|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.3.2007 10:24:59   
Maxica
Viv, vse zavedejo temni laski od Maxa, pa mislijo, da sem temnolaska. Ne, naravno imam sicer mišje sivo rjave lase, ampak več kot polovico življenja sem že blond.user posted image
Muki, tudi nam velikokrat kuha g.Pečjak. Oz.peče.user posted image
Prestavitev ure ni pri nas nobenega zmedla. Edino moja mama je potem kakšnih 14 dni še čisto zmedena in preračunava, koliko bi bilo sedaj po sončni, pa po ta stari uri. Kr neki. Mi premaknemo in gremo spat kot vedno, ko smo zaspani.user posted image  In se zbudimo, ko smo naspani.user posted image
Amazona, evo, še ena user posted image  za nagrado.user posted image
Men pa včeraj mož nastavlja nov avatar, pa greva pogledat, kako zgleda in reče - pišuka, kolk imaš pa ti že objav, pa vidi Muki in reče, ta te pa lovi. In hvala Bogu zagleda še Viv in reče, aha, saj so ene še hujš.user posted image  A njo loviš? user posted image
Altati, kaj pa tast in tašča ne marata jesti? Predlagam, da danes kaj v tej smeri kuhaš.user posted image  Če bo ravno trenutni navdih kaj v to smer pihnil.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10901
28.3.2007 10:26:14   
muki1
Zoja Katarina in MOCuser posted image čestitke za 6 mesecev.

Amazona, čestitke za 4 zvezdice user posted image  

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10902
28.3.2007 10:29:36   
Maxica
Še nekaj - včeraj po poti, ko smo šli iz Ljubljane, spet začnem mal drezat v moža, da če pušča kakšen procent še odprt za še enega user posted image . Sem rekla, da čez enih pet let. Pa je rekel, da ne misli pol življenja tratit še po šolah itd. Sem rekla, da pol pa kar takoj.user posted image  Sem mu povedala, kako jo od Pikabu mož spravi na realna tla in je rekel, da dobra ideja.user posted image  Pol sem pa rekla, da ne vem, kaj naredi z vsemi nosečniškimi oblačili in ostalimi stvarmi, ki jih je tudi Lan že prerastel in rekla, da ene kar lepo prodajajo vse skupaj, jaz pa kr ne morem, ker bi še imela enega morda. Je pa rekel, da komot prodam. Če bomo pa imeli res še eno štručko, bo pa takrat vse to že itak zastarelo, tako da bomo itak vse novo nabavili.user posted image  Jupi, sem vesela.user posted image
Nič, to sem še morala napisat.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10903
28.3.2007 10:30:17   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image

Muki, kje si pa ti dobila sliko od mojega moža?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10904
28.3.2007 10:31:11   
@lina
Moci in Zoja Katarina, čestitke za pol svečke!user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10905
28.3.2007 10:33:28   
piskot
dan.

CESTITKE ZOJA KATARINA!

danes minila noc se kar okej. smo samo 3× jedli od 21h do 6:30. bom pa po mojem moza eno jutro z loncem po glavi. cel blok se zbudi ko mu zvoni telefon (tudi martin ane), samo on se spi ko klada. in zdaj imam tukaj deckota teckota, ker cez dan on ne spi, ce prezgodaj vstane je pa tecen.

altati ce ne bos povedala, bo ostal problem pri tebi, tako pa ga das njima user posted image .

na medtem ko kvackam tukej mi je otrok skoraj padel s kavca.

A vasi ze kaj pijejo iz magic cup? Midva se ta teden trudiva, pa nama ne gre najboljs. Enkrat sem celo mislila da pije, ker je teklo. Potem sem pa ugotovila, da tece po Martinu, ker je bil loncek slabo zaprt. Se je pa zelo fino z lonckom pogovarjat.

Nic, greva na teren.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10906
28.3.2007 10:34:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image

Muki, kje si pa ti dobila sliko od mojega moža?user posted image

Skozi ključavnico zadnjič, ko sem bila pri vas na kavi. Saj veš, ko si one falične filme gledala user posted image .

P.S. Tudi jaz sem bila 100% prepričana, da je Maxica ena huda temnolaska...potem pa sem vidla da je huda bjonda.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10907
28.3.2007 10:34:26   
@lina
Tako kratke noči pa že dolgo ne - tamal mulc ne bi spal od 4.30 do 8.15 si je godel in kalil nočni miruser posted image  ... pol sva pa do 10h spala...ampak še vedno sem čist user posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10908
28.3.2007 10:34:48   
frrrr
čestitke za pol leta Zoji in mamici moci user posted image

noč super preživeta z enim hranjenjem (5:30 je že jutranje user posted image )... le mamica je mau blesava in se težko pred 2. uro zjutri v postlo spravi user posted image

altati, menjaš nogometne active fitke za vrtnarske ali glasbene? jaša ne mara fuzbalerskih - jih vedno po hitrem postopku odstrani z riti, včasih še preden so zapete user posted image

piskot, katere bio plenice že vi uporabljate? neki na a iz dMa?

amazona - welcome med čveke user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10909
28.3.2007 10:34:49   
altati

Altati, kaj pa tast in tašča ne marata jesti? Predlagam, da danes kaj v tej smeri kuhaš.user posted image  Če bo ravno trenutni navdih kaj v to smer pihnil.user posted image

Maxica, menda ja ne misliš, da bi jima jaz še kosilo kuhalauser posted image ???? Kvečjemu kakšen detergent v kavo lahko zakuhamuser posted image ...pismo sem žleht....ej, sam hec je bil, ideja pa dobrauser posted image ..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10910
28.3.2007 10:36:01   
altati

Še nekaj - včeraj po poti, ko smo šli iz Ljubljane, spet začnem mal drezat v moža, da če pušča kakšen procent še odprt za še enega user posted image . Sem rekla, da čez enih pet let. Pa je rekel, da ne misli pol življenja tratit še po šolah itd. Sem rekla, da pol pa kar takoj.user posted image  Sem mu povedala, kako jo od Pikabu mož spravi na realna tla in je rekel, da dobra ideja.user posted image  Pol sem pa rekla, da ne vem, kaj naredi z vsemi nosečniškimi oblačili in ostalimi stvarmi, ki jih je tudi Lan že prerastel in rekla, da ene kar lepo prodajajo vse skupaj, jaz pa kr ne morem, ker bi še imela enega morda. Je pa rekel, da komot prodam. Če bomo pa imeli res še eno štručko, bo pa takrat vse to že itak zastarelo, tako da bomo itak vse novo nabavili.user posted image  Jupi, sem vesela.user posted image
Nič, to sem še morala napisat.user posted image

Jaz sem po vsakem user posted image   vedno vse prodala, oddala, itd...sem vedno vse na novo nabavljala....saj veš, v 5-ih letih otak vse zastariuser posted image !!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10911
28.3.2007 10:37:04   
@lina
Altati, čist komot zmešaš hinavsko prijazen - ignorantski-direktni odnos: z nasmehom od enega ušesa do drugega jih pričakaš z besedami: uhhh, kako pa vaju ni bilo dolgo k nam... smo mislili, da ste nas čist pozabili - in se še vedno držiš sila prijazno in nasmejano iz oči pa naj sekajo puščiceuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10912
28.3.2007 10:39:39   
@lina
Maxica, tvoj starejši sin je očitno mnoge na led speljal - tudi jaz sem si predstavljala, da si temnolaska, dokler nisem tvojih albumov videlauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10913
28.3.2007 10:41:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ce ne bos povedala, bo ostal problem pri tebi, tako pa ga das njima user posted image .

a lahko to možu po skype-u pošljem??? s tvojim podnapisom! ker če mu jaz to razlagam, mi nekako ne verjamem. Jaz mu to razložim v stilu, da če ne povem kar mislim, me potem to žuli in lahko dobim raka, on bo pa vdovc s tremi otrokiuser posted image user posted image ! a imam prav, a ne?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10914
28.3.2007 10:42:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altati, čist komot zmešaš hinavsko prijazen - ignorantski-direktni odnos: z nasmehom od enega ušesa do drugega jih pričakaš z besedami: uhhh, kako pa vaju ni bilo dolgo k nam... smo mislili, da ste nas čist pozabili - in se še vedno držiš sila prijazno in nasmejano iz oči pa naj sekajo puščiceuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kako lepo in prijetnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10915
28.3.2007 10:43:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, menjaš nogometne active fitke za vrtnarske ali glasbene? jaša ne mara fuzbalerskih - jih vedno po hitrem postopku odstrani z riti, včasih še preden so zapete user posted image

menjam, menjam....ti kar pošlji skupaj s tisto milko s celimi lešniki...pa dobiš povratno pleničke! a je zaho gor narisan???

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10916
28.3.2007 11:24:58   
moci
evo babe, tole sem vam spekla:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10917
28.3.2007 11:29:09   
Anonimen
joj tašče...

primer izpred 15 minut...

mali se je zuanaj pridno igral, jest pa vmes pomivam in sesam. pa pride tašča in '''joj, a ga lahko mal primem ? '' ops - živimo v isti hiši, oni so en štuk više. pa ok. ga vzame in nese. pa pride ćez deset minut nazaj in pravi : a veš da je zdej pa že mal siten ratal ? ga bom dala kar nazaj ....

ja madona, glih tolk da mi ga je poživcirala . no takih in podobnih primerov imamo mi cel kup.

sem si pa rekla, da zavoljo otrok - ne bom se kregala ampak z njimi se pa tudi posebno ne bom ukvarjala, ker sem jih še vsakič dobila po glav. osel gre itak samo enkrat na led, jest sem šla pa že ene parkrat in sedaj NIKOLI VEČ

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 10918
28.3.2007 11:40:25   
moci
vava, napiši nam kaj, pogrešamo teuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10919
28.3.2007 12:05:58   
muki1
Moci, ta torta mi pa meša domišljijo...... samo povej mi, ko mešaš rumenjak nad soparo, je to dovolj, da se uniči salmonela. Ker jaz ne upam delat te torte ravno zaradi tega, ker je rumenjak not, pa se ne peče, ampak samo nad soparo meša. Malo me je strah tega user posted image .
Garantiraš? , ker probala bi jo pa, pa baje je sanjsko dobra.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10920
28.3.2007 12:47:58   
Arabela
Čestitke za pol svečke.. ZOJA KATARINA IN MOCI...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10921
28.3.2007 12:50:26   
Arabela
Midve pa sva prišli iz trebušnega plesa, zdaj pa mala drnjoha na kavču..je pa bila ful ful pridna.. nič gnjavila, je lepo sedela na blazinah in gledala mami ko pleše...  Ampak ko je mami stran pogledala je naredila preval naprej in padla z blazin... IN SLEDIL JE HISTERIČNI JOK!!!...    sem že mislila da je pretres možganov, pa se je mala palčica samo hudo ustrašila... Je pa kriva mami ker je bila nepazljiva!!! V glavnem da je vse ok..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10922
28.3.2007 13:16:12   
beki24
MOCI IN ZOJA KATARINA ČESTITKE ZA POL LETAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10923
28.3.2007 14:09:43   
moci

Moci, ta torta mi pa meša domišljijo...... samo povej mi, ko mešaš rumenjak nad soparo, je to dovolj, da se uniči salmonela. Ker jaz ne upam delat te torte ravno zaradi tega, ker je rumenjak not, pa se ne peče, ampak samo nad soparo meša. Malo me je strah tega user posted image .
Garantiraš? , ker probala bi jo pa, pa baje je sanjsko dobra.

ej, muki, ti si previdnauser posted image sigurno se salmonela ne uniči. ker sem čokolado topila v mikrovalovni in potem vmešala rumenjak. ampak jajca so domača in skoz v hladilniku, stara pa maksimalno en tedenuser posted image
dej mi ne uitka kvarit, noooouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10924
28.3.2007 14:15:12   
gaya

Zoja Katarina čestitke v svetu pol tortičnjakov in seveda mamici za polletno materinstvo

altati kaj naj ti rečem, obiski so več kot zaželjeni kajneuser posted image . Jst bio se ju v tvojem primeru lotila. Z osnovnimi vljudnostnimi frazami in dvopomenskimi zaviti odgovori, pa naj se potem nadaljnih 14 dni obremenjujeta kaj za hudiča je blo. Al mogoče kaj narobe. Neeeeee, to se le njima zdiuser posted image . Ne mešaj dreka, ostani na svojem nivojuuser posted image

Punce dans sva ble pa z Gajo pr Pikabu na kavici in je bla ful dobra kavica-hvala lepauser posted image

Potepali sva se od zjutraj in zdaj pivandarli domov in zdaj podvig št1, spravit Gajo spat brez da bi jo nosilauser posted image .

ok menile smo se že za tisti termin, ampak zmenile pa ničuser posted image . Hitr samo en dan predlagat, pa naj ostane ta danuser posted image

Zdaj mi je pa Gaja skor tipkovnico stolkla z roko, k je čist živčmna, ker se ji ne ljubi tukaj sedet rpi miru. Čist nič ni po mami user posted image
ćććććććććććććććććććććććććć

otrok mi bo razturil vse.             rajš gremž

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!