo... morm nadoknadit za nazaj, da vam pokažem kolk sm vas pogrešala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10627
26.3.2007 23:03:10   
frrrr
evo, pa mi je ratalo še nanicin album pogledat user posted image je bila pa malce daljša pot... sem šla na vse zasebne albume in ga tam našla... očitno ne gre direkt s klikom na ikonco album, ker imaš skrit profil in noče prikazat povezav, kio jih imaš na RRju user posted image

vglavnem nanica, Blaž Vid je en cortek... luštkan, nasmejan... vidim, da veliko bere user posted image pa tut očala ima rad... Jaša jih tut najraje ukrade očku in fajn poslini user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10628
26.3.2007 23:05:43   
frrrr
v tabelci mer otrok je že 16 oktobrčkov (no, nekaj je prislinjenih user posted image iz septembra... pač ne morejo brez nas user posted image
bom še mau počakala, potem vam pa posredujem...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10629
26.3.2007 23:06:38   
frrrr
altati, kolk slikic Jaše rabiš, da se ga nagledaš? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10630
26.3.2007 23:07:04   
Pikabu
Pišem en dooooooolg post. Saj bom kmalu, še sfriziram ga. user posted image user posted image user posted image Potem pa upam, da bo še kakšna za čvek.

Maxica, ponudba velja. Jaz vam bom pa še igrala, pa z možem bova kakšno zapela, da bo krst še lepši. Edino v cerkvi verjetno še ne bo mogel biti, je pa kapela taka luštna, domača, meni zelo ljuba.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10631
26.3.2007 23:13:02   
Pikabu
viv, kakšna lepotička. user posted image user posted image user posted image Tole najedanje ta večjega otroka nam je pa znano.... user posted image

Gaya, vidim, da je mala Gaja zelo uživala. Je obroč dišal po Maksu, pa ji je bilo še bolj všeč.... user posted image user posted image user posted image Ej, ti pošljem slike od sobote na mail, ko bom imela malo več časa, danes bi šla spat.

muki, kakšna konflikta oseba neki.... Ajoj, ti moški, včasih jih pa res pihnejo.... user posted image Ti si en sonček. user posted image

Moci, naš Maks je pa itak tak šarmer, da ga ni. Vsem se povsod smeji, pa naj bo kakšna stara mamca ali pa mlada gospodična, on jih čisto začara s svojim nasmehom. Pa obvlada že situacijo, najprej se na bodo taščo spravi in njo očara, šele potem potencialno nevesto. user posted image user posted image user posted image

Beki, upam, da si že boljše volje. Pa res je dobro, da vama ni nič, čeprav čisto vem, kako najeda tisto, a mi je bilo treba tega... Upam, da vseeno dobro prideš čez in da bodo stroški manjši. Mala je pa prava carica, pa kar puzzle se že uči sestavljat, to bo še obvladala.

Materinski dan.
... bom raje tiho. Mož še rabi kakšno lekcijo..... user posted image Na srečo se je nekaj somamic spomnilo, da je bilo vseeno lepše, pa še eno lepo novico sem izvedela, da ena kolegica pričakuje drugega otročka in bo oktobrka. Za prvega sta se zelo matrala, pa dva SS-ja je imela, tako da jima res privoščim.

altati:
user posted image user posted image user posted image za tvojega moža, dobro ga vzgajaš.

@lina, kaj novic o mis in Tini? Močno, močno držim pesti, da se stanje končno umiri in uredi. Sporoči ji naše dobre želje.

Podobnost
Eme in Maksa, več ljudi je že reklo, da sta si vse bolj podobna, menda celo ratuje malo meni. user posted image Drugače bi vam pa morala dati sliko od njegove sestrične, pa nimam nobene od te starosti. Pri tej starosti ne veš, koga gledaš ali Manco ali Maksa. Sta si čisto podobna.

Zobje: od Eme se spomnim, da je res kar dolgo trajalo, da je kaj pogledalo ven. Ko se je stanje že čisto umirilo in sem si že mislila, da niso zobje, je pa kar naenkrat pogledal ven. Očitno je huje tisto, ko rije skozi, da na koncu pogleda ven, pa ni več hudo.

O, Lu je tudi odkrila uživanje ob hama perlicah, meni so tudi zakon, čisto noter padem. Imam sliko jajčka, piščančka v lupini, pa zelen z rožicami, pa en vzorček. Ne vem, morada sta tista prva dva ista kot že imaš ti. Bom prosila moža, če je možno, da tako slika, da se bo videlo, pa ti bom poslala.

Uvav, tasha, ti si pa res majstrica. Kako obvladaš. Super zgleda. user posted image user posted image user posted image user posted image

Obleka za poroko: danes sem jo pokazala še moževi mami in ji je bila všeč, pa je iz "foha", pa zelo natančna, kar se tega tiče, tako da sem pomirjena. Če ona reče, da je v redu, se nimam kaj sekirati. Je pa res luštna. Bom prosila moža, da me že prej slika, pa bom dala gor, da boste še ve povedale.

Frrrr, si me nasmejala s tistim gumbom v mednožju.... Bom preizkusila, že jutri zjutraj.... user posted image user posted image user posted image

Evik
, jaz pa delam tako, da ga podojim, riž dam kakšno urico kasneje in potem spet čez uro in pol podojim. Zdaj bova pa počasi zamenjala obrok, pomeni, da bom dala v času dojenja.

nanica,
upam, da z mamo kmalu normalno začneta govoriti. Jutrišnji dan bo zagotovo boljši. user posted image

Maxica,
a veš, da je bil res kar bolj prijeten občutek, da si bila tam v sanjeh. Sploh ne znam povedat, opisat, zjutraj sem pa bila vsa presenečena, da sem se sploh spomnila. Ampak tole z vašim krstom: user posted image user posted image user posted image sploh več ne vem, kaj bi lahko še rekla. Kaj pa pravi mož? Zdaj imata pomojem dve varianti, da ga krstita takrat ko pač hoče vaš župnik, ali pa pustita, da mine nekaj časa in imate krst enkrat kasneje. ampak tole je pa res že čisto mimo.... user posted image

Frrr, saj res, ti si tudi imela hudo izkušnjo, se spomnim, ko si pisala o tem. Mene ravno to mori, kaj pa sem jaz, da imam tako srečo in lahko v vsem tem uživam? Zakaj pa drugim ni dano? S kakšno pravico lahko jaz pričakujem, da se meni kaj takega ne more narediti? Cel kup takih in drugačnih vprašanj prebada mojo glavo... Na plavanju ste pa zelo uživali. Zdaj se pa res lahko enkrat skupaj dobimo.

To bo to, zdaj grem pa čvekat, če bo še katera za.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10632
26.3.2007 23:34:02   
Pikabu
Da se ne bom sama s sabo pogovarjala, grem raje kar spat.

Lepe sanje vsem, jutri pa spet veselo čvekanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10633
26.3.2007 23:38:47   
frrrr
Pikabu
1) js sm za čvek...
2) slaba izkušnja... niti nism tolk dobro poznala te nosečke, sva bile enih 6x, 7x skup (na večerji, na pijački)... bla full dobra družba, prijazna, pozitivka... sem bila bolj z njenim možem v navezi, ker sva bila v isti pisarni, skup smo hodili na malico, na kakšno pijačko po službi (no, tu se je ona tut pridružila večkrat)... mi je bilo hudo zanj in njuno hčerkico... in kr ne morem pozabit... me tut mori, ko gledam svojega sončka in pomislim za kaj so prikrajšani, ker so si le želeli še enega otroka user posted image
3) gremo skup na plavanje ja... mi smo se odločili, da bomo potovanje na Koroško kr združevali s plavanjem... ali v eno ali v drugo stran... torej petek ali nedelja spet kopanje user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10634
26.3.2007 23:39:22   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Da se ne bom sama s sabo pogovarjala, grem raje kar spat.

Lepe sanje vsem, jutri pa spet veselo čvekanje.

pa sm te zamudila... kaj pa težim mukici, sama sm si kriva a ne user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10635
27.3.2007 0:00:38   
Maxica
Kukuc. Sem eno kavico pila popoldne (načeloma pijem samo eno na dan), pa sem čisto sveža. Sem že v postelji ležala, pa kar ne morem spati. Vroče je, pa kr neki premlevam. Sem raje vstala, pa sem priletela. Je še katera tu?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10636
27.3.2007 0:10:08   
@lina
Danes smo se pa mi kopali, v Balnei v Dolenjskih Toplicah - mal smo teren preizkusili, ker drug teden tam štartamo s plavanjem za dojenčke...fotke se mi ne da prilimat...ampak mali je užival 120 na uro... v prvo sva bila slabih pol ure v vodi - malo sva zakorakala po športnem, pa ga ni temperatura vode čist nič ganila... potem sva se pa namakala v otroškem, ki je ful topel...potem sva se podojila, pa Jure je malical vmes, pa smo šli še eno rundo namakanja...potem se pa domov spravit cel user posted image  - Jure se je raztulil, da on bi se še kopal, pa en kup prtljage, pa dva otroka stuširat, oblečt, pa sebe uštimat... več kot pol ure je vse skupaj trajalo...ampak smo uživali...

Mis pravi, da je Tina prejle bila brez vročine, verjetno bosta šli jutri ali pojutrišnjem ven. Vzrok vročine - viroza.

Matjažu čestitke za peticouser posted image user posted image
gaya, bravo za super noč, pa tudi pri beki ni slabo, za Gaela je pa dolga noč itak že stalna praksa user posted image user posted image

Pikabu, sanje so odsev naših podzavestnih misli. Obe izgubi sta bili boleči in čas je tisti, ki najbolj zdravi... Normalno je, da sta še vedno v tvojih mislih...more sicer res še bolj dotolčejo človeka...mogoče bo pa boljše, če se nam zaupaš in to preliješ na ekran, kot da zadržuješ v sebi...

muki - user posted image  za očala, čeprav sem se včasih fajn nasmejala ob bedarijah, ki si jih narobe prebrala user posted image

Kje pa si zdaj, Maxica?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10637
27.3.2007 0:14:29   
Maxica
@lina, tukaj, čakam, če se katera javi. No, super.
Ja, pri nas je bilo isto s kopanjem. Max bi še kar, še nazaj je govoril, jaz pa že čist razpokane roke od klora. Ma, saj me prav veseli, da tako uživata v vodi.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10638
27.3.2007 0:20:29   
@lina
aja, sem pozabila da si ti "under cover"user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10639
27.3.2007 0:21:44   
@lina
ja kopanje - jaz sem mela tud že čist nagubane roke...user posted image  ta dva užitkarja bi pa še kar bila v vodiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10640
27.3.2007 0:22:05   
muki1
EVO ŠE MENE

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10641
27.3.2007 0:22:25   
@lina
a ne muki, midve se pa nič ne skrivava!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10642
27.3.2007 0:24:13   
Maxica
Mal bi se lahko. (skrivale namreč) Tako namreč veliko izveš.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10643
27.3.2007 0:24:26   
@lina
ej maxica, ampak tale vaš krst... lahko rečeš samo: saj ni res, pa je!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10644
27.3.2007 0:25:53   
Maxica
Res je, @lina. K sreči sem se s tem nehala obremenjevati. Ko bo, bo. Če bo. Ker te res enostavno mine. In najhuje mi je, da sem se zaradi tega obremenjevala dva meseca skupaj, vsa živčna zaradi tega, še Lan je bil potem ves tečko.user posted image  Hvala lepa, nič več.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10645
27.3.2007 0:28:59   
@lina
Prav imaš. Krst naj bi bil lep, vesel dogodek, ne pa neka napsihirana situacija, kjer bi se vsi grdo gledali...
Mogoče mal počakat, dan ali dva, teden ali dva, mogoče tudi mesec, pa se bo rešitev pokazala mogoče sama od sebe...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10646
27.3.2007 0:30:43   
Maxica
Jah, saj tako zdaj nameravamo.user posted image
Nič, zdaj imam pa občutek, da se me mal zaspanost loteva, tako da grem v posteljo, pol pa bo, kar bo. Sicer bo kruta jutri. Oziroma danes.user posted image  Nočko.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10647
27.3.2007 0:35:17   
muki1
, pa je šla....ali pa ni user posted image
@lina, kaj meniš? user posted image
Jaz mislim, da še malo špijunirauser posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10648
27.3.2007 0:35:34   
@lina
muki, če ne boš hitro kaj napisala, bom šla še jaz v Mižo, pa lahko tam kakšno rečemouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10649
27.3.2007 0:36:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

, pa je šla....ali pa ni user posted image
@lina, kaj meniš? user posted image
Jaz mislim, da še malo špijunirauser posted image

zdej bo verjetno še mal čekirala, če jo bova kaj obiraliuser posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  424 425 [426] 427 428   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!