muki1
|
Zdravo babure. Evo mene, včeraj se nisem kaj dosti javljala, smo imeli natrpan urnik, zvečer pa sva z Moci potem Viktorje skupaj pogledali. A ne Moci ? Sem se dobro narežala. Komaj čakam, da bo v MS 5 moških.com. Grem pa če bo ne vem kaj. Zrnec je res pravi facon. Pikabu in Gaya, samo toliko vama sporočim, da probajta umaknit slike, ker dugače bo Altati naredila celo štalo, ko prekrokana pride na RR in bo vidla, da ji spletkarita za hrbtom . Pikabu, ne vem katera ti je že napisala, da Maks postaja vse bolj podoben Emi, tudi jaz sem takega mnenja. Res sta si podobna. Pa kakšen velik fantiček je že...ojoj, le kam gre čas. Gaya, tvoja princeska črnooka pa je ornk fotogenična, nastavlja se pa tudi že fajn pred objektivom. Se mi zdi, da točno ve, kam mora gledat . Beki24, idi se solit . Ampak dobro, vidve sta celi, vse lepo in prav. Sicer pa, če nisi bila pijana , bo verjetno zavarovalnica kaj prispevala, mar ne? Zato pa se pravi temu NE sreča. Vsaj upam, ker taužnt evrov je res malo preveč, za neplaniran izdatek. . Morda ti Evik kaj primakne, ko tak pridno dela . @lina, mož je že šel spat, nismo več skregani . Ampak sem se res razpizdila. Sem enega prijatelja nakurila. V bistvu je on nekaj začel, malo se afna zadnje čase . Pa sem mu par krepkih povedala. Nič hudobnega, nič izzivalnega, malo sem stvari postavila na svoje mesto, ker zadnje čase nam več ne štima kot bi moralo, pa možu to ni bilo po godu.Češ, kaj je zdaj tega treba bilo, potem, sva pa začela malo bolj glasno debatirat in BUM , ti si konfliktna. Me je res na prvo žogo zelo prizadelo. Sem se že skulirala in z možem zgladila odnose. Amazona, nič ne smrdiš, bad timig . Saj te je lepo brat. Viv, mi je vse znano. Obnašanje starejše in občutki mamice . Nisi sama .