|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.3.2007 18:13:53   
muki1
Zlatko pezdetek, je padel v sekretek user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10776
27.3.2007 18:17:39   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Viv, sožalje za babico in se totalno pridružujem želji, da je tega tedna že enkrat konec.
Star oče je umrl, če sem prav prebrala.

Pa nič ne vidim, kaj si napisala na novi strani, Zaho se še vedno Altati nastavlja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10777
27.3.2007 18:28:29   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

- možu je ponoči umrl stari oče, tako da imamo še to in pogreb v četrtek...

Joj, oprosti Viv, jaz sem pa napisala babica user posted image . Imam svojo babico v glavi, ki ji zadnje čase ne gre prav dobro.
Dobro, da imam še garancijo na očala. Oprosti, res...zdaj mi je pa fajn nerodno user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10778
27.3.2007 18:29:38   
muki1
Maxica, Altati sem napisala, da je  ZLATKO PEZDETEK PADEL V SEKRETEK user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10779
27.3.2007 18:38:48   
štorkljica
Viv iskreno sožalje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10780
27.3.2007 18:39:09   
viv_
muki1 - dej no, kaj ti bo nerodno! Hvala za sožalje...

Zdaj so moje punce brez pra dedkov, majo pa še 3 pra babice. Se vidi, da smo ženske bolj trpežne.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10781
27.3.2007 18:43:34   
altati

Maxica, Altati sem napisala, da je  ZLATKO PEZDETEK PADEL V SEKRETEK user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj te nimam pa več rada, tako da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10782
27.3.2007 18:44:24   
altati

muki1 - dej no, kaj ti bo nerodno! Hvala za sožalje...

Zdaj so moje punce brez pra dedkov, majo pa še 3 pra babice. Se vidi, da smo ženske bolj trpežne.

Moji dragi otroci imajo tudi še po 3 prababice in 1 pradedka. Res smo ženske bolj trpežna bitja!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10783
27.3.2007 18:46:43   
altati

Altati, Zlatko je pezde user posted image . user posted image
Maš pa čuden okus, poleg takega zlatega možeka bi pričakovala, da ti je kakšen boljši všeč, ne pa ta pezdetek user posted image .

Ah tega ne razumeš...to je strast, this is something special...tega se ne da opisati z besedami...tukaj se ne gre za to, kaj oz. kdo ti je všeč....to je res enostavno STRAST!!!! ki izhaja iz gledanja tekem nogometa in njegovega igranja in ne gledanja njegovih slik....Štekaš????? Ah, itak da ne....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10784
27.3.2007 18:48:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: altati

. I love Zlatko! Zlatko je moja skrita strastuser posted image . Se šla za Bežigrad jokat na poslovilno tekmo, sem se skoraj stopila, je bil stol popolnoma moker (pa ne samo od solzuser posted image user posted image ). A ni lep moj Zlatko???? Jaz si reklame od Lidla kar snemam, da ga bom lahko gledala, ko jih ne bodo več vrteli user posted image .....

user posted image user posted image user posted image  s tem si mi pa res posvetlila dan, sem se nasmejala do solz!

Amazona, to ni smešno, to je posebno resnouser posted image user posted image user posted image !!!! Jaz imam tudi nekaj njegovih tekem posnetih, za slabe čase, ko ne bo več Lidl-a.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10785
27.3.2007 18:50:41   
altati

Maš pa čuden okus, poleg takega zlatega možeka bi pričakovala, da ti je kakšen boljši všeč, ne pa ta pezdetek user posted image .

Aja, Muki, sem pozabla dodat, da moj možek tud tega ne šteka. Tako da....priporočam, da se o tem skupaj pomenita....Imata stično točko, bi se temu reklo sigurno! Mož do zdaj razume samo to, da sem se bila sposobna 14 dni mulat, če je ob nogometnih tekmah, kjer je igral Zlatko, rekel kakšno besedo čez njegauser posted image . To razume, moje strasti pa ne....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10786
27.3.2007 18:54:55   
štorkljica

. I love Zlatko! Zlatko je moja skrita strastuser posted image . Se šla za Bežigrad jokat na poslovilno tekmo, sem se skoraj stopila, je bil stol popolnoma moker (pa ne samo od solzuser posted image user posted image ). A ni lep moj Zlatko???? Jaz si reklame od Lidla kar snemam, da ga bom lahko gledala, ko jih ne bodo več vrteli user posted image .....

user posted image user posted image user posted image  s tem si mi pa res posvetlila dan, sem se nasmejala do solz!

Amazona, to ni smešno, to je posebno resnouser posted image user posted image user posted image !!!! Jaz imam tudi nekaj njegovih tekem posnetih, za slabe čase, ko ne bo več Lidl-a.....user posted image

Lidla al Zahota user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10787
27.3.2007 18:56:28   
altati

Lidla al Zahota user posted image

reklame od Lidl-a z Zlatkom, da sem natančnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10788
27.3.2007 19:19:47   
viv_
Ne vem, kaj je na telih fuzbalerjih... Ampak... Mene je en sodelavc skori u Begunje poslal (za tiste, ki ne veste - umobolnica na gorenjskem), ker sem rekla, da mi je Oliver Khan fejst user posted image

Zlatko mi pa ni lih... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10789
27.3.2007 19:23:31   
altati

Ne vem, kaj je na telih fuzbalerjih... Ampak... Mene je en sodelavc skori u Begunje poslal (za tiste, ki ne veste - umobolnica na gorenjskem), ker sem rekla, da mi je Oliver Khan fejst user posted image

Zlatko mi pa ni lih... user posted image

Jah no, jaz jih tudi najdem kar nekaj...npr. Marco Van Basten (upam, da sem prav napisala), Balack (a sem prav napisala????), pa še kakšen Italijan  (Toti) bi se našel....ampak Zlatko je pa car med carjiuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10790
27.3.2007 19:43:36   
muki1
Spešl za ALTATI

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10791
27.3.2007 19:56:41   
moci
jaz se bom resno polulalauser posted image user posted image user posted image

kaj pa delate tok zgodaj vse gor, a ste dale otroke socialni, al kaj?
ker moj je na vrhuncu energijeuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10792
27.3.2007 20:00:40   
muki1
Iva spi že od 18.00. Mislim, da je to že kar nočni šiht. Neža pa še pleše...zdaj zdaj greva.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10793
27.3.2007 20:35:34   
altati

Spešl za ALTATI

user posted image

hvala, hvala, hvala!!!! Zakaj mu pa nisi žoge umaknilauser posted image ?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10794
27.3.2007 20:44:07   
muki1
Sem hotela stran brcnit, samo ne vem, kje se žoga konča in začne one, pa nisem upala user posted image . Bi celega odneslo, potem pa ti spet ne bi bilo prav.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10795
27.3.2007 20:45:40   
muki1
No, zdaj sem pa sama ostala user posted image
Neža spi, Iva je zaspala, o celodnevnem nespanju. Zdaj pa ne vem, kaj naj...jo bom kar v žabah in majčki pustila, če je to to. Me zanima, kdaj bomo jutri vstali. Ob 04.30 user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10796
27.3.2007 21:00:38   
frrrr
muki, tvoji deklici kr sama zaspita od utrujenosti, ker si ti skoz na RR user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10797
27.3.2007 21:01:18   
frrrr
Pikabu in Maks - ČESTITKE za pol svečke! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10798
27.3.2007 21:02:51   
štorkljica
No hvalabogu tega Zahota smo skenslali, zdaj lahko Lidl v miru odprejo, a veste, da bodo otvoritve 29 po celi SLO naenkrat...moj pa je zadnjič sanjal ta Lidl...sva se smejala da ga še v sanjah preganjauser posted image  Je sanjal, da je bil mega spektakel z ognjemetom in videoprojekcijo, pa neke plesalke so ble...sam Zahota pa ni viduuser posted image

Ena je danes pisala nekaj o herpesu, da je prenosljiv z dotikom...to ni res! Herpes je virusno obolenje, ki je dedno! Obolevajo samo določeni, virus mamo vsi ampak vsi ne obolevamo. V družini mojega dragega se lepo vidi dedna zasnova tega virusa, mela ga je babica od mojega posledično njegov oče (s tem, da ga njegov brat ni imel!), in ima ga tudi sestra od mojega....moj ga pa nima!! Virus deluje tako, da ko človeku, ki ima dedno zasnovo za obolevanje pade imunost ali doživi kaki stres, izbruhne v obliki "rane", ki je ponavadi na ustnici, lahko se pojavi tudi na spolnem organu, pojavi pa se obezno na mestu kjer pod kožo poteka živčni sistem, zato lahko izbruhne po celem telesu in je lepo viden kot vejevje!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10799
27.3.2007 21:06:49   
štorkljica
Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila!

Ma kera kako idejo kako to popravit!??!

Sam ne o sladkanem čaju govort, ker smo že probali, pa ji tega ne morem vsak dan dajat. A je dovolj če ji dodam vsak dan okrog 1dl tekočine (ponavadi je to čaj)? Al naj dam več?

Neposredna povezava do sporočila: 10800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!