|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:15:28   
Nika v službi
Odločamo se za letošnji dopust in nekaj me je presvetlilo, da bi šli v Umag. Gledam hotele Sol Umag, Sol Aurora in Sol Koralj

Kakšne so vaše izkušnje?

Predvsem me zanima, če je plaža primerna tudi za otroke (mi imamo punčico 1, 5 let oz. takrat bo stara skoraj dve leti) - senčka, kamenčki, pesek, mivka, igrala, ogrevan zunanji bazen.... 

Kateri hotel je najboljši, ali so vsi trije hoteli neposredno na plaži oz. v njeni neposredni bližini (ne bi se ravno vsak dan večkrat z vso kramo sprehajala po nekaj 100 m), kakšne so ure obrokov (zajtrk, večerja), ali je dovolj dodatne ponudbe ala carte restavracij. Baje so v okviru hotela Sol umag tudi depandanse Park?! Kako izgledajo? Klima je obvezna!

Prosim za vaša mnenja, sama razlika v ceni niti ni tako zelo pomembna, vem, kakšen je cenovni rang. Prosim tudi, da ne komentirate, kam DRUGAM naj grem, ker smo že prepotovali precej sveta in tudi druge sredozemske destinacije (ki so praviloma precej boljše in cenovno ugodnejše od tele istrske variante), ampak tokrat pride v poštev nekje blizu, torej Istra ali slo-obala.
Iskrena hvala.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:19:48   
rija
Plaža v Umagu zame ni plaža, sicer pa je sol umag user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:25:04   
Anonimen
Nam se pa Umag ful dopade, sploh pa naselje Polynesia.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:34:35   
Dream
Do lani sem bila vsako leto v Umagu, vendar plaža žal ni primerna, zato sem se vozila nekj km stran, kjer sem lahko koristila mir, užitek ob nenagužvani plaži, pa še voda je bila čistejša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:38:58   
Nika v službi
Kolikor vem, polynesia nima klime, ali pač?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
28.3.2007 9:51:11   
luka jan
Sicer poleti še nisem bila v Umagu, hodimo pa tja že nekaj let za 1. maj. Hoteli so neposredno ob morju, plaže pa so bolj slabe. Večinoma so betonske, kar jim ni uspelo zabetonirat pa so mali, ampak res mali zalivčki ki so peščeni ali posuti z drobnim peskom, sam po moje so te že ob 6. zjutraj polne.

Bila pa sem že v hotelu Sol Koralj in sem bila zelo zadovoljna. Sobe so velike, lepo opremljene, z balkonom, mini barom, klimo, skratka lepe. Tudi hrana je odlična, vse je samopostrežno in zelo dobro. Plaža pač betonska. Tudi nekaj igral je okrog hotelov in na plaži, tako da se lahko otroci igrajo.

Glede ostale ponudbe; men ni bla najbolj všeč, če hočeš kaj je treba it v center, ki je oddaljen kake 3-4km. V okviru hotelov imaš nekaj restavracij na plaži, pa kak sladoled kje, pa tu in tam kak kafič. Pa vse je tako zeeeelo razpotegnjeno ob obali.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
29.3.2007 9:36:13   
Nika v službi
Kakšen pa je vstop v morje? Saj ne pričakujem ravno, da bom našla prostor za ležanje na peščenem delu, je pa fino, če lahko otroček malce pobrska po kamenčkih in če lahko dokaj normalno dostopa do vode. Kaj je na dnu - kamni, skale, pesek, ježki?user posted image

Tam je nek vlakec, ki vozi do Umaga in predvidevam, tudi po samem naselju (Katoro, Punta, pa kaj vem še) - a mogoče veš, koliko krat na dan gre in kakšna je cena?

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
29.3.2007 9:40:37   
Dream
Dozdeva se mi, da vlakec v sezoni vozi vsakih 15-20 minut.
Na dnu morja je malo peska, velik kamenja, za ježke pa ne vem. Sama sem jih videla le enkrat in sicer več kot 15 let nazaj.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
29.3.2007 12:15:40   
blak

Koralj so lani prenovili. (Vem samo kar sem videla od zunaj, ker imamo mi v Umagu apartma in hodimo tja le na plažo) Ful je lep, v kompleksu imaš tudi zunanje bazene (kar veliko in zgleda kar lepo). Plaža je ene 100m stran (pri casinoju). Imaš senco, zalivčki s peskom so (je tudi kakšen kamen-za prekladanje so super) in so super za otročiče. Moja dva nečaka sta cel dan dol pri morju z lopatkami in kanglicami, morje je tudi toplo. igrala so tudi nekje v bližini. Vlakec vozi pogosto, lani je bil 10kun na osebo. Gužve ni, morda ob nedeljah, ko je več italijanov, ampak še vedno imaš placa ful, ker ni v navadi, da se peštajo en zraven drugega. Ah ja, senca je v borovem gozdičku, tako da priporočam kakšen ležalnik, sicer jih tudi tam rentajo.
V glavnem nam je super. Smo cel dan na plaži in nam nikoli ni dolgčas. Mir imamo in ko hočemo "akcijo", gremo do igral, do bazenov, do sladoleda, pa še nonstop hodijo  po plaži strički, ki krofe in štrudle prodajajo(sam ne jim z evri plačat-te olupijo!).

Uživajte!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
29.3.2007 13:47:04   
Nika v službi
Blak, hvala. Koliko pa je Sol Umag oddaljen od Sol koralja, ali je plaža enaka? meni je po opisu namreč od vseh treh najbolj všeč Sol Umag....

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
30.3.2007 9:58:19   
blak
Ops, malo sem zajuser posted image . Hotel, o katerem sem pravila je Sol Garden Istra(Sorry, ampak odkar jih prenavljajo, so mi vsi isti). So pa vsi prenovljeni. Sol Umag pa je na čisto drugem koncu. Koralj, Aurora, Istra so v Katoru, Umag pa na Punti. Tam pa se spomnim, da je sigurno betonska plaža, če je kak kos bolj otrokom prijazno, pa se žal ne spomnem. So pa tam tudi igrala in senca.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
30.3.2007 12:52:01   
Nika v službi
Blak, še enkrat hvala za popravek. Hja, tudi meni so vsi isti, sploh ker v Umagu nisem bila že od ranega otroštva!! Pojma nimam o posamezni lokaciji (Katoro, Punta ipd.), tako da se res precej težko odločam.

Sol Garden Istra je pa sploh povsem novost zame, torej še en hotel verige Sol. Za pošizit! Doktorirala bom iz tega dopusta. Ko smo hodili v bolj eksotične destinacije sploh nisem imela nobenih problemov z odločitvami! Smešno, res!

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
30.3.2007 15:33:11   
blak
Še to: Punta je bliže mestu, 1km približno, Katoro pa mal dlje (3km).
user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
31.3.2007 8:14:19   
kaj@
tudi mi smo se letos odločili da gremo v Umag.Meni je tam ful všeč,na Punti imaš super plažo,beton in mivko-zunaj in v vodi.Sem pregledala vse hotele in mi smo se odločili za hotel Sipar,ki pa na slikah ni bogve kaj,a v resnici je super,tudi cenovno,takoj zraven morja,dobra plaža...je pa povsod že ful zasedeno,zato pohiti s prijavo,mi smo pred več kot mesecem dni za naš željeni termin dobili zadnji 2 sobi.
Dobro odločitev ti želim

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
31.3.2007 8:16:35   
kaj@
sem pozabila napisat,drugače pa je Sol garden istra bil meni superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 10:31:47   
Nika v službi
Tudi jaz sem gledala hotel Sipar, ampak res ne izgleda ravno vrhunsko. A si ti že bivala v njem, kaj@? Kakšne so sobe? Kaj pa bazeni - so zunanji ogrevani? In obroki, ponudba?

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 10:41:37   
luka jan
Jaz sem že bila v Siparju in sem bila zelo zadovoljna. Res da sva bila še takrat sama, a vseeno. Sobe so lepe, velike, z velikim balkonom, klimo, tudi kopalnica je velika in je z banjo. Hotel je čisto blizu morja, pa tudi plaža je lušna. Nekaj je betonirano, pa veliko je malih peščenih zalivčkov. Notranji bazen je majhen, pa tudi voda je bila takrat zelo hladna. Zunanjih bazenov je več, voda pa ni ogrevana, vsaj takrat ni bila.
Je pa zelo prijazno osebje, pa odlična samopostrežna hrana. Pa še zelo blizu je ta hotel centru Umaga, en sprehodek 10 minutni ob obali in si že tam. No z otrokom, ki hoda sam bo trajalo malo dljeuser posted image .
Meni je bilo zelo všeč, samo poleti gremo raje na kak otok.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 11:23:30   
Nika v službi
Hvala vsem. Zdaj se še težje odločim! Če naredim povzetek, je boljša izbira Punta - bližje centru, mivkasto dno... Torej, pride v poštev Sol Umag in njegove depandanse Park ter hotel Sipar.

In kaj od tega naj zdaj izberem? Po ceni sta primerljiva depandanse Park in Sipar, hotel Sol Umag je dražji. Depandanse so brez dvigala. Očitno bo treba poskusit s Siparjem....?! Kaj pa vem...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 12:38:22   
luka jan
Sem pozabla napisat, da sta Sipar in Sol Umag sosednja hotela, torej čisto blizu, depandanse pa od zunaj zgledajo zelo žalostno. Jaz na tvojem mestu ne bi šla tja.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 15:15:23   
Nika v službi
A bolj žalostno izgledajo? Hm, spet ena informacija, ki mi dela zmedo v glavi user posted image  - pa kam naj potem gremo?!
Najbolje, da odštejem 1.200€ in izberem Sol Umag, pa bo ziher!
Pa še bazeni so ogrevani... Mi smo vsi bolj zmrznjene narave.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Umag - Sol Umag, Koralj, Aurora
2.4.2007 17:01:06   
ammra
Sem se tudi sama odločala med Sol Umagom, Paretiumom v Poreču, kjer sem se odločila za slednjega. Sva bila prejšnji teden(podaljšan vikend paket) v Poreču, kjer sva se imela enkratno. Hrana v hotelu je 1A, medtem ko pa je hotel še precej socialističen (lahko bi bilo boljše). Na izlet sva šla v Rovinj, kjer je bilo enkratno in nepozabno.
Bolj južno greš v Istro, več se dogaja in je bolj pestro kar se tiče turizma, zato sva opustila idejo za počitek v Umagu.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?