|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  434 435 [436] 437 438   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.3.2007 9:13:35   
Pikabu
Maks že spi, Ema se igra, jaz pa čakam, da pirde hladilnik popravit. Mogoče pa le ne bo treba novega, bi raje kaj drugega, npr. TV. Tako danes ne gremo trenutno nič ven, ker ne vem, kdaj pride, bo samo poklical in se namalal.

Zdaj grem pa za kosilo pripravit, potem pa mogoče še kaj pridem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10876
28.3.2007 9:16:08   
Lu
 user posted image moci in Zoja Katarina čestitke tudi od nas  user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10877
28.3.2007 9:22:16   
altati
Ženske, kaj boste danes kuhale?
Prosim kakšen nemesni nasvet! Hvala, hvala, hvala!
Moj sinko je danes na spidu. Fante je bolan in ne more spati. TRikrat je že kao zaspal in se zbudil po treh minutah. poejdel je že pol reklam od Spara in Mercatorja (Lidla mu ne dam, le zakajuser posted image user posted image ), zdaj tule na tleh izvaja salte.
če bo vreme in če ne bo pihalo bova šla ven, saj vročine nima. Kašlja bolj malo, nosek je sicer zabasan, ampak saj mu ne more škoditi sprehod, a ne?

Aja, popoldne se mi baje obeta obisk tašče in tasta. Nisem še ugotovila, kako naj se ju lotim.....Obstajata dve varianti:
a. popolnoma ignorantsko
b. povem svoje, ker vsekakor pomeni zamrznitev odnosov za nadaljih 10 let (jupiuser posted image )

kaj pravite?
Moj predragi možek bi bil pa itak zato, da jima poližem zadnji del in zleztem tja in se delam kot da ni nič, pa pomožnosti še tri torte spečemuser posted image ...
kaj pa ve mislite?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10878
28.3.2007 9:23:11   
altati
pa da ne boste mislile, da sta se sama spomnila, da prideta!
moj možek ju je povabil, brez moje vednosti!
saj ne vem, a naj mu vrat zavijem, ali ga obesim za jajčka na balkonuser posted image user posted image !!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10879
28.3.2007 9:28:25   
Pikabu
Altati, pri nas bo pica. Ema ima še od včeraj polovico zrezka, zraven pa dobi pire krompir, Maks pa dobi korenje in cvetačo. Nič kaj dosti idej, kaj?

U, a take visoke obiske dobiš? Jaz bi se lotila pod točko a. Ignorantsko!!! user posted image Samo ne narediti tega: user posted image ali pa tega user posted image user posted image user posted image user posted image

Na sprehod pa kar pojdita.Važno, da nima vročine. Mu bo le koristilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10880
28.3.2007 9:30:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

saj ne vem, a naj mu vrat zavijem, ali ga obesim za jajčka na balkonuser posted image user posted image !!!

Hej, altati, v dobro otrok, probaj preživeti. user posted image Lahko pa vzameš tudi tako, da enkrat pač to mora priti in boš rešena, potem ju pa spet dolgo ne bo in se ti ne bo treba s tem ukvarjat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10881
28.3.2007 9:35:37   
Maxica
Jutro.
Čestitke Zoji Katarini in mamici Moci za pol svečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na sliki se seveda kremžim, če je pa sonce sijalo, očala so imela funkcijo držanja las, namesto da bi bila na očeh. Gubice, ne ne, imam zdaj eno fino kremco proti potencialnim gubicam.user posted image
Altati, naj se pikec pokec čimprej pozdravi. Mislim, da mu sprehod, če ne piha, res nima kaj škoditi. Visoki obiski pa - jaz bi se predstavila v najboljši luči, da bi onadva dojela, da sta naredila napako, da tako fajn snaho večkrat ne obiščeta. Pa še take fajn vnuke jima rojeva. Le kaj sta mislila, za vraga?!user posted image user posted image
Kuhali pa bomo, pojma nimam še, kaj, ker ima mož zobozdravnika ob pol dveh, Maxa bom pa peljala k zdravniku, da se pozanimam, kako je s cepljenjem proti klopnemu meningitisu. Ima katera izkušnje? Tuhtam pa, da bi naredila korenčkov pire (bi dala še Lanu mal korenčka) pa nekakšno meso zraven. Sam ne vem, a prej al po zobozdravniku.user posted image
Zaenkrat toliko.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10882
28.3.2007 9:46:46   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila!

Ma kera kako idejo kako to popravit!??!

Skuhaj mu janežev čaj. Zavrr vodo, recimo 2 dcl in daj notri mogoče 1 žličko janeža. Prekuhaj. 100% ti ga bo odprlo. Vsaj pri nas je bilo tako.

Lu mi mamo punčko user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10883
28.3.2007 9:47:18   
altati
ah, ja, Maxica, Pikabu...saj imata prav! Ampak nekako potem to nisem jaz-v stilu prijazna, ustrežljiva, če mi nekaj ni prav......jaz pač vedno povem, pokažem, nakažem....ah, bomo že...zna se narediti da bom kar ven spokala, po možnosti z otroki, pa naj se z user posted image  zabavata. Ja, to bi bil moj stil. Pa še dejstvo je, da smo vedno tisto uro zunaj, po kosilu, in ne maram, da mi kvarijo ritem. Dober izgovor, kajuser posted image ????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10884
28.3.2007 9:47:35   
viv_
Aja pa še eno vprašanje mam!
Zakaj pediatri & "strokovnjaki" odsvetujejo stajico??? Dobro razumem zakaj odsvetujejo hojico, ampak stajico? Kaj je tam notri tak ful narobe?

Ker odsvetujejo vse user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10885
28.3.2007 9:50:03   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Hej, altati, v dobro otrok, probaj preživeti. user posted image Lahko pa vzameš tudi tako, da enkrat pač to mora priti in boš rešena, potem ju pa spet dolgo ne bo in se ti ne bo treba s tem ukvarjat.

Se popolnoma strinjam! Mogoče nebi škodilo če bi omenila kaj te tišči, samo res omenila! DDrugače pa, prideta zdaj pa pol maš en cajt mir!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10886
28.3.2007 9:51:00   
štorkljica
Sploh nihče ni opazil da mam 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10887
28.3.2007 9:51:07   
muki1
Kuhali? Hmmm, kaj pa vem...mogoče eno bolj tako gosto juho. Ponavadi na malo masla prepražim špinačo, na kolobarje narezan korenček in na kocke narezan krompirček. To malo prepražim, zalijem z vodo in ko je zelenjava kuhana posolim, začinim po želji, pa z paličnim zmiksam. To potem zgostim še z dvema jajčnima rumenjakoma in kislo smetano, še malo povrem in juha je končana. Če si dam še zlate kroglice not, sem ponavadi sita.
Jaz tak nerada kuham cele ceremonije, ker Neža pride sita z vrtca, tam ima zajtrik, malico, kosilo in še potem eno malico, pa do večerje ne je nič, razen kakšnega sadja. Mož pa tudi pride včasih nabasan domov in že tisočkrat se mi je zgodilo, da je prišel sit iz službe, saj normalno, da si vmes privošči kosilo, če pa dela po 10 ur. Tako da kuham v bistvu zase, pa če je mož ravno pri volji, da kaj poje.
Včeraj recimo sva bila zmenjena da skuham, pa sem delala špagete. Sem tu z RR snedla recept. Z porom, pršutom in graškom. Pa zalila z Dukatovo smetano. Ful je dobro. Še malo mi je ostalo, če bom danes kaj lačna user posted image .
So pa zelo dobri pečjakovi vanilijevi zavihanci z marelicami. Not pa je vanilijeva krema. V bistvu jaz imam vedno v skrinji take blesarije, ker če je mož lačen, potem na hitro kaj skuham( rižote, cmoke, ....)

Pismo, zdaj sem pa lačna postala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10888
28.3.2007 9:51:44   
štorkljica
ČESTITKE:

MOCI & ZOJA KATARINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10889
28.3.2007 9:52:17   
muki1
Altati...perepusti se trenutnemu navdihu user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10890
28.3.2007 10:02:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

vidiš, to se mi dopade pri tebi! to je to!
trenutni navdih, pa nije važno u koju stran.....to mi deliuser posted image ...
Problem rešen!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10891
28.3.2007 10:03:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

aja, pa še tvojo zelenjavno čorbico bom skuhala...se mi dopade recept!
hvala muki! za kosilo!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10892
28.3.2007 10:03:38   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Takole smo pa sprobali našo gugalnico (zadaj se skrivajo mati):
user posted image

Jaz sem pa vedno mislila, da imaš ti temne lase user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10893
28.3.2007 10:03:44   
moci
hvala za čestitkeuser posted image

naše kosilo: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6359
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja kaj no, mi praznujemouser posted image user posted image user posted image

šibam dokončat kosilo, piska mikrovalovna user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10894
28.3.2007 10:03:54   
altati

Sploh nihče ni opazil da mam 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! seveda ne opazimo, ko si pa že sama ena zvezdicauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 10895
28.3.2007 10:05:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

hvala za čestitkeuser posted image

naše kosilo: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6359
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja kaj no, mi praznujemouser posted image user posted image user posted image

šibam dokončat kosilo, piska mikrovalovna user posted image

ta recept sem pa že gledala in bom deifitivno enkrat v kratkem naredila. ampak danes sigurno ne, si lahko še kdo kaj napačnega misliuser posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10896
28.3.2007 10:06:22   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: mis

no, pa smo domauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boste zdej ostali doma!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10897
28.3.2007 10:16:54   
viv_
No, za sproti sem pokomentirala, zdej pa še mal naflancam...

Mi smo približno OK . Punce, še enkrat hvala za sožalja... Učerej sem bila res malo zamorjena, zaradi vsega skupi, danes je pa bolje. Mirna je zdrava (thnx god) in gleda risanke. Zarja pred hišo spi v vozu. Jaz grem pa zdejle v banjo... Potem bova pa z Mirno okrasili stanovanje user posted image . Je pa Zarja spala danes v kosu od 19:00 do 6:30 user posted image . Jaz pa kokoš, če se tamala ne zbudi, se pa sama... Aaaaaaaaaaaa....

A je kerega mulčka kej ura zmešala? Zarja je samo prešaltala... Prej je hodila spat ob 7h, zdaj pa isto... Zbudi se pa tudi isto, pa sem upala, da bo uro kasneje. Saj ni razlike, ampak, lepše se vidi, če je ura 8:30, kot pa 7:30 user posted image

Tako... grem v vrooooočooooooooo vodo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10898
28.3.2007 10:18:45   
viv_
Aja:
še rubrika "bralci čestitamo in pozdravljamo":

Za trenutek naj odloži delo naša moci, ki praznuje pol leta, odkar je postala mami user posted image user posted image user posted image

Pikabu, čestitke za uspešen nastop in pa amazona, čestitke za 4 zvezdice! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10899
28.3.2007 10:20:11   
štorkljica

čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! seveda ne opazimo, ko si pa že sama ena zvezdicauser posted image !

Hvala Altatiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  434 435 [436] 437 438   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  434 435 [436] 437 438   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!