Lu
|
Ojla! Čestitke Maks in Pikabu za 6 mesecev Mi smo tudi spali ok. Samo je noč bila prekratka zame, ker sem prejšnjo noč spala samo 4 ure Sem mogla še nekaj dokončat pri bilanci. Saj bo bolje. Trenutno mi oba otroka spita. Maja se v bistvu sploh še zbudila ni, Tian pa že drugo rudno šlafa. Maja je ostala doma, ker ima vneto uho. Ima spet antibiotike. Pa to ne more biti res. Pred cca 10 dnevi smo ravno zaključile z Ospenom in zdaj ji predpiše Hiconcil Antibiotik na antibiotik. Mater bo vse sprobala. samo da se pozdravi. Vročino ima samo pop. za kakšno urco in to je to. Pa da vam ne povem kako razigrana je prišla k zdr. Mi je bilo kar nerodno in rečt moj otrok je pa bolan No, ampak je videla da je ušesek res močno rdeč. Frrr vidim da ste uživali 100/h. Pa ne me za ušesa. Takoj zdajle se bom spravila poiskati mere in ti jih pošljem Pa še malo k GH. IZVIRNO SPOROČILO: beki24 Lu- a ti to kar v ta riž od Milupe zamešaš korenje, ali je to kakšna mešanica že pripravljena? Naredila sem kuhan navaden riž in zraven sem naribala korenček. IZVIRNO SPOROČILO: Evik mi poskušamo z rižem od milupe pa nam ne potegne, vodo ma pa rad. dam mu ga za probat po dojenju. a je za začetek to treba zelo redko narediti? bodite tako prijazne pa mi opišite kdaj in kako se ta zadeva dodaja, thanks! Jaz mu dam vedno pred dojenjem GH zaradi tega, da se malo naje in potem je še pri meni. Sem mu pa začela postopoma dajat. Najprej 1 žlička, potem 2 , 3 in nato mu zdaj delam 80 ml kašice, ker drugače imam prepolne joške za zvečer. Sem pa včeraj vprašala med. sestro, ko sem Majo peljala k zdr., za Tiana da mi preveč poje kosila in nato premalo pri meni in da imam pač preveč polne joške, pa je rekla da naj mu pa raje dajem samo jabolko in koren za jest. Da je mleko na prvem mestu. Aja pa še glede hropenja. Me je vprašala, če se je začelo ob uvajanju pa mislim, da se je res takrat enkrat. Tako da do nadaljnega ne smeva nič novega uvajat. Do zdaj je jedel kuhano jabolko, kuhan korenček, krompir in riž + zvečer od Milupe kašica Rise. IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ja Maxica, natűrlich, dva dni te ni pa je šla RR v maloro , vejš de . Da ti ne bom pa vedno samo simpatizirala, boš še mislila, da se za tabo mečem . Kaj bi vidve brez ena druge. Ste prav posrečene mis čimprej pridite domov tasha res si se lepo spravila delat metrski trak. Vsaka čast. Pikabu verjetno imamo istega jajčka od Hama perlic, ja. Se pa vseeno priporočam za slikce. @lina vi ste tudi pridni za kopanje. A to si šla sama z obema? IZVIRNO SPOROČILO: gaya Pikabu daj mi povej kako je s tvojim spodnjim štukom , men so se tud zdaj ene pikice nardile-beli mehurčki. Sam me nič ne srbi in peče kot pri herpesu. A so ti dal kako kremo? A mislite da lahko kar s canestenoom namažem k sem ga dobla za Gajino rit gaya tudi jaz sem imela enkrat nekaj takega. Beli mehurčki. Mazala sem se z Canastenom in je minilo. Arabela res je. Srečanje se bliža. Komaj čakam, da vas spoznam Tako. Sem si vzela prav čas in vas malo pokomentirala. Uf je pasalo. Zdaj pa šibam. čau bau pa led dan