|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.3.2007 17:39:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

najlepši dan za rodit... js pravim, da je moral bit 11.10.2006, če sta se za ta dan odločila deklica s PDPjem 1.10. in fant s PDPjem 31.10. - zdej pa rečte, če to ni bil en poseben dan, ha? user posted image

ej, Frrrr- vedno ti pozabim povedati, da ima tvoj Jaša rojstni dan ravno takrat kot moj user posted image . Tako da bo itak eden najbolj fejst dečkov (takoj za mojim Jašemuser posted image )!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10601
26.3.2007 17:40:26   
Maxica
Sem vse prebrala, sproti komentirala, bilo predolgo vse skupaj, in mi je vse zbrisalo.user posted image user posted image user posted image
Bom zvečer še enkrat, zdaj se mi pa ne ljubi še enkrat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10602
26.3.2007 17:46:40   
Evik
hojla - hvala vsem za čestitke!

mi poskušamo z rižem od milupe pa nam ne potegne, vodo ma pa rad. dam mu ga za probat po dojenju. a je za začetek to treba zelo redko narediti? bodite tako prijazne pa mi opišite kdaj in kako se ta zadeva dodaja, thanks!
mali pa zdele kable meša...user posted image
težko pišem z eno roko...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10603
26.3.2007 18:05:58   
beki24
Evik, jst sem z rižem začela tako, da sem ji najprej dala malo mleka za popit, potem pa povrhu par žličk riža( ne prav tekoče, ne pa tudi preveč gosto, tko da z žlice še dol teče), potem pa vsak dan več riža. Midve ga jeva tam med 19-20h. Včeraj ga je pa 2x jedla, ob 18.30 in ob 20ih- kert ni imela dovolj- sva pa potem spali celo nočuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 10604
26.3.2007 18:46:22   
moci
evik, jaz ji dam najprej riž in potem dojim, ker drugače je sita in potem noče riža

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10605
26.3.2007 19:09:45   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

evik, jaz ji dam najprej riž in potem dojim, ker drugače je sita in potem noče riža

Vidiš jaz pa glih obratno delam...najprej podojim pa šele nato GH, sam bi pa tdaj že rada uvedla en samostojen obrok GH, recimo tam okrog poldneva...sam nevem če bo ratalo, Ajda sovraži "resno hrano", od GH bi ona samo bejbi rižuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10606
26.3.2007 19:15:50   
piskot
cer.

hitro porocilo. dan minil kar uredu, sprehajanje, hranjenje, igranje. kuhali danes nismo user posted image . Smo pa kupili stajico. Rabljeno, za 25 eur. Bomo videli, a bo uredu al ne.

Mami je cist crknjena, ati je pravkar prisel domov user posted image , Martin je pa tecko. Upam da ga ne bo to drzalo se cez noc. Se pa stalno tolazim, da so zobe. Zob pa od nikoder.

Tako, mi smo zdaj po 3 dni probavali cvetaco, krompir, kolerabo (ta je taboljsa). Korencek menda zapira, ampak bomo vseeno jutri poskusili. Kaj pa potem? Jaz bi mu kar bucke dala. Al pa mogoce najprej poskusim rizevo kasico za zajtrk.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10607
26.3.2007 19:49:42   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

c
Tako, mi smo zdaj po 3 dni probavali cvetaco, krompir, kolerabo (ta je taboljsa). Korencek menda zapira, ampak bomo vseeno jutri poskusili. Kaj pa potem? Jaz bi mu kar bucke dala. Al pa mogoce najprej poskusim rizevo kasico za zajtrk.

Bučke, brokoli, korenček res zapira pa ga jaz mešam s krompirjem ... Ampak jaz sem začela tako, da sem ji dala 1x na dan vedno ob istem času, okrog 13ih, 14ih... ko se je navadila na različno zelenjavo in sadje, sem ji začela zjutraj dajat sadje, za kosilo zelenjavo, zdaj pa sva začeli zvečer dajati riž ali kašico za lahko noč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10608
26.3.2007 20:01:37   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Se pa stalno tolazim, da so zobe. Zob pa od nikoder.

No pri nas je čisto isto...zobje pa zobje..teh pa ni na spregled. Sam a veš, da lahko to včasih traja tudi več mesecev peden dejansko tile ven pogledajouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10609
26.3.2007 20:02:45   
štorkljica
Ajda je danes probala bučke z rižom...prvič se dejansko ni zmrdovala, upam, da bo fen bučk kot mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10610
26.3.2007 20:05:46   
štorkljica

amazona, Ajda Iza ima pa full goste lase... gnojite? pr nas je nekaj blond, nekaj svetlo rjavih, pa zgleda skor plešast... rodil se je pa čist črn user posted image no, pa povrh lepega otroka, je še mamica full simpatična in mlada user posted image

user posted image user posted image

najlepši dan za rodit... js pravim, da je moral bit 11.10.2006, če sta se za ta dan odločila deklica s PDPjem 1.10. in fant s PDPjem 31.10. - zdej pa rečte, če to ni bil en poseben dan, ha? user posted image

Frrrr veš, da se nikoli nebi mogla bolj strinjati s tabo kot zdajuser posted image  Po moje sta se tedva kar zmenila da bosta tko nardila...se mormo enkrat definitivno srečat, kaj veš mogoče pa bove v žlahtiuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10611
26.3.2007 20:08:42   
štorkljica
Moci to bi skoraj težko verjela - podhranjena, spet tele pediatri "strokovnjaki" brezveze paniko delajo, nič ne skrbi ti sam lepo počasi delaj kot ste se zmenili, pa po svojem materinskem občutku...saj ti bo Zoja itak dala vedeti ko ji bo kaj manjkalo!

Neposredna povezava do sporočila: 10612
26.3.2007 20:10:30   
štorkljica
Beki mam kveščen zate, zdaj po 6-mesecu starosti kako boš dajala mleko, še naprej po flaški ali pa boš že presedlala na tisti prilagojeni kozarec za pitje po 6-mesecu. Sprašujem ker nevem ali naj jaz tut že presedlam al še naj ostanem malo na cuclju?

Neposredna povezava do sporočila: 10613
26.3.2007 20:36:14   
nanica
hoj, oktobrke, moj laptop je na menjavi diska, na starem je pa ful manjša tipkovnica in se kar naprej motim med tipkanjem

Blaž je zaspal, moramo počasi prestaviti spanje proti sedmi - pol osmi, zdaj sem skoraj z njim zaspala, se mi je ravno sanjalo, kako mi en tip vleče torbico izpod Blaževega vozička, pa me mož poboža po obrazu, saj sva skupaj uspavala sina, sem se tako ustrašila

zdaj se pa bašem s čokolado, saj grem jutri na telovadbo, moram malo zapolniti čustveno luknjo, ki je nastala danes, saj smo imeli pri starpih en cirkus, zgleda, da se je začasno uredilo, kopje se je pa na meni lovilo. ne bom preveč jamrala, pikabu, očitno je danes tak dan, za globoko razmišljanje in kontemplacijo. sicer bom še nekaj dni počakala, preden bom spet lahko govorila z mamo, potem bo pa že bolje. škorpijon v meni je preponosen, rakica ga pa uravnoteža. mama pa pravi, da so ribe preveč sramećljive za take vrste pogovorov in evo ti ga na, situacija brez repa in glave je brž tu. mami, vesela sem zate, ti najprej tu povem, da se jeza nate malo ohladi, potem ti bom pa še v živo

a je danes povsod tako pihalo? meni sploh ni pasalo ven, me je bilo kar strah, da pridelam kakšen glavobol, kot ga ponavadi dobim z vetrom

a jutri, ko imam telovadbo, bo pa spet dež? to je pa že stalnica, dež ob torkih

nanica

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 10614
26.3.2007 20:36:59   
Maxica
1. Čestitke Matjažu, Žanu, Mihi, Lei in Andražu za pet slončkov balončkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Pikabu, popolnoma normalno je, da se ti včasih v sanje prikradeta tudi pokojni dve ljubljeni osebi. Mal te opominjata, da ju ne pozabit, pa mal te opominjata, da pazita na vas. Mene pa komot pocukaš za rokav za tolažbo, tako v sanjah, kot v resnici.user posted image
3. Glede nošenja je pri nas bistveno bistveno boljše. Se že zgodi, da lahko kosilo povsem v miru skuhamo in pojemo, pa zdrži Lan čisto tiho v ležalniku in se igra. Smo mu zdaj tudi puzle postavili na tla, uživa sicer, ampak se je začel premikati kot polžek, vzdiguje ritko in se poriva z nogicami naprej, tako da ga je treba pa kar paziti. Imej ga magari enkrat na obiskih kar v lupinici, če se ne bo pritoževal, pa boš videla, če je res to vzrok.user posted image  Za ostale "probleme" pa upam, da so medtem že postali "problemčki".user posted image
4. Viv, luškani, luškani. Čestitke za krst.user posted image
5. Mis, mislim na vas, predvsem na ubogo Tino. Da bi bili čimprej doma, zdravi kot ribe.user posted image
6. Luškane slikce vseh korenjakov, res. Je morala biti res ena dobra luna lani januarja, ko smo jih naredili.user posted image
7. Nanica, tudi jaz bi geslo, prosim.
8. Čestitke za materinski dan, ja. Tudi pri nas možek na to ne da kaj dosti, pa pol tudi jaz ne zahtevam kakšnih pozornosti, da nisem razočarana.user posted image  Sem dobila pa par smsov od somamic, pa je bila tolažba.user posted image
9. S krstom vedno slabše kaže, sedaj se mi je že župnik prijatelj nekam spuntal.user posted image user posted image
10. Na plavanju v soboto smo se imeli super. Lan je užival, sva bila skoraj 45 minut v vodi. Max in očka sta bila na drugem koncu bazena, s ta večjimi otroki in sta tudi uživala. Komaj čakamo naslednjo soboto.user posted image
11. Midva sva včeraj začela z banano. En kolutek, pomešan z mojim mlekom. Danes sta bila dva kolutka, jutri bodo trije. Pa res pridno odpira usta, ga je prav veselje gledat. Naslednji dan bom pa dala eno zelenjavco, ne vem še kaj. Z rižolinom še nisem začela, ker so noči lepo prespane. Morda naslednji teden, ne vem še.
Upam, da gre zdaj to skozi, sicer popuser posted image . Moram iti zdaj Maxa dat spat, ni nič spal popoldne, ker smo ata peljali v Ajdovščino, je nabavil novega Golfa, pa je moral iti Max zraven. Pa še mama ima rojstni dan, tako da imamo pestro. Se beremo, čavči.

Neposredna povezava do sporočila: 10615
26.3.2007 21:04:14   
Evik
hojla, hvala za odgovore, mam pa še eno vprašanje - rada bi skopirala svoje poste, da poberem ven kar se mi zdi važno za album - a je kakšna finta al moram vsakega posebej?

thanks

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10616
26.3.2007 21:40:05   
Anonimen
Joj punce jst vas pa ne dohajam. Kakšen dan me ni naokoli pa je že 10 in več strani napisanega. Men se pa zdej tkoooo ne da brat. Povejte nahitr kaj je novga, tko da vem če se kej fajnega dogaja. Mi smo ok. Zdravi tud. En obrok (dopoldan) jemo GH pa kr gre. Zvečer mu dam mal rižolinota pa tud kr gre. Ponoči se še zbujamo in k joški stiskamo. Čez dan smo pa na hiperaktivni (igranje, sprehajanje, kuhanje, čiščenje, pogovarjanje, jokanje, spanje...vsega po malem). Tko. To je to. Se slišmo kmal. Uživite pa pridne bodte.

LP

(odgovor članu Evik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10617
26.3.2007 22:22:48   
Pikabu
Kje pa ste danes punce, da nič ne pišete? Upam, da vas nisem jaz zamorila. Res ni bil moj namen.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10618
26.3.2007 22:34:00   
frrrr
spet en dooooolg post od mene user posted image če ta ne bo čez celo stran, pa tut ne vem user posted image user posted image

lucika
, js razmišljam o hojici, zato te nč ne obsojam, če jo je Aidan preizkusil user posted image ... se kr ne morem odločit... full odsveujejo... imamo pa del stanovanja nižje za 2 stopnici in ni nevarnosti, da mi bi kam padel... pa v tem delu je računalniška soba, dnevna soba, kuhinja, jedilnica in soba, ki bo kasneje njegova, zdej pa še vsi tam spimo... se mi zdi, da bi se imel full za sprehajat... mogoče bom pa tolk dolgo razmišljala, da bo to obdobje že prerasel user posted image
rižolino - mi smo ga dans jedli 5ič, pa še vedno nismo ene žlice pojedli? se kr mau naveliča... pa ne vem, al položaja v ležalniku al rižolinota user posted image

naše današnje spanje
(čeprav tolk pozno pišem, da bi že o današnjem današnjem lahk komentirala user posted image no, še spimo user posted image )... od 20ih do 1ih prva runda, druga do 4ih in potem do 7ih... sm kr spočita
piskot, mogoče pa bo... sam mi premau rižolinota pojemo... vsaj zdi se mi tk...

moci, js tut previjala v avtu v petek...po kopanju Jaša ni želel jest, pa sva ga popokala v avto in smo se odpeljali... je zaspal... v Velenju se zbudil... smo se kr na benzi ustavili, mož šel v nabavo sendvičev in nikotinsko krizo premostil, midva sva se pa podojila... kot ponavadi kupček ni bil zgoraj ampak v plenici user posted image in to je bil tak hud kupček v dveh dolgiiiih intervalih, da sva se mogla kr cela preoblečt, ker je vrh plenice vn pricurilo user posted image
super, da si dobila mere... pa user posted image za pridobljenih le 300g... ima pač dobro prebavo in veliko miglja... svoje mere sem že pripopala 1x, pa so bile tut zelo majhne razlike vmes.. sej iz 3030 na 8100 v enem letu res ne more bit baš nešto med meseci

Pikabu, gaya... vidve sta spet parčkale svoje otroke?
Pikabu, kolk las ima pa vaš Maks user posted image
sanje... v spanju premlevaš stvari, ki so se ti dogodile.. je bilo vse na kupu, pa tudi zaradi Eme, Maksa in moža nisi preživela izgube kot naj bi jo in si se držala nazaj, bila močna... verjamem, da je hudo... mi smo tu, da te poslušamo, ti pomagamo po svojih najboljših močeh... kadar ti bo hudo, se le izkašljaj in ti bo malenkost lažje. jaz sem za svojo omo potrebovala dobre pol leta, pa se nism potrebovala ozirat na moža ali otroke... še po pol leta sm enkrat mau preveč v kozarec pogledala in nism mogla nehat govorit o njej, pa kr jokala sm... no, na srečo sem samo kolegici zamorila žur, ne celi klapi... ampak morm rečt, da je pomagalo...
me pa mau skrbi, ker že od novembra, ko je prijatelju in sodelavcu umrla žena nosečka in ga pustila 4letno hčerkico sama, ne morem misliti nanjo... vsakič, ko dojim in zaljubljeno gledam Jašo razmišljam: glej, za takšno srečo je pa ona izgubila življenje... kako naj to odmislim, ker med dojenjem verjetno tut Jaši svoje občutke prenašam user posted image

viv, lepo princesko imate in user posted image za lep krst

Maxica, voda v termah Snovik je imela 31 stopinj, pa ni bilo panike... smo čofotali nekje 25 minut, pa mali bi kr še... očitno ne smemo vsega knjigam verjet user posted image
lepo, da si spet konektana... ampak rdeče in boldano user posted image te je tolk razjezilo, ker ti je prejšnji post zbrisalo? user posted image

spanje in ura... mi smo prej hodili spat ob 19ih, zdej pa ob 20ih user posted image prav paše, ker smo prej morali kr neki hitet... zdej smo pa vsi zadovoljni user posted image

amazona, si imela monologe... pašejo včasih, a ne user posted image  user posted image   pa super za vaš uspešno preživet izlet do MBja

beki, ujej... pa kaj mora folk ograje postavljat na mesto, kjer drugi vozijo user posted image zdej, ko sta obe ok, začneš gruntat o škodi, drgač bi bilo to čisto nepomembno... pomisli na vrednost, ki jo imata vidve - je nepreceljivo - in obe sta na varnem, torej si naredila veliiiiko dobrega, ker vama ni nič! očitno res ni bil tvoj dan... bi blo bolje ostat doma in tašči slikice poslat user posted image kolkr si opisala, je norma za letos izpolnjena in te čakajo še sami lepi dnevi...
pa user posted image za spanje... dej povej, pijeta tut kej čajčka in na koliko žličkah rižolina sta?
Jaši ne bom povedala kaj pravi Tinkara o krompirju s cvetačo... mu bom pametno zamolčala in naj sam oceni user posted image si me pa fajn nasmejala z opisom vajinega preizkušanja user posted image

Evik user posted image za služenje gnarcev v Italiji
pa čestitke za 5 mesecev!
rižolino - začeli naj bi bolj redko, pa poskusi kakšnourco, dve po dojenju... in po rižolinotu še podojit...
kopiranje postov - žal vsakega posebej user posted image vsaj js še nism odkrila kakšne finte... mogoče le to, da lahko pogledaš svojih zadnjih 50 postov in ne rabiš vseh strani posebej odpirat... ne vem ali tudi kaj več...

nanica in gaya user posted image za vajine može, ki sta se spomnila materinskega dneva in vaju razvajala... mene je pa samo Pikabu razveselila, pa moj brat...

mis in Tina - ČIMPREJ SE POZDRAVITA! ZDEJ BOM PA HUDA - DOST IMATA! se derem kot user posted image upam, da me bosta kej ubogale...

muki, js tut rada razčistim, ker mi je full bed se pretvarjat neki in mislit čist drugače...
najina družba (kaj je že to user posted image ) se naju pa mau izogiba in še niso slišali svojega... mož se še kdaj pa kdaj dobi z njimi... ko se pa zmenimo za kakšno pijačko vsi, pa vedno odpade user posted image pa na obisk tut nikol nimajo časa prit user posted image se mi zdi, da je razlog v tem, da sem zelo dobro prenašala tegobe user posted image in rodila preizi, ker se me od porodnišnice dalje izogibajo -> jih je strah, da bi možje mau pritisnili na njih, ker si moški predstavniki družbe že kr fajn želijo potomcev... sva namreč najmlajša v družbi in edina z otročkom... babnce zmešane, ne vedo kaj zamujajo... jim je očitno treba mau napet, sma kaj ko jih ne srečam, da bi imela priliko user posted image
pa user posted image za nova očala, vsaj ne boš bedarij več brala user posted image pesmica je pa dobra... tut moci se je izkazala user posted image

gaya user posted image za spanje in kopanje

pa kje user posted image se potepa vava? js jo pogrešam...

tasha, men se pa ne zdi prenatrpano... prav luštno je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: altati

ej, Frrrr- vedno ti pozabim povedati, da ima tvoj Jaša rojstni dan ravno takrat kot moj user posted image . Tako da bo itak eden najbolj fejst dečkov (takoj za mojim Jašemuser posted image )!
user posted image sej sm vedla... si ga mau čekirala, da si vidla, a je na pravi poti user posted image
sej najprej je imel v planu 10.10, pa si moj mož ne bi zapomnil tolk različnih datumov user posted image js mam namreč 11.12. in je lažje, če sav oba na 11. user posted image
amazona, kr kakšno fotko razgleda pripopaj, pa ti povem, če bova v žlahti user posted image

Arabela - fajn sistem GH imata - zutr sadje, opoldne zelenjavo, zvečer rižolino... si velja to zapomnit... drgač te bom pa zahakljala čez kak mesec ali dva, ko z Jašo prideva do tja user posted image

nanica, se paše izkašljat včasih, a ne user posted image sej bo bolje...
js sm tut včer mami povedala, da se ne pogovarjam več o GH z nikomer... mi v istem stavku omeni kk bi mu lahk že mau pire krompirčka dala in kk je dobro, da se samo dojiva user posted image neki povem, pa me podpre... v naslednjem trenutku pa spet kakšno pribije kaj bo jedel čez en mesec user posted image ... sm imela dost in sem ji povedala, da bom pri Jaši sama odločala kdaj bo kaj jedel in čez 2 meseca še definitivno ne bo jedel mesa in krompirja, ker meso še ne bo prišlo na vrsto z uvajanjem po mojem načrtu... men tut sedlo kašljanje user posted image

prišla skoz... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej morm pa prečekirat, če ste vmes kaj naklofale... pa neke zsje mam za pregledat...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10619
26.3.2007 22:34:49   
frrrr
zdej ta bi moral pa že na novo stran it, a ne user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10620
26.3.2007 22:36:59   
frrrr
očitno temu ni bilo tako... bom pa mau fotk kopanja pripela in bo 426ka user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10621
26.3.2007 22:39:08   
frrrr
ker še ni 426ka, bom še mau fotke popala user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10622
26.3.2007 22:40:21   
frrrr
Pikabu, pomagaj... men ne rata... še vedno smo na 425 user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10623
26.3.2007 22:40:50   
Maxica
A to je zdaj kakšna nova moda, da se nič ne piše zvečer? Smo postale povprečne al kva?user posted image
Frrrr, ja, moram mal spet opozorit nase, pa sem rekla, naj bo rdeče in debelo, da bodo vedele, da me imajo. Cool, ne.user posted image
Pikabu, upam, da še vedno malo velja tvoja ponudba glede našega krsta. Ker nam res vedno slabše kaže.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10624
26.3.2007 22:53:59   
frrrr
lucika, pogledala vašega princa Aidana... cotkan fant z velikimi prekrasnimi čki... pa mamica ima še bolj živo oranžno barvo čupce kot js... moja je samo na soncu takšna user posted image tožba pa pade, ker me že zdej mau vrat boli user posted image

nanica, tvojega Blaža pa ne morem pogledat user posted image imam očitno enake težave kot Lu... verjetno je to zaradi menjave teme portala... bom počakala do jutr in še 1x poskusila...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!