frrrr
|
spet en dooooolg post od mene če ta ne bo čez celo stran, pa tut ne vem lucika, js razmišljam o hojici, zato te nč ne obsojam, če jo je Aidan preizkusil ... se kr ne morem odločit... full odsveujejo... imamo pa del stanovanja nižje za 2 stopnici in ni nevarnosti, da mi bi kam padel... pa v tem delu je računalniška soba, dnevna soba, kuhinja, jedilnica in soba, ki bo kasneje njegova, zdej pa še vsi tam spimo... se mi zdi, da bi se imel full za sprehajat... mogoče bom pa tolk dolgo razmišljala, da bo to obdobje že prerasel rižolino - mi smo ga dans jedli 5ič, pa še vedno nismo ene žlice pojedli? se kr mau naveliča... pa ne vem, al položaja v ležalniku al rižolinota naše današnje spanje (čeprav tolk pozno pišem, da bi že o današnjem današnjem lahk komentirala no, še spimo )... od 20ih do 1ih prva runda, druga do 4ih in potem do 7ih... sm kr spočita piskot, mogoče pa bo... sam mi premau rižolinota pojemo... vsaj zdi se mi tk... moci, js tut previjala v avtu v petek...po kopanju Jaša ni želel jest, pa sva ga popokala v avto in smo se odpeljali... je zaspal... v Velenju se zbudil... smo se kr na benzi ustavili, mož šel v nabavo sendvičev in nikotinsko krizo premostil, midva sva se pa podojila... kot ponavadi kupček ni bil zgoraj ampak v plenici in to je bil tak hud kupček v dveh dolgiiiih intervalih, da sva se mogla kr cela preoblečt, ker je vrh plenice vn pricurilo super, da si dobila mere... pa za pridobljenih le 300g... ima pač dobro prebavo in veliko miglja... svoje mere sem že pripopala 1x, pa so bile tut zelo majhne razlike vmes.. sej iz 3030 na 8100 v enem letu res ne more bit baš nešto med meseci Pikabu, gaya... vidve sta spet parčkale svoje otroke? Pikabu, kolk las ima pa vaš Maks sanje... v spanju premlevaš stvari, ki so se ti dogodile.. je bilo vse na kupu, pa tudi zaradi Eme, Maksa in moža nisi preživela izgube kot naj bi jo in si se držala nazaj, bila močna... verjamem, da je hudo... mi smo tu, da te poslušamo, ti pomagamo po svojih najboljših močeh... kadar ti bo hudo, se le izkašljaj in ti bo malenkost lažje. jaz sem za svojo omo potrebovala dobre pol leta, pa se nism potrebovala ozirat na moža ali otroke... še po pol leta sm enkrat mau preveč v kozarec pogledala in nism mogla nehat govorit o njej, pa kr jokala sm... no, na srečo sem samo kolegici zamorila žur, ne celi klapi... ampak morm rečt, da je pomagalo... me pa mau skrbi, ker že od novembra, ko je prijatelju in sodelavcu umrla žena nosečka in ga pustila 4letno hčerkico sama, ne morem misliti nanjo... vsakič, ko dojim in zaljubljeno gledam Jašo razmišljam: glej, za takšno srečo je pa ona izgubila življenje... kako naj to odmislim, ker med dojenjem verjetno tut Jaši svoje občutke prenašam viv, lepo princesko imate in za lep krst Maxica, voda v termah Snovik je imela 31 stopinj, pa ni bilo panike... smo čofotali nekje 25 minut, pa mali bi kr še... očitno ne smemo vsega knjigam verjet lepo, da si spet konektana... ampak rdeče in boldano te je tolk razjezilo, ker ti je prejšnji post zbrisalo? spanje in ura... mi smo prej hodili spat ob 19ih, zdej pa ob 20ih prav paše, ker smo prej morali kr neki hitet... zdej smo pa vsi zadovoljni amazona, si imela monologe... pašejo včasih, a ne pa super za vaš uspešno preživet izlet do MBja beki, ujej... pa kaj mora folk ograje postavljat na mesto, kjer drugi vozijo zdej, ko sta obe ok, začneš gruntat o škodi, drgač bi bilo to čisto nepomembno... pomisli na vrednost, ki jo imata vidve - je nepreceljivo - in obe sta na varnem, torej si naredila veliiiiko dobrega, ker vama ni nič! očitno res ni bil tvoj dan... bi blo bolje ostat doma in tašči slikice poslat kolkr si opisala, je norma za letos izpolnjena in te čakajo še sami lepi dnevi... pa za spanje... dej povej, pijeta tut kej čajčka in na koliko žličkah rižolina sta? Jaši ne bom povedala kaj pravi Tinkara o krompirju s cvetačo... mu bom pametno zamolčala in naj sam oceni si me pa fajn nasmejala z opisom vajinega preizkušanja Evik za služenje gnarcev v Italiji pa čestitke za 5 mesecev! rižolino - začeli naj bi bolj redko, pa poskusi kakšnourco, dve po dojenju... in po rižolinotu še podojit... kopiranje postov - žal vsakega posebej vsaj js še nism odkrila kakšne finte... mogoče le to, da lahko pogledaš svojih zadnjih 50 postov in ne rabiš vseh strani posebej odpirat... ne vem ali tudi kaj več... nanica in gaya za vajine može, ki sta se spomnila materinskega dneva in vaju razvajala... mene je pa samo Pikabu razveselila, pa moj brat... mis in Tina - ČIMPREJ SE POZDRAVITA! ZDEJ BOM PA HUDA - DOST IMATA! se derem kot upam, da me bosta kej ubogale... muki, js tut rada razčistim, ker mi je full bed se pretvarjat neki in mislit čist drugače... najina družba (kaj je že to ) se naju pa mau izogiba in še niso slišali svojega... mož se še kdaj pa kdaj dobi z njimi... ko se pa zmenimo za kakšno pijačko vsi, pa vedno odpade pa na obisk tut nikol nimajo časa prit se mi zdi, da je razlog v tem, da sem zelo dobro prenašala tegobe in rodila preizi, ker se me od porodnišnice dalje izogibajo -> jih je strah, da bi možje mau pritisnili na njih, ker si moški predstavniki družbe že kr fajn želijo potomcev... sva namreč najmlajša v družbi in edina z otročkom... babnce zmešane, ne vedo kaj zamujajo... jim je očitno treba mau napet, sma kaj ko jih ne srečam, da bi imela priliko pa za nova očala, vsaj ne boš bedarij več brala pesmica je pa dobra... tut moci se je izkazala gaya za spanje in kopanje pa kje se potepa vava? js jo pogrešam... tasha, men se pa ne zdi prenatrpano... prav luštno je IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: frrrr najlepši dan za rodit... js pravim, da je moral bit 11.10.2006, če sta se za ta dan odločila deklica s PDPjem 1.10. in fant s PDPjem 31.10. - zdej pa rečte, če to ni bil en poseben dan, ha? ej, Frrrr- vedno ti pozabim povedati, da ima tvoj Jaša rojstni dan ravno takrat kot moj . Tako da bo itak eden najbolj fejst dečkov (takoj za mojim Jašem )! sej sm vedla... si ga mau čekirala, da si vidla, a je na pravi poti sej najprej je imel v planu 10.10, pa si moj mož ne bi zapomnil tolk različnih datumov js mam namreč 11.12. in je lažje, če sav oba na 11. amazona, kr kakšno fotko razgleda pripopaj, pa ti povem, če bova v žlahti Arabela - fajn sistem GH imata - zutr sadje, opoldne zelenjavo, zvečer rižolino... si velja to zapomnit... drgač te bom pa zahakljala čez kak mesec ali dva, ko z Jašo prideva do tja nanica, se paše izkašljat včasih, a ne sej bo bolje... js sm tut včer mami povedala, da se ne pogovarjam več o GH z nikomer... mi v istem stavku omeni kk bi mu lahk že mau pire krompirčka dala in kk je dobro, da se samo dojiva neki povem, pa me podpre... v naslednjem trenutku pa spet kakšno pribije kaj bo jedel čez en mesec ... sm imela dost in sem ji povedala, da bom pri Jaši sama odločala kdaj bo kaj jedel in čez 2 meseca še definitivno ne bo jedel mesa in krompirja, ker meso še ne bo prišlo na vrsto z uvajanjem po mojem načrtu... men tut sedlo kašljanje prišla skoz... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdej morm pa prečekirat, če ste vmes kaj naklofale... pa neke zsje mam za pregledat...
|