|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  422 423 [424] 425 426   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.3.2007 10:42:15   
beki24
Pikabu, to je podzavest, pogrešaš ju in je čisto normalno, da se ti prikradeta v sanje! Upam, da bo kmalu bolje!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10576
26.3.2007 12:22:48   
Lu
Vas amo pozdravim in šibam kuhat kosilo. Danes bo pašta, ker nisem bila še nič zunaj. Dragi bo malo hud, ampak važno je, da ne bo lačen user posted image user posted image

Čestitke vsem slavljencem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10577
26.3.2007 12:22:57   
moci
uf, kje sem nas našlauser posted image

no midve sva od pediatra in kaj smo ugotovili - da je zoja podhranjena! bi me kmal kap. od 13 februarja se je zredila za 300 guser posted image tako da pospešeno uvajamo gosto hrano - riž ali polenta zjutraj in zvečer, dopoldne pa normalno uvajanje sadja in zelenjave.

cepili je niso, ker je prehlajena, gremo še 1x naslednji teden, takrat tudi v laboratorij (kri in voda).

sestra mi je prepisala mere (a ni prijazna) in jih pošljem frrr, ko bo mala spala. zdaj moram kuhat in redit zojo user posted image user posted image user posted image to pa ne bo problem. je rekla zdravnica, da ogromno porabi, ker ni niti sekunde pri miruuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10578
26.3.2007 12:31:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

samo še da vam pokažem s čim se jaz okvarjam v prostem času, ki ga je vsak dan manj user posted image :
user posted image
to je shema, ki sem sestavila (ni dokončna, ker je malo preveč natrpana) za sežit na križce in naredit našemu medvedku meter, ki bo označeval kako rastemo user posted image

pa ti si genialna! resnouser posted image ! jaz nimam potrpljenja za kaj takega! ful bo lepo!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10579
26.3.2007 12:36:14   
beki24
Tinkara vam sporoča, da je krompir s cvetačo fuj, fej, bljak in da ona tega ne bo jedlauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10580
26.3.2007 12:38:16   
beki24
moci, kakšne pa so potem njene mere, da je tolk podhranjenauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10581
26.3.2007 12:39:11   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

samo še da vam pokažem s čim se jaz okvarjam v prostem času, ki ga je vsak dan manj user posted image :
user posted image
to je shema, ki sem sestavila (ni dokončna, ker je malo preveč natrpana) za sežit na križce in naredit našemu medvedku meter, ki bo označeval kako rastemo user posted image

pa ti si genialna! resnouser posted image ! jaz nimam potrpljenja za kaj takega! ful bo lepo!

janTasha, svaka ti častuser posted image , ful bo lepo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10582
26.3.2007 13:07:47   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

saj ni tolk, samo rekla je da je pod črtouser posted image
tt- 6750 g
tv-67,5 cm

13.2.
tt- 6400 g
tv-65 cm

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10583
26.3.2007 13:12:34   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tt- 6750 g
tv-67,5 cm

13.2.
tt- 6400 g
tv-65 cm

Tinkara je že skoz pod črtouser posted image
Res pa je, da ima približno enako kg kot Zoja, samo manjša je- to je pa res!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10584
26.3.2007 13:33:50   
moci
saj mislim, da to gledajo - težo glede na višino.
kok je pa tinkara velika?

eh, sej se ne sekiram. je dost drugih skrbiuser posted image zredit se pa menda ja ne bo problem. ravnokar je pojedla krompir, zvečer bo pa mlečni riž (od milupe), pa zjutraj spet riž... potem bo pa debelauser posted image user posted image user posted image
meni se je pa tok fino zdelo, da ni debela in je ful gibčnauser posted image ne vem po kom je, jaz pa tak štor bajskastiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10585
26.3.2007 13:37:51   
Lu
moci kar kakšno čokolado ji daj user posted image user posted image user posted image Ne hecam se. Men se tudi ne zdi kakšne panike zganjat. Bosta pa lepo začele z GH. Veselo uvajanje vama želim.

Tian vam pa sporoča, da je riž in koren MNJAMIIIIIIII. Ga je tako zmazal, da sem samo gledala.

A imate ve tudi probleme zdaj z dojenjem in količino mlekauser posted image Jaz mam kar dosti polne joške tako, da sem si ravno zdajle spet malo sčrpala, ker mali enostavno ni lačen po tej južni.

Pediatra imava midva v čet. Skoraj 100% si upam trditi, da ne bo cepljen ker še vedno hrope. Pa a je to normalno, dajte mi povedat. Toliko časa že. Delam inhalacije, fiziološko mu dajem v nosek pa nič boljše. A zdr. pravi samo inhalirajte in fiziološko user posted image user posted image Bom vidla v čet. kaj bo rekla.

Zdaj je pa možek prišel, potem greva z Tianom pa po Majo. Ja vročino je imela od zobkov. Zjutraj je bila ok, edino prstek jo je bolel. Se ji je naredil ˝sovražnik˝( temu midva praviva-obnohtna kožica, no tista ob kraj nohtauser posted image user posted image ) pa se ji je malo vnelo revčki in jo je fajn bolelo.

Pikabu nič v sebi držat. Je bolje tako da na glas poveš. Drži se.

Se bereme zvečer.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10586
26.3.2007 13:38:22   
beki24
Tinkara je imela nazadnje 6530g in 63cm- bajsiuser posted image

A je rada krompir jedla, Tinkara se zmrdujeuser posted image , sicer odpre usta ko vidi žlico, ampak potem pa ne ve ali naj joka, pogoltne, ven pljuneuser posted image user posted image  Ven ni pljunila, je pojedla, samo potem ni hotela več ust odpiratuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10587
26.3.2007 13:40:15   
beki24
Lu- a ti to kar v ta riž od Milupe zamešaš korenje, ali je to kakšna mešanica že pripravljena?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10588
26.3.2007 13:45:23   
moci
krompir je kar rada jedla, saj vseuser posted image samo hitro se naveliča. morava zdej večkrat po malo

lu, jaz nikol ne črpam, ker mi ne gre, pa se mi je že 2x potem vse zabasal, enkrat sem celo mastitis fasala

mene tud zanima kako ti tole riž pa korenje? al imaš mogoče kupljeno kašico?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10589
26.3.2007 14:20:10   
altati

tt- 6750 g
tv-67,5 cm

13.2.
tt- 6400 g
tv-65 cm

Tinkara je že skoz pod črtouser posted image
Res pa je, da ima približno enako kg kot Zoja, samo manjša je- to je pa res!

Moci, meni se pa ne zdi tako grozno. Saj po tretjem mesecu kilaža res ne gre ne vem koliko navzgor. Jaz ne bi preveč panicirala in pitala user posted image  kot pujska. Delaj po občutku, tako kot se tebi zdi da je prav.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10590
26.3.2007 14:47:37   
frrrr
sploh nism vedela, da bosanski rr portal tut obstaja user posted image

Capyka, ni nujno svetlo modro ozadje... mislim, da ne sme bit več barvno... na fotograjija.com je opisano kakšne dimenzije in kolk otročka mora bit na sliki...

Lu, full luštne otroke imaš! user posted image

amazona, Ajda Iza ima pa full goste lase... gnojite? pr nas je nekaj blond, nekaj svetlo rjavih, pa zgleda skor plešast... rodil se je pa čist črn user posted image no, pa povrh lepega otroka, je še mamica full simpatična in mlada user posted image

nanica, Jaša tut lulčka odkril nekaj dni nazaj in zdej ga vedno tipa, ko mamica že namaže s hladilnim mazilom, al pa preden ga umijem pri previjanju user posted image user posted image
kar se parčkanja tiče... te oktobrske frajle imajo vsaka po 2 ženina... tk, da boš mogla kr vse po vrsti pecat, pol ti pa pri kakšni le uspe user posted image šteje pa kr vse, odvisno od razpoloženja bodočih tašč user posted image user posted image
mucki sta pa tut lepi...

lucika, js sm firbec... bom še na zs zatežila, če ne dobim prec gesla user posted image
drgač so pa men tut najbolj všeč dnevi, ko nimava nobenih nenatančno napovedanih zadevc in res lahk tamaučka poslušam - smehec cel dan, jok pozabljen...

muki, še js sm solzna postala, ko sm brala pesmico, ki ti jo Neža prepeva user posted image od sreče sm solzna, ne od žalosti... pa ne vem zakaj, ker jo itaq teb poje, ne meni user posted image matr sm čudna ratala, sploh se ne prepoznam več...  lucika, js tut nism dihtih user posted image
moj mož tut manjkal v šoli te dni, ko so jemali danž žena, materinski dan,... še RD ponavadi pozabi user posted image tut svojega user posted image no, mi je pa brat v Jaševem imenu nabavil darilo user posted image
maš pa zlati srčici... si zihr, da ne bi ene nam zaupala... no, sej ne še zdej, ko zraste user posted image

Pikabu, tut ti si me s svojo prigodo z Emo spravila v jok user posted image kolk so luštni in posrečeni tile otročki user posted image si sploh ne znam več predstavljat življenja pred Jašo... ne vem kako sem preživela vse žalostne dni, ko se mi nihče tolk luštno nasmejal...
obleka za poroko... tut če ni med najbolj fensi oblekami in se ti v njej dobro počutiš, si zmagala... js sm mnenja, da je obleka kos blaga, katerega odraz pokaže šele počutje tistega, ki jo nosi... sem imela jopco, v kateri se nism dobro počutila -> moji sošolki bla blazno všeč, men pa njen pulover -> sva začasno zamenjali -> ona se v jopci dobro počutila in jopca je bila krasna -> sem si jo zaželela nazaj, a mi ni tolk pristajala, ker se mi je slabo mnenje o njej hitro povrnilo -> menjale za vedno in obe bli srečni... torej imej obleko v kateri se dobro počutiš in boš najlepše oblečena priča!

gaya, Pikabu in moci - ste pa kakšno stran kr same naklanfale in to med oktobrkami user posted image

najlepši dan za rodit... js pravim, da je moral bit 11.10.2006, če sta se za ta dan odločila deklica s PDPjem 1.10. in fant s PDPjem 31.10. - zdej pa rečte, če to ni bil en poseben dan, ha? user posted image

Arabela, js sm našla pa gumb za prebujanje moža... v mednožju ga ma user posted image poskusi mogoče je enak model kot moj mož user posted image
full sta luštni s Katarinco... ne vem zakaj se moj mož ne spravi na kakšen izpit, da vaju z Jašo še v živo spoznava user posted image

altati, bravo za lepo preživet petek user posted image pametno ste vi to zastavili otroke na 5 let... bo treba kr mau razmislit ali te oponašat, al neki po svoje pametovat user posted image
ko sm prebrala kako tebe mož razveseli, bi se pa lahk kr podpisala spodaj, ker mene moj mož tut tk - sončnice = zakon, sem imela tut poročni šopek iz sončnic... darilca iz benze v obliki čokolade so tut zakon, meni ponavadi kak munchmallow al pa toblerone prinese... vsesplošni prazniki so pa mojemu čist out in pol kr kdaj naredi kaj luštnega za prebujenje metuljčkov v želodcu user posted image

tolk zaenkrat... sem šele na 418. strani, Jaša buden... kasneje dalje

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10591
26.3.2007 16:32:28   
Maxica
ALELUJA, ALELUJA, ALELUJA, I'M BACK.user posted image user posted image user posted image
Zdaj vas grem pa mal brat, verjetno me spet ne bo ene tri dni na spregled, ker vas hočem prebrati tudi za nazaj, hehe, ampak bom že prišla na tekoče. Kva sicer dogaja? Mi smo včeraj začeli z žličko banane, danes dvema in smo pravi jedci.user posted image  
Se beremo pozneje, pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10592
26.3.2007 16:42:10   
muki1
ALELUJA, ALELUJA, ALELUJA MAXICA JE BACK user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10593
26.3.2007 16:46:01   
Pikabu
Hej, vidve! A ne vesta, da je post? Zdaj se ne poje aleluje... user posted image user posted image user posted image

Maxica, sem vesela, da si nazaj, sem te pogrešala. Pa sanjala, saj boš prebrala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10594
26.3.2007 16:47:21   
Pikabu
Trenutno čakam, da se tamledva zbudita, možek je tudi že doma, potem gremo pa k maši za Miha.

Hvala vsem za spodbudne besede. Danes mi je šlo čez rob. Res ju pogrešam....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10595
26.3.2007 16:53:09   
muki1
Hoj Pikabu. Veš, saj je popolnoma razumljivo, da se tako počutiš. Izguba dveh dragih oseb v tako kratkem času, še posebej Mihova smrt in vsa žalost in praznina, ki je nastala z njegovim odhodom. Saj je čisto normalno, da te popade taka žalost, pa strah, bes...ti še nisi šla skozi vse, verjemi mi. Premalo časa je minilo. Najboljše, da ob takih trenutkih kar greš do groba, prižgeš svečko in si daš duška, pa se izjokaš in v mislih pogovoriš z njim. Še veliko časa bo minilo, da bo vsaj malo manj bolelo, veliko, zato nikar ne tlači čustev v sebi in se le izjokaj, pa le ,,zateži,,. Saj smo pa vedno tukaj. In ta vedno mislim dobesedno user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10596
26.3.2007 16:55:44   
muki1
Pa še nekaj sem vam hotela sporočiti punce:

Muki ima nova očala
zdaj vas bom še brala
to bo prava štala user posted image .Počutim se prekrasno,
saj zdaj vse vidim jasno user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10597
26.3.2007 17:07:01   
Pikabu
Muki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10598
26.3.2007 17:07:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Muki ima nova očala
zdaj vas bom še brala

bravo za očala,
ziher si veliko zanje dala,
ti nisem nevoščljiva,
me kar znoj obliva,
če mi samo na misel pride,
da mene tudi ta izdatek ne obide.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10599
26.3.2007 17:25:36   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Muki ima nova očala
zdaj vas bom še brala

bravo za očala,
ziher si veliko zanje dala,
ti nisem nevoščljiva,
me kar znoj obliva,
če mi samo na misel pride,
da mene tudi ta izdatek ne obide.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAMe jpesnice med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve dve urici spale, zdaj pa se greva malce potepat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  422 423 [424] 425 426   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  422 423 [424] 425 426   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!