|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 11:37:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Sem vam pa včeraj pozabila napisati, da sem od Maksa dobila prvi poljubček. Zdaj ima ful veselje mi po obrazu tako delat, kot da bi me hotel pojesti, pa če mu uspe brado dobiti v usta, veselo utrjuje svoje dlesni, včeraj mu je pa uspelo čisto tako zacmokati zraven, kot da bi mi dal poljubček, mami pa itak vsa blažena.... user posted image

Potem ti moram pa Jaša posodit..to je njegovo naljubš eopravilouser posted image . Da te po obrazu mrcvari z rokami, celega preliže, poljubčka in še malo posesauser posted image ....Poljubčke na kubik deli, bi se temu reklouser posted image !

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10701
27.3.2007 11:39:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Zdaj me je amazona spomnila na sanje. Pikabu sanjala sem te user posted image , verjetno zato, ker sva ble večr zvečer na linijiuser posted image .

Ja jst mam to zunaj na koži, ne notri med sraminimi ustnicami. Saj sumim da je od kreme, sam zanimal me je kolk časa se tep to paca da vidim, če sem tam nekje. Gajino hladilno mazilo ne pomaga. Pol s canestenom tud nam, če je sam za glivice(hvala beki), s čim pol čem mazat. K G pa še ne grem, ker vem, da ni herpes. A mislite d s tea tree kremo od justa lahko?

Jaz bi poskusila! Tea tree je itak zakonuser posted image ! Škodit že ne more!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10702
27.3.2007 11:45:02   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

svoje mleko si črpam, če bi mogoče pokazal kaj več zanimanja za GH...in danes mu naredim rižek s svojim mlekom, pa se je kar davil oz. ga je sililo na bruhanje user posted image  ne potegne nam GH... banano mogoče, za pol velike žlice.... to je sigurno pobral po starejšem bratu, mu tudi nič ni dišalo tam do 7. meseca

Mah nikamor se ti in njemu ne mudi...bo že, kot je Altati rekla da pa pol itak ceu življenje po žlici jemo!

saj vem, in tudi nič ne forsiram...pač testiram, kako mu okusi ugajajo...edino sem mislila, da mi mogoče pa le rata, da bo drugi sine boljši jedec kot je ta moja mala suha južina (Jure)... če bi na svetu obstajale le palačinke in čokolino, pa mogoče kakšen jogurt vmes, bi bil moj sin najbolj srečenuser posted image  zelenjave nič ne mara, iz rižote moram vso zelenjavo pobrat, juha je dobra samo rumena (goveja), zelenjavna juha - mami, a se hecaš?user posted image meso kakor kdaj, makarončki, riž, odvisno od razpoloženja... lani v vrtcu so ga vzgojiteljice hvalile, kako pridno je in kako vse poje...letos pa tako...

Ah, bomo že...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10703
27.3.2007 11:45:58   
altati

hvala za odgovore... sestavila mislim, da sem jo prav...edino če res tisti beli gumbek ne tesni dovolj...tudi jaz sem si 40 ml načrpala v dveh poskusih - najprej sem včeraj ene 25 ml, sem celo ally vmes pogledala, torej sem črpala 45 min, potem sem pa še danes zjutraj ene 15 ml medtem ko sem vas brala...
aha, pol lahko samo sanjam, da si bom načrpala ene 100 ml, glede na vaše komentarjeuser posted image user posted image

svoje mleko si črpam, če bi mogoče pokazal kaj več zanimanja za GH...in danes mu naredim rižek s svojim mlekom, pa se je kar davil oz. ga je sililo na bruhanje user posted image  ne potegne nam GH... banano mogoče, za pol velike žlice.... to je sigurno pobral po starejšem bratu, mu tudi nič ni dišalo tam do 7. meseca

kopat smo se šli pa vsi štirje - da bi šla sama z obema, se mi zdi čist mission impossible - še tako sva imela veliko dela oba, predvsem pri rihtanju za domov, saj v bazenčku bi že čepela sama z obemauser posted image

@lina-kaj naj ti rečem! Enako pri nas! Zdaj sem mislim da ene 5 x poskusila mu dati riževo kašico, kakšno žličko ali dve.. Ni variante! Imamo Tio številka 2. Pa se sploh ne sekiram...saj bodo začeli! Do 6. meseca itak ne potrebujejo drugega, pa še po šestem mesecu je še kar nekaj časa mleko glavno potrebno hranilo. Saj bodo itak celo življenje na žlici. Najina sva sta pač bolj pametna user posted image  (brez zamere, hecam se) in bosta najine joške izkoristila do koncauser posted image . Sta pač fanta in jima paše na joških viset,a neuser posted image ....Don't worry, be happy! Aja, jaz sem riževo kašico delala na riževem mleku(ki je ful sladek), pa vseeno ni variante, da bi fant usta odprl oz. ko jih je, je vse ven spljuvaluser posted image user posted image !

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10704
27.3.2007 11:52:17   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Mah nikamor se ti in njemu ne mudi...bo že, kot je Altati rekla da pa pol itak ceu življenje po žlici jemo!

saj vem, in tudi nič ne forsiram...pač testiram, kako mu okusi ugajajo...edino sem mislila, da mi mogoče pa le rata, da bo drugi sine boljši jedec kot je ta moja mala suha južina (Jure)... če bi na svetu obstajale le palačinke in čokolino, pa mogoče kakšen jogurt vmes, bi bil moj sin najbolj srečenuser posted image  zelenjave nič ne mara, iz rižote moram vso zelenjavo pobrat, juha je dobra samo rumena (goveja), zelenjavna juha - mami, a se hecaš?user posted image meso kakor kdaj, makarončki, riž, odvisno od razpoloženja... lani v vrtcu so ga vzgojiteljice hvalile, kako pridno je in kako vse poje...letos pa tako...

Ah, bomo že...user posted image

kako mi je znanouser posted image .samo da so meni v vrtcu takoj povedali, da nič ne poje in še vedno nič ne poje, ji pri kosilu kar kos kruha dajo, ker ostalo vse ostane. V goveji juhi ne sme biti niti zelene pikice, moja še sadja ne je nobenega, zelenjave nič, če kje vidi pikico čebule, pusti krožnik pri miru.....mleko in korglice in palačinke, pa pohana perutnina (ampak samo zgolj bel file), pa tu in tam malo pireja...to je to! aja, sladkarij se pa ne braniuser posted image !
Pa ima celo dobro kri! le od česa se sprašujem jazuser posted image !
in očitno bo Jaša tak kot Tia...aja, njuna mami je bila enaka (samo da še perutnine ni jedlauser posted image ).

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10705
27.3.2007 11:54:45   
@lina
Altati, kakšno pa je to riževo mleko? Kje se ga dobi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10706
27.3.2007 11:58:05   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kako mi je znanouser posted image .samo da so meni v vrtcu takoj povedali, da nič ne poje in še vedno nič ne poje, ji pri kosilu kar kos kruha dajo, ker ostalo vse ostane. V goveji juhi ne sme biti niti zelene pikice, moja še sadja ne je nobenega, zelenjave nič, če kje vidi pikico čebule, pusti krožnik pri miru.....mleko in korglice in palačinke, pa pohana perutnina (ampak samo zgolj bel file), pa tu in tam malo pireja...to je to! aja, sladkarij se pa ne braniuser posted image !
in očitno bo Jaša tak kot Tia...aja, njuna mami je bila enaka (samo da še perutnine ni jedlauser posted image ).

no, od sadja Jure poje banano, jabolko in hruško, potem se neha...pohan file - tudi pri nas laufa...seveda, sladkarije sem pozabila...sposoben je zmazati celo čokolado prej kot jazuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10707
27.3.2007 11:59:15   
altati

Altati, kakšno pa je to riževo mleko? Kje se ga dobi?

v trgovinah z zdravo prehrano, v Mercatorjevih hipermarketih itd... Ti samo reči za riževo mleko, je belo, izgleda bolj vodeno in je dosti sladko. V Mercatorjevih hipermarketih ga najdeš pri zdravi prehrani. Je pa akr drag. Liter je okrog 2,5 Eur-a.Uporablja se za alergike na kravje mleko, pa tudi tako je zelo zdravo. In je okusno! Sestri so ga svetovali za nečakinjo (namesto adaptiranih mlekov). Ga pa samo pogreješ, nič ne prekuhavaš. Je pa v taki embalaži kot npr. alpsko mleko. Moja nečakinja ga obožuje za pitje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10708
27.3.2007 12:00:55   
altati

no, od sadja Jure poje banano, jabolko in hruško, potem se neha...pohan file - tudi pri nas laufa...seveda, sladkarije sem pozabila...sposoben je zmazati celo čokolado prej kot jazuser posted image user posted image

Pismo, a imata ti dva otroka istega atauser posted image user posted image ? Enako je pri nas. Samo da poje edino banano, pa kakšno viljamovko (hruško) pogojno in kakšen ekstra majhen košček jabolka. In vse olupljeno!!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10709
27.3.2007 12:03:55   
@lina
Pismo, a imata ti dva otroka istega atauser posted image user posted image ? Enako je pri nas. Samo da poje edino banano, pa kakšno viljamovko (hruško) pogojno in kakšen ekstra majhen košček jabolka. In vse olupljeno!!!!

zdaj se pa tudi jaz to sprašujemuser posted image user posted image user posted image

seveda, obvezno mora biti olupljeno!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10710
27.3.2007 12:12:53   
altati
@lina - mogoče imava pa istega moža, samo da tega še ne vevauser posted image user posted image user posted image user posted image !Manjka samo še en scenarij tipičnega ameriškega filmauser posted image !

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10711
27.3.2007 12:19:31   
@lina

@lina - mogoče imava pa istega moža, samo da tega še ne vevauser posted image user posted image user posted image user posted image !Manjka samo še en scenarij tipičnega ameriškega filmauser posted image !

user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10712
27.3.2007 12:25:25   
beki24
Maks in Pikabu čestitke za pol svečke!user posted image user posted image

jst kar ne morem verjeti, kam čas letiuser posted image

No Altati in @lina, da malo prekinem vajino debato o neješčnostiuser posted image  Tinkara bo očitno jedla vse kar bo sladkouser posted image , kot mami, aneuser posted image
Jst sm tud ob čokolinotu gor zrasla, kakšno sadje in zelenjavauser posted image user posted image , oz, če je bilo sladko in ličilo na čokolado so mi lahko prodali, drugače bolj težkouser posted image

Tinkara je danes jedla kuhano jabolko z banano- pravi, da je bilo zelo okusno user posted image , da krompir in cvetačo naj pa kar sama jemuser posted image ! Sicer še ne dela mnjam, ama, am,am, kot pri rižu, ampak jedla je in usta odpiralauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10713
27.3.2007 12:32:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

No Altati in @lina, da malo prekinem vajino debato o neješčnostiuser posted image  Tinkara bo očitno jedla vse kar bo sladkouser posted image , kot mami, aneuser posted image
Jst sm tud ob čokolinotu gor zrasla, kakšno sadje in zelenjavauser posted image user posted image , oz, če je bilo sladko in ličilo na čokolado so mi lahko prodali, drugače bolj težkouser posted image

Tinkara je danes jedla kuhano jabolko z banano- pravi, da je bilo zelo okusno user posted image , da krompir in cvetačo naj pa kar sama jemuser posted image ! Sicer še ne dela mnjam, ama, am,am, kot pri rižu, ampak jedla je in usta odpiralauser posted image

Pa da te malo zamorimuser posted image - na začetku eni user posted image  zelo radi jejo, potem pa pride čas...tam po enem letu, ko se jim začnejo določene vrste hrane upirati...in lahko iz zelo ješčega otroka, v npr. treh mesecih dobimo popolnoma neješčega!!!! Ti kar uživaj, dokler odpira usta!!!user posted image  So pa tudi svetle izjeme - moj nečak že od plenic naprej je vse, kar mu dajo na mizo. Zdaj je pa star 9 let. Pa je zelo suh super jedec! Takšnea otroka bi jaz rada imela....a kot kaže, mi ni usojenouser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10714
27.3.2007 13:01:40   
muki1
No, ko ste že vse pri uvajanju GH. Naj še jaz pristavim svoj pikrček pri jamranju user posted image .
Me se bomo seveda polno dojili 6 mesecev kao, pa sem vseeno podlegla in kupila riž  z okusom banane, ko je dete dopolnilo 5 mesecev. No tako smo začeli tudi mi mešat to zadevščino z vodo in kao poskušat detetu dat nekaj drugega v usta, razen mamine joškice.
Rezultati enotedenskega poizkušanja so jalovi. Nič ne dobim v njo. Reži se mi s tistimi praznimi čeljustmi, pa dela brrrrrr in slina ter riž letita naokrog. Tako da še ne morem povedati če ji je všeč....zgleda, da ji ni kaj preveč. Je pa Neža zelo vesela in potem pogoltno poje Ivin obrok.
Malo se bojim, da se bo pri nas ponovil scenarij od starejše hčerke, ki je od mojega mleka živela nekje do osmega meseca. Nič ji ni šlo v slast, šele po osmem mesecu je začela dejansko požirat tisto, kar je bilo na žlički. Pa sadja ni marala, bolj zelenjavo...ja, čudni smo user posted image

Edino žlica ima dober okus user posted image

user posted image

Ležalnika pa sploh ne glejte, ker je v familiji že nekak 20 let, če se ne motim in se mu to tudi pozna user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10715
27.3.2007 13:09:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, ko ste že vse pri uvajanju GH. Naj še jaz pristavim svoj pikrček pri jamranju user posted image .
Me se bomo seveda polno dojili 6 mesecev kao, pa sem vseeno podlegla in kupila riž  z okusom banane, ko je dete dopolnilo 5 mesecev. No tako smo začeli tudi mi mešat to zadevščino z vodo in kao poskušat detetu dat nekaj drugega v usta, razen mamine joškice.
Rezultati enotedenskega poizkušanja so jalovi. Nič ne dobim v njo. Reži se mi s tistimi praznimi čeljustmi, pa dela brrrrrr in slina ter riž letita naokrog. Tako da še ne morem povedati če ji je všeč....zgleda, da ji ni kaj preveč. Je pa Neža zelo vesela in potem pogoltno poje Ivin obrok.
Malo se bojim, da se bo pri nas ponovil scenarij od starejše hčerke, ki je od mojega mleka živela nekje do osmega meseca. Nič ji ni šlo v slast, šele po osmem mesecu je začela dejansko požirat tisto, kar je bilo na žlički. Pa sadja ni marala, bolj zelenjavo...ja, čudni smo user posted image

Edino žlica ima dober okus user posted image

user posted image

Ležalnika pa sploh ne glejte, ker je v familiji že nekak 20 let, če se ne motim in se mu to tudi pozna user posted image .

muki1- pa saj to je polno dojenje! Poskušat ga naučit žlico uporabljat pa zraven paše! saj ne menjaš obroka!
Moj Tia je začela jesti z žlico šele tam okrog 9.meseca. Pa še to pogojno! Bil je samo jpšk za zajtrk, za malico, za kosilo, za večerjo, za lahko noč in še ponoči....Ni hotela ust odpret! Flaše ni imela, Jaša je pa tudi ne bo imel (je nimamo, je nismo kupili in je tudi ne bomo).
Saj bodo začeli, saj imajo čas! Eni prej, eni kasneje!
Muki, @lina - dajmo gledat tako na to: imamo pač THE BEST joške! a neuser posted image !!! ostale imajo pač manj okusneuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10716
27.3.2007 13:20:58   
štorkljica
Zelenjava & sadje... dajte mi najdite enega otroka, ki rad je zelenjavo in sadje (razen banane)user posted image

Ajda je pa danes spet snedla eno porcijo riže & bučke, mislim da ji je blo njamiiiiiiii!user posted image  To je zdaj edina zelenjava uradno, pri kateri ji ne gre na bruhanje in se ne zrduje nad njo! ....mogoče bo pa Ajda tisti orok...user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10717
27.3.2007 13:22:28   
štorkljica
...ta dva posta pisala z eno roko, zato črke manjkajo...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10718
27.3.2007 13:26:32   
moci

Muki, @lina - dajmo gledat tako na to: imamo pač THE BEST joške! a neuser posted image !!! ostale imajo pač manj okusneuser posted image user posted image user posted image !

user posted image moji so čist okusni, sam nizkokaloričniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10719
27.3.2007 13:45:05   
moci
punce, ima mogoče katera časopis iz 28.9.?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10720
27.3.2007 13:56:28   
tasha23

tasha - očitno ne bereš mojih postov, sicer bi videla kaj je z mis in Tino - a me ne maraš?

user posted image user posted image Kako si razumela, da te ne maramuser posted image user posted image user posted image  (joke user posted image user posted image user posted image )
@lina sem prebrala za nazaj, mislila sem če veste kaj od danes user posted image

user posted image user posted image user posted image Pikabu in Maks čestitke za pol svečke user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 27.3.2007 13:57:07 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10721
27.3.2007 14:00:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

na žalost ne! Obrni se na knjižnice in fotokopiraj!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10722
27.3.2007 14:07:30   
beki24
Altati- suhih jedcev pa ni pri nas v familijiuser posted image , se kalorije kar poznajo, tudi Tinkara ni več v lahki kategoriji- no to se lahko še spremeni!
Drugače ima pa Tinkara rada predvsem žlicouser posted image , ko jo vidi kar usta odpre- včeraj pa se je opeklauser posted image , zato zdaj vsakič malo poskusi, potem se pa oidloči ali bo pojedla ali neuser posted image

Vaše otroke pa čisto razumem- zakaj bi joško in dobro mleko menjali za nekaj slabšegauser posted image user posted image  pametni otroci
Naši so pa tudi brihtni in raje kot Aptamil jejo nekaj boljšegauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10723
27.3.2007 14:08:54   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: moci

na žalost ne! Obrni se na knjižnice in fotokopiraj!

altati imaš ti časopis za 9.10?

drugače pa moci, ko boš iskala v knjižnici, lahko še zame pogledašuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10724
27.3.2007 14:16:48   
@lina

to bo to user posted image  user posted image user posted image

muki, jaz sem tudi dala Matjažu žlico, da bi se zamotil z njo in mi ne bi opletal z rokami...pa si jo je porinil tam nekam skoraj do želodca - njegovega izraza na obrazu ne rabim komentirat, a ne?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  427 428 [429] 430 431   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (24%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (76%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!