Lu
|
Jutro! Da vam ne povem zakaj sem imela Majo včeraj doma, ker ni kazala nobenih znakov bolelega ušeska Danes je šla v vrtec, pa je jokala, da noče k Tisi. To je njena prijateljica brez katere ne more. Sta si skoz v laseh, kar dela ena mora druga, .... skratka neločljivi v dobrem in slabem No, potem je šla. Mater tile prehladi so huda reč. Pa še tako se vlečejo. Naš mali je tudi slabši. Zdaj že kašlja. Ne vem kaj se bo izcimilo iz tega. Imava jutri dr. pa bo povedala. Cepljena pa itaq ne bova. Šele drugič naj bi bila. Sam da mi ne faše kaj novega še. Zdaj pa malo k komenitranjem. Muki1 mene tudi boli želodec. Samo nisem nič vzela. Ja od živčkov. Samo mene prej nikoli ni, zdaj pa v rokuh 2 mesecev že drugič. IZVIRNO SPOROČILO: amazona Arabela sem te hotla vprašat kolikokrat na dan daš Katarini GH? Se ji GH kaj pozna pri prebavi? Je mogoče kaj zaprta ali malo teje kaka? Ker Ajda ma ful probleme, prej je kakala 3-4x na dan, zdaj pa 1x pa še to se zraven muči kot da bi rodila! Ma kera kako idejo kako to popravit!??! Skuhaj mu janežev čaj. Zavrr vodo, recimo 2 dcl in daj notri mogoče 1 žličko janeža. Prekuhaj. 100% ti ga bo odprlo. Vsaj pri nas je bilo tako. IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Takole smo pa sprobali našo gugalnico (zadaj se skrivajo mati): Smo jo mi tudi gledali, samo bomo po vsej verjetnosti kupili kar tisto železno. A ste že nabavili peskovnik??? Zdaj ga imaš v Tušu v akciji in v Obiju. Oba cca 4.000 sit. IZVIRNO SPOROČILO: frrrr Lu - hvala za mere Tiana... sta si pa z Majo kr podobna ja... za srečanje si pa ti nekaj o organizaciji govorila, al se motim? dejmo rečt en okviren termin, pa lokacijo izbrat... točno, Arabela podala termine - 24., 25., 26. april... za te dni smo se menili... Ja pa moci je bila zraven. Menili smo se za piknik. IZVIRNO SPOROČILO: altati Amazona, tisti ki ga imamo v sebi, si ga pa s dotikom oz. navadnim kozarcem povzročamo. Če ga imaš v sebi, je prenosljiv z dotikom, če ga pa nimaš, ga pa ne dobiš. Govorimo pa o herpes simplex, ne zoster ali kakšnem drugem! Moj je imel tega zostra. Ga je bolelo kot sam . Pa še full dolgo je trajalo, da se je pozdravil. In zdaj ko se kaj vreme spreminja ga še vedno začuti. Pikabu čestitke za nastop. Zdaj pa mali kliče. čau