|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.3.2007 21:28:35   
gaya

O moj bog beki24, važn da sta vidve celi in zdravi, avto bo že. Sicrer vem da je hudo k si tkole pridelaš dodaten strošek, ampak važn da vama ni nič.user posted image user posted image

Moj mož pa Gaja sta se spomnila na materinski danuser posted image , sem dobila vrtnico in čokoladiceuser posted image , mnjami, zdaj jih bom pa napadla. Majo notr vinjak, pa se bo ravn razkadil vse, k se bo Gaja zbudila za prvo hranjenjeuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10526
25.3.2007 21:30:05   
beki24
tako je pa danes Tinkara skupaj s sestrično sestavljala puzzle oz. razstavljalauser posted image

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10527
25.3.2007 21:30:21   
viv_
Čestitke vsem mesečnikom user posted image

Hvala za komplimente user posted image .

beki24 - samo da vama ni nič! Kaj pleh! Jaz sem mela pred par leti črni mesec, sem avto 2x zbila v 14 dneh. Že pes pri kleparju me je bil vesel, ko me je zagledal ...

spanje - tamala je bila tako zmatrana, da je šla spat ob 7h, kot običajno, v bistvu eno uro prej... Knede user posted image

Ta veliko me pa ma, da bi jo tok čez rit! Že itak je bila ves dan na meji nemogočega. Pa OK, preživimo to. Potem doma izsili, da bo gledala Palčico. Prav. Ampak smo se zmenili, da če gleda Palčico, gre potem takoj po večerji in umivanju spat, brez risanke in brez pravljice, ker je Palčica dolga. OK, vse lepo... V teoriji! No, po kopanju sem jaz (kokoš) že tolk popustila, da je pogledala še enega Frančka. Potem pa v postelji, da bi pravljico in je smrkla tok časa tulila, da je še Zarjo zbudila user posted image . Potem so mati udarili po mizi (čeprav me je imelo, da bi po riti). Zarja je sicer hitro zaspala nazaj, Mirna potem tudi... Ampak smrkla ena! Joj, res sem jezna...

Tako, zdej pa še polikam par cunj za jutri in grem spat!

Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10528
25.3.2007 21:30:28   
gaya

Še zadnji vlak lovim, za čestitke vsem 5 mesečkom in mamicam user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10529
25.3.2007 21:30:40   
Evik
Mi smo bili pa v ITaliji - smo delali gnarce služiliuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10530
25.3.2007 21:33:31   
beki24
Viv- tale pes pri kleparju me je pa mal nasmejaluser posted image , sej jst sm bla tud ene par mescev nazaj že tam, smo ene stare grehe popravljal, pa se mi je 40 jurjev zdel velikuser posted image user posted image

Tinkara pa danes noče spati, kar je čudno, glede na to, da je v celem dnevu spala pol ureuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10531
25.3.2007 21:35:42   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

Mi smo bili pa v ITaliji - smo delali gnarce služiliuser posted image

pridna pridna Evikuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 10532
25.3.2007 21:37:37   
nanica
Midva sva šla pa prvič, odkar imava user posted image , sama jest, v gostilno (tja, kamor gre rad tudi Drno), mali pa je počakal pri mojih starših. Me je ljubi povabil na kosilo za materinski dan, sva se hecala, da je on skuhal, jaz sem pa pomila posodo. Hmmm, kako je pasalo, le škoda, da od prehlada še ne okušam popolno. Pa je vseeno sedlo v želodček.

Zvečer smo šli pa na Brnik, je za en teden priletela prijateljica z NL, pa smo jo peljali domov v Lj, ni nič povedala staršem, da prihaja, je bilo presenečenje. Blažu je prinesla eno lepo knjigico iz blaga, jo bom poslikala in vam jo pokažem, meni je res ful všeč.

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 10533
25.3.2007 21:53:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Pa dobro zdaj ko se meni piše nikjer nikogar, kolikor hitro bom pa pete stegnila pa bo tukaj spet en rafal čvekauser posted image   Zdaj se bom pa že spraševala kot Moci...a smrdim?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jah, se bova počasi morali začeti umivat, aneuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10534
25.3.2007 21:59:56   
moci
beki, se strinjam z ostalimi, pločevina se popravi. samo, da sta vidve ok. se rado zgodi, ko smo nervozneuser posted image jaz sem moji mami naredila totalko iz čisto novega avta.... sem ga kar v mlekarno parkiralauser posted image

gaya, evo, točka za moža, ane?
jaz sem pa eno čokolado na ta račun zmazala user posted image

viv, boš čez nekaj let delila nasvete o vzgoji (aja, ne čez nekaj ampak kar kmaluuser posted image ) še nam.user posted image user posted image user posted image user posted image

evik, pridna, je vsaj nekdo danes kaj služil, mi smo samo zapravljali

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10535
25.3.2007 22:00:55   
moci
a se samo meni zdi al je res eno zatišje na forumu ta vikend, se pozna, da manjkajo glavne čvekeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10536
25.3.2007 22:05:58   
@lina
beki, pleh je samo pleh, se ga že nazaj pokleplje... važno da sta vidve ok - no, Tinkara je bila en mičkeno na dieti, pa bo že nazaj polovila...

muki - sem brala zakaj si konfliktna in za moje pojme to nisi konfliktna, ampak direktna... konfliktna je po moje oseba, ki skoz nekaj drežnja (je to vseslovenska beseda ali samo naša, dolenjska? - pomeni "najeda") in s tem sproža konflikte...upam, da sta sedaj že zgladila konflikte z user posted image  - nikoli ne hodi v posteljo skregana...

spanje - tamalga je zmanjkalo ob 20h po novi uri, že cel dan je naravnan na novo uro in gre spat tako, kot če bi šel po stari uri...fajn.
S starejšim mamo pa tud preglavice...popoldne je zaspal šele ob 14h in spal do nekaj čez 16h, zdej pa kar ne zaspat...je bil ves nedeljski scenarij - kopanje v banji, čokolino, Traktor Tom (to je risanka, za mamice, ki ste to sedaj prvič, pa še niste v koraku z novodobnimi risankami user posted image ), pol sta z očijem šla spat, pa je že na 3/4 spal, in se je spomnil da je treba še nohte porezat in mu je moral ustrečt, ker bi prevelika galama dvignila še tamalga pokonci in potem spet jovo na novo... kr neki, no!

viv, tamala je pa res princeska!user posted image

nanica, je pasal mali odklop, a ne?user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10537
25.3.2007 22:12:00   
moci
@lina, imaš kaj novic o mis? kako sta?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10538
25.3.2007 22:16:56   
@lina
aja, še mis se mi je javila: Tini zbijajo vročino ko ji naraste, ponoči je imela 39 stopinj, malo prej je pa prvič padla sama od sebe in je na 37,3. Voda in kri sta OK in ne vejo zakaj vročina...user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10539
25.3.2007 22:32:21   
beki24
no, ko se pa na Mis in Tino spomnim,me pa kar stisne, res je najbolj važno, da so naše pikice zdrave, drugo bo že!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10540
25.3.2007 22:51:08   
muki1
Zdravo babure.

Evo mene, včeraj se nisem kaj dosti javljala, smo imeli natrpan urnik, zvečer pa sva z Moci potem Viktorje skupaj pogledali. A ne Moci user posted image ? Sem se dobro narežala. Komaj čakam, da bo v MS 5 moških.com. Grem pa če bo ne vem kaj. Zrnec je res pravi facon.

Pikabu in Gaya, samo toliko vama sporočim, da probajta umaknit slike, ker dugače bo Altati naredila celo štalo, ko prekrokana pride na RR in bo vidla, da ji spletkarita za hrbtom user posted image .
Pikabu, ne vem katera ti je že napisala, da Maks postaja vse bolj podoben Emi, tudi jaz sem takega mnenja. Res sta si podobna. Pa kakšen velik fantiček je že...ojoj, le kam gre čas. Gaya, tvoja princeska črnooka pa je ornk fotogenična, nastavlja se pa tudi že fajn pred objektivom. Se mi zdi, da točno ve, kam mora gledat user posted image .

Beki24, idi se solit user posted image . Ampak dobro, vidve sta celi, vse lepo in prav.
Sicer pa, če nisi bila pijana user posted image  , bo verjetno zavarovalnica kaj prispevala, mar ne? Zato pa se pravi temu NE sreča. Vsaj upam, ker taužnt evrov je res malo preveč, za neplaniran izdatek. user posted image . Morda ti Evik kaj primakne, ko tak pridno dela user posted image .

@lina, mož je že šel spat, nismo več skregani user posted image  user posted image .
Ampak sem se res razpizdila. Sem enega prijatelja nakurila. V bistvu je on nekaj začel, malo se afna zadnje čase user posted image . Pa sem mu par krepkih povedala. Nič hudobnega, nič izzivalnega, malo sem stvari postavila na svoje mesto, ker zadnje čase nam več ne štima kot bi moralo, pa možu to ni bilo po godu.Češ, kaj je zdaj tega treba bilo, potem, sva pa začela malo bolj glasno debatirat in BUM , ti si konfliktna. Me je res na prvo žogo zelo prizadelo. Sem se že skulirala in z možem zgladila odnose.

Amazona, nič ne smrdiš, bad timig user posted image . Saj te je lepo brat.

Viv, mi je vse znano. Obnašanje starejše in občutki mamice user posted image . Nisi sama user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10541
25.3.2007 22:53:05   
Lu
Čer!

Najprej iskrene čestitke vam mamicam. Za vsako ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mis čimpreje se pozdravite.

Imamo mi tudi bolnika spet doma. Maja ima vročino. Verjetno tele petice. Bom videla kako bo ponoči. Včeraj je šla kar k meni spat za 2 uri. Ja pa sem pred časom rekla, da otroci ne bodo spali pri meni. Ampak ji je bilo kar hudo pa sem rekla pa naj bo. Itak pa sama v postelji 180x200. Placa še za psa user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa bili danes malo pri naših. smo šli na kosilo. In potem še k tastu in tašči. Potem je še moj prišel z jadranja kar k njim in prišli smo spet ob 20 domov. Mali je čisto zmeden. Zdaj pa ko se je ura premaknila pa še bolj. Da vam ne govorim o sebi, ki sploh nisem vedela, da se je premaknilauser posted image Bo že.

nanica a kar na kosilo te je peljal. Full lepo. Si dala malo možgančke na off. user posted image Jaz bi tudi že šla kam tako. Samo kar nimamo časa oz. si ga ne vzameva.

Hama perlice. ZAKON. Vam rečem. Jaz sem čist not padla. Pikabu imaš kakšno fotko še od teh perlic. Jaz sem nabavila velikonočnega jajčka pa sta samo 2 slikici gor. En metuljček in ena račka v jajčki. Bi pa še kakšno slikico imela, da bom malo kopirala. Vam jutri pripopam slikico.

Zdaj pa bom kar zaključila, ker Maja kliče mami in joka zraven. Vidim da bo kar pestra noč.

Lahko noč in lepe sanje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10542
25.3.2007 22:56:01   
muki1
Oh, Mis in Tina. Držita se punci. Jaz osebno zase sem prepričana, da bi se počutila bolj varno, če bi bila v takem primeru v bolnici, tak da... edino kar vama preostane, da gresta čez to in da čimprej minejo dnevi, potem pa se res nagradite z enim maximalnim uživantskim tretmajem, ko boste pa končno RES zdravi. Sem skora 100% prepričana, da ni kaj hudega, ampak jo bolj iz previdnosti spet imajo v bolnici, ker je ravno bila odpuščena.

Nanica mamica, lepo te je možek razvajal ob materinskem dnevu user posted image .

Pri nas ni bilo nobenega presenečenja, razen dveh lepih SMS-ov od mojih dveh dragih prijateljic user posted image . Maxica, Pikabu....hvala vama, moji punci user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10543
25.3.2007 23:50:17   
frrrr
hm... ostala sem na 208. strani... bom začela brat, pa kolkr daleč pridem, pač pridem... ostalo pa jutri...

ČESTITKE VSEM MAMICAM ZA MATERINSKI DAN! user posted image user posted image

pa ČESTITKE vsem MESEČNIKOM+MAMICAM zadnjih tri dni user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa brat... aja, pogrešala sm vas user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10544
26.3.2007 0:03:10   
frrrr
altati in beki, depilacija je nekje na 14 dni (več se mi ne da, pa bi mogoče na stanje blo kr potrebno user posted image )... zdej je blo pa res dva tedna zapored, ker naj bi že prejšnji teden šli na kopanje, pa sm zatajila user posted image
altati, una plenička med nogami  na slikici nas pa reši fontan user posted image

Maxica, glede na to, da maš crknjen pc, boš imela enako dela kot js user posted image

piskot, kašica pri nas user posted image mah ne vem... sreda, četrtek, petek smo papcali... pa ni bilo nič bolje... bila v soboto lepša noč, ko smo bili samo na dojki... danes pa spet papcali, zaenkrat še spi - ura 24:00... bomo videli, pojedel mau več kašice (enih 10-12 žličk) in spil nekaj žličk čajčka... po kopanju pa še dojki izpraznil...

mož gre proti postelji... jutri dalje... 410. stran me čaka user posted image pa slikice kopanja morm pripet... Jaša je užival

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10545
26.3.2007 1:33:22   
Anonimen
o hvala za čestitke ja sj še sama ne verjamem da je že 5M....joj gre hitro..ja ob tak iuri jz strašim tukj gor jauser posted image user posted image ....sicer pa sm samo mal prečikirala k ne morem spat  pa bom vrejtn kr mogla..ane'????user posted image

NČ LEPO BODte dons...pa-pauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 10546
26.3.2007 7:10:08   
lucika
PRVAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

jeeeeeej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10547
26.3.2007 7:14:13   
lucika
sem pokonci, z oprano glavo in ful energije. pa z namenom, da grem nazaj spat:)

vceraj se je vrnil nas ati..nam cist porusil ritem (pst, ne njemu povedat), pa malo ga je prestavitev ure porusila... je sel mali spat ob 9, pa se je od 10 nazaj zbudil; in pol smo se uspavali do 12. in naslednje bujenje je bilo ob 5.30; pa se takrat se ni jokal, ampak igral z medvedkom.

in mama je naspana:)

sem mu dala vceraj rizevo kasico, narejeno iz treh zlic. vsakic mu je bolj fina, samo jaz se vedno ne vem, al mu lahko naredim iz sestih, tak ko pise na skatli, al je to prevec za take male? saj bi vsak dan dala eno več. me pa skrbi, ker zelodcek je verjetno tini mini, tistih 6 zlic je pa ziher ena skodelica. ne vem, pomoč prosim.

no, tole za uvod v danasnji teden, zdaj pa AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUF ZASPANKE! hehehehe, kak sem jaz prijazna, ne?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10548
26.3.2007 7:24:39   
lucika
mali taaak sladko spi, da sem prisla po fotoaparat. ja, in delit tole z vami.

cakte, pa kje ste vse, a jaz tud smrdim?:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10549
26.3.2007 8:01:13   
altati
Dobro jutro!
Preživela vikend!
Krilo in srajca , ki sem ju želela obleči, šla na rit brez problema! Bravo jaz!!! Imeli smo se super! Čeprav imam danes po vsej verjetnosti + 3 kguser posted image ...Ne grem na vago, ni šansuser posted image !
Videla da ste me opravljale- saj bom slikala prevleko! Obljubim! Če pa ni dežja, pa se mi je ne da gor vlečtuser posted image !
Mis- kako ste? Sem videla, da sta zopet v bolnici!
Aja, pri nas je zbolela Tia! Zdaj vsaj vem, zakaj pretekle tri noči ni nil spala! To je pri njej znak, da zboli....pa sem ga že pozabilauser posted image ! Kuha jo vročina, pa kašlja, z nosa teče, grlo boli itd....
No, ko sem zadnjič hvalila mojega dragega...ravno v soboto zjutraj, ko sem jaz pisala o njem, se je gospod namalal na vraztih z enkratno orhidejo (bonsai), malo manjšo od običajne, s čudovitimi cvetovi, vijolične barve in ogromno popkov! Res je zlat!
Jaša je bil priden na fešti, v vozičku je celo spal v gostilni!
Ponoči pa je tudi zelo pridno spal v moji stari sobi in postelji!
No, zdaj vas grem pa malo brat!
aja, Pikabu in Maxica- hvala vamauser posted image user posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Spolnost po porodu je...
sonček08

...boljša (30%)

...slabša (28%)

...ni razlike (43%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!